NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 21 sep 2012, 23:51

Stvarno mi ovi mediji u SAD-u nisu jasni. Protiv Ravensa imamo 7-1 all-time record i oni pricaju o nekom rivalstvu.
Inace **** sa Vogoscanske petlje #12 kod sto @randy rece :lol: :lol: ce u Nedjelju prestici Montanu, jer:
QB TOM BRADY (40,531) needs 21 passing yards to surpass HOFer JOE MONTANA (40,551) for 12th-most passing yards in NFL history.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 sep 2012, 01:15

Što se više bliži utakmica sve sam uvjereniji u pobjedu, sve čestitke Bradyu, nek nas odvede do pobjede
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 22 sep 2012, 03:24

Ravensi da makar nemaju jednog od najlosijij QB lige hladno bi dobili Patriotse...ovako sa onim smotom tesko, da makar imaju Daltona, Roma ili nekog drugog..ovaj Flacco po meni da je u npr Ramsima ili Jaguarsima imao bi 5 int po utakmici :)

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 sep 2012, 04:07

amerosm je napisao/la:Stvarno mi ovi mediji u SAD-u nisu jasni. Protiv Ravensa imamo 7-1 all-time record i oni pricaju o nekom rivalstvu.
Inace **** sa Vogoscanske petlje #12 kod sto @randy rece :lol: :lol: ce u Nedjelju prestici Montanu, jer:
QB TOM BRADY (40,531) needs 21 passing yards to surpass HOFer JOE MONTANA (40,551) for 12th-most passing yards in NFL history.
Pa rivalstvo u americi ne znaci uvijek ekipe koje su podjednake u pobjedama, nego se moze vezat uz nesto drugo. Po cemu su oni rivali ne znam, ali samo kazem da ne mora biti po rekordu odigranih utakmica. Mozda su lokalni rivali, jer su ublizu gradovi, nekih 350milja.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 22 sep 2012, 04:13, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 22 sep 2012, 04:10

delpiero20 je napisao/la:Ravensi da makar nemaju jednog od najlosijij QB lige hladno bi dobili Patriotse...ovako sa onim smotom tesko, da makar imaju Daltona, Roma ili nekog drugog..ovaj Flacco po meni da je u npr Ramsima ili Jaguarsima imao bi 5 int po utakmici :)
Odbrana ga nosi, kao sto je Grossmana nosila kad je bio u Bears-ima, ili kao sto je Bozijeg covjeka, nosila u Denveru.
Postovanje treba zaraditi.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 22 sep 2012, 11:48

kad_kako je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Ravensi da makar nemaju jednog od najlosijij QB lige hladno bi dobili Patriotse...ovako sa onim smotom tesko, da makar imaju Daltona, Roma ili nekog drugog..ovaj Flacco po meni da je u npr Ramsima ili Jaguarsima imao bi 5 int po utakmici :)
Odbrana ga nosi, kao sto je Grossmana nosila kad je bio u Bears-ima, ili kao sto je Bozijeg covjeka, nosila u Denveru.
E bas to...odbrana je kljuc svega, samo ti treba malo kvalitetniji QB da uzmes SB kao kod Giantsa. E. Manning nije neki pretjerano dobar QB ali je uzeo 2 SB.

Sad gledam na SF, mogli bi uzeti ako Alex Smith bude dobar...ne treba biti sjajan ali dobar

I naravno svaki tim koji ima cvrstu OL, tad se i trci i baca kao od sale...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 sep 2012, 12:47

Baltimore ce i sa Flaccom lagano rijesit Patse...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 sep 2012, 13:18

Edin TM87 je napisao/la:Baltimore ce i sa Flaccom lagano rijesit Patse...
A i prosle si sezone to isto govorio, tj glumio Vidovitu Dzemilu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 sep 2012, 13:23

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ali prosle sezone su sudije bile krive sto smo mi pobjedili. :D :D Ja se ne brinem previse, jer ukoliko bude problema, pocece sudije bacati zastave u korist domoljubaca - ovo citiram @Edina iz prethodne sezone.

