RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ne mogu nikako da shvatim šta se to dešava, ali realno pričam. sve što su igrači i stručni štab tražili tokom priprema dobili su.......ali kada čovjek shvati koliko je ovih godina para prošlo kroz klub, i šta se moglo napraviti a nije, onda je teško šta dodati.
govorio je džafić, da mu nije potrebno previše iskusnih igrača, i da se ide u podmlađivanje.ušlo se ali izgleda bez plana..
govorio je džafić, da mu nije potrebno previše iskusnih igrača, i da se ide u podmlađivanje.ušlo se ali izgleda bez plana..
da,mi barem to priznamo za razliku od vas
,ali nije ovo mjesto za
raspravu o tome[/quote]
Pogledaj malo kroz citavu historiju velez i red army & Gosk i ??
raspravu o tome[/quote]
Pogledaj malo kroz citavu historiju velez i red army & Gosk i ??
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
onaj Dzafic pod hitno mora napustiti Velez,ono je katastrofa, pa on blage veze nema sa vodjenjem ekipe.pa koliko je bio naslonjen na ono zeljezo iskrivio ga je
, al ozbiljno nema on jos ni iskustva ni znanja da vodi Velez, prvoo na kaljenje 5 godina u Lokomotivu i ako je moguce bez prikolice i velikog stratega Bratica. Moj Dzaficu nemoze Kodro igrat stopera a Kazazic na klupi,nemozes gubiti 3-1 i vrsiti izmjene u zadnji 10 minuta,nemozes gubiti 3-1 i igrati sa jednim napadacem, itd. mislim da sto prije on ode to ce ova mlada ekipa u kojoj ima potencijala proigrati.
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
-
velezbratoo
- Kontakt:
tuga Bgm,poraz od sarajeva i nekako mogu prezalit ali ovo da nas neki klubovi koji su jucer nastali dobijaju kuci s tri komada ne mogu je bem ti dan.PA DOKLE VISE SAMO SE PITAM???
gunner till i die ARSENAL
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
Ljudi ovde treba nesto raditi dok jos ima vremena,nemoze ovo vise ovako...da nam sutra ne bude kasno!
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
hvala lijepo , i doviđenja, dao Bog da ispadne iz Lige, ne zaslužujete PL, što bi pitari rekli istupite iz lige.AboveTheLaw je napisao/la:Jeli opet puštate Gošku, da mogu odigrat na kladionici 2
-
Crvenarmija
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE
nemamo nista sto otjeramo džafića doce novi trener i sve isto.uprava napolje zajedno sa nikšićem.
nemamo nista sto otjeramo džafića doce novi trener i sve isto.uprava napolje zajedno sa nikšićem.
Zadnja izmjena: Crvenarmija, dana/u 22 sep 2012, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
AboveTheLaw je napisao/la:hvala lijepo , i doviđenja, dao Bog da ispadne iz Lige, ne zaslužujete PL, što bi pitari rekli istupite iz lige.AboveTheLaw je napisao/la:Jeli opet puštate Gošku, da mogu odigrat na kladionici 2
Haj lijepo istupi ti s ovog dijela foruma
Kod vas uvijek fobije o nekoj prodaji, pa zar vam nije jasno da je GOSK dobio obje utakmice i lani i sad na terenu u sto su se svi gledatelji mogli uvjeriti.NeToBoLa je napisao/la:Ovo je naša realnost. Kako dobijaju neke druge utakmice nemam pojma, ali ovo i Kup neki dan su pravo ogledalo našeg prvog tima. I ovaj gol što su dali je nezainteresovanost igrača GOŠKa da igraju istim tempom do kraja.
Još naši mazlumi počeli udarati, klati što je još jedan pokazatelj da su očajna ekipa. Znači nijedan igrač ne vrijedi pišljive marke. Lani smo prodali utakmicu, da bi nas ovi isprašili danas. To znači da su pare dobili i fino podijelili, ništa više. Ova Uprava treba da leti, pa i Nikšić. Bolje da nije uzimao klub nego ovako da nonšalantno postavlja uslove, drži nesposobne i pokvarene ljude u klubu. Hvala mu na svemu, ali briši. Nemoj nam više prosipati priče ljubav ovo, ono kad nisi u stanju izdvojiti jedan dan da dovedeš jednu normalnu garnituru ljudi u klub.
Dušmani su se oduvijek naslađivali našim padovima, tako da me to i ne tangira nešto previše. Džaba im sve kvazititule, namještene pobjede i takve stvari kada smo mi najveća sportska institucija u BiH od samog osnivanja.
Trenutacno smo bolja momcad htjeli vi to priznati ili ne. Povrh svega mi smo GOSK Gabela osnovani 1919. godine sa malo vise povijesti od Veleza 1922.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Pokrij se mokrom ponjavomTAZ je napisao/la:AboveTheLaw je napisao/la:hvala lijepo , i doviđenja, dao Bog da ispadne iz Lige, ne zaslužujete PL, što bi pitari rekli istupite iz lige.AboveTheLaw je napisao/la:Jeli opet puštate Gošku, da mogu odigrat na kladionici 2
Haj lijepo istupi ti s ovog dijela foruma
Skaut1 je napisao/la:Kod vas uvijek fobije o nekoj prodaji, pa zar vam nije jasno da je GOSK dobio obje utakmice i lani i sad na terenu u sto su se svi gledatelji mogli uvjeriti.NeToBoLa je napisao/la:Ovo je naša realnost. Kako dobijaju neke druge utakmice nemam pojma, ali ovo i Kup neki dan su pravo ogledalo našeg prvog tima. I ovaj gol što su dali je nezainteresovanost igrača GOŠKa da igraju istim tempom do kraja.
