Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

freddy25
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la freddy25 » 20 sep 2012, 18:18

sta je s Oliverom , nema ga ni na klupi

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 sep 2012, 18:51

freddy25 je napisao/la:sta je s Oliverom , nema ga ni na klupi
Nije ga Atletico ni prijavio za Evropa ligu. Ali ako se ne varam , vjerovatno ce ga prijaviti u januaru, kada se zavrsi zimski prijelazni rok .

Asenjo, Sìlvio, Miranda, Cata, Cisma, Mario, Emre, Raúl García, Cristian Rodríguez, Adrián y Diego Costa

Prejak sastav ,iako fali dosta igraca .

E ,moj Adrian pa koji ti je kur'+ :roll: lik opet promasi nemoguce . Inace,mnogo bolji Atletico . Igra se non stop odvija na polovini Hapoela .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 sep 2012, 19:39

CEBOLLAZO 8-) :o
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 20 sep 2012, 19:39

auuu, Cebolla koji gol, drago mi je za njega da je zabio
Costaa!!!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 sep 2012, 19:42

Costaaaaaaaa !!!! 8-) Odlicna lopta Adriana . Ajmo utrpat' jos neki 8-)

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 20 sep 2012, 19:44

Imali link neki za utakmicu?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 sep 2012, 19:49

Kraj prvih 45 min . Odlicna igra . Totalna dominacija . Soe ovaj je dobar stream . http://psntvk.****/p/channel1.html

Zivo me zanima hoce li i ovi popiti 4 komada .

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 sep 2012, 20:23

RG !!! Ajmo jos jedan da ispunimo normu . slika

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 20 sep 2012, 20:44

Ko je ovaj Saul?
Imas li neke informacije o njemu juznjak?

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 sep 2012, 23:38

Aha ,vidim da je igrao zadnjih 15 minuta . A ja bas nisam gledao zadnjih 20 minuta radi nekih obaveza . Saul ti je jos jedan od dragulja Atletica B . Uz Olivera, Kadera i Manquilla najvise obecava . Upratio sam ga sada na EP za igrace do 19 godina u Estoniji ,gdje je bio jedan od najboljih igraca , pogotovo je odusevio u polufinalu protiv Francuza .
Debitovao je za prvi tim Atletica prosle sezone takodje u Evropa Ligi protiv Bese .
Jako kompletan igrac. Moze igrati na bilo kojoj poziciji na sredini terena,cak i beka . Ima jako dobar pregled igre,fizicki dosta jak i onako pozrtvovan igrac . Neki navijaci kazu da je bolji od Olivera ,u sta cisto sumnjam,al' eto :? .

Dobar posao momaka s klupe . Pogotovo tu mislim na Emrea ,Raula Garciu,Cebollu i Costu . Costa je jos jednom dokazao da sam bio u pravu kada sam pisao da ne trebaju Alvaro Vasquez , Burek Yilmaz i slicni . Ne znam sta Colo planira uraditi s njim ,jer u ovom trenutku, vrlo je moguce da izbaci Adriana iz prve postave :o .
Odbrana dosta sigurno odigrala . Cata daleko najbolji ,sto je dobro s obzirom da ce ova njegova predstava biti dobra opomena za Mirandu i Godina da nema opustanja . Cisma dosta solidan ,nista specijalno ,ali za debi nije lose .
Atletico u nedelju docekuje Valladolid . Mislim da se tu crno pise gostima ;) Falcao odmoran i svjez ceka :lol: 8-)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 sep 2012, 09:38

Ocjene za sinoćnji trijumf Atletia u Izraelu i 13 pobjedu u nizu u Europskim natjecanjima, po čemu je Atleti rekorder 8-) :D

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 sep 2012, 17:15

slika
Formacija i sastav Valladolida .

Bice teza utakmica nego sto se cini , gledao sam skoro sve utakmice Valladolida i mogu reci da su ekipa koja igra jako dopadljiv fudbal .Recimo protiv Bilbaa uopste nisu bili u podredjenom polozaju ,iako su izgubili sa 2-0 . U toj utakmici stvarali su dosta prilika ,ali im je falila kvalitetna zavrsnica . Onda protiv Betisa poraz na Zorili 0-1,nakon sto su citavu utakmicu kontrolisali igru ,dominirali u posjedu lopte ,stvorili mnogo ozbiljnije prilike od svog' suparnika...Ali eto , na kraju u 88 minuti nesvakidasnja greska golmana Jaimea kostala ih je bodova .

