RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Samo da se dotaknem ovih indijanaca što upadaju na temu,sa naslađivanjem.
Smiješno izgledate.
Ne znam koji vam je cilj...ispasti mangup,podyebavati,ismijavati...
Nijedno vam ne polazi za rukom jer prije svega moraš biti inteligentan i mangup da bi ti 'upad' bio zanimljiv.
Jer očajno to izgleda kad moraš stavljati samjlić na kraju ili napisati ha ha ha da bi dokazao svoj humor.
Ne može papak biti mangup,nikada.
Uz sav trud.
Pa evo i ova današnja utakmica,slobodno je usporedite sa onom u zadnjem kolu,kada smo igrali protiv istog protivnika...šta bi?Dobiše nas.Opet prodano?
Uostalom,nebitni ste.
A sad utakmica.
Neće ovo ići.
Znali smo nekada pobjeđivati sve kući pa smo jedva ostajali u ligi.
A sada gubimo od Rudara,Goška,na strani nas trpaju.
Grčevita borba za opstanak ukoliko se nešto ne promijeni za 360 stepeni.
U zadnje dvije utakmice smo primili 8 golova,postigli 2.
Sve mogu podnijeti,i ispadanje zbog nekvalitete ali da nas protivnici ponižavaju,da na nama poboljšavaju gol razliku,to ne mogu.
To neće ići...
Smiješno izgledate.
Ne znam koji vam je cilj...ispasti mangup,podyebavati,ismijavati...
Nijedno vam ne polazi za rukom jer prije svega moraš biti inteligentan i mangup da bi ti 'upad' bio zanimljiv.
Jer očajno to izgleda kad moraš stavljati samjlić na kraju ili napisati ha ha ha da bi dokazao svoj humor.
Ne može papak biti mangup,nikada.
Uz sav trud.
Pa evo i ova današnja utakmica,slobodno je usporedite sa onom u zadnjem kolu,kada smo igrali protiv istog protivnika...šta bi?Dobiše nas.Opet prodano?
Uostalom,nebitni ste.
A sad utakmica.
Neće ovo ići.
Znali smo nekada pobjeđivati sve kući pa smo jedva ostajali u ligi.
A sada gubimo od Rudara,Goška,na strani nas trpaju.
Grčevita borba za opstanak ukoliko se nešto ne promijeni za 360 stepeni.
U zadnje dvije utakmice smo primili 8 golova,postigli 2.
Sve mogu podnijeti,i ispadanje zbog nekvalitete ali da nas protivnici ponižavaju,da na nama poboljšavaju gol razliku,to ne mogu.
To neće ići...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
A igraci nebi mogli igrat na onom prvenstvu beskucnika,koji su to retardi fuj...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Vi govorite sta hocete ali ovi balavci ne mogu igrati bez Kajtaza i Serdarevica.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ovo je naša realnost. Kako dobijaju neke druge utakmice nemam pojma, ali ovo i Kup neki dan su pravo ogledalo našeg prvog tima. I ovaj gol što su dali je nezainteresovanost igrača GOŠKa da igraju istim tempom do kraja.
Još naši mazlumi počeli udarati, klati što je još jedan pokazatelj da su očajna ekipa. Znači nijedan igrač ne vrijedi pišljive marke. Lani smo prodali utakmicu, da bi nas ovi isprašili danas. To znači da su pare dobili i fino podijelili, ništa više. Ova Uprava treba da leti, pa i Nikšić. Bolje da nije uzimao klub nego ovako da nonšalantno postavlja uslove, drži nesposobne i pokvarene ljude u klubu. Hvala mu na svemu, ali briši. Nemoj nam više prosipati priče ljubav ovo, ono kad nisi u stanju izdvojiti jedan dan da dovedeš jednu normalnu garnituru ljudi u klub.
Dušmani su se oduvijek naslađivali našim padovima, tako da me to i ne tangira nešto previše. Džaba im sve kvazititule, namještene pobjede i takve stvari kada smo mi najveća sportska institucija u BiH od samog osnivanja.
Još naši mazlumi počeli udarati, klati što je još jedan pokazatelj da su očajna ekipa. Znači nijedan igrač ne vrijedi pišljive marke. Lani smo prodali utakmicu, da bi nas ovi isprašili danas. To znači da su pare dobili i fino podijelili, ništa više. Ova Uprava treba da leti, pa i Nikšić. Bolje da nije uzimao klub nego ovako da nonšalantno postavlja uslove, drži nesposobne i pokvarene ljude u klubu. Hvala mu na svemu, ali briši. Nemoj nam više prosipati priče ljubav ovo, ono kad nisi u stanju izdvojiti jedan dan da dovedeš jednu normalnu garnituru ljudi u klub.
Dušmani su se oduvijek naslađivali našim padovima, tako da me to i ne tangira nešto previše. Džaba im sve kvazititule, namještene pobjede i takve stvari kada smo mi najveća sportska institucija u BiH od samog osnivanja.
Who dares, wins !
NeToBoLa je napisao/la:Ovo je naša realnost. Kako dobijaju neke druge utakmice nemam pojma, ali ovo i Kup neki dan su pravo ogledalo našeg prvog tima. I ovaj gol što su dali je nezainteresovanost igrača GOŠKa da igraju istim tempom do kraja.
potpis
Kare Dzafa da nemaju imperativa igrati,vec su obezbjedili opstanak sta li ,treba covjeka razumiti:roll:
zemljo propuntaj se i povuci sve ovo za sobom da ovo vise ne gledam,nek se gone u 100 pi ca ka ma t er inih,u rangu su Drinovaca.E moji Rodjeni na sta spadoste,pa stvarno ovo ne mogu da shvatim.Da me zmija ujede otrovala bi se sada evo kako me nasekirase
P.S.Svaka cast gabeli odigrali su posteno i zasluzili pobjedu,cista pobjeda ko suza
FORZA VELEZ (ovo ce uvijek biti ovako bez obzira na sve,karavani prolaze a jedino VELEZ ostaje
)
zemljo propuntaj se i povuci sve ovo za sobom da ovo vise ne gledam,nek se gone u 100 pi ca ka ma t er inih,u rangu su Drinovaca.E moji Rodjeni na sta spadoste,pa stvarno ovo ne mogu da shvatim.Da me zmija ujede otrovala bi se sada evo kako me nasekirase

