Strana 135.SiamoNoi je napisao/la:Došao da pročitam analizu,ali ne mogu je naćDevil je napisao/la:Grupa H je na temi Partizana
Inače...pohvale za pregled ostalih grupa.
FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jel ti dobro ?Dubravko je napisao/la:$ & ".
" ја ' " $,? " " $ је " ?.% стварно,? " & % " ? $ у &," ' ". На & & $ ' " ? " % $ у ",$ нас $ & &,августа,& & тв.
А онај " " $ се не " у &..... & $.
"Indija,Pakistan..."
Lose je ovo izgledalo veoma lose.A glavni krivac ne moze biti niko drugi nego Vermezovic.Pa koji to mozak u utakmicu protiv Neftchia na domacem terenu ulazi sa dva najdefanzivnija beka koje je Srbija videla u zadnjih 10 godina.Alo bre pa Lazevski i Miljkovic se zna da su staromodni bekovi koji ce tesko gde proci u bilo kom klubu ali on njih stavlja.I onda se jos tu zabezonira sa Markovicem i Medom.A daj jbt.
Jos ako je istina da je trener gostiju bio "tiltovan",e onda ti stvarno dodjes da places da te pijanica sa klupe nadmudri.
Klincima na terenu se jednostavno ne moze zameriti mnogo toga,kidaju momci,mali Mitrovic se ubi gore al' dzaba ne moze sam a Vermezovic nece da mu da nekoga u vrh.Ostojic ubi,Sasa isto tako,Markec je sinoc bio truba ali trudi se,pomaze im Ilic,Tomic po obicaju 'ladi jaja ali opet mu ne zameram jer zbog Vermezoviceve taktike on mora da se vraca po loptu u zadnju liniju da je prenese i da proba da se nadje u sansi.E pa nije on taj kalibar igraca da ga svugde ima.
Sa mnom na zapadu neki lik mojih godina,mozda malo stariji sa caletom posmatra utakmicu.Po prici je neski teski Grobar,ono vidim po prici da je razna gostovanja prosao,kaze nije Djuric **** pa da se ovo desava,mi smo **** jer treba da mu 90 minuta **** kevu ili da ga bojkotujemo totalno pa cemo da vidimo kom obojci a kom' opanci.I upravu je Djuricu ovo apsolutno odgovara,sto manje gledalaca na stadionu,to ce manje psovki biti,manje skandiranja protiv njega.Ali mi se nikako ne svidja sto se ovim klincima zvizdi,pa J*** mu kevu valjali su vam svi ti kada ide dobro,a sada odjednom ne valjaju.Valjao vam je mali Mitrovic kada se unosi u facu Stamenkovicu i podrska njemu,a kada je na terenu onda zvizduci,eee izgleda da je pojedinim navijacima na JNA vise stalo da se neko suprostavi nekom Zvezdinom nego da pruzi podrsku klincima kada im je najpotrebnija.
Ono sto se desavalo posle meca je bruka za one koji su tu ucestvovali,vidim niko od medija nije preneo tacno sta je bilo,ali zato na srecu ipak ima i Partizanov forum gde su sve ljudi lepo rekli i nisu izmisljali kao mediji.
Na zalost ja se bojim da je sa ovakvom igrom ovo jedini bod koji ce Partizan uzeti ove sezone.Nadam se ipak bar malo vise ljudi na tribinama protiv Intera i Rubina,ako nista bar nek dodju da vide te druge dve ekipe.
Klincima na terenu se jednostavno ne moze zameriti mnogo toga,kidaju momci,mali Mitrovic se ubi gore al' dzaba ne moze sam a Vermezovic nece da mu da nekoga u vrh.Ostojic ubi,Sasa isto tako,Markec je sinoc bio truba ali trudi se,pomaze im Ilic,Tomic po obicaju 'ladi jaja ali opet mu ne zameram jer zbog Vermezoviceve taktike on mora da se vraca po loptu u zadnju liniju da je prenese i da proba da se nadje u sansi.E pa nije on taj kalibar igraca da ga svugde ima.
Sa mnom na zapadu neki lik mojih godina,mozda malo stariji sa caletom posmatra utakmicu.Po prici je neski teski Grobar,ono vidim po prici da je razna gostovanja prosao,kaze nije Djuric **** pa da se ovo desava,mi smo **** jer treba da mu 90 minuta **** kevu ili da ga bojkotujemo totalno pa cemo da vidimo kom obojci a kom' opanci.I upravu je Djuricu ovo apsolutno odgovara,sto manje gledalaca na stadionu,to ce manje psovki biti,manje skandiranja protiv njega.Ali mi se nikako ne svidja sto se ovim klincima zvizdi,pa J*** mu kevu valjali su vam svi ti kada ide dobro,a sada odjednom ne valjaju.Valjao vam je mali Mitrovic kada se unosi u facu Stamenkovicu i podrska njemu,a kada je na terenu onda zvizduci,eee izgleda da je pojedinim navijacima na JNA vise stalo da se neko suprostavi nekom Zvezdinom nego da pruzi podrsku klincima kada im je najpotrebnija.
