ja? zasad nijedan.... čekam PESedit, ove ostale nikad ni ne koristim...Toxicity je napisao/la:A koji patch koristiš za 13 - ku?
Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ma ja, i ja njihov patch većinom koristim nego kontam sad da ubijem par sati a ružno mi gledat kako igraju u onim "pidžamama"silenT je napisao/la:ja? zasad nijedan.... čekam PESedit, ove ostale nikad ni ne koristim...

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Daj menirevoX. je napisao/la:Kome treba torrent? Imam zipovan pes 250kb down speed. Odprilike 20minuta skida

Koja je verzija?revoX. je napisao/la:Kome treba torrent? Imam zipovan pes 250kb down speed. Odprilike 20minuta skida
Ima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
1.01vrabac je napisao/la:Koja je verzija?revoX. je napisao/la:Kome treba torrent? Imam zipovan pes 250kb down speed. Odprilike 20minuta skida
HZ87
ili se meni samo cini ili su golmani puno bolji na 13-ci.......
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ne cini ti se,ja na demo jedva gol uguram (regular) skidaju sve zivoeldo je napisao/la:ili se meni samo cini ili su golmani puno bolji na 13-ci.......
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Imal ko torent da posalje
zzop

- Neutralan88
- Kontakt:
ako moze i meni ..bio bi zahvalan evo skidam neki al sporo ide skroz tj skidrow
- harunsmajic
- Kontakt:
Izvinite jel zna neko link odakle mogu skinut pes? Hvala unaprijed
moze li mi neko poslati taj link gdje je brzino 250 ?
- schweinsteiger
- Kontakt:
*EBLE IM OCJENE MATER !!!!!!
OJ,koliko se iznervirah.*EBENI LIVERPOOL ima bolje ocjene od Bayerna.Roma isto.Lazio je tu negdje.Pa jeeeebote :S
Sta Gomez mora uraditi u jednoj sezoni da mu ocjene budu iole normalne :S
77,pa van svake pameti.Treci najbolji strijelac Europe po ukupnom broju golova,drugi strijelac LP i 77,a Higuain 82.Higuain masina,svaka cast.
Poserem se na soccer.
OJ,koliko se iznervirah.*EBENI LIVERPOOL ima bolje ocjene od Bayerna.Roma isto.Lazio je tu negdje.Pa jeeeebote :S
Sta Gomez mora uraditi u jednoj sezoni da mu ocjene budu iole normalne :S
77,pa van svake pameti.Treci najbolji strijelac Europe po ukupnom broju golova,drugi strijelac LP i 77,a Higuain 82.Higuain masina,svaka cast.
Poserem se na soccer.
#miasanmia
http://thepiratebay.se/torrent/7650260/ ... r-RELOADED
Ja ovaj skidam download izmedu 200-500 kb dosao do 50%.....
Ja ovaj skidam download izmedu 200-500 kb dosao do 50%.....
Ovaj je najbolji testirano
http://kat.ph/pro-evolution-soccer-2013 ... 69155.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://kat.ph/pro-evolution-soccer-2013 ... 69155.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa to su isti pes-ovi upload-ovani na dvije razlicite torrent stranice...EBSCO je napisao/la:Ovaj je najbolji testirano![]()

E sad kad smo ustanovili koji je najbolji torrent za igru, hajmo sad malo o patchevima s urađenim dresovima i igračima 

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.