Inace **** sa Vogoscanske petlje #12 kod sto @randy rece
QB TOM BRADY (40,531) needs 21 passing yards to surpass HOFer JOE MONTANA (40,551) for 12th-most passing yards in NFL history.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
QB TOM BRADY (40,531) needs 21 passing yards to surpass HOFer JOE MONTANA (40,551) for 12th-most passing yards in NFL history.
Pa rivalstvo u americi ne znaci uvijek ekipe koje su podjednake u pobjedama, nego se moze vezat uz nesto drugo. Po cemu su oni rivali ne znam, ali samo kazem da ne mora biti po rekordu odigranih utakmica. Mozda su lokalni rivali, jer su ublizu gradovi, nekih 350milja.amerosm je napisao/la:Stvarno mi ovi mediji u SAD-u nisu jasni. Protiv Ravensa imamo 7-1 all-time record i oni pricaju o nekom rivalstvu.
Inace **** sa Vogoscanske petlje #12 kod sto @randy rece![]()
ce u Nedjelju prestici Montanu, jer:
Odbrana ga nosi, kao sto je Grossmana nosila kad je bio u Bears-ima, ili kao sto je Bozijeg covjeka, nosila u Denveru.delpiero20 je napisao/la:Ravensi da makar nemaju jednog od najlosijij QB lige hladno bi dobili Patriotse...ovako sa onim smotom tesko, da makar imaju Daltona, Roma ili nekog drugog..ovaj Flacco po meni da je u npr Ramsima ili Jaguarsima imao bi 5 int po utakmici
E bas to...odbrana je kljuc svega, samo ti treba malo kvalitetniji QB da uzmes SB kao kod Giantsa. E. Manning nije neki pretjerano dobar QB ali je uzeo 2 SB.kad_kako je napisao/la:Odbrana ga nosi, kao sto je Grossmana nosila kad je bio u Bears-ima, ili kao sto je Bozijeg covjeka, nosila u Denveru.delpiero20 je napisao/la:Ravensi da makar nemaju jednog od najlosijij QB lige hladno bi dobili Patriotse...ovako sa onim smotom tesko, da makar imaju Daltona, Roma ili nekog drugog..ovaj Flacco po meni da je u npr Ramsima ili Jaguarsima imao bi 5 int po utakmici
A i prosle si sezone to isto govorio, tj glumio Vidovitu DzemiluEdin TM87 je napisao/la:Baltimore ce i sa Flaccom lagano rijesit Patse...
Ali prosle sezone su sudije bile krive sto smo mi pobjedili.rio_Ferdy88 je napisao/la:A i prosle si sezone to isto govorio, tj glumio Vidovitu DzemiluEdin TM87 je napisao/la:Baltimore ce i sa Flaccom lagano rijesit Patse...
Cinjenice govore da ce bit takorio_Ferdy88 je napisao/la:A i prosle si sezone to isto govorio, tj glumio Vidovitu DzemiluEdin TM87 je napisao/la:Baltimore ce i sa Flaccom lagano rijesit Patse...
Jake ti cinjenice koje govore da imamo 4-1 omjer protiv Ravensa od `07Edin TM87 je napisao/la:Cinjenice govore da ce bit takorio_Ferdy88 je napisao/la:A i prosle si sezone to isto govorio, tj glumio Vidovitu DzemiluEdin TM87 je napisao/la:Baltimore ce i sa Flaccom lagano rijesit Patse...
Yebes tim kojeg Arizona dobije na celu sa Kolbom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah na ovo boldrio_Ferdy88 je napisao/la:Jake ti cinjenice koje govore da imamo 4-1 omjer protiv Ravensa od `07![]()
Samo ti glumi Vidovitu Dzemilu, prosle sedmice te cak i tvoj osobni ljubimac, tvoja ikona, demantirala sa hat-trickom i navukla gnijev bogova na tebe
A nije sramota ni izgubiti protiv gavrana na njihovom terenu, bitno je uci u PO, a kako si usao je najmanje bitno, jer smo to vidjeli i prosle godine
Kako ne glumis, kad stalno prognoziras neka razbijanja Patsa i ismijavas Bradya i sve nas kao navijace, dijete dragoEdin TM87 je napisao/la:Oplakah na ovo boldrio_Ferdy88 je napisao/la:Jake ti cinjenice koje govore da imamo 4-1 omjer protiv Ravensa od `07![]()
Samo ti glumi Vidovitu Dzemilu, prosle sedmice te cak i tvoj osobni ljubimac, tvoja ikona, demantirala sa hat-trickom i navukla gnijev bogova na tebe
A nije sramota ni izgubiti protiv gavrana na njihovom terenu, bitno je uci u PO, a kako si usao je najmanje bitno, jer smo to vidjeli i prosle godine![]()
![]()
Eh, to mora sigurno utjecati na ovaj mec, jer prethodne utakmice su sigurno od presudnog znacaja i nema veze sta ce se desiti na terenu sutra
![]()
![]()
![]()
Ja ne glumim nikakvu dzemilu![]()
Jedno je jasno, da k'o imalo prati NFL - Brady je upola losiji bez Hernandeza i to stoji (ima samo Gronka kao opciju), to ce potvrditi svaki navijac Patsa, a to sto vas dvojica volite kontrirat vasa stvar, vidjet cete sve sutra kasno
Zamolio bih te da u tim svojim prognoziranjima ne vrijeđas i ne pokušavaš ismijavati nikoga, jer ja nigdje ni na koji način nisam uvrijedio nikoga od timova za koje ti navijaš, niti sam to pokušao, pa čak ni prošle sezone, kad ti je tim bio najgori u čitavoj ligiEdin TM87 je napisao/la:Ma pusti me sa pricama sa dzemilom i tim glupostima, ja nisam prognozir'o pobjedu Denvera nego pohod na SB, polahko, vidjet ces Peytona u Decembru... A onaj otpor poslije 4 turnovera pruziti Atlanti i izgubiti samo 6 razlike je za svaku pohvalu, fasciniran sam.
Ako vec neces prognozirat nemoj meni upadat u rijec, samo sam realan, i nemoj izmisljati neko moje prognoziranje prosle sezone, jer si se i sam opek'o na one prognoze u PO...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.