Ono sto se desavalo posle meca je bruka za one koji su tu ucestvovali,vidim niko od medija nije preneo tacno sta je bilo,ali zato na srecu ipak ima i Partizanov forum gde su sve ljudi lepo rekli i nisu izmisljali kao mediji.
Na zalost ja se bojim da je sa ovakvom igrom ovo jedini bod koji ce Partizan uzeti ove sezone.Nadam se ipak bar malo vise ljudi na tribinama protiv Intera i Rubina,ako nista bar nek dodju da vide te druge dve ekipe.
? " у посту $ овог... ¥ $ $ " " "..... " се ? % је Југ & & јест," се ? % су то " све ове $ $,& " је ? ? ".... па $ " ? о ' $.
edit:I kako god uvek cu ti izbrisati deo posta kada tako napises.
edit:I kako god uvek cu ti izbrisati deo posta kada tako napises.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
$ " ",& ? $ " & ? " & ? $ % ' " & ' на овој ".
? је $ " $ " на " " се "? ? је " " " ",? је " & на ',& & те то " ".
& " на $ " је ,јесте " " " $ ....,? 2234.
edit:Ti bas uporan pa da tako nazivas Zvezdu.E pa nece moci,ne dok skupis bar 500 postova na ovome forumu.A kako si krenuo neces bgm.
? је $ " $ " на " " се "? ? је " " " ",? је " & на ',& & те то " ".
& " на $ " је ,јесте " " " $ ....,? 2234.
edit:Ti bas uporan pa da tako nazivas Zvezdu.E pa nece moci,ne dok skupis bar 500 postova na ovome forumu.A kako si krenuo neces bgm.
Znas ja znam malo bolje neke stvari od tebe jer sam zasigruno na vise utakmica na JNA i red je da se obracas sa malo vise kulture pogotovo sto si "novi".
Mnogo bolje je da imas 20-ak hiljada jos koji ce da "navijaju" za Inter na stadionu,nego ovoliko k'o sinoc koji ce da J*** kevu sopstvenim igracima,da im zvizde i sve ostalo.Pri tome ne mislim na jug nego na zapad i istok.
Mnogo bolje je da imas 20-ak hiljada jos koji ce da "navijaju" za Inter na stadionu,nego ovoliko k'o sinoc koji ce da J*** kevu sopstvenim igracima,da im zvizde i sve ostalo.Pri tome ne mislim na jug nego na zapad i istok.
Ја ' се осврнуо на " & тога & - & $ на " $ $ ",% је ? ". ? " " " " $ је на сјеверу ? $ 1000 $?
" $,не " не " се у & постова,& " " " " " " поста," " ' с & се " у & постова....
" $, $ ' на ' & ",не & ? " & свађе.
" $,не " не " се у & постова,& " " " " " " поста," " ' с & се " у & постова....
" $, $ ' на ' & ",не & ? " & свађе.
Dobrodosao ti na forum,ja ti necu niti zelim brisati postove u kojima je sve regularno,a ned'o Bog da stignes mene po broju postova jer i sam kad pogledam broj sramota me koliko sam vremena proveo za kompom.
Kakve veze ima Zvezdin sever sa utakmicom Partizana.Jesam li ja igde ista spomenuo vezano za takvo nesta ?
Ostalom jesam li i jug gde spomenuo ?
Odnosi se na ostale navijace sa istoka i zapada koji ako ce biti ovakvi( ne kazem svi,ima nekih 30-40%) normalnih koji podrzavaju Partizan i ne trebaju dolaziti jer ovim klincima treba podrska a ne psovanje i ne zvizdanje.Pa je svakako bolje da dodje 20000 zeljnih da vide velicinu poput Intera pa nek pozdravljaju svaki njihov potez ili super kvalitetni Rubin koji prikazuje vrlo kvalitetne igre,cak meni i bolje nego Inter.
Kakve veze ima Zvezdin sever sa utakmicom Partizana.Jesam li ja igde ista spomenuo vezano za takvo nesta ?
Ostalom jesam li i jug gde spomenuo ?
Odnosi se na ostale navijace sa istoka i zapada koji ako ce biti ovakvi( ne kazem svi,ima nekih 30-40%) normalnih koji podrzavaju Partizan i ne trebaju dolaziti jer ovim klincima treba podrska a ne psovanje i ne zvizdanje.Pa je svakako bolje da dodje 20000 zeljnih da vide velicinu poput Intera pa nek pozdravljaju svaki njihov potez ili super kvalitetni Rubin koji prikazuje vrlo kvalitetne igre,cak meni i bolje nego Inter.
