Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

zamorano
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la zamorano » 21 sep 2012, 14:07

Alipasino je napisao/la:Zbog moje licnosti i mojih godina ja kao navijac Zeljeznicara trazim da se ovaj takozvani samo celik odstrani sa ovog foruma jer nazvat navijace mog kluba Siptarima je za mene uvreda.Svaka cast Siptarima ali ja i moji navijaci to nismo.Ovakvi takozvani navijaci koji mole boga da se nesto desi a supak sklanjaju na stranu i prave ove probleme jer ko mene omalozava dobije duplo vecu kolicinu mrznje prema istom i zato se to desava.Dakle provocirajuci nas dobice samo kontra efekat.Moj balo ja kad sam gledo davno derbije sa tvojim klubom sam sa tvojim navijacima cugo prije tekme u lameli a i oni kod mene u Sarajevu a ti si samo jedan obicni provokator koji nema damu nego sere po forumu.
O cemu ti bolan :D Cuj da se odstrani????Tebi ko da je bagricavi brat,i on tako kmeci da se odstrane pojedinci :D Jel vi sad imate i podgrupu "Kmečadjije sa juga" :D Cuj da se odstrani neko da bi oni mogli kao pisati :lol:
::::SAMO ČELIK::::

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 21 sep 2012, 14:10

Baš me zanima šta je loše u tome i da je neko Šiptar? To je dječije i govori više o onome ko misli da time nekoga vrijeđa.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 sep 2012, 18:06

Popravlja li se ovaj kvalitet lige?
NO PYRO NO PARTY

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 21 sep 2012, 18:54

Zasto Radnik nije dobio zabranu igranja bez publike. Dobili samo 4 000 zbog cetnickog pjevanja i slike,neko je ovdje lud. Ispade da smo mi zbog paljenja zastave dobili 10 000 i 2 utakmice pred praznim tribinama. Ili smo kaznjeni zbog poruke o srebrenici,pocinjem sumnjati u ovaj komitet.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 21 sep 2012, 18:59

damirfile je napisao/la:Zasto Radnik nije dobio zabranu igranja bez publike. Dobili samo 4 000 zbog cetnickog pjevanja i slike,neko je ovdje lud. Ispade da smo mi zbog paljenja zastave dobili 10 000 i 2 utakmice pred praznim tribinama. Ili smo kaznjeni zbog poruke o srebrenici,pocinjem sumnjati u ovaj komitet.
mi smo prvenstveno dobili visoke kazne zbog ponavljanja, tj. kaznjeni smo nekoliko puta zaredom za slicne stvari (ovo slicno je onako kako je disciplinska komisija vidjela situaciju), tj. Travnik (stolice), Borac, Zvijezda (samo pirotehnika) pa onda Slavija

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 21 sep 2012, 19:42

AnelZ je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Zasto Radnik nije dobio zabranu igranja bez publike. Dobili samo 4 000 zbog cetnickog pjevanja i slike,neko je ovdje lud. Ispade da smo mi zbog paljenja zastave dobili 10 000 i 2 utakmice pred praznim tribinama. Ili smo kaznjeni zbog poruke o srebrenici,pocinjem sumnjati u ovaj komitet.
mi smo prvenstveno dobili visoke kazne zbog ponavljanja, tj. kaznjeni smo nekoliko puta zaredom za slicne stvari (ovo slicno je onako kako je disciplinska komisija vidjela situaciju), tj. Travnik (stolice), Borac, Zvijezda (samo pirotehnika) pa onda Slavija
Nema grupe u bih koja ne koristi pirotehniku zato o ponavljanju nema govora (horde,lesevi,ultrasi... ma svi redom),a ovo za stolice u travniku i to je bezz izgovor i robija je cupala i svako ce ko dodje. ovo smo prvenstveno kaznjeni sto je u pitanju Zeljo (bosnjacka komponenta),posto ne vidim razlog drugi. O radniku ni jedan komentar nisam procito ovdje osim mozda 2 a kada smo mi to radili papa u rimu je o tome pricao. Nabijem na jaja i komitet i ligu.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 21 sep 2012, 20:02

damirfile je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:
Nema grupe u bih koja ne koristi pirotehniku zato o ponavljanju nema govora (horde,lesevi,ultrasi... ma svi redom),a ovo za stolice u travniku i to je bezz izgovor i robija je cupala i svako ce ko dodje. ovo smo prvenstveno kaznjeni sto je u pitanju Zeljo (bosnjacka komponenta),posto ne vidim razlog drugi. O radniku ni jedan komentar nisam procito ovdje osim mozda 2 a kada smo mi to radili papa u rimu je o tome pricao. Nabijem na jaja i komitet i ligu.
Ovo zaredom sam mislio na domace utakmice i nisam mislio na pirotehniku, tj. protiv Borca i Slavije, oni su uvjerenja da smo mi dvije domace tekme zaredom pravili iste izgrede.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 21 sep 2012, 23:26

