FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samir napustio klub
jebote moram mjenjat sad potpis
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Simo Krunic je nekadasnji igrac Zeljeznicara, prvotimac, nosio kapitensku traku u nekoliko navrata. Doveo ga Esad Ibrahimovic, tadasnji predsjednik Zeljeznicara. Afirmaciju stekao kod trenera Mise Smajlovica i Bore Braculja.Lovac je napisao/la:On je dosao direktno iz reprezentacije Srbije, kolko ja znam bio je prvi pomocnik Javieru Clementeu na klupi Srbije prosle godine, neka me ispravi neko ako grijesim al to sam citao u novinama..sukisp je napisao/la:Lovac iskreno gdje vi u stvari uopste nadzoste tog Simagu-ko je taj lik uopste ili sam ja nesto preskocio.Lovac je napisao/la:
Ma ko bi ga dizao u nebo, pa nece mu niko od manijaka doc na utakmicu, pa da vidimo kako ce da pobijedi kad dodju HZ a ni jednog manijaka. ma nema sanse, ja bih cak volio da izgubimo pa da i njima jednu ceku sastavimo (ovim iz uprave)
Vi koji pratite Zelju od 1998. i ''Zubana'' i mislite da je to godina rodjenja Zelje, bi se mogli malo potruditi pa nauciti ponesto o historiji Zeljeznicara koja pocinje 1921. godine. Mozda tako zavolite klub, a mozda zauvijek ''ohladite''.
Klub cine ljudi, kad upoznate historiju kluba, mozda naucite cijeniti ljude.
nista onda stavi SIMO KRUNIC ,POKUSNI KUNICbistrikboy je napisao/la:Samir napustio klub![]()
hahaah
cisto sumnjam da je otisao jer taj da je htjeo davno bi svoju funkciju prepustio
nekome ko to zna obavljati!
u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo
- bistrikboy
- Kontakt:
2 sedmice vec ne dolazi na posao pa su u klubu rekli da otisaoFabricio je napisao/la:nista onda stavi SIMO KRUNIC ,POKUSNI KUNICbistrikboy je napisao/la:Samir napustio klub![]()
hahaah
cisto sumnjam da je otisao jer taj da je htjeo davno bi svoju funkciju prepustio
nekome ko to zna obavljati!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ha ha ha, onda su nam i svi političari dali otkaze jer ne dolaze na parlament nikako!bistrikboy je napisao/la: 2 sedmice vec ne dolazi na posao pa su u klubu rekli da otisao
- bistrikboy
- Kontakt:
Klub 1.1.2009 dobiva 600000km od kantona sarajevo zakljuceno na danasnjem(?) sastanku,po meni sjajna vijest,nas junior jolovic koji je povrijedjen u saobracajnoj nesreci u kojoj mu je otac preminuo izlazi u petak iz bolnice,ipak ima pozitivnih stvari 
imali kakvih informacija oko reflektora???bistrikboy je napisao/la:Klub 1.1.2009 dobiva 600000km od kantona sarajevo zakljuceno na danasnjem(?) sastanku,po meni sjajna vijest,nas junior jolovic koji je povrijedjen u saobracajnoj nesreci u kojoj mu je otac preminuo izlazi u petak iz bolnice,ipak ima pozitivnih stvari
u svijetu postoji jedno carstvo u kojem caruje drugarstvo
Ma to je izgleda bilo mazanje ociju sto se reflektora tice, napravise pomocni stadion, i sad kad je nacelnik Nedzad Koldzo ponovo osvojio mandat nista od reflektora ccccccccccccFabricio je napisao/la:imali kakvih informacija oko reflektora???bistrikboy je napisao/la:Klub 1.1.2009 dobiva 600000km od kantona sarajevo zakljuceno na danasnjem(?) sastanku,po meni sjajna vijest,nas junior jolovic koji je povrijedjen u saobracajnoj nesreci u kojoj mu je otac preminuo izlazi u petak iz bolnice,ipak ima pozitivnih stvari
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- bistrikboy
- Kontakt:
rovcaninu pokidani ligamenti na treningu nista od njeg do proljeca 
ja sada pricao sa njim koljeno ga malo boli mozda da igra sutra a ljudi svi na grbavicu sutra u 2 sataa pa onda idemo da pokazemo malenim ko su navijaci
Ma nista od tog..ne idemo na utakmicu..goldboy je napisao/la:ja sada pricao sa njim koljeno ga malo boli mozda da igra sutra a ljudi svi na grbavicu sutra u 2 sataa pa onda idemo da pokazemo malenim ko su navijaci
ko kazeLovac je napisao/la:Ma nista od tog..ne idemo na utakmicu..goldboy je napisao/la:ja sada pricao sa njim koljeno ga malo boli mozda da igra sutra a ljudi svi na grbavicu sutra u 2 sataa pa onda idemo da pokazemo malenim ko su navijaci
- lolo d pitar
- Kontakt:
lovac i njegova cura
- bistrikboy
- Kontakt:
nema org. odlaska ko hoce bujrum al jezgro ne ide....
ovo nije forum za ovu raspravu
ovo nije forum za ovu raspravu
kretanje sa grbavice sutra u 2
A gdje kretanje završava ??goldboy je napisao/la:kretanje sa grbavice sutra u 2
Znaci na utakmicu se ne ide, barem sto se tice organizovanih grupa navijaca Zelje, ja to nisam napisao bezze i nisam to izmislio..a ti ako hoces da ides na zapad kao penzioner niko ti ne brani, bujrum...lolo je napisao/la:lovac i njegova cura
Ja kao iskreni i vatreni navijac Zelje na ovu utakmicu necu ici 100%, razlozi su sljedeci: Prvo su nase vrle vodje rekle da nema sanse da se ide, pa su se onda lafo predomislili i zakazali sastanak u pola 2 na grbavici, kao lafo da vijecamo hocemo li ici na utakmicu protiv malenih ili ne, po meni je to smijesno, trebali su barem par dana prije najavit da ce se ici organizovano, tako da bi se raja mogla skupit pa da se ide na tekmu.
A ovako ne zelim da idem jer se bojim da ce doci malo raje znaci nekih stotinjak ljudi na jug pa da nas ofiraju bezze, znaci sto se mene tice na utakmicu ne idem niposto!!!
A ovako ne zelim da idem jer se bojim da ce doci malo raje znaci nekih stotinjak ljudi na jug pa da nas ofiraju bezze, znaci sto se mene tice na utakmicu ne idem niposto!!!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, tiagofaria25 i 36 gostiju.