BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Kako meni Klopp izgleda smijesno u ovom odijelu. Jednostavno mislim da on nije sav svoj kada isto mora obuci, ali eto pravila UEFA-e nalazu tako.
Takodjer mislim da je ovo veoma vazna sezona i za Kloppa sto se Evrope tice, jer mu kriticari zamjeraju da je jos zelen po pitanju Evropskih utakmica.
Takodjer mislim da je ovo veoma vazna sezona i za Kloppa sto se Evrope tice, jer mu kriticari zamjeraju da je jos zelen po pitanju Evropskih utakmica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Zenichanin
- Kontakt:
Ovaj Kemica na ftv-u ne moze pogodit igraca da ga yebes.
Prvo kaze Marco Goetze a potom i Weidenfellder
Prvo kaze Marco Goetze a potom i Weidenfellder
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
-
nanek
Govorio je i marko reush.Pa je kad je Milan igro govorio el sarvi,pa el sar.Nikako da utrefi el sharawi.

Kad je zdrav, pojesce i Yayasha za dorucak. Fali, yebeno fali.
Rutinski, nema sta. Tak' to ide.
Najbolji napadac BuLi pokazao klasu, valjda su i slijepci to "uvidjeli".
PS: Nu, agent (Clarice) Starling ima zamjerki i na ovaj happy ending.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Semir sve fino napisao...istog sam misljenja za svaku tvoju stavku
Treba reci da smo prosle sezone protiv Marseilla odigrali bolje nego veceras ali sad imamo 3 boda...treba biti zadovoljan(da je gol pao desetak minuta ranije rekao bi rutinska pobjeda)...u svakom slucaju sacekati tekmu u Manchesteru pa cemo vjerujem dobiti mnogo jasniju sliku BvB-a u LP.
Reusu dati penale...Bender kad se oporavi mora igrati u prvih 11,bar u ligi prvaka.
Lewandowski opet zabio(majstorski)....nadam se da nastavlja u Hamburgu.
Klopp se popravio ali ima jos dosta za nauciti
Treba reci da smo prosle sezone protiv Marseilla odigrali bolje nego veceras ali sad imamo 3 boda...treba biti zadovoljan(da je gol pao desetak minuta ranije rekao bi rutinska pobjeda)...u svakom slucaju sacekati tekmu u Manchesteru pa cemo vjerujem dobiti mnogo jasniju sliku BvB-a u LP.
Reusu dati penale...Bender kad se oporavi mora igrati u prvih 11,bar u ligi prvaka.
Lewandowski opet zabio(majstorski)....nadam se da nastavlja u Hamburgu.
Klopp se popravio ali ima jos dosta za nauciti
E kako je lijepo kad se nakon pobjede probudis,nista mi nije mrsko,s pjesmom na arbajt
@amerosm
Fkt,kad ga vidim u onom odijelu...
Vjerujem da bi on izasao u svom elementu(trenerka,dux,tene i kacket) da nisu takva pravila da moras odijelo!Ali mora se priznati da se sinoc picno pravo,full oprema,i prsluk nabacio,malo se bricno,zalizo ovo ono...
Kad smo vec kod njega,sve te njegove "furke",njegove reakcije,oblacenje,ponasanje,ispoljavanje emocija...ja i vjerovatno velika vecina BvB-ovaca pomno prati i to je meni(vjerovatno i ostalim BvB-ovcima)gotivno,simpaticno,smijesno(pozitivno)...dok je vjerujem ostalima(protivnicima BvB-a na terenu i ne svima)to iritirajuce,nervira ih...Mozete ga voliti ili mrziti ali niko ne moze osporiti da je strasan strucnjak,vodja i "otac" igracima na terenu!Ovo sto je napravio od ekipe i sto jos uvijek pravi,zasluzuje svaku pohvalu i KAPA DOLE!
U Evropi jeste zelen kao sto mnogi kazu,sto i nije neko iznenadjenje,jos uvijek nema dovoljno tekmi na tom nivou ali i tu grabi naprijed,skuplja iskustvo i uci iz utakmice u utakmicu...Mislim da je zacrtao neke stvari i da ce ih ubrzo i ostvariti(u BL je ostvario,sad samo treba nastaviti raditi kao do sad) u LP,a to su bolji rezultati i prolaz sto je dalje moguce
@amerosm
Fkt,kad ga vidim u onom odijelu...
Vjerujem da bi on izasao u svom elementu(trenerka,dux,tene i kacket) da nisu takva pravila da moras odijelo!Ali mora se priznati da se sinoc picno pravo,full oprema,i prsluk nabacio,malo se bricno,zalizo ovo ono...
Kad smo vec kod njega,sve te njegove "furke",njegove reakcije,oblacenje,ponasanje,ispoljavanje emocija...ja i vjerovatno velika vecina BvB-ovaca pomno prati i to je meni(vjerovatno i ostalim BvB-ovcima)gotivno,simpaticno,smijesno(pozitivno)...dok je vjerujem ostalima(protivnicima BvB-a na terenu i ne svima)to iritirajuce,nervira ih...Mozete ga voliti ili mrziti ali niko ne moze osporiti da je strasan strucnjak,vodja i "otac" igracima na terenu!Ovo sto je napravio od ekipe i sto jos uvijek pravi,zasluzuje svaku pohvalu i KAPA DOLE!
