Nemoj da me zabrinjavašRahman je napisao/la: You're So Hot
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Eh Zizo moja stidi sezizu1991 je napisao/la:Nemoj da me zabrinjavašRahman je napisao/la: You're So Hot
Rahman je napisao/la: Eh Zizo moja stidi se
Pa nisam ja treba sa tribinezizu1991 je napisao/la:Rahman je napisao/la: Eh Zizo moja stidi sewhy ?
Zadnji put kada sam gledao u gaće, bio sam muškoRahman je napisao/la: Pa nisam ja treba sa tribine
A sta si sadzizu1991 je napisao/la:Zadnji put kada sam gledao u gaće, bio sam muškoRahman je napisao/la: Pa nisam ja treba sa tribine
Muško koliko ja znam 
Jest vama dobro, boli vas q za sve

Šta je ripperu, nema ništa zanimljivo na temi Barcelone pa došao nama soliti pamet, jel ? 
Imam komsinicu, fura se da je musko.zizu1991 je napisao/la:Muško koliko ja znam
Da to nisi ti Bubo ?
Evo i ripe
Pa tako nekako i dođezizu1991 je napisao/la:Šta je ripperu, nema ništa zanimljivo na temi Barcelone pa došao nama soliti pamet, jel ?
A tebi je pamet odavno posoljena izgleda, niko ti je više i ne treba soliti
Ali ne daj se omesti, samo ti po svome pravi klauna od sebe....boli te q
-
delpiero10
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Muško koliko ja znam
A to neko tebe tražio da nam kazuješ šta ćemo pisati na ovom topicu, da nisi možda administrator ili moderator ?
Gledaj svoj posao
Gledaj svoj posao
- luis enrique
- Kontakt:
Casillas nije slavio golove jer je umro dječak kojem je bio idol...
Dawid Zapisek (14) bio je prikovan za kolica. Znao je da će umrijeti. Sa sobom je uvijek imao fotografiju Casillasa. Upoznao ga je na Euru. Preminuo je u utorak...
Znao je da će umrijeti. Imao je još samo jednu želju. Upoznati svog idola, kapetana madridskog Reala Ikera Casillasa. Casillas mu je ispunio želju na Euru 2012. Poljski dječak Dawid Zapisek (14) bolovao je od spinalne mišićne atrofije, bio je prikovan za kolica i sa sobom je uvijek nosio fotografiju Casillasa. Preminuo je nekoliko sati uoči utakmice Reala i Manchester Cityja u Ligi prvaka.
Cristiano Ronaldo zabio je pobjednički gol u 90. minuti utakmice protiv Manchester Cityja za veliki preokret Reala. "Proključao" je Santiago Bernabeu. Svi su slavili osim jednog čovjeka. Golman i kapetan "kraljevskog kluba" Iker Casillas stajao je kao ukopan. Nije slavio niti jedan od tri gola Reala te večeri. Nije mu bilo do slavlja.
U španjolskim medijima već su krenule priče o novom nezadovoljnom igraču u svlačionici madridskog Reala. Neki su nagađali kako je Casillas "prosvjedovao" jer je Sergio Ramos ostao na klupi, no nakon utakmice saznala se prava istina.
Kad je saznao da je njegov prijatelj izgubio borbu s bolešću, odao mu je počast ne slaveći golove. Na Twitteru je napisao: "Moja sućut familiji. Prijatelju, počivao u miru"
LJUDINA!!! Casillas, Raul i Zizu... Jedini koje sam ikada simpatisao kod Madridista;)
Dawid Zapisek (14) bio je prikovan za kolica. Znao je da će umrijeti. Sa sobom je uvijek imao fotografiju Casillasa. Upoznao ga je na Euru. Preminuo je u utorak...
Znao je da će umrijeti. Imao je još samo jednu želju. Upoznati svog idola, kapetana madridskog Reala Ikera Casillasa. Casillas mu je ispunio želju na Euru 2012. Poljski dječak Dawid Zapisek (14) bolovao je od spinalne mišićne atrofije, bio je prikovan za kolica i sa sobom je uvijek nosio fotografiju Casillasa. Preminuo je nekoliko sati uoči utakmice Reala i Manchester Cityja u Ligi prvaka.
Cristiano Ronaldo zabio je pobjednički gol u 90. minuti utakmice protiv Manchester Cityja za veliki preokret Reala. "Proključao" je Santiago Bernabeu. Svi su slavili osim jednog čovjeka. Golman i kapetan "kraljevskog kluba" Iker Casillas stajao je kao ukopan. Nije slavio niti jedan od tri gola Reala te večeri. Nije mu bilo do slavlja.
U španjolskim medijima već su krenule priče o novom nezadovoljnom igraču u svlačionici madridskog Reala. Neki su nagađali kako je Casillas "prosvjedovao" jer je Sergio Ramos ostao na klupi, no nakon utakmice saznala se prava istina.
Kad je saznao da je njegov prijatelj izgubio borbu s bolešću, odao mu je počast ne slaveći golove. Na Twitteru je napisao: "Moja sućut familiji. Prijatelju, počivao u miru"
LJUDINA!!! Casillas, Raul i Zizu... Jedini koje sam ikada simpatisao kod Madridista;)
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Pa sta ste vi kontali da mu je krivo sto Real Madrid postize gol za pobj.
eh kulosi bili Ikera, sipak.
- luis enrique
- Kontakt:
Drug nisam ja nista kontao u tom smjeru, samo sam istakao kako se ovaj čovjek po ko zna koji put pokazao kao ČOVJEK u punom smislu te riječi.Ono što mene interesuje je šta se dešava u našoj avlijiRahman je napisao/la:Pa sta ste vi kontali da mu je krivo sto Real Madrid postize gol za pobj.eh kulosi bili Ikera, sipak.
Nije se on nikome dokazivaoluis enrique je napisao/la:Drug nisam ja nista kontao u tom smjeru, samo sam istakao kako se ovaj čovjek po ko zna koji put pokazao kao ČOVJEK u punom smislu te riječi.Ono što mene interesuje je šta se dešava u našoj avlijiRahman je napisao/la:Pa sta ste vi kontali da mu je krivo sto Real Madrid postize gol za pobj.eh kulosi bili Ikera, sipak.
vama vaše brige nama naše
a taj na avataru,pa i on je stari Madridista,kolko me sjećanje služiluis enrique je napisao/la: Casillas, Raul i Zizu... Jedini koje sam ikada simpatisao kod Madridista;)[/size]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- luis enrique
- Kontakt:
Jes al je dublji trag ostavio u Barci i iskreno samo tog dijela njegove karijere se sjećam jer sam nekako odmah po završetku rata(po dolasku strujemadridist je napisao/la:a taj na avataru,pa i on je stari Madridista,kolko me sjećanje služiluis enrique je napisao/la: Casillas, Raul i Zizu... Jedini koje sam ikada simpatisao kod Madridista;)[/size]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.