Borussia Monchengladbach
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Pale_Companion
- Kontakt:
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: Borussia Monchengladbach
ter Stegen - Jantschke, Brouwers, Dominguez, Wendt - Nordtveit, Cigerci - Herrmann, Ring, Hrgota - Hanke.
Ajmo momci sretno večeras !!! Idemo po pobjedu !!!
Ajmo momci sretno večeras !!! Idemo po pobjedu !!!
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Wendt
ne da se njemačkim ekipama iz penala ovo kolo... prečka, pa stativa Hankea... valjda će ubrzo pročepiti...
tvrda utakmica , neće biti nikome lako na cipru...imali smo svoje šanse ali ih nismo iskoristili... u jednim periodima smo dosta loše izgledali, u nekim dosta dobro.... šteta što nismo dobili, bilo bi jako dobro za samopouzdanje
idemo dalje.... NUR VFL !!!
ne da se njemačkim ekipama iz penala ovo kolo... prečka, pa stativa Hankea... valjda će ubrzo pročepiti...
tvrda utakmica , neće biti nikome lako na cipru...imali smo svoje šanse ali ih nismo iskoristili... u jednim periodima smo dosta loše izgledali, u nekim dosta dobro.... šteta što nismo dobili, bilo bi jako dobro za samopouzdanje
idemo dalje.... NUR VFL !!!
Agieren statt reagieren
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bayern, Schalke, Dortmund, Gladbach. Svi fulalli penale. Ceka se Hannover.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
ovaj bod danas ravan je pobjedi s obzirom kako smo igrali većim dijelom susreta... s bodom bi bio zadovoljan i prije utakmice jer nije lako igrati na Bay Areni ali da ćemo ovko loše da odigramo nisam nikako očekivao... većim dijeliom susreta je to kriminalno loše izgledalo...
u srijedu protiv ''probuđenog'' HsV-a, tri boda su pod moranje !!!
svaka čast danas Ter Stegenu i posebno gospodinu kapitenu
[youtube][/youtube]
u srijedu protiv ''probuđenog'' HsV-a, tri boda su pod moranje !!!
svaka čast danas Ter Stegenu i posebno gospodinu kapitenu
[youtube][/youtube]
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
nadam se da će Favre naći rješenja za sredinu jer smo tu najtanji trenutno, te također neku aktivnu polušpicu koja će napokon moći podvaliti koji kvalitetan pas za de Jonga...
ova pobjeda bi nam stvarno dobro došla, jer treba u subotu ići na signal idunu, a tu se ni bolje ekipe od nas nemogu pretjerano nadati bodovima
ova pobjeda bi nam stvarno dobro došla, jer treba u subotu ići na signal idunu, a tu se ni bolje ekipe od nas nemogu pretjerano nadati bodovima
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
ter Stegen – Jantschke, Stranzl, Dominguez, Daems – Nordtveit, Xhaka – Herrmann, Arango – Hanke, de Jong.
dobro je, Hanke i Dominguez nazad u prvoj postavi...nadam se da će Mike odigrati tekmu na nivou večeras (napokon)
dobro je, Hanke i Dominguez nazad u prvoj postavi...nadam se da će Mike odigrati tekmu na nivou večeras (napokon)
Agieren statt reagieren
Gladbacha prati sreća (u pretkolu LP nije pratila), a sad ako još počnu pravo igrat, onda gdje će im kraj biti.
Večeras je HSV više zaslužio pobjedu, ali ipak ovakvo osvajanje bodova za Gladbach može biti jako značajno, da se digne opet samopouzdanje i da ekipa proradi. 
P.S. Baš Dominguez zabi izjednačujući pogodak. Prvjenac.
P.S. Baš Dominguez zabi izjednačujući pogodak. Prvjenac.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Pale_Companion
- Kontakt:
ovo je katastrofa !!! ovo je jedna velika NULA !!! ova igra je na nivou drugoligaša !!! nema igre, nema volje, nema htijenja, nema trke !!! žalosno, apsolutno žalosno !!!
i ovaj bod kao i onaj u Leverkusenu je više nego sretan. Sramota !!! Nije mi toliko do toga što su rezultati loši, što ne uzimamo bodove, ali me boli što nema nikakve igre, nikakve šanse ne stvaramo... ne znam što više reći....