U Evropi jeste zelen kao sto mnogi kazu,sto i nije neko iznenadjenje,jos uvijek nema dovoljno tekmi na tom nivou ali i tu grabi naprijed,skuplja iskustvo i uci iz utakmice u utakmicu...Mislim da je zacrtao neke stvari i da ce ih ubrzo i ostvariti(u BL je ostvario,sad samo treba nastaviti raditi kao do sad) u LP,a to su bolji rezultati i prolaz sto je dalje moguce
- moustapha
- Kontakt:
Onaj trzaj je bio fantasican. Nesto sto razlikuje klasnog napadaca od ostalih.Hare_BvB je napisao/la: Najbolji napadac BuLi pokazao klasu, valjda su i slijepci to "uvidjeli".![]()
#divovi
Kad izbaci onu dvojicu "ko iz trole" ,steta sto ga ne zalila,bio bi strasan gol! 
Weidi, Kehl i Hummy...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
nanek je napisao/la:Govorio je i marko reush.Pa je kad je Milan igro govorio el sarvi,pa el sar.Nikako da utrefi el sharawi.
Sinoc na puls tv(austrijski privatni kanal),za el sharawi-ja kazu el sarifi
Ibrahimovica kazu Ibrahimov
znaju osnovne podatke a kamoli sta drugo!
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Čestitke za pobjedu, stvarno meljete. Želim vam da se niz nepobjedivosti u BL produži što je duže moguće a u LP za prezimite u Europi, a pogotovo u LP pa da se mi s vama sastanemo u 1/8. Kakav bi to bio okršaj
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
kad se vi sastanete s njima hahahahaha
A mi se mozemo sastat s njima kad je ( zeljeznicar -Sarajevo ) ...?FCS je napisao/la:kad se vi sastanete s njima hahahahaha
Pa mi se sastajemo i bukvalno na tribinama u našem derbiju
Moji dortmundaši i mančesterovci
Tipicna prica FKSinfo-aFCS je napisao/la:Pa mi se sastajemo i bukvalno na tribinama u našem derbijuMoji dortmundaši i mančesterovci
Znači prati se najači forum u državi 
Prestao citat...prije 2 godine !FCS je napisao/la:Znači prati se najači forum u državi
Usput najjaci
Lewatu je ponudjeno 3,3 milke po sezoni za dvogodisnje produzenje, dok Gotze i Reus imaju 4,5+ po sezoni.
Majku mu, decko se isprofilirao u takvu klasu i gospoda ga misle zadrzati s ovom smijesnom cifrom.
Ne smijemo si dopustiti gubitak jos jednog kvalitetnog igraca, jednostavno ne smijemo.
Inace, Reus odigrao ocajno kontra Ajaxa, djelovao je ukoceno i "uchokeano". Gundogan katastrofalan, ponovo je poceo bjezati od lopte i praviti kardinalne greske.
Procitah da smo bacili oko na Isca iz Malage.
Inace, Reus odigrao ocajno kontra Ajaxa, djelovao je ukoceno i "uchokeano". Gundogan katastrofalan, ponovo je poceo bjezati od lopte i praviti kardinalne greske.
Procitah da smo bacili oko na Isca iz Malage.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
@Hare
I ja sam primjetio to za Isca...Jos prije ovog kola u LP(kad je briljirao),vidim na transfermarkt ono kao zainteresirani smo i mogucnost transfera "kao" raste!Cijena ako se sjecam,pisalo je 12 mil,mada mislim da bi bio puno skuplji i ako ovako nastavi s igrama..."velikani" bacaju oko na njega,a i Malaga onako "siromasna" pa mu ne moze ponuditi dobar ugovor
I ja sam primjetio to za Isca...Jos prije ovog kola u LP(kad je briljirao),vidim na transfermarkt ono kao zainteresirani smo i mogucnost transfera "kao" raste!Cijena ako se sjecam,pisalo je 12 mil,mada mislim da bi bio puno skuplji i ako ovako nastavi s igrama..."velikani" bacaju oko na njega,a i Malaga onako "siromasna" pa mu ne moze ponuditi dobar ugovor
Izgleda da Lewat traži od 4,5 do 5 mil. po sezoni. Nek' mu daju to što traži i završena priča. Mada sam ja pesimista što se tiče Lewatovog ostanka, ali vidjet' ćemo...Hare_BvB je napisao/la:Lewatu je ponudjeno 3,3 milke po sezoni za dvogodisnje produzenje, dok Gotze i Reus imaju 4,5+ po sezoni.![]()

Zadnjih 10 duela:

Trebali bi ovo dobit' i realno je očekivat' da bude neizvjesno u Gelsenkirchenu, tako da bi nakon ovog kola mi mogli najviše profitirat' jer sam ubijeđen u pobjedu, a Bayern će se baš namučit'. Čak nakon posljednjih utakmica Schalkea nisam baš siguran niti ko je favorit u ovom meču.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.