P.S.Svaka cast gabeli odigrali su posteno i zasluzili pobjedu,cista pobjeda ko suza
FORZA VELEZ (ovo ce uvijek biti ovako bez obzira na sve,karavani prolaze a jedino VELEZ ostaje

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Kodro je dosad u prvenstvu na oba beka i danas na stoperu
Za one koji ne znaju igrač je sredine terena
Ipak najveći biser Džafićevog dosadašnjeg angažmana je Zvonić,
on je igrao sve : stopera, zadnjeg veznog, veznog i u jednoj utakmici je počeo na špicu
Ja bi volio JEDNOM da postavi igrače na njihove prirodne pozicije pa da vidimo na šta bi onda to ličilo?!
Ovo danas neznam jeli bilo smiješnije ili tužnije

Za one koji ne znaju igrač je sredine terena

Ipak najveći biser Džafićevog dosadašnjeg angažmana je Zvonić,
on je igrao sve : stopera, zadnjeg veznog, veznog i u jednoj utakmici je počeo na špicu

Ja bi volio JEDNOM da postavi igrače na njihove prirodne pozicije pa da vidimo na šta bi onda to ličilo?!
Ovo danas neznam jeli bilo smiješnije ili tužnije
niste postene prilike stvorili cjelu tekmu,stvarno zalosno za velez,gosk danas odigrao odlicno,jusuf vas nesudjeni igrac dere sve.(navijaci opet kriza
)....sretno u nastavku

http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan
(navijaci opet kriza
)....[/quote]
ti i klub za koji navijas,nemate ih nikako

ti i klub za koji navijas,nemate ih nikako

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
ti i klub za koji navijas,nemate ih nikako19RA81 je napisao/la:(navijaci opet kriza)....

