U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- legenda reala
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
- MinjonKocka
- Kontakt:
Isto mi je tako glupo da neko iz BiH bilo koje nacije igra za drugu repku.
Zolotić Nermin
-
merdanovic
- Kontakt:
Iskreno volio bih da mi kojeg igrača uzmemo Hrvatskoj i mislim da ce tu biti velika "frka" za koga ce on igrati,pa cemo vidjeti krajnji ishod svega.
Samo si ovo trebao napisati, i svi vi, bezveze potežete raspravu o tome, a o njemu se već pisalo ima 15 dana ako ne i više. Taj zaključak smo i donijeli.voltron30 je napisao/la: Ali bespredmetno je o njemu raspravljati jer daleko je on još od A reprezentativca, a za mlade ionako igra za Hrvatsku.
U17: http://nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=71" onclick="window.open(this.href);return false;Eborg je napisao/la:Ima li igdje spisak U-17 i U-19, nije mi jasno da niko to nije objavio nigdje?
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pozvani su slijedeći igrači za U-17:Cartman je napisao/la:U17: http://nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=71" onclick="window.open(this.href);return false;Eborg je napisao/la:Ima li igdje spisak U-17 i U-19, nije mi jasno da niko to nije objavio nigdje?
Karačić Goran /Zrinjski/, Tucakovič Nedim /Westhem/ golmani, Halolović Adel /Red Bul/, Memija Kerim, Dženanović Sead /Željezničar/, Omazić Filip /Dinamo/ Ratković Goran /Borac BL/ Radovac Samir, Burović Amar, Šuman Dženis /Sarajevo/ Mihojević Marko /Leotar/ Čivić Eldar /Slovačko/ Hajrulahovič Ismar /Hajduk/ Mašinovič Mirsad /Karlovac/Aganspahić Almir, Tahiri Edis /Olimpic/ Ademovič Husein /Borgeland/ Isić Tarik, Bašić Adnan /Velež/ Makitan Nikola /Kozara/ Frljak Ahmed /Bosna/ Herić Amar /Čelik/
Sto se tice U-19 reprezentacije, valjda jos nije uradjeno okupljanje, posto ima vise vremena do njihovih kvalifikacija
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Što se tiče West Hama i meni je to palo na pamet, pogotovo što su ovi nepismeni. Čovjek bi rekao da ovaj iz Borgelanda igra u Danskoj a zapravo je u austrijskom Burgenlandu.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
http://www.vijesti.ba/sport/12802-Veci- ... ilana.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.kalesijske-novine.com/slicice/mirzaspaha.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam za ovog momčića, negdje sam čitao o njemu, navođeno je da sada Luksemburžani pokušavaju na sve načine da ga pridobiju sebi, da ne bi " dobili novog Pjanića "edinjo-bih je napisao/la:sto ovog malog nisu zovnuli u kadetsku reprezentaciju (mislim da sad ima ili 15 ili 16 godina):
http://www.vijesti.ba/sport/12802-Veci- ... ilana.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.kalesijske-novine.com/slicice/mirzaspaha.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
da... znam malog licno, igra za mattersburg iz burgenlanda ( austrija )...Eborg je napisao/la:Hvala!![]()
Što se tiče West Hama i meni je to palo na pamet, pogotovo što su ovi nepismeni. Čovjek bi rekao da ovaj iz Borgelanda igra u Danskoj a zapravo je u austrijskom Burgenlandu.
Malkočeviću majmune. Kakav mu je ovo spisak. Koliko ćemo još Mandžukića, Petrića, Jelavića, Subotića i Rakitića izgubiti? Svaki njegov spisak ćisti nacionalni ključ. Pa djecu se u ovim godinama regrutira, a ne kada već produ sve kategorije druge drzave. Pa kod nas samo nacionalizamAnelZ je napisao/la:Pozvani su slijedeći igrači za U-17:Cartman je napisao/la:U17: http://nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=71" onclick="window.open(this.href);return false;Eborg je napisao/la:Ima li igdje spisak U-17 i U-19, nije mi jasno da niko to nije objavio nigdje?
Karačić Goran /Zrinjski/, Tucakovič Nedim /Westhem/ golmani, Halolović Adel /Red Bul/, Memija Kerim, Dženanović Sead /Željezničar/, Omazić Filip /Dinamo/ Ratković Goran /Borac BL/ Radovac Samir, Burović Amar, Šuman Dženis /Sarajevo/ Mihojević Marko /Leotar/ Čivić Eldar /Slovačko/ Hajrulahovič Ismar /Hajduk/ Mašinovič Mirsad /Karlovac/Aganspahić Almir, Tahiri Edis /Olimpic/ Ademovič Husein /Borgeland/ Isić Tarik, Bašić Adnan /Velež/ Makitan Nikola /Kozara/ Frljak Ahmed /Bosna/ Herić Amar /Čelik/
Sto se tice U-19 reprezentacije, valjda jos nije uradjeno okupljanje, posto ima vise vremena do njihovih kvalifikacija
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
- Principatus
- Kontakt:
Ko tu fali na spisku? O ovim veoma mladim nemam bas nekih informacija.
Lukas Čuljak, Bayern Munchen U-17, stoper.Principatus je napisao/la:@Pauleta
Ko tu fali na spisku? O ovim veoma mladim nemam bas nekih informacija.
Petar Mamič, Dinamo Zagreb U-17
Mateo Matić, Grasshoppers U-16, golman
Anto Grgić, Zurich U-18, veznjak
Ivan Lučić, Ried U-18, golman
Mladen Jutrić, Red bull Salzburg U-18
itd, itd. Uglavnom ima igrača, ali ovdje je očito na djelu nacionalni ključ, a mi se igrača sjetimo kada bljesnu i nekoj jakih ekipa i kada ih drugi davno kapare.
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
- Principatus
- Kontakt:
Terzic, Admir stoper, 20 godina kod BVB2 igra. Mislis da ga je iko pozvao? O Kolasincu da ne pricamo.
Nacionalni kljuc ili nesposobnost? Ili mjesavina jednog i drugog.
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, 19vendetta87, addebisi, ajaca, ajdekuci, Alipasino, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, AnelMid, Anpa, antibot, BarbareZeljin, BelajBoy, Benko123, BiH26, Blackwargreymon, boki86, Bosanac90, Bosnjo22, Confiance, Cwirek, dena24, denza, DjaniTarik, eaglebvb09, Edincapitano, ELDIABLO20, FerdinandF, Frankie, Fudo, fukara87, Godfather, Google [Bot], GrbavicaHrammm, Hajdeee, HariTz, hugoviana, Imamkarbarum, invincible1921, J1897, Jadnimi, James1987, JHam, JimmyPage, Kaunas, Kljukusar, komax, Konzerva, lakilone, Lavcina, LenyYoro15, leo1946, linethreader, Lokomotifa, marlostanf1eld, mavi, mercurial, mexy_whites, Micron, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, MostarReds22, Muumii, Nakata, NazorUso, nebeskasila, NEZALAGANJE, Pact1921, prisonbreak, RacioEmocionalan, RajvoSa89, Rio12345, rossonero85, rukometubih23, s4mke, SamoTi4000, SanaBosna, Scholl, Shevko, signalidunapark, Slobodanpad1945, smajke, soccerfan, Someone, Tihi, totasef1, Trapatoni, ugursuz, visarionovich, zaostrog, Zglavkar i 780 gostiju.