Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la zizu1991 » 19 sep 2012, 21:38

I Spahić je trenutno uz Marchenu najbolji štoperski tandem Primere, pa ne mora da znači da je najbolji :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 19 sep 2012, 21:59

bicakcic za BiH moze jedino zaigrat' ako se odrekne njemackog drzavljanstva i nikako drugacije.. i u tom slucaju bi procedura trajala preko godinu dana, da dobije ponovo nase... ovaj momak je svojom krivicom izgubljen za nasu repku... nazalost...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 19 sep 2012, 22:10

Treba li pasos igracima koji igraju U19 i U21???

Moze li mi iko objasniti koja je situacija sa Bicakcicom??? Nesto sam izgubljen citajuci postove na ovoj temi...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 sep 2012, 22:12

Pirke je napisao/la:Treba li pasos igracima koji igraju U19 i U21???

Moze li mi iko objasniti koja je situacija sa Bicakcicom??? Nesto sam izgubljen citajuci postove na ovoj temi...
On je igrao za neku našu repku U - neznam koju, pa je otišao Nijemcima i promijenio pasoš, pa se vratio nama i odigrao jednu utakmicu kako ja znam, i onda opet promijenio pasoš, i sada je samo njemački državljanin.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 20 sep 2012, 01:31

on je prvo igrao za njemacku u18 i iza toga za nasu u19. ova za njemacku je ja mislim bila prijateljska. za nas je igrao i prijateljske kao i drugo krug kvalifikacija koji se je igrao ako se nevaram u engleskoj. kasnije su ga njemci jednom stavljali na spisak njihove u21 ali tu nije dosao na okupljanje (mislim da su skontali da on nema pravo opet da nastupi za njih).

evo i sta pise wikipedija:

Nationalmannschaft

Am 16. Mai 2008 erhielt Bičakčić die deutsche Staatsbürgerschaft. Sechs Tage später debütierte er für die deutsche U-18-Nationalmannschaft gegen die Tükei. Am 21. April 2009 debütierte Bičakčić für die U-19 von Bosnien und Herzegowina gegen Slowenien. Als er sich nach der Vollendung seines 21. Lebensjahrs für eine seiner beiden Staatsbürgerschaften entscheiden musste, entschied er sich für die deutsche Staatsbürgerschaft und legte damit seine bosnische Staatsbürgerschaft ab.[5]

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 20 sep 2012, 13:22

tu jednu prijateljsku za njemce je igrao sa BH pasosem tako da nije promjenio sportsko drzavljanstvo kad je zaigrao za BIH,lose bi bilo da ga je promjenio sad kad je dobio njemacko drzavljanstvo

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 sep 2012, 22:50

Zašto novinari ga ne kontaktiraju,ja da sam novinar ne bi slazio sa telefona samo Džeko,Pjanić,SPahić,Lulić..JHAlo KOšainac,,Đess ba Ermine :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 sep 2012, 23:01

Evo kontinuitet se održava, sada, šta je s njegovim državljanstvom i pod čim se vodi možemo samo da pretpostavljamo, ja pojma nemam, uglavnom, ono što znam jeste, da je igrao u nas i u Nijemaca i mijenjao pasoš :D
Šta će da bude od momka, mogu samo da pretpostavljam, odnosno da li će ga se pozvati i ima li prava uopšte da nastupa za nas. :roll:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 sep 2012, 23:22

zizu1991 je napisao/la:Evo kontinuitet se održava, sada, šta je s njegovim državljanstvom i pod čim se vodi možemo samo da pretpostavljamo, ja pojma nemam, uglavnom, ono što znam jeste, da je igrao u nas i u Nijemaca i mijenjao pasoš :D
Šta će da bude od momka, mogu samo da pretpostavljam, odnosno da li će ga se pozvati i ima li prava uopšte da nastupa za nas. :roll:
Ima pravo nastupati i nema uopste problema sa papirologijom... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 sep 2012, 23:31

gringobih je napisao/la: Ima pravo nastupati i nema uopste problema sa papirologijom... ;)
Ako je tako, samo mogu da kažem super za to, onda, tek slijedi teži dio, poziv ... :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 sep 2012, 23:35

Da ima prava igrao bi i za mladu repku u onim zadnjim mecevima.
Jagodic ga prije par mjeseci zvao i rekao da je ovaj promijenio drzavljanstvo i da nije u mogucnosti da igra za BIH repku.
Jos kad se zna da ama bas niko nije donio bilo kakvu novost u vezi Bice,onda @gringo ili samo mastas ili si Bicin insajder.Ne bude li nista od tog,posto ti raja ionako nista ne vjeruje.Izgubit ces kredibilitet koji ustvari nikad nisi ni imao. :mrgreen: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 sep 2012, 23:56

harishp je napisao/la:Da ima prava igrao bi i za mladu repku u onim zadnjim mecevima.
Jagodic ga prije par mjeseci zvao i rekao da je ovaj promijenio drzavljanstvo i da nije u mogucnosti da igra za BIH repku.
Jos kad se zna da ama bas niko nije donio bilo kakvu novost u vezi Bice,onda @gringo ili samo mastas ili si Bicin insajder.Ne bude li nista od tog,posto ti raja ionako nista ne vjeruje.Izgubit ces kredibilitet koji ustvari nikad nisi ni imao. :mrgreen: :mrgreen:
Za mladu nije mogao nastupati ali za A nema apsolutno nikakvih prepreka...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 21 sep 2012, 23:58

Nego gledaj ti kod bice ljiljana

slika
Thomas Müller - Fußballgott

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 sep 2012, 23:59

Neka posalje sliku u ambasadu, mozda dobije pasos.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 sep 2012, 00:02

https://pbs.twimg.com/media/AwBKSdvCMAECqKO.jpg:large" onclick="window.open(this.href);return false;

Treba mu Svabski pasos da putuje ovdje :D
Thomas Müller - Fußballgott

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 sep 2012, 00:58

don_burza je napisao/la:https://pbs.twimg.com/media/AwBKSdvCMAECqKO.jpg:large

Treba mu Svabski pasos da putuje ovdje :D
Kad moRe Dzeko kod hanume,moRe i Bico sa BejHaj pasosom.
Samo se ovaj izgleda svagdje radije slika osim one slike za navedeni pasos.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 22 sep 2012, 10:46

Je l' se ovaj Bičakčić odrekao našeg državljanstva na uštrb njemačkog?? Ono, ima li tačna informacija u vezi ovoga?? Jer ako se odrekao, onda nema više nikakve šanse da igra za nas. Ne može se državljanstvo uzimati i vraćati kako je ćeif. Pa Salihamidžić kada se odrekao bh pasoša da bi u Italiji igrao kao igrač iz Evropske unije sa njemačkim pasošem, zauvijek je izgubio pravo da igra za BH reprezentaciju.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 sep 2012, 14:46

Ma mogu se drzavljanstva mijenjati kao gace, ne vidim razlog zasto nemoze za nas nastupiti. Ne kontam ni ja cime je razmisljao kada se odrekao naseg drzavljanstva.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 23 sep 2012, 22:05

Mislim da ce on uskoro zaigrat za nasu reprezentaciju.To s pasosom i dvojnim drzavljanstvima,sportskim drzavljanstvima ne vjerujem da moze biti prepreka.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 okt 2012, 14:37

tip dao golcic...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 45 gostiju.