A šta je tačno bilo?Devil je napisao/la: Ono sto se desavalo posle meca je bruka za one koji su tu ucestvovali,vidim niko od medija nije preneo tacno sta je bilo,ali zato na srecu ipak ima i Partizanov forum gde su sve ljudi lepo rekli i nisu izmisljali kao mediji.![]()
Ako nece mediji da napisu kako je bilo necu ni ja onda javno.braoolyo je napisao/la:A šta je tačno bilo?Devil je napisao/la: Ono sto se desavalo posle meca je bruka za one koji su tu ucestvovali,vidim niko od medija nije preneo tacno sta je bilo,ali zato na srecu ipak ima i Partizanov forum gde su sve ljudi lepo rekli i nisu izmisljali kao mediji.![]()
Dobices PP kasnije.
Slaba igra, nezadovoljan sAm i rezultatom.... Vermez je definitivno uništio igru...
O mentolu na golu Azerbejdzanaca neću ništa reći, ovo je važno veče za njega, prvi put nije ga primio od Partizana... Vrhunac karijere....
O mentolu na golu Azerbejdzanaca neću ništa reći, ovo je važno veče za njega, prvi put nije ga primio od Partizana... Vrhunac karijere....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Tuga,jad,cemer! 3 reci koje opisuju jucerasnju predstavu-tragediju.
Da mi onakav tim ne mozemo dobiti,e moj Vermeze...Kad se setim samo utakmica protiv Sahtjora na strani i one u Londonu gde smo do pred kraj bili egal sa tako velikim timovima,a sada ne mozes dobiti Nefci.Seme im se zatrlo,svima koji su to unistili.
Poseta ocekivana s' obzirom na stanje na tribinama,razmazenost,vreme,protivnika.Od igraca bi izdvojio Miljkona,jedino se kod njega videla neka zelja pa cak i kokretnost.
Desavanja oko majmuna ne bi komentarisao jer nije vredan toga.Otisao u beli svet,ali paprika i dalje iz guzice viri.
Ide Sloboda za vikend i nadam se da ce biti lakse nego uobicajeno,jer je i ovo previse za zivce jednog navijaca Partizana.
Da mi onakav tim ne mozemo dobiti,e moj Vermeze...Kad se setim samo utakmica protiv Sahtjora na strani i one u Londonu gde smo do pred kraj bili egal sa tako velikim timovima,a sada ne mozes dobiti Nefci.Seme im se zatrlo,svima koji su to unistili.
Poseta ocekivana s' obzirom na stanje na tribinama,razmazenost,vreme,protivnika.Od igraca bi izdvojio Miljkona,jedino se kod njega videla neka zelja pa cak i kokretnost.
Desavanja oko majmuna ne bi komentarisao jer nije vredan toga.Otisao u beli svet,ali paprika i dalje iz guzice viri.
Ide Sloboda za vikend i nadam se da ce biti lakse nego uobicajeno,jer je i ovo previse za zivce jednog navijaca Partizana.
" $ $ " ?. & " " ? се " ? на ",$ " & ? ' " " натрпат.' се " " за оно ? $ " ".
Ko je ono vama advokat ?
Koliko je Neftchi spremio tuzbi trebace neki ozbiljan.

Koliko je Neftchi spremio tuzbi trebace neki ozbiljan.
Koje tacno tuzbe?
Rasizam,ponasanje fudbalera nakon kraja utakmice i ne znam sta ono rece lik da je trece.sasagmp je napisao/la:Koje tacno tuzbe?
pozdrav partizanovci jeste li svi vi iz bih ili vas ima i iz raznih zemalja na ovom forumu ako neko ima iz bosanskog broda moj drug navija za partizan inače je smrad od čovjeka zove se željko a zovemo ga željko partizanovac,dobro uči ima sestru finu,možda ga znate.pozdrav svim delijama i biće bolje drugu utakmicu nego protiv onog nefćija.
Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Zna se kome je poruka bila upucena tako da o rasizmu nije bilo ni reci,jedino mogu zbog tog ulaska igraca,ali i to je neosnovano.Kraj je utakmice svi imaju pravo biti na terenu,zakuvalo se izmedju igraca oba tima,svi su bili tu.Gluposti obicne AzeraDevil je napisao/la:Rasizam,ponasanje fudbalera nakon kraja utakmice i ne znam sta ono rece lik da je trece.sasagmp je napisao/la:Koje tacno tuzbe?
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Stamenkovic, nosonja slinavi. Sve mu najgore zelim u nastavku karijere 
Glupost,ali itekako bi mogla proci kod UEFE,znamo ja i ti kome je bila upucena parola,znaju i Grobari ali boli to UEFU.Zato i pitam ko je advokat.sasagmp je napisao/la:Zna se kome je poruka bila upucena tako da o rasizmu nije bilo ni reci,jedino mogu zbog tog ulaska igraca,ali i to je neosnovano.Kraj je utakmice svi imaju pravo biti na terenu,zakuvalo se izmedju igraca oba tima,svi su bili tu.Gluposti obicne AzeraDevil je napisao/la:Rasizam,ponasanje fudbalera nakon kraja utakmice i ne znam sta ono rece lik da je trece.sasagmp je napisao/la:Koje tacno tuzbe?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.