Imaju dobru sredinu terena, Victor Perez i Alvaro Rubio su onako tehnicki dosta dobro potkovani i jako pozrtvovani igraci . Uglavnom napadaju preko krilnih igraca Eberta i Omara koji imaju solidan centarsut , tu u napadima preko krila dosta se ukljucuje i Srbin Rukavina . U napadu imaju iskusnog Javi Guerru koji je u Segundi bio jedan od najboljih strijelaca,onako fin napadac,mada se Djukic zalio da mu fali jos jedan kvalitetan napadac pored njega .

Dakle,nece se samo braniti ,igraju dosta otvoreno i vole drzati loptu u svoj posjedu ,no odbrana im je najslabiji dio tima i ostavljaju dosta prostora pozadi za kontre protivnika . Vjerujem da ce Atleti to iskoristi i rutinski dobiti ovu utakmicu .
oooo forza atleti ale slika

freddy25
Kontakt:

Post Postao/la freddy25 » 23 sep 2012, 18:33

bravo Godin, sjajna lopta Kokea. Prepun Vicente Calderon, stvarno sjajna atmosfera

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 sep 2012, 18:52

Kaze ovaj debil na SP preko 30 000 navijaca ? Pa ima preko 50 000 ljudi na Calderonu . Dobra igra u prvom poluvremenu.Nekako to Atleti odradjuje s pola snage , i za sada fino to ide . Svaka cast Godinu kako je odreagovao prilikom gola ,u stilu Falcaa 8-) . Nadam se da ce ubaciti Adriana jer je ovo fina prilika da zabije koji gol i tako vrati izgubljeno samopouzdanje . Malo me iznenadilo to sto je Mario ostao na klupi :?

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 sep 2012, 18:54

Cekam p2+

Sve sam nokte pojeo :D
Thomas Müller - Fußballgott

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 sep 2012, 19:13

Mrs Curtonu u sto 100 pm :o sada radi debila strahovat ...

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 sep 2012, 19:18

juznjak> je napisao/la:Mrs Curtonu u sto 100 pm :o sada radi debila strahovat ...
juznjakk daj mi link :)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 sep 2012, 20:33

Jbga ,Johny, tek sada sam upalio komp :mrgreen: nisi mnogo propustio u svakom slucaju .

Kao sto gore napisah ,nece biti laka utakmica, tako i bi . Valladolid dosta bolji u drugom poluvremenu ,moguce da ih je malo i sudija ostetio s nekim odlukama ,ali to je vec njihov problem . Dobra i opomena za Atleti da nema lakih utakmica . Atletico nije briljirao ,ali velike ekipe pobjeđuju i kad ne igraju najbolje ;) . Do tog gola Valladolida ,Atleti je rutinski odradjivao posao na terenu , Valladolid nije napravio nista i onda taj poklon Curtona nakon cega se uvukla nervoza u redove Atletica . Napad danas nije posebno brilijrao .Jedino mi se svidio nastup Kokea,koji je pretrcao jedno 20 km ,imao nekoliko odlicnih proigravanja . Izdvjio bi jos Gabia i Godina kao igrace koji su pruzili dobru partiju ,ostali nista specijalno . Falcao je izasao nakon prvih 45 min ,kazu neka laksa povreda . Iskreno se nadam da ce biti spreman za srijedu ,jer Atletico igra u gostima protiv Betisa . Sigurno najteza utakmica do sada ,i tekma koja ce pokazati jel se ova ekipa moze boriti za trecu poziciju .

Sada se nadati kiksu Malage i Seville 8-) :D

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 sep 2012, 21:08

Gledao sam prvih 45 minuta a onda je stream poceo da mi yebe znanje.Trazio sam neki bolji ali sam samo Arape mogao naci koli blebecu i kad se iznose povrijedjeni igraci.Fuj.

Prvo poluvrijeme Atletico odigrao bas kao sto rece rutinski.Odbrana solidna , napad poprilicno izolovan.Sredina je bila brutalno rastcana u prvom djelu.Falcao mislim da najbolje na Svijetu izvodi penale.Covjek bukvalno uvjek ceka da se golman baci pa da odabere stranu i vrstu šuta.Nadam se da nije opasna povreda.Vidio sam da je Adrian usao umjesto njega i pomisio da je to radi potrosnje mada se ona zivotinja nikada ne trosi.
Kako god , zasluzena pobjeda i borba za sami vrh.Atletico se mora posvetiti primeri jer zasuzuje igrati LP.Grehota je da ovaj tim ne igra ali sta je tu je.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 sep 2012, 12:07

Odlična tekma i 5 pobjeda u nizu za Atleti sinoć u dijelu grada gdje električne energije nije nedostajalo 8-) :mrgreen:

Još važnije je da je i Malaga odigrala neriješeno i prosula bodove, pa bi pobjedom u derbiju sa nezgodnim Betisom Atleti mogao i do druge pozicije na tabeli :D

Ocjene Marce za pobjedu ;)

slika

Cholova analiza tekme 8-)

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.