Dodao bih tu Lavove iz Gabele i navijače Olimpika(nemam pojma kako se zovu)Armageddon2012 je napisao/la:gostovanja treba zabraniti ovim agresivnim i problematicnim grupama kao sto su red dragons iz gradacca,alcohol boys iz prijedora,ovima iz srebrenika i ostalima,a ne da zbog takvih nasilnika ispastamo mi ili recimo TM.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Proci ce i 26 i opet ce biti na vrhu...Samo je razlika sto ce drugi timovi tad zaostajat 10 bodovadamirfile je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:ma jarane,treba odmah dati titulu fks![]()
da se ne yebemo bezze![]()
stvarno su najbolji cak je proslo 6 kola premijer lige
.
::::SAMO ČELIK::::
zamorano je napisao/la:Proci ce i 26 i opet ce biti na vrhu...Samo je razlika sto ce drugi timovi tad zaostajat 10 bodovadamirfile je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:ma jarane,treba odmah dati titulu fks![]()
da se ne yebemo bezze![]()
stvarno su najbolji cak je proslo 6 kola premijer lige
.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Vukovi s Otoke...tepsija je napisao/la: Dodao bih tu Lavove iz Gabele i navijače Olimpika(nemam pojma kako se zovu)
- MinjonKocka
- Kontakt:
Zar se oni ne zovu green street boys ili tako nesto, posto vukovi vec postoje 
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Gdje su oni što su govorili da je sramota ispasti od maribora?
"Mi smo najjaci klub u drzavi ali svi su protiv nas" by Dino Selimovictm84 je napisao/la:ko prosle godine...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zbog moje licnosti i mojih godina ja kao navijac Zeljeznicara trazim da se ovaj takozvani samo celik odstrani sa ovog foruma jer nazvat navijace mog kluba Siptarima je za mene uvreda.Svaka cast Siptarima ali ja i moji navijaci to nismo.Ovakvi takozvani navijaci koji mole boga da se nesto desi a supak sklanjaju na stranu i prave ove probleme jer ko mene omalozava dobije duplo vecu kolicinu mrznje prema istom i zato se to desava.Dakle provocirajuci nas dobice samo kontra efekat.Moj balo ja kad sam gledo davno derbije sa tvojim klubom sam sa tvojim navijacima cugo prije tekme u lameli a i oni kod mene u Sarajevu a ti si samo jedan obicni provokator koji nema damu nego sere po forumu.
A što je momak pismen, bravo majstore, pusti ga Alipašino, pa on nam je zabava, takvi nam trebaju za ova sumorna jutra , neplanirano dijete .samocelik je napisao/la:Vidimo se mi za 10-ak dana na najljepsem i najboljem i jos plus evropskom stadionu pa cemo se obracunati ko pravi šiptari i smogovci pa sta dragi Bog da,a do tada ˝Mir i ljubav˝ i necemo vise tusiti forum ko svake godine
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
@alipsaino na osnovu cega da me kazne??? to sto sam za vas napiso šiptari? pa budimo realni 80% ljudi koji se predstavljaju kao navijaci ili simpatizire vaseg kluba nas zovu smogovci,Fukusima itd. i ti mislis da to nama ne smeta.E prijatlju meni to smeta kao i tebi to da vas mi zovemo šiptari.
Nevidim niti jedan razlog da nastavimo ovu disukusiju tako da ja svoju raspravu zavrsavam ovim postom i evo dajem obacanje da vas necu spomenuti u ruznom kontekstu sve dok i neko sa vase strane ne spomene nesto uvrijedljivo
Nevidim niti jedan razlog da nastavimo ovu disukusiju tako da ja svoju raspravu zavrsavam ovim postom i evo dajem obacanje da vas necu spomenuti u ruznom kontekstu sve dok i neko sa vase strane ne spomene nesto uvrijedljivo
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- samir_tm87
- Kontakt:
ali ja nisam siptar, a ti jesi smogovacsamocelik je napisao/la:@alipsaino na osnovu cega da me kazne??? to sto sam za vas napiso šiptari? pa budimo realni 80% ljudi koji se predstavljaju kao navijaci ili simpatizire vaseg kluba nas zovu smogovci,Fukusima itd. i ti mislis da to nama ne smeta.E prijatlju meni to smeta kao i tebi to da vas mi zovemo šiptari.
ako nisi siptar onda si kinez garant sa buca potokasamir_tm87 je napisao/la:ali ja nisam siptar, a ti jesi smogovacsamocelik je napisao/la:@alipsaino na osnovu cega da me kazne??? to sto sam za vas napiso šiptari? pa budimo realni 80% ljudi koji se predstavljaju kao navijaci ili simpatizire vaseg kluba nas zovu smogovci,Fukusima itd. i ti mislis da to nama ne smeta.E prijatlju meni to smeta kao i tebi to da vas mi zovemo šiptari.