Jel vi navijate za zelju il protiv zelje :D Haman protiv dok im lovu iz dzepa izbijate :D

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 22 sep 2012, 11:39

damirfile je napisao/la:
AnelZ je napisao/la:
pa neka smo kaznjeni, mi trebamo biti primjer navijanja a ne odgovor na nacionalisticka divljana sirom bih... neka smo kaznjeni, ako se treba da se lome kola na nama, onda ok... nadam se da se nikad nece vise ponoviti mjesanje politike na nasoj tribini
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 sep 2012, 12:14

S ciljem da malo skrenemo pažnju javnosti na činjenicu da se fudbal prati zbog igrača, a ne zbog navijača, od ove sezone SportSport.ba daleko detaljnije prati statistike svih igrača u Premijer ligi BiH.

Stvari se još uvijek uštimavaju, ali recimo listu strijelaca možete pogledati ovdje:

http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... /strijelci" onclick="window.open(this.href);return false;

moguće je kliknuti i na naslove kolona, pa igrače redati po kartonima, minutaži, broju odigranih utakmica...
moguće je kliknuti na ime svakog igrača i pogledati njegovu pojedinačnu statistiku.
kod igrača, moguće je kliknuti na datum svake utakmice koju je odigrao i pogledati zapisnik sa te utakmice.

također, popravljeni su i svi linkovi na grbove klubova u vrhu naslovnice, pa sada svaki klub ima svoju stranicu, sa aktuelnim spiskom igrača, utakmicama, rezultatima, izdvojenim vijestima...

Ukoliko neko primjeti grešku unutar statističkih podataka, ili neki problem kod funkcionalnosti, biće nam veoma korisno da se to prijavi.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 22 sep 2012, 12:42

Koji je drugi način za pronaći listu strijelaca, osim ovog linka? :S Gledam tabelu PL: http://sportsport.ba/tabela/Premijer-Liga-BiH/487, i ne vidim ovdje opciju za listu strijelaca.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 sep 2012, 12:48

Još uvijek se razvija taj dio.
ovo je samo mali preview za forumaše.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 22 sep 2012, 13:33

admin je napisao/la:Još uvijek se razvija taj dio.
samo za golove, bilo bi odlicno kada bi u zagradi napisali koliko je od tih golova, ako je uopste dao, igrac dao sa bijele tacke. Npr. Zoran Belošević je dao 7 golova, od cega 3 iz penala.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 22 sep 2012, 13:53

AnelZ je napisao/la:
admin je napisao/la:Još uvijek se razvija taj dio.
samo za golove, bilo bi odlicno kada bi u zagradi napisali koliko je od tih golova, ako je uopste dao, igrac dao sa bijele tacke. Npr. Zoran Belošević je dao 7 golova, od cega 3 iz penala.
Kakve veze ima ko je odakle gol dao,gol je gol :D Pa ni u kosarci ne piše dao 32 pogotka od tog 8 sl.bacanja :D Covjek dao 7 komada massala :D

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 22 sep 2012, 16:08

Ovaj Jusufbasic iz Goska jede malu djecu¨! :o
Lik dao gol u 25 sec!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 22 sep 2012, 17:36

kraj prvenstva nek Osim odmah posalje pehar ili ti ga pokal na Kosevo, nema se vise sta igrati...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 22 sep 2012, 17:42

BeSha1992 je napisao/la:kraj prvenstva nek Osim odmah posalje pehar ili ti ga pokal na Kosevo, nema se vise sta igrati...
HAHAHAHHHHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAAAHAHAHAHAHAHAH POLAKO TEK STE OTISLI IZ SARAJEVA. SAD TEK IDU TESKE UTAKMICE!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

payton

Post Postao/la payton » 22 sep 2012, 17:47

eto jedno teško gostovanje odrađeno na extra način
FCS je jesenji Šampion
YES.WE.DID.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 22 sep 2012, 17:48

A koje ste to još teško gostovanje prije ovog odradili? :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 sep 2012, 17:48

payton je napisao/la:eto jedno teško gostovanje odrađeno na extra način
FCS je jesenji Šampion
Steta samo sto ima jos osam utakmica da se igra. Al eto...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, BungaBum, bvsic, nedimmmm1337, Paromlinac, Proximic, riki46 i 32 gosta.