da,mi barem to priznamo za razliku od vas

raspravu o tome
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan
ne mogu nikako da shvatim šta se to dešava, ali realno pričam. sve što su igrači i stručni štab tražili tokom priprema dobili su.......ali kada čovjek shvati koliko je ovih godina para prošlo kroz klub, i šta se moglo napraviti a nije, onda je teško šta dodati.
govorio je džafić, da mu nije potrebno previše iskusnih igrača, i da se ide u podmlađivanje.ušlo se ali izgleda bez plana..
govorio je džafić, da mu nije potrebno previše iskusnih igrača, i da se ide u podmlađivanje.ušlo se ali izgleda bez plana..
da,mi barem to priznamo za razliku od vas
,ali nije ovo mjesto za
raspravu o tome[/quote]
Pogledaj malo kroz citavu historiju velez i red army & Gosk i ??

raspravu o tome[/quote]
Pogledaj malo kroz citavu historiju velez i red army & Gosk i ??

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
onaj Dzafic pod hitno mora napustiti Velez,ono je katastrofa, pa on blage veze nema sa vodjenjem ekipe.pa koliko je bio naslonjen na ono zeljezo iskrivio ga je
, al ozbiljno nema on jos ni iskustva ni znanja da vodi Velez, prvoo na kaljenje 5 godina u Lokomotivu i ako je moguce bez prikolice i velikog stratega Bratica. Moj Dzaficu nemoze Kodro igrat stopera a Kazazic na klupi,nemozes gubiti 3-1 i vrsiti izmjene u zadnji 10 minuta,nemozes gubiti 3-1 i igrati sa jednim napadacem, itd. mislim da sto prije on ode to ce ova mlada ekipa u kojoj ima potencijala proigrati.

Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
-
- Kontakt:
tuga Bgm,poraz od sarajeva i nekako mogu prezalit ali ovo da nas neki klubovi koji su jucer nastali dobijaju kuci s tri komada ne mogu je bem ti dan.PA DOKLE VISE SAMO SE PITAM???
gunner till i die ARSENAL
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
Ljudi ovde treba nesto raditi dok jos ima vremena,nemoze ovo vise ovako...da nam sutra ne bude kasno!
-
- Kontakt:
hvala lijepo , i doviđenja, dao Bog da ispadne iz Lige, ne zaslužujete PL, što bi pitari rekli istupite iz lige.AboveTheLaw je napisao/la:Jeli opet puštate Gošku, da mogu odigrat na kladionici 2
-
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE
nemamo nista sto otjeramo džafića doce novi trener i sve isto.uprava napolje zajedno sa nikšićem.
nemamo nista sto otjeramo džafića doce novi trener i sve isto.uprava napolje zajedno sa nikšićem.
Zadnja izmjena: Crvenarmija, dana/u 22 sep 2012, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
AboveTheLaw je napisao/la:hvala lijepo , i doviđenja, dao Bog da ispadne iz Lige, ne zaslužujete PL, što bi pitari rekli istupite iz lige.AboveTheLaw je napisao/la:Jeli opet puštate Gošku, da mogu odigrat na kladionici 2
Haj lijepo istupi ti s ovog dijela foruma
Kod vas uvijek fobije o nekoj prodaji, pa zar vam nije jasno da je GOSK dobio obje utakmice i lani i sad na terenu u sto su se svi gledatelji mogli uvjeriti.NeToBoLa je napisao/la:Ovo je naša realnost. Kako dobijaju neke druge utakmice nemam pojma, ali ovo i Kup neki dan su pravo ogledalo našeg prvog tima. I ovaj gol što su dali je nezainteresovanost igrača GOŠKa da igraju istim tempom do kraja.
Trenutacno smo bolja momcad htjeli vi to priznati ili ne. Povrh svega mi smo GOSK Gabela osnovani 1919. godine sa malo vise povijesti od Veleza 1922.
-
- Kontakt:
Pokrij se mokrom ponjavomTAZ je napisao/la:AboveTheLaw je napisao/la:hvala lijepo , i doviđenja, dao Bog da ispadne iz Lige, ne zaslužujete PL, što bi pitari rekli istupite iz lige.AboveTheLaw je napisao/la:Jeli opet puštate Gošku, da mogu odigrat na kladionici 2
Haj lijepo istupi ti s ovog dijela foruma

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.