Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sabinho » 18 sep 2012, 17:00

Pauleta je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Očekujem Alispahića večeras u prvoj postavi Dinama.
Teško lave. Večeras će biti Kelava- Vida, Tonel, Šimunić, Pivarić- Kovačić, Callelo, Sammir, Ibanez- Rukavina, Čop
Nema ga ni u jednoj formaciji :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 20 sep 2012, 02:16

Od 7 utakmica, Austria Wien je na vrh tabele sa 18 poena a Bosanac 21 godine Emir Dilaver igrao je sve utakmice 90 minuta kao desni bek.

----------------- Buric
Dilaver - Zukanovic - Bicakcic - Kolasinac
---------------- Cocalic
- Nadarevic ---- Stilic --------- Visca
----------- Zec ----- Seferovic

na klupi:

Kvesic
Hadzic
Hajrovic
Bilbija
Djuric
Fajic

Eto nam sastav da poderemo Grcku :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 sep 2012, 12:38

S ovim sastavom Grcku mozes pobjediti jedino na sokeru, i to na onoj jednoj zvjezdici. :mrgreen:

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 20 sep 2012, 16:22

Sheyi je napisao/la:S ovim sastavom Grcku mozes pobjediti jedino na sokeru, i to na onoj jednoj zvjezdici. :mrgreen:
nemozes ni na pesu s ovom formacijom :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 sep 2012, 16:26

Možeš ako igraš na PS2 i ako im ( Grcima ) staviš raspoloženje na terrible :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 20 sep 2012, 19:47

zizu1991 je napisao/la:Možeš ako igraš na PS2 i ako im ( Grcima ) staviš raspoloženje na terrible :lol:
i tad bi pobjeda bila upitna :D :mrgreen: :mrgreen:

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 21 sep 2012, 14:29

redarmy0 je napisao/la:Od 7 utakmica, Austria Wien je na vrh tabele sa 18 poena a Bosanac 21 godine Emir Dilaver igrao je sve utakmice 90 minuta kao desni bek.

----------------- Buric
Dilaver - Zukanovic - Bicakcic - Kolasinac
---------------- Cocalic
- Nadarevic ---- Stilic --------- Visca
----------- Zec ----- Seferovic

na klupi:

Kvesic
Hadzic
Hajrovic
Bilbija
Djuric
Fajic

Eto nam sastav da poderemo Grcku :D
Kralju, sa ovom formacijom samo na PS-u mozes dobit i to ako uzmeš Grčku i sam sebi zabijas golove..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Senijad10
Kontakt:

Post Postao/la Senijad10 » 21 sep 2012, 14:34

:? .
Zadnja izmjena: Senijad10, dana/u 21 sep 2012, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 sep 2012, 18:45

redarmy0 je napisao/la:Sarkazm :lol:
Dobar sarkazam koji ocitava istinu nasih potencionalnih i igraca koji pojedinci guraju i rukama i nogama u repku.
Nekad se znalo desiti da sa upola drugom postavom ili 13 igraca ukupno deknemo Dansku u Kopenhagenu.
Sad kad bi ubacio vise od dva ili tri potencionalna ili zaboravljena u prvih jedanaest odmah bi se brka-zbrka stvorila.
Jaka repka znaci jaka klupa.Ovo nazalost ''more bit bidne ali more bit i nebudne''.
To jest na loptu stati,dok dusica nije skroz izduvala.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 21 sep 2012, 20:44

Ovako bi ja, ali svako ima svoje misljene:

Avdukic OUT, Buric IN
Vrancic OUT, Kolasinac IN (prvi sjedi na klupi tima iz cvajte, ovaj sa 19 godina blizu prvu postavu Schalke-a i bio kapiten U19 Njemacke)
Svraka ili Sesar OUT, Hadzic IN
Sunjic OUT, Zukanovic IN
Vrsajevic OUT, Visca IN
Ibricic OUT, Cocalic IN (nije nam potreban Ibro, imamo Pjanica i Misimovica na tu poziciju)
Besic, Dilaver, i jos jedan napadac (Djuric, Zec?) IN

Tako bi imali 23 igraca na raspolaganje

Znam da treba papirologija za Dilavera, Hadzica, Bicakcica i Kolasinca ali ni to nije nemoguce, Pjanic i Medunjanin nisu imali probleme, a bogami ni Zack Wright ni Ricardo Baiano.

Nije bi bila najbolja ideja da sada sve mijenamo kad je najbitnije ali zao mi sto nismo nista uspjeli u prijateljske utakmice u PM.. da makar vidimo ko je za reprezentaciju a ko nije :cry:

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 21 sep 2012, 21:31

redarmy0 je napisao/la:Ovako bi ja, ali svako ima svoje misljene:

Avdukic OUT, Buric IN
Vrancic OUT, Kolasinac IN (prvi sjedi na klupi tima iz cvajte, ovaj sa 19 godina blizu prvu postavu Schalke-a i bio kapiten U19 Njemacke)
Sunjic OUT, Zukanovic IN
Vrsajevic OUT, Visca IN
Ibricic OUT, Cocalic IN (nije nam potreban Ibro, imamo Pjanica i Misimovica na tu poziciju)

Znam da treba papirologija za Dilavera, Hadzica, Bicakcica i Kolasinca ali ni to nije nemoguce, Pjanic i Medunjanin nisu imali probleme, a bogami ni Zack Wright ni Ricardo Baiano.

