FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MinjonKocka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-za-javnost-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
-
- Kontakt:
Po meni je to - to. Ne maziš svoje "navijače", tražiš kaznu za iste što znači da meteš u svojoj avliji, pa ti to daje svako pravo da tražiš jednak odnos i prema onim drugim.MinjonKocka je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-za-javnost-2/
shaka hooligana ooooooo oooooo
Prvo,ne pričaj glupostiBaja_Zvjerka je napisao/la:Zasto mi igramo pod reflektorima, a nema publike ??? Pa nije valjda da nam igraci zele navece da igraju, pa nema veze sto ode 5000 KM (bubam) za struju..

Drugo,za potrošenu struju troškovi su circa 300-350 km
Treće,velika je razlika igrati pod reflektorima,jer se teren dodatno navlaži(zarosi),i automatski ubrzava igru

Četvrto,jel bar malo jasnije?Malo se raspitaš što je to tako,naučiš nešto,i ja sam isto tako slušao Amara pa skontao šta je htio da kaže

------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
Ma naši navikli igrat pod reflektorima, od kako smo ih napravili samo se ona posljednja kola igraju u 5 kad se moraju igrat u 5, sve ostalo se igralo pod reflektorima meni se čini. Što da se sad pravi iznimka.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
HAHAHAHAHAH cuj 300-350KM potrosnja hahahahahahahahahaha,pa mamlaze znas li ti koliko trose reflektori??Oprahnoge je napisao/la:Prvo,ne pričaj glupostiBaja_Zvjerka je napisao/la:Zasto mi igramo pod reflektorima, a nema publike ??? Pa nije valjda da nam igraci zele navece da igraju, pa nema veze sto ode 5000 KM (bubam) za struju..![]()
Drugo,za potrošenu struju troškovi su circa 300-350 km
Treće,velika je razlika igrati pod reflektorima,jer se teren dodatno navlaži(zarosi),i automatski ubrzava igru,i naravno da to našoj ekipi odgovara posebno protiv ekipa koje se samo brane
Četvrto,jel bar malo jasnije?Malo se raspitaš što je to tako,naučiš nešto,i ja sam isto tako slušao Amara pa skontao šta je htio da kaže
Grohotom se smijem ! Cuj 300-350 KM!

Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Scooter,sta ti je slageru sto odma momka vrijedjas?? i rekao ti je tacnu informaciju trose 350-400 KM !!
- champions1921
Pjesme "djeneralu drazi" su pjevali i simpatizeri Radnika iz Bijeljine u susretu protiv kozare, koji je kao i sve "vrhunske derbije" prenosila BHT.. Tom prilikom smo svi to mogli cuti ali niko to kasnije nije niti pomenuo a kamoli pomislio da sankcionise.. Mislim da su sve ove kazne i sva ova medijska hajka pema navijacima Zeljeznicara iskljucivo politicki akt kojim se pokusavaju izjednaciti oni koji godinama orgijaju na stadionima nacionalistickom i fasistickom koreografijom sa stanovnicima Sarajeva koji cine 99% navijaca Zelje.. Grad Sarajevo je uvjek bio multietnicki i multikulturalni centar Evrope a nekima, znamo ko su oni, to nikada nije odgovaralo i ovom hajkom pokusavaju opovrgnuti tu cinjenicu i izjednaciti nas sa radikalno nastrojenim mrziteljima ovog grada i ove drzave.. Isto tako godinama se pokusavaju sve strane koje su bile sudionici onog zla koje nam se desavalo prije dvadesetak godina staviti u isti kos i pripisati im se podjednaka krivica.. Nazalost, odredjeni broj nasih navijaca smatra da je ispravno na te nebuloze uzvracati istom mjerom i tim cinom su pomogli "destruktivnim vjetrovima" i odmogli klubu koji je uvjek bio multietnicki te udruzenju navijaca koji su godinama bili pozitivan primjer kako treba da se navija i da se odnosi prema ovoj tematici.. Nadam se da su dosli pameti te da ce u buducnosti navijati za svog Zelju onako kako smo to i do sada radili-fanaticno, dostojanstveno te bez mrznje i politike..Plavetnilo je napisao/la:Po meni je to - to. Ne maziš svoje "navijače", tražiš kaznu za iste što znači da meteš u svojoj avliji, pa ti to daje svako pravo da tražiš jednak odnos i prema onim drugim.MinjonKocka je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-za-javnost-2/
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 20 sep 2012, 20:23, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!
Nije tacno da trose 300-350KM,ja stvarno ne znam ko vam je to rekao,pa spoji ovih kucnih 80 sijalica potrosit ce 200KM za 2 sata,ja stvarno ne znam o cemu vi razmisljate!arelinho je napisao/la:Scooter,sta ti je slageru sto odma momka vrijedjas?? i rekao ti je tacnu informaciju trose 350-400 KM !!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Istina je da "kucne", tj. wolframske sijalice trose mnogo, ali to nema nikakve veze s ovom pricom, jer se na stadionu koristi skroz drugi tip rasvjete. Cifra od 300 KM po utakmici je tacna.ScooTeR je napisao/la:Nije tacno da trose 300-350KM,ja stvarno ne znam ko vam je to rekao,pa spoji ovih kucnih 80 sijalica potrosit ce 200KM za 2 sata,ja stvarno ne znam o cemu vi razmisljate!arelinho je napisao/la:Scooter,sta ti je slageru sto odma momka vrijedjas?? i rekao ti je tacnu informaciju trose 350-400 KM !!
Mislim da je Aco nesto pricao o tim reflektorima tj.potrosnji i koliko se ja sjecam rekao je da trose cak oko 2 hiljade KM po utakmici , ali je govorio da se trebalo nesto raditi na njima da bi se smanjio trosak na oko 300 KM po utakmici ali nisam cuo da se ista radilo.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo se mora zapjevat na jugu,evo vec 2 sata konstanto je slusam
ovo se mora zapjevat na jugu,evo vec 2 sata konstanto je slusam
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
Oko 300KM je po tekmi potrosnja.. Pa eto oni bi bacali "5000KM" kao sto ovaj neupuceni kaze za trening navecer..ZZtop10 je napisao/la:Mislim da je Aco nesto pricao o tim reflektorima tj.potrosnji i koliko se ja sjecam rekao je da trose cak oko 2 hiljade KM po utakmici , ali je govorio da se trebalo nesto raditi na njima da bi se smanjio trosak na oko 300 KM po utakmici ali nisam cuo da se ista radilo.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pajseri, pokemoni, huligani, kako vec hocete, rekao sam "bubam 5000", i sa te strane je logicno, ako ima neko podatak da je 300 KM, i da je to zbog toga sto su igraci navikli a i teren je "vlazan"
(mogu se prskalice ukljuciti 5 minuta ako je do toga), onda uredu, sta se palite k'o hepo kocke...
P.S. Slab ovaj Maribor...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Odron ba, gledam Zetu i Čelik iz Nikšića, eno deru divove Grčkog fudbala, a ovi naši ništa. E od koga mi ispadamo..Baja_Zvjerka je napisao/la:

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
2:0 Maribor vodi,ma slaba je to ekipa skroz ccc

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ni ja ne kontam pojedince kada si fino naglasio (bubam), ali opet je to pokazatelj kako se nasi ljudi uhvate samo za jednu rijec, a na kraju tvoj post dobi skroz drugo znacenje. Jbg...Baja_Zvjerka je napisao/la:Pajseri, pokemoni, huligani, kako vec hocete, rekao sam "bubam 5000", i sa te strane je logicno, ako ima neko podatak da je 300 KM, i da je to zbog toga sto su igraci navikli a i teren je "vlazan"(mogu se prskalice ukljuciti 5 minuta ako je do toga), onda uredu, sta se palite k'o hepo kocke...
Upravo sam zelio to napisati... Nema sta, mi smo se obrukali pravo...

Slab ovaj Maribor
Usput, meni je i ovo pjesma legendarna...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovi momci stvarno rade ovo iz srca, a ono sto je najbitnije, ove njihove pjesme svi mogu pjevati (cijeli stadion)..

- DzoleZeljo
- Kontakt:

Tanak ovaj Maribor pravo... lose ovo veceras...

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 20 sep 2012, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Mi bolji od Grka, imali smo go u gostima. 

Onako nek se zna od koga je ispao Zeljo a od koga Pitari... 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Dofu, Levin, Mamba21, MrAmarOsim, NeSamSafetee, Orvel, Rule_hz, WeekendOffender, zaostrog i 79 gostiju.