Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Prejaki smo stvarno.
Realno je trebalo biti 4 ili 5:0, ali dobro je i ovako. Odlična igra, nema se tu šta dodati. Asa i Lucio fantastični, Pogba solidan.
Najjače od svega je vidjeti i kako kod 2:0 u finišu ganjaju, presing vrše.... GRANDE JUVE....
Sad slijede tri bitne utakmice, ako uzmemo sve tri, nema zime za nas... može i 4 boda u prventsvu i Shakhtar pobijediti u LP....
Realno je trebalo biti 4 ili 5:0, ali dobro je i ovako. Odlična igra, nema se tu šta dodati. Asa i Lucio fantastični, Pogba solidan.
Najjače od svega je vidjeti i kako kod 2:0 u finišu ganjaju, presing vrše.... GRANDE JUVE....
Sad slijede tri bitne utakmice, ako uzmemo sve tri, nema zime za nas... može i 4 boda u prventsvu i Shakhtar pobijediti u LP....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma šta odlični, perfektni.
Iako smo se pribojavali Lucia, napadači Chieva se nisu ni vidjeli. Znao sam da će se na Lucia moći računati, jak je u duelu, ima dug korak, zna iznjeti loptu, a i nije levatski igrači, još nešto, u slučaju pogreške ima igrača iza.
Bonucci odigrao utakmicu u njegovom stilu, jedina razlika u odnosu na prošle je što nije napravio neku