Nije bi bila najbolja ideja da sada sve mijenamo kad je najbitnije ali zao mi sto nismo nista uspjeli u prijateljske utakmice u PM.. da makar vidimo ko je za reprezentaciju a ko nije :cry:
sanjaj.

sunjic se dokazao i ne izlazi iz repke. a za te ostale jedino kolasinac i visca ako bude redovno igrao. dodao bi i bicakcica da preda ta papira da vrati drzavljanstvo.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 sep 2012, 21:43

Sakuragi je napisao/la:

Avdukic OUT, Buric IN
Sunjic OUT, Zukanovic IN
Vrsajevic OUT, Visca IN

sanjaj.

sunjic se dokazao i ne izlazi iz repke. a za te ostale jedino kolasinac i visca ako bude redovno igrao. dodao bi i bicakcica da preda ta papira da vrati drzavljanstvo.
Zaboravio si Stevanovica mali je zvijer.A i Djuric moze biti na klupi kao 3 ili 4 napadac
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 sep 2012, 22:05

" onclick="window.open(this.href);return false;

"Čeka poziv za U21", inače 93 godište. Ovi golovi su iz prošle i predprošl sezone kad je nastupao i kao 17-godišnjak u Prvoj ligi i bio najopasniji igrač Gradine. Povreda ga je zeznula, pa je ''ispao'' iz forme bio, ali vraća se polahko, protiv Širokog strijelac prvog gola za Gradinu.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Senijad10
Kontakt:

Post Postao/la Senijad10 » 21 sep 2012, 22:09

Avdukic OUT, Buric IN
Sunjic OUT, Zukanovic IN
Vrsajevic OUT, Visca IN

momak evo ti žuti karton bez upozorenja čuj ibričić netreba pa šta da se ozljede miske i pjanić ko će da razigrava tim da neće možda panđa izbaciti najboljeg tehničara je stvarno neznalački od tebe
Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 21 sep 2012, 22:15

Senijad10 je napisao/la:

Avdukic OUT, Buric IN
Sunjic OUT, Zukanovic IN
Vrsajevic OUT, Visca IN

momak evo ti žuti karton bez upozorenja čuj ibričić netreba pa šta da se ozljede miske i pjanić ko će da razigrava tim da neće možda panđa izbaciti najboljeg tehničara je stvarno neznalački od tebe
Pa tu su valjda Medunjanin i Alispahic pa i Salihovic sto da ne?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 sep 2012, 01:27

Avdukić IN. Objašnjenje: pozicija trećeg golmana je ionako sekunarnog značaja, tako da u svakom slučaju bolje imati Avdukića iz Borca, nego Burića iz Lecha, bez obzira na kvalitete, ako se zna da je Asmir prvi, a Ibrahim drugi golmani.

Kolašinac OUT. Objašnjenje: Uredu je momka pozvati da upiše jedan nastup (opet obraz đon, jbg takvi smo mi ili ne računamo na to ili nas baš briga kako će se momak osjećati), ali ne i da igra stalno, jer on iskustvom nije reprezentativni nivo najelitnije BH selekcije. Ko je IN, to me ne zanima. Pape neka odluči. On treba biti U21 reprezentativac.

Zukanović-nemam pojma. Gledah neki dan Ervina u snimku one tekme, kad je dao gol iz slobodnog i mogu reći da me je baš "bacio u očaj". Koliko sam upratio, on je ljevak, a takav bi jako teško mogao igrati desnog štopera. Na lijevom je Spahić. Desnog teško, jer ljevaku su u pogledu dodavanja/izbijanja smanjene mogućnosti sa desne strane u odnosu na lijevu, što je problem dabome. Ako istinski zna igrati sa obje noge, onda ok. Ovako, tek kao zamjena Spahiću, al' i o tome neka odluči Pape.

Hadžić definitivno IN. Tu nema rasprave. Moderni zadnji vezni, koji će sasvim sam siguran preći u neki solidan klub, iz kakvih nam u prosjeku dolaze prvotimci. Ima i kvalitet, a i kontinuitet dobrog igrača. Svraka/Sesar ne bunim se da jedan od njih ostane, čak štaviše i podržavam.

Cocalić OUT. Igrač sa preskromnim apetitom. Prešao iz drugorazredne lige u trećerazrednu. Ako želi u reprezentaciju, nek' ide na "zapad", gdje je konkurencija na njegovoj poziciji jača i nema garanta, sem njegovog rada, da će biti prvotimac. Sa Bešićem isti slučaj, mada on je napravio korak naprijed, iako opet BH reprezentativac ne smije dolaziti iz Ferencvaroša. Radije neko iz BHPL.

