proFCB je napisao/la:Nezz
vidim da ne znas. dobro je da imate super-amidzu secka koji je znalac nad znalcima i koji zna odgovor na svako pitanje 

dakle, ne mozes si objasniti zasto je valencija na momente preuzimala sredinu terena?
odgovor je vrlo jednostavan 

tacnije, najteza pitanja imaju najlakse odgovore.
pazi, hocemo li se sloziti da je bayo jedna od najiskusnijih ili najiskusnija ekipa u ligi prvaka?
mislim da hocemo.
dalje, hoces li se sloziti kad kazem da je bayo medju 3 najjace ekipe u toj ligi?
mislim da hoces.
ako je tako, onda ti nece biti problem da shvatis zasto je daleko slabija valensija s vremena na vrijeme preuzimala inicijativu te na momente izgledala kao ravnopravan takmac. 
pazi, preiskusni bayern protiv ekipa kao sto je valensija krece svom silom, zabije gol i onda se malo povuce prepustajuci teren protivniku izvlaceci njihovu vezu i odbranu u dubinu.
stede snagu i cekaju kontre iz kojih ce dotuci protivnika koji se ponada da moze uciniti nesto.
iz takvih polukontri su dosla 2 penala. ok, prvi nije sviran a drugi je promasen.
bitno je da je bayern kontrolisao utakmicu dopustajuci valensiji samo ono sto bayo hoce.
jbg, valja se pricuvati za salke i one tzv. engleske sedmice koje su pred njima.
ako iko umije doci do finala, onda su to igraci bayerna koji vec sad primjenjuju najbolji receptic koji bi ih mogao odvesti u jos jedno veliko finale.
et´, toliko smo se prepali valensije da smo na klupi ostavili 2 prva strijelca i defanzivni tonbe, dok su na teren istrcali novajlija martinez i svajni svajn koji jos uvijek nije u top formi 

Bane Madridista je napisao/la:Martinez je pravi pogodak 
sve je dobro, sve je za pet. martinez je dobar igrac koji je vec sad u klasi onog buskeca.
 ali kad vidim onog yayu 

, vjeruj da mi dodje da zaplacem 

ps.
uf, kak vam je klub odigrao protiv sitija 

real je sila, bez daljnjeg.  za mene ste i dalje prvi favorit za osvajanje lige prvaka.