Zadnja nada je da Favre ipak uspije izvući nešto od ove ekipe, jer ako ne uspije vrlo brzo bi nam mogal prijetiti borb sa Augsburgom i Furthom za opstanak... Imam razumijevanja, gradi se ekipa, otišla su tri mogu slobodno reći glavna igrača, došla trojica mladih koji nemaju bundesligaškog iskustva, ali da se tri normalna pasa nemogu spojit i da se u pola sata nemože normalna akcija napravit to stvarno ne mogu da skontam !!!
nismo ni zalužili bod u ovoj utakmici, čitava ekipa može da se stidi! Jantsckhe je miljama daleko od Elfa, nema potrebe da ga više spominjemo u kontekstu iste...
Šta reći za suđenje... MIslim defintivno da BUndesliga trenutno ima najgore suđenje od svih liga petice. Ovo je žalsno kako je suđenje u Bundesligi. Stranzl je javno priznao(na TV-u nakon tekme) da je njegov gol neregularan, ali isto tako nije zaslužio crveni karton što je i sam Iličević priznao Stranzlu a potom i sudiji...ccc...
Molim lažnu Borussiu da u subotu pokažu milost prema nama, jer mogu slobodno da kažem da očekujem petardu u našoj mreži... Nema Stranzla, Herrmann se povrijedio, mislim da je i Xhaka suspendovan zbog žutih kartona...
Nogometni Bože smiluj nam se...
i ovaj bod kao i onaj u Leverkusenu je više nego sretan. Sramota !!! Nije mi toliko do toga što su rezultati loši, što ne uzimamo bodove, ali me boli što nema nikakve igre, nikakve šanse ne stvaramo... ne znam što više reći....
Zadnja nada je da Favre ipak uspije izvući nešto od ove ekipe, jer ako ne uspije vrlo brzo bi nam mogal prijetiti borb sa Augsburgom i Furthom za opstanak... Imam razumijevanja, gradi se ekipa, otišla su tri mogu slobodno reći glavna igrača, došla trojica mladih koji nemaju bundesligaškog iskustva, ali da se tri normalna pasa nemogu spojit i da se u pola sata nemože normalna akcija napravit to stvarno ne mogu da skontam !!!
nismo ni zalužili bod u ovoj utakmici, čitava ekipa može da se stidi! Jantsckhe je miljama daleko od Elfa, nema potrebe da ga više spominjemo u kontekstu iste...
Šta reći za suđenje... MIslim defintivno da BUndesliga trenutno ima najgore suđenje od svih liga petice. Ovo je žalsno kako je suđenje u Bundesligi. Stranzl je javno priznao(na TV-u nakon tekme) da je njegov gol neregularan, ali isto tako nije zaslužio crveni karton što je i sam Iličević priznao Stranzlu a potom i sudiji...ccc...
Molim lažnu Borussiu da u subotu pokažu milost prema nama, jer mogu slobodno da kažem da očekujem petardu u našoj mreži... Nema Stranzla, Herrmann se povrijedio, mislim da je i Xhaka suspendovan zbog žutih kartona...
Nogometni Bože smiluj nam se...
Agieren statt reagieren
Nije, ovo mu je večeras bio četvrti.Pale_Companion je napisao/la:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
To se Herrmann priprema za transfer u BVB....effe_sa je napisao/la:Nije, ovo mu je večeras bio četvrti.Pale_Companion je napisao/la:
-
Pale_Companion
- Kontakt:
effe_sa je napisao/la:Nije, ovo mu je večeras bio četvrti.Pale_Companion je napisao/la:
hvala na infu
ali neće ni on biti od pomoći, mislim da ćemo baš naguženi da budemo u dortmundu..
Agieren statt reagieren
@ Pale
citam danas u BILD-u da je Favre bio protiv dovodjenja de Jonga i da taj transfer po njemu nije bio pod moranjem. Mislim da je ovo apsolutna laz BILD-a, jer da je tako Favre ga ne bi forsirao u prvih 11. Momak je pod ogromnim pritiskom jer se nije odmah navikao na Bundesligu i placen je rekordna odsteta za njegov transfer u Gladbach i sada mu je najpotrebnije povjerenje uprave i trenera.
Samo me interesuje kako je Xhaka uspio u 6 utakmica dobiti 4 zuta kartona. Gledajuci sada mozda je i bolje sto je odbio HSV, jer smo mi za taj novac doveli Badelja i Jiraceka - ali lahko je biti general poslije bitke.
Samo se nadam da Vasa uprava nece biti mutava i poceti sumnjati u kvalitete Favrea jer bi to bilo pogubno za Gladbach.
citam danas u BILD-u da je Favre bio protiv dovodjenja de Jonga i da taj transfer po njemu nije bio pod moranjem. Mislim da je ovo apsolutna laz BILD-a, jer da je tako Favre ga ne bi forsirao u prvih 11. Momak je pod ogromnim pritiskom jer se nije odmah navikao na Bundesligu i placen je rekordna odsteta za njegov transfer u Gladbach i sada mu je najpotrebnije povjerenje uprave i trenera.