@ delpiero20

Eli je QB koji voli utakmice koje se igraju na jedan posjed lopte - jednostavno tada covjek dobije neku dodatnu snagu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 sep 2012, 13:24

Cinjenice govore da ce bit tako ;)

Yebes tim kojeg Arizona dobije na celu sa Kolbom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 sep 2012, 16:31

Edin TM87 je napisao/la:
Cinjenice govore da ce bit tako ;)

Yebes tim kojeg Arizona dobije na celu sa Kolbom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jake ti cinjenice koje govore da imamo 4-1 omjer protiv Ravensa od `07 8-)

Samo ti glumi Vidovitu Dzemilu, prosle sedmice te cak i tvoj osobni ljubimac, tvoja ikona, demantirala sa hat-trickom i navukla gnijev bogova na tebe :mrgreen:

A nije sramota ni izgubiti protiv gavrana na njihovom terenu, bitno je uci u PO, a kako si usao je najmanje bitno, jer smo to vidjeli i prosle godine :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 22 sep 2012, 17:02

Jesteli spremni sutra da gledate najboljeg TE lige dante rosario. :lol:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 sep 2012, 17:06

rio_Ferdy88 je napisao/la:Jake ti cinjenice koje govore da imamo 4-1 omjer protiv Ravensa od `07 8-)

Samo ti glumi Vidovitu Dzemilu, prosle sedmice te cak i tvoj osobni ljubimac, tvoja ikona, demantirala sa hat-trickom i navukla gnijev bogova na tebe :mrgreen:

A nije sramota ni izgubiti protiv gavrana na njihovom terenu, bitno je uci u PO, a kako si usao je najmanje bitno, jer smo to vidjeli i prosle godine :mrgreen:
Oplakah na ovo bold :lol: :lol: :lol: Eh, to mora sigurno utjecati na ovaj mec, jer prethodne utakmice su sigurno od presudnog znacaja i nema veze sta ce se desiti na terenu sutra :lol: :lol: :lol:

Ja ne glumim nikakvu dzemilu :?

Jedno je jasno, da k'o imalo prati NFL - Brady je upola losiji bez Hernandeza i to stoji (ima samo Gronka kao opciju), to ce potvrditi svaki navijac Patsa, a to sto vas dvojica volite kontrirat vasa stvar, vidjet cete sve sutra kasno ;)

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 22 sep 2012, 18:13

slika
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 sep 2012, 18:18

Edin TM87 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Jake ti cinjenice koje govore da imamo 4-1 omjer protiv Ravensa od `07 8-)

Oplakah na ovo bold :lol: :lol: :lol: Eh, to mora sigurno utjecati na ovaj mec, jer prethodne utakmice su sigurno od presudnog znacaja i nema veze sta ce se desiti na terenu sutra :lol: :lol: :lol:

Ja ne glumim nikakvu dzemilu :?

Jedno je jasno, da k'o imalo prati NFL - Brady je upola losiji bez Hernandeza i to stoji (ima samo Gronka kao opciju), to ce potvrditi svaki navijac Patsa, a to sto vas dvojica volite kontrirat vasa stvar, vidjet cete sve sutra kasno ;)
Kako ne glumis, kad stalno prognoziras neka razbijanja Patsa i ismijavas Bradya i sve nas kao navijace, dijete drago :mrgreen:

Umjesto da uzivas u tekmama ti samo provociras po forumu (saljes PM, da ih sad ne iznosim u javnost ), a kad ne pogodis sa prognozom, usutis se :mrgreen:

Koliko si samo puta prognozirao do sada neka razbijanja i Patsa i pobjede nekih svojih momcadi, kao i prosle sedmice, a ako se ne varam takva samouvjerenost u ishod nekog meca mora biti rezultat nekih nadnaravnih sposobnosti kao sto je slucaj kod Vidovite Dzemile ili Milana tarota, koji su ti izgleda neki daleki rod. :mrgreen:

