Monflis,Newcastle,Liverpool,PSV,Inter,Twente i totenham lazio vise od 10 kornera
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
trener levantea kaze da mu je EL u drugom planu, ali da se nece lako predati, dok je helsingborg prekinuo seriju od 5 poraza uzastopnih pobjedom u proslom koluMoggiano je napisao/la:http://pokit.org/get/?97c37c1de0aadf98b ... 95abeb.jpg
neka lafo sigurica na petaka
a yebiga svako govori kao nije u planu EL,vidjet cemo..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:trener levantea kaze da mu je EL u drugom planu, ali da se nece lako predati, dok je helsingborg prekinuo seriju od 5 poraza uzastopnih pobjedom u proslom koluMoggiano je napisao/la:http://pokit.org/get/?97c37c1de0aadf98b ... 95abeb.jpg
Ne smijemo si dozvoliti luksuz da zaboravimo naše prioritete, a to je ove sezone samo Primera. Ja sam svjestan da su i navijači i igrači uzbuđeni radi Europske lige, ali moramo biti oprezni kako nam se to ne bi osvetilo u prvenstvu.Moggiano je napisao/la:a yebiga svako govori kao nije u planu EL,vidjet cemo..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:trener levantea kaze da mu je EL u drugom planu, ali da se nece lako predati, dok je helsingborg prekinuo seriju od 5 poraza uzastopnih pobjedom u proslom koluMoggiano je napisao/la:http://pokit.org/get/?97c37c1de0aadf98b ... 95abeb.jpg
furam koliko imam, ne idem preko nikada, razumijes sta hocu da ti kazemlumani je napisao/la:@ maniac 87
Ja ti samo kazem kako se radi u tom krugu,ne pricam o ljudima koji furaju za 1,2 km![]()
TI udri po svome ,pisi analize do sutra i gledaj na povrede,to ne fura u ovome svijetu,koji se zove kocka"(bate,cluj).
Plan se pravi na 7 dana,a ne iz dana u dan(kladionicki savjet)...
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:furam koliko imam, ne idem preko nikada, razumijes sta hocu da ti kazemlumani je napisao/la:@ maniac 87
Ja ti samo kazem kako se radi u tom krugu,ne pricam o ljudima koji furaju za 1,2 km![]()
TI udri po svome ,pisi analize do sutra i gledaj na povrede,to ne fura u ovome svijetu,koji se zove kocka"(bate,cluj).
Plan se pravi na 7 dana,a ne iz dana u dan(kladionicki savjet)...
meni je ovaj nacin uspjesan, ali sto ne znaci da i ja ne ponovim parove u koje sam sto posto siguran da ce dobiti, ali jednostavno to nije nacin, jer kad te obori na jednom listicu, automatski povlaci za sobom jos listica, ukoliko se to fura u toms svijetu koji se zove kocka, yebo ti taj svijet, nije mi cilj da padnem na sto vise listica, nego da dobijem na sto vise, igram dan po dan, nekad odigram i sedmicni, al vrlo rijetko i opet ti kazem uspjesan je nacin mog analiziranja, gledanja ko je povrijedjen i tako to, naravno nekad bude prodatih meceva na teniskim terenima, ali to ej visa sila na koju ja ne mogu uticati
Emir ZENICA je napisao/la:Stutgart
Bilbao
Tvente oba daju
uplata 50
3 dana mi prolazilo sta sam odigrao,a i prodalo se par stvari pa se imaSA1946 je napisao/la:
Sto si ti stao na noge,jel' to dilas pa si pun k'o brod![]()
![]()
Emir ZENICA je napisao/la:3 dana mi prolazilo sta sam odigrao,a i prodalo se par stvari pa se imaSA1946 je napisao/la:
Sto si ti stao na noge,jel' to dilas pa si pun k'o brod![]()
![]()
Jarane ne znam jel bila dojava ili ne,pa i ja sam 100 km nisam imao 3 dana sta jest hahahahhahSA1946 je napisao/la:
Samo meni u nedjelju posl'o laznu dojavu.![]()
![]()
Proso i Mancester kakve su prognoze za ostale utakmice ?BelminM23 je napisao/la:PSG-DYNAMO 1
REAL-MANCHESTER 1
DORTMUND-AJAX 1
MANCHESTER-GALATASARAY 1
NAPOLI-AIK 1
LEVERKUSEN-METALIST 1
LYON-SPARTA 1
Kvota 18.95
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.