Estonija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Estonija - Bosna i Hercegovina
Ma pobjeda sigurno. Izrasli smo mi u repku koja zna izaći na kraj sa "malim" reprezentacijama. Rezultat nije toliko ni bitan, ali bi volio da dadnemo jedno dva gola odmah u početku, tako da mirno gledamo ostatak tekme.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- el-fighter
- Kontakt:
Ko li je ono gore glasao da ćemo izgubiti u Talinu. Sve više sam uvjeren u trijumf naših momaka.
TRIBINE SVE GORIT ĆE STADION PLANUT ĆE SVAKO SRCE PUCAT ĆE PUNIM GLASOM PJEVAT ĆE
TRIBINE SVE GORIT ĆE STADION PLANUT ĆE SVAKO SRCE PUCAT ĆE PUNIM GLASOM PJEVAT ĆE
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ma jarane nek bude i njihov autogol i nek ostane 1:0 ja presretan...ovdje je cilj bitan, apsolutno me ne interesuje ko će zabiti, čak bi se radovao da ga i Tulić zabijebosnas_ je napisao/la:Samo da pobjedimo,pa makar jedan razlike i da strijelac bude Hasagic!:)

Semper Fidelis
Svi su oko izvalili kad Ciro umjesto Begovica stavio Supica-ovaj nam se zahvalio kao i Buffon da je stao na gol.KONGO je napisao/la:Da li je Hasagic branio od kako je povrijedjen ?
Ja mislim da nije, i nije mi jasno kako moze samo sto je izisao iz ''bolnice'' da brani u tako jednoj vaznoj utakmici!?
Al' dobro valjda Ciro zna sta radi.
P.S. Nadam se visokoj pobjedi Ljiljana !
A Hasagic ako nije povrijedzen i ako je spreman sigurno jedan od boljih golmana na ovim prostorima.
P.S Da Ciro ne zna sta radi sad bi bili na poziciji Belgije a ne na drugom mjestu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Ćiro je stavljao na gol neprovjerenog debitanta Supića u onak važnoj utakmici za nas i ovaj mu je odlično uzvratio. Svi znamo kvalitete Hasagića i siguran sam da u ovoj utakmici Hasagić nam može puno pomoći.
Velež do groba života mi moga
Evo upravo sam sad gledao vremensku prognozu za subotu u Talinu. Predvida se 5 stepeni celziusa uz malu kisu.
Kakva će biti vidljivost?Tarik14 je napisao/la:Evo upravo sam sad gledao vremensku prognozu za subotu u Talinu. Predvida se 5 stepeni celziusa uz malu kisu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hasagaic je na golu samo zbog uigranost s odbranom dok bo Begic (mislim da mu je to prezime) trebao duplo vise da radi na tome
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- Žil Kretenie
- Kontakt:
I vlažnost zraka, te smijer vjetra?Virtu4l je napisao/la:Kakva će biti vidljivost?Tarik14 je napisao/la:Evo upravo sam sad gledao vremensku prognozu za subotu u Talinu. Predvida se 5 stepeni celziusa uz malu kisu.
Kahva, Kava, Kafa!
harishp je napisao/la:Svi su oko izvalili kad Ciro umjesto Begovica stavio Supica-ovaj nam se zahvalio kao i Buffon da je stao na gol.KONGO je napisao/la:Da li je Hasagic branio od kako je povrijedjen ?
Ja mislim da nije, i nije mi jasno kako moze samo sto je izisao iz ''bolnice'' da brani u tako jednoj vaznoj utakmici!?
Al' dobro valjda Ciro zna sta radi.
P.S. Nadam se visokoj pobjedi Ljiljana !
A Hasagic ako nije povrijedzen i ako je spreman sigurno jedan od boljih golmana na ovim prostorima.
P.S Da Ciro ne zna sta radi sad bi bili na poziciji Belgije a ne na drugom mjestu.
Da je Hasagic jedan od boljih golmana kao sto svi vole reci, nebih branio u prosjecnom klubu.
U vezi Cire i Supica, pa i corava koka nadje zrno, to ne mora da znaci da ce pogoditi i sa Hasagicem.
Ciro je VELIKI MOTIVATOR, dok je njegova taktika amaterska.
Treba samo da bude sretan sto ima odlicne igrace, bas kao i sa Hrvatskom 1998.
Sta je poslije toga napravio ? Nista, sa Hajdukom je trazio Liverpool pa ga Madjarski Debrecen razvali ko beba zvecku.
U Hrvatskoj pokusao sve, pa ga vise niko za ozbiljno ne uzima.......sad je dosao kod nas i samo treba sretan da bude sto ima ovakve igrace. Igrace koje je u A tim doveo Fuad Muzurovic i Meho Kodro.
Toliko o Ciri........ zar ste mu vec oprostili malog Delaca kojeg je obecao zvati mali bio pristao, a sad je naravno golman Hrvatske i ima ugovor sa Celzijem. Nije htio uzeti od Hrvatske ono sto valja !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Ti kao znas nesto, a ne znas ni imena od ove dvojice golmanaLFC_LAVOV je napisao/la:Hasagaic je na golu samo zbog uigranost s odbranom dok bo Begic (mislim da mu je to prezime) trebao duplo vise da radi na tome