Dilaver i ostala ekipa neka još malo igraju. Ovoj ekipi bih ja dodao samo još Hadžića i možda Višću, ostalo čekati i neka čekaju.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 22 sep 2012, 01:51

Aha znaci nek ceka Kolasinac, stoper 19 godina.. kapiten u19 Njemacke.. na vrata prvog sastava Schalke-a.. jedna od najveca nada Njemackog fudbala, ali da pozivamo Vrancica, Sesara, Svraka, Vrsajevica, itd. Vrancic je na klupi Braunschweiga, Zahirovic pola starter pola na klupi u drugu ligu Rusije ( :!: ), a ostali (Sesar, Svraka, itd) igraju u kante lige.. pa Vranjes nam bio jedan od najboljih protiv Latvije a bio na klupi danas za Krasnodar. Kad se sve ovo stavi u obzir, IMA mjesto za Kolasinca u reprezentaciju.. ipak nismo Spanija da govorimo igraci poput Kolasinca moraju cekati.. moraju ali moj **** moraju. Makar da mu uputimo poziv da vidimo gdje mu srce stoji, a prema pravile UEFA-e ne moze igrati za nas u21 tim nego samo za A selekciju.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2012, 02:10

redarmy0 je napisao/la:Aha znaci nek ceka Kolasinac, stoper 19 godina.. kapiten u19 Njemacke.. na vrata prvog sastava Schalke-a.. jedna od najveca nada Njemackog fudbala, ali da pozivamo Vrancica, Sesara, Svraka, Vrsajevica, itd. Vrancic je na klupi Braunschweiga, Zahirovic pola starter pola na klupi u drugu ligu Rusije ( :!: ), a ostali (Sesar, Svraka, itd) igraju u kante lige.. pa Vranjes nam bio jedan od najboljih protiv Latvije a bio na klupi danas za Krasnodar. Kad se sve ovo stavi u obzir, IMA mjesto za Kolasinca u reprezentaciju.. ipak nismo Spanija da govorimo igraci poput Kolasinca moraju cekati.. moraju ali moj **** moraju. Makar da mu uputimo poziv da vidimo gdje mu srce stoji, a prema pravile UEFA-e ne moze igrati za nas u21 tim nego samo za A selekciju.
Koje je to pravilo UEFE,pogotovo ako nikad nije zaigrao za Njemacku U-21.
Valjda u pravilniku stoji da ne moze igrati za isti uzrast.
Uostalom to je Bicakcic mjenjao k'o carape.Da bi trenutno ostao go i bos. :mrgreen: :mrgreen:
P.S Pusti ti onu pricu h-avaza i navodnih izjava Jagodica.Oni uostalom nikad nisu ni potvrdili Kolasincevu navodnu familijarnu vezu iz Capljine.Jedino je to h-avaz pisao i niko vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 22 sep 2012, 02:20

harishp je napisao/la:
redarmy0 je napisao/la:Aha znaci nek ceka Kolasinac, stoper 19 godina.. kapiten u19 Njemacke.. na vrata prvog sastava Schalke-a.. jedna od najveca nada Njemackog fudbala, ali da pozivamo Vrancica, Sesara, Svraka, Vrsajevica, itd. Vrancic je na klupi Braunschweiga, Zahirovic pola starter pola na klupi u drugu ligu Rusije ( :!: ), a ostali (Sesar, Svraka, itd) igraju u kante lige.. pa Vranjes nam bio jedan od najboljih protiv Latvije a bio na klupi danas za Krasnodar. Kad se sve ovo stavi u obzir, IMA mjesto za Kolasinca u reprezentaciju.. ipak nismo Spanija da govorimo igraci poput Kolasinca moraju cekati.. moraju ali moj **** moraju. Makar da mu uputimo poziv da vidimo gdje mu srce stoji, a prema pravile UEFA-e ne moze igrati za nas u21 tim nego samo za A selekciju.
Koje je to pravilo UEFE,pogotovo ako nikad nije zaigrao za Njemacku U-21.
Valjda u pravilniku stoji da ne moze igrati za isti uzrast.
Uostalom to je Bicakcic mjenjao k'o carape.Da bi trenutno ostao go i bos. :mrgreen: :mrgreen:
P.S Pusti ti onu pricu h-avaza i navodnih izjava Jagodica.Oni uostalom nikad nisu ni potvrdili Kolasincevu navodnu familijarnu vezu iz Capljine.Jedino je to h-avaz pisao i niko vise.
Pa nebi bilo smak svijeta da ga makar nas velemajstorski strucnjak Pape kontaktira.

Ne moze igrati za nas U21 jer je vec igrao za U18, U19, i U20 Njemacke.. citao sam tako nesto negdje ali neznam tacno, mozda grijesim..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, hansbosna i 13 gostiju.