Još naši mazlumi počeli udarati, klati što je još jedan pokazatelj da su očajna ekipa. Znači nijedan igrač ne vrijedi pišljive marke. Lani smo prodali utakmicu, da bi nas ovi isprašili danas. To znači da su pare dobili i fino podijelili, ništa više. Ova Uprava treba da leti, pa i Nikšić. Bolje da nije uzimao klub nego ovako da nonšalantno postavlja uslove, drži nesposobne i pokvarene ljude u klubu. Hvala mu na svemu, ali briši. Nemoj nam više prosipati priče ljubav ovo, ono kad nisi u stanju izdvojiti jedan dan da dovedeš jednu normalnu garnituru ljudi u klub.
Dušmani su se oduvijek naslađivali našim padovima, tako da me to i ne tangira nešto previše. Džaba im sve kvazititule, namještene pobjede i takve stvari kada smo mi najveća sportska institucija u BiH od samog osnivanja.
Trenutacno smo bolja momcad htjeli vi to priznati ili ne. Povrh svega mi smo GOSK Gabela osnovani 1919. godine sa malo vise povijesti od Veleza 1922.
hahahaha,vidi ovoga,haj kralju prosetaj malo sa svojom "povijesti"pobijedili ste i ok je,idi svirajte kroz gabelu
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kad vi budete imali 2 kupa jugoslavije i kad budete bili vice sampioni bilo cega javite se, dotad PST!
Haj lijepo istupi ti s ovog dijela foruma[/quote]
Pokrij se mokrom ponjavom
[/quote]
Zlama bola,prohetaj idi svrsaji na zelju...
Pokrij se mokrom ponjavom
Zlama bola,prohetaj idi svrsaji na zelju...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Smiješno i žalosno kad te pobijedi klub koji dolazi iz mjesta/sela gdje 90% ljudi nije ni znalo da se danas igra utakmica.
Ovi Gabeljani neka se ne trude da me opovrgnu jer poznajem Gabelu,što poslovno,što prijateljski,poznajem je u dušu.
I iskren da budem,drago mi je bilo kada sam vidio da ima par momaka tu na forumu koji prate GOŠK-a,Skaut i ovaj sa ljljančekima.
Drago mi je bilo jer je to podneblje...Gabela,Višići,Struge,Čeljevo...tu ljudi nisu baš sportski nastrojeni.
Tu je glavna preokupacija kako promijeniti najlon na plasteniku i kako plasirati proizvod dalje...kakav nogomet,kakvi bakrači.
I zbog toga mi je baš bilo drago kad sam tu na forumu vidio da ima ljudi koji prate sport.
Sve do danas...kad počeše o nekim navijačima,o nekoj povijesti.
Eeeej momci
Ovi Gabeljani neka se ne trude da me opovrgnu jer poznajem Gabelu,što poslovno,što prijateljski,poznajem je u dušu.
I iskren da budem,drago mi je bilo kada sam vidio da ima par momaka tu na forumu koji prate GOŠK-a,Skaut i ovaj sa ljljančekima.
Drago mi je bilo jer je to podneblje...Gabela,Višići,Struge,Čeljevo...tu ljudi nisu baš sportski nastrojeni.
Tu je glavna preokupacija kako promijeniti najlon na plasteniku i kako plasirati proizvod dalje...kakav nogomet,kakvi bakrači.
I zbog toga mi je baš bilo drago kad sam tu na forumu vidio da ima ljudi koji prate sport.
Sve do danas...kad počeše o nekim navijačima,o nekoj povijesti.
Eeeej momci
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
ne zainteresovani igraci ,odbrana veliki -,mali mahe po meni ove 2 zadnje utakmice je odigro ravno 0,ima jos tu pojedinaca kao i golman retardos,onda onaj šaban iz travnika pa trcat covjek nezna,sigurno mu stari drzi travnicki sir,cim su ga vamo gurnuli nebili otiso negdje al mu nije gr0va za fudbala!!!!!
Đafa vazda nesto experimentise nezna ni on sta radi...
Sve pohvale Gošk-u (u sta su se i uvjerili na stadionu dobili su aplauz)
Sa ovakvim timom nam treba jedno 5 godina da doguramo do 3 pozicije !
Tana out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Đafa vazda nesto experimentise nezna ni on sta radi...
Sve pohvale Gošk-u (u sta su se i uvjerili na stadionu dobili su aplauz)
Sa ovakvim timom nam treba jedno 5 godina da doguramo do 3 pozicije !
Tana out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
jusuf nam se sad smije u facu pa vi pricajte. Jbg katastrofa smo stvarno.
-
remistarmo
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Sasvim normalna reakcija.remistarmo je napisao/la:
Treba još jače i još žešće.
[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Zao mi je pravo sto vam se ovo desi, jbg valjda ce to ovo prevazici puno srece u nastavku jbg ovo govorim jer ste mi dragi. 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
Crvenarmija
- Kontakt:
kako je bilo poslije utakmice?jesu li opet otisli tamo?bravo za ovu reakciju.tepsija je napisao/la:Sasvim normalna reakcija.remistarmo je napisao/la:
Treba još jače i još žešće.
[youtube][/youtube]
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.