O cemu ti bolanAlipasino je napisao/la:Zbog moje licnosti i mojih godina ja kao navijac Zeljeznicara trazim da se ovaj takozvani samo celik odstrani sa ovog foruma jer nazvat navijace mog kluba Siptarima je za mene uvreda.Svaka cast Siptarima ali ja i moji navijaci to nismo.Ovakvi takozvani navijaci koji mole boga da se nesto desi a supak sklanjaju na stranu i prave ove probleme jer ko mene omalozava dobije duplo vecu kolicinu mrznje prema istom i zato se to desava.Dakle provocirajuci nas dobice samo kontra efekat.Moj balo ja kad sam gledo davno derbije sa tvojim klubom sam sa tvojim navijacima cugo prije tekme u lameli a i oni kod mene u Sarajevu a ti si samo jedan obicni provokator koji nema damu nego sere po forumu.
Baš me zanima šta je loše u tome i da je neko Šiptar? To je dječije i govori više o onome ko misli da time nekoga vrijeđa.
Zasto Radnik nije dobio zabranu igranja bez publike. Dobili samo 4 000 zbog cetnickog pjevanja i slike,neko je ovdje lud. Ispade da smo mi zbog paljenja zastave dobili 10 000 i 2 utakmice pred praznim tribinama. Ili smo kaznjeni zbog poruke o srebrenici,pocinjem sumnjati u ovaj komitet.
mi smo prvenstveno dobili visoke kazne zbog ponavljanja, tj. kaznjeni smo nekoliko puta zaredom za slicne stvari (ovo slicno je onako kako je disciplinska komisija vidjela situaciju), tj. Travnik (stolice), Borac, Zvijezda (samo pirotehnika) pa onda Slavijadamirfile je napisao/la:Zasto Radnik nije dobio zabranu igranja bez publike. Dobili samo 4 000 zbog cetnickog pjevanja i slike,neko je ovdje lud. Ispade da smo mi zbog paljenja zastave dobili 10 000 i 2 utakmice pred praznim tribinama. Ili smo kaznjeni zbog poruke o srebrenici,pocinjem sumnjati u ovaj komitet.
Nema grupe u bih koja ne koristi pirotehniku zato o ponavljanju nema govora (horde,lesevi,ultrasi... ma svi redom),a ovo za stolice u travniku i to je bezz izgovor i robija je cupala i svako ce ko dodje. ovo smo prvenstveno kaznjeni sto je u pitanju Zeljo (bosnjacka komponenta),posto ne vidim razlog drugi. O radniku ni jedan komentar nisam procito ovdje osim mozda 2 a kada smo mi to radili papa u rimu je o tome pricao. Nabijem na jaja i komitet i ligu.AnelZ je napisao/la:mi smo prvenstveno dobili visoke kazne zbog ponavljanja, tj. kaznjeni smo nekoliko puta zaredom za slicne stvari (ovo slicno je onako kako je disciplinska komisija vidjela situaciju), tj. Travnik (stolice), Borac, Zvijezda (samo pirotehnika) pa onda Slavijadamirfile je napisao/la:Zasto Radnik nije dobio zabranu igranja bez publike. Dobili samo 4 000 zbog cetnickog pjevanja i slike,neko je ovdje lud. Ispade da smo mi zbog paljenja zastave dobili 10 000 i 2 utakmice pred praznim tribinama. Ili smo kaznjeni zbog poruke o srebrenici,pocinjem sumnjati u ovaj komitet.
Ovo zaredom sam mislio na domace utakmice i nisam mislio na pirotehniku, tj. protiv Borca i Slavije, oni su uvjerenja da smo mi dvije domace tekme zaredom pravili iste izgrede.damirfile je napisao/la:Nema grupe u bih koja ne koristi pirotehniku zato o ponavljanju nema govora (horde,lesevi,ultrasi... ma svi redom),a ovo za stolice u travniku i to je bezz izgovor i robija je cupala i svako ce ko dodje. ovo smo prvenstveno kaznjeni sto je u pitanju Zeljo (bosnjacka komponenta),posto ne vidim razlog drugi. O radniku ni jedan komentar nisam procito ovdje osim mozda 2 a kada smo mi to radili papa u rimu je o tome pricao. Nabijem na jaja i komitet i ligu.AnelZ je napisao/la:mi smo prvenstveno dobili visoke kazne zbog ponavljanja, tj. kaznjeni smo nekoliko puta zaredom za slicne stvari (ovo slicno je onako kako je disciplinska komisija vidjela situaciju), tj. Travnik (stolice), Borac, Zvijezda (samo pirotehnika) pa onda Slavijadamirfile je napisao/la:Zasto Radnik nije dobio zabranu igranja bez publike. Dobili samo 4 000 zbog cetnickog pjevanja i slike,neko je ovdje lud. Ispade da smo mi zbog paljenja zastave dobili 10 000 i 2 utakmice pred praznim tribinama. Ili smo kaznjeni zbog poruke o srebrenici,pocinjem sumnjati u ovaj komitet.
Jel vi navijate za zelju il protiv zelje
Haman protiv dok im lovu iz dzepa izbijate 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.