Ja nikad nisam prognozirao i bio samouvjeren u neku pobjedu ili poraz bilo koje momcadi iz NFL-a, a ni kontrirao nekome, ne znam kako si to uspio zakljuciti :roll: , a ne vidim da iko drugi osim tebe to radi na ovom pdf-u ;) :mrgreen:

Ja nikad necu reci da cemo izgubiti ili dobiti neki mec, jer nisam nikad na taj nacin bio navijac ili sipmatizer neke momcadi, bili to Patsi, United, Celticsi i ostali, a nisam ni neki kladionicar ili neko ko ima uvid u buducnost i ono sto ce se dogadjati da mogu sa tolikom samouvjerenoscu kao ti (koja skoro prelazi u aroganciju) reci da ce se nesto desiti ;)

Ako zelis nastaviti sa normalnom konverzacijom, mozes odgovoriti, ako ces nastaviti sa iznosenjem nekih neisitinith tvrdnji i lazi :( o meni nemas potrebe odgovarati na ovaj post ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 sep 2012, 23:03

Ma pusti me sa pricama sa dzemilom i tim glupostima, ja nisam prognozir'o pobjedu Denvera nego pohod na SB, polahko, vidjet ces Peytona u Decembru... A onaj otpor poslije 4 turnovera pruziti Atlanti i izgubiti samo 6 razlike je za svaku pohvalu, fasciniran sam.

Ako vec neces prognozirat nemoj meni upadat u rijec, samo sam realan, i nemoj izmisljati neko moje prognoziranje prosle sezone, jer si se i sam opek'o na one prognoze u PO...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 23 sep 2012, 00:09

Edin TM87 je napisao/la:Ma pusti me sa pricama sa dzemilom i tim glupostima, ja nisam prognozir'o pobjedu Denvera nego pohod na SB, polahko, vidjet ces Peytona u Decembru... A onaj otpor poslije 4 turnovera pruziti Atlanti i izgubiti samo 6 razlike je za svaku pohvalu, fasciniran sam.

Ako vec neces prognozirat nemoj meni upadat u rijec, samo sam realan, i nemoj izmisljati neko moje prognoziranje prosle sezone, jer si se i sam opek'o na one prognoze u PO...
Zamolio bih te da u tim svojim prognoziranjima ne vrijeđas i ne pokušavaš ismijavati nikoga, jer ja nigdje ni na koji način nisam uvrijedio nikoga od timova za koje ti navijaš, niti sam to pokušao, pa čak ni prošle sezone, kad ti je tim bio najgori u čitavoj ligi ;)

I nemoj mi reći da si ti realan, da mi je znati samo na osnovu čega si to zaključio :roll:

Ja nigdje nisam prognozirao ko će osvojiti i ko će igrati u SB nikada, i ne znam zašto to navodiš, a ako sam nekada rekao da neko igra dobro, kao npr SF ne znači da sam tvrdio da će igrati u SB jer to nemože znati niko (ni ti, ni ja ni iko sa ovog pdf-a) osim Onoga gore ;)

Ja bih ti preporučio pdf kladionica za to tvoje prognoziranje, jer njemu nije mjesto na ovom pdf-u ;)

Ja ti prije svega nisam upao u riječ, nego te lijepo zamolio da pokušaš da ne ismijavaš ili vrijeđaš Patse ili bilo koji drugi tim, koji ti ne podržavaš, i sve nas sa ovog pdf-a ;)

I nemoj više da spamujemo temu bez potrebe :( :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 23 sep 2012, 11:40

Stavit cu na tiket San Diego, Detroit i Indianapolis pa valjda bude kako ocekujem...

Stavio bih i Baltimora ali tu se nikad ne zna pa izbjegavam, isto bjezim od Jetsa danas, Washingtona, Texansa...sve mi je to 50-50

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 sep 2012, 18:49

Pivo Check
Tiketi Check

19:00 nije jos :D
Thomas Müller - Fußballgott

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 sep 2012, 19:27

slika

:)

Danas Manning gine.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.