Halo bolan Hasagic nije dirnuo lopte vise od sest mjeseci.Prije par sedmica poceo trenirati, i kao treba ga na gol staviti, molim te.
Begovic ima jace treninge, nego Hasagic neke utakmice u Turskoj ligi gdje vladaju 3-4 kluba a sve ostalo je bezze.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Vidljivost i vlaznost ce dosezati do golmana estonaca koji ce biti izlozenog jakom burom i mjestimicnom grmljavinom napadaca BIH repke.Pod uticajem ciklona estonski golman ce da kapitulira tri puta iz smjera Dzeke,pojacanim uraganom Vede.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma ebo Delaca, sta ce nam, i ovako je dobro. Ma najjaci smo. Zamislite samo da izgubimo, a onda i turci izgube koji igraju 15 do 9 istu noc. jooj pune bi bolnice bile, cije srce izdrzi moze u afriku da ide
-
- Kontakt:
Kad utakmica tacno pocinje?
I samo da i ja nesto dodam da u Estoniji pobjeda nebi trebala doci u pitnje, sa repkom kakvu imamo malo ko moze ovakvu reprezentaciju pobjediti, tako Eestonci su nas samo zamolili nemoj te nas opet natrpat!!!
Dzeko-proradio
Pjanic-proradio
Ibisevic-napokon proradio!!!

I samo da i ja nesto dodam da u Estoniji pobjeda nebi trebala doci u pitnje, sa repkom kakvu imamo malo ko moze ovakvu reprezentaciju pobjediti, tako Eestonci su nas samo zamolili nemoj te nas opet natrpat!!!
Dzeko-proradio
Pjanic-proradio
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....
Z E LJ O ! ! !
Z E LJ O ! ! !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na BHT pise prijenos tekme od 18h. Pa vjerovatno tad i pocinje. Inace po meni previse rano, ali sto ranije da se obezbijedi baraz to bolje.ole ZELJO ole je napisao/la:Kad utakmica tacno pocinje?![]()
Dzeko-proradio
Pjanic-proradio

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
najavljuju u 6, a na fifa stranici pise u 7
- smijesni_ste
- Kontakt:
nama nece trebat golman protiv estonije zato sto ce se samo igrat na njihovoj poloviniKONGO je napisao/la:Ti kao znas nesto, a ne znas ni imena od ove dvojice golmanaLFC_LAVOV je napisao/la:Hasagaic je na golu samo zbog uigranost s odbranom dok bo Begic (mislim da mu je to prezime) trebao duplo vise da radi na tome![]()
Halo bolan Hasagic nije dirnuo lopte vise od sest mjeseci.Prije par sedmica poceo trenirati, i kao treba ga na gol staviti, molim te.
Begovic ima jace treninge, nego Hasagic neke utakmice u Turskoj ligi gdje vladaju 3-4 kluba a sve ostalo je bezze.
to zavisi od zone u kojoj se nalazisadn_sah je napisao/la:najavljuju u 6, a na fifa stranici pise u 7
po nasem vremenu utakmica pocinje u 18 sati
Samo hrabro momci, svi Bosanci i Hercegovci su uz vas!
BIH ZAUVIJEK!

BIH ZAUVIJEK!
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Laganice oprezno i na kraju abd Est 0 - 3 Bos . Dzeko 2 i jedan Miske
Srecno momci - lets go BOSNIAAA

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.