Samo me interesuje kako je Xhaka uspio u 6 utakmica dobiti 4 zuta kartona. Gledajuci sada mozda je i bolje sto je odbio HSV, jer smo mi za taj novac doveli Badelja i Jiraceka - ali lahko je biti general poslije bitke.
Samo se nadam da Vasa uprava nece biti mutava i poceti sumnjati u kvalitete Favrea jer bi to bilo pogubno za Gladbach.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:@ Pale
već sam ranije pišao po bildu i pisao o tome kako šire neistine... svaki igrač koji je došao ovog ljeta je pomno posmatran i prije svakog transfera morala je doći slaganje cjelokupne uprave, a prije svega Favrea
Xhaka je još ''zelen'' a i živac je povelik, tako da me ne čudi to...veliki je pritisak i na njemu kao i na de Jongu, ali veliki su potencijali i vjerujem da će u dogledno vrijeme to i pokazati... treba im samo mir, rad i da slušaju pomno Favre
LULU ima bezrezervnu podršku uprave, navijača i kluba i kad bude napuštao Borussiu to će biti zato što on tako želi
ima nekih pokemona po forumima što kenjaju po njemu ali budala uvijek ima i bit će
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Martin Stranzl ima suspenziju na jednu utakmicu, samim tim nema ga protiv BvB-a
Još su upitni zbog povreda De Jong, Herrmann i Jantsckhe
neće ovo sutra nikako dobro da završi po nas... samo se bojim da ne doživimo neku katastrofu...
baš me zanima kako će Marco sutra da odigra protiv bivšeg kluba
Još su upitni zbog povreda De Jong, Herrmann i Jantsckhe
neće ovo sutra nikako dobro da završi po nas... samo se bojim da ne doživimo neku katastrofu...
baš me zanima kako će Marco sutra da odigra protiv bivšeg kluba
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Aufstellung: Ter Stegen - Jantschke, Brouwers, Dominguez, Daems - Nordtveit, Xhaka - Herrmann, Arango - Hanke, de Camargo
Bank: Heimeroth, Wendt, Marx, Rupp, Ring, Mlapa, Hrgota
Ner sviđa mi se sastav nikako, očekujem laganu pobjedu BvB-a
Bank: Heimeroth, Wendt, Marx, Rupp, Ring, Mlapa, Hrgota
Ner sviđa mi se sastav nikako, očekujem laganu pobjedu BvB-a
Agieren statt reagieren
Alarmi treba da se pale
Primati trice, pa i petice, uz to bez ikakve igre je nešto što treba da duboko zabrinjava.
Pa ne znam Favre nekako preofanzivno to postavi, pa nisam ih puno glrdao, al' se najviše čini da tu na sredini nema jake ruke, možda Neustadter i najviše nedostaje, Džaka bi valjda trebao malo naprijed, a neko čvršći to da zatvara, no izbora se nema, možda se okušati sa trojicom stopera.
Primati trice, pa i petice, uz to bez ikakve igre je nešto što treba da duboko zabrinjava.
Pa ne znam Favre nekako preofanzivno to postavi, pa nisam ih puno glrdao, al' se najviše čini da tu na sredini nema jake ruke, možda Neustadter i najviše nedostaje, Džaka bi valjda trebao malo naprijed, a neko čvršći to da zatvara, no izbora se nema, možda se okušati sa trojicom stopera.
aufjedemfal.Klare je napisao/la:Alarmi treba da se pale
zaista bi bilo steta da ova borusija bude sezonski hit.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja se sve bojim da se nece ponoviti ona situacija kao s Mainzom kada su jednu sezonu bili odlicni a kasnije se izgubili. I dan danas se traze, drze se ali je to sve jalovo.
Gladbach je puno mocniji od Mainza, imaju vise novca, doveli su zamjene za izgubljene igrace sto Mainz nije bio u stanju, ali opet me nesto vuce na jednu propalu sezonu.
Nadam se da se varam i da ce se sto prije dici, jer Bundesliga treba jednu ovakvu ekipu koja bi stalno mogla neka iznenadjenja raditi.
Gladbach je puno mocniji od Mainza, imaju vise novca, doveli su zamjene za izgubljene igrace sto Mainz nije bio u stanju, ali opet me nesto vuce na jednu propalu sezonu.
Nadam se da se varam i da ce se sto prije dici, jer Bundesliga treba jednu ovakvu ekipu koja bi stalno mogla neka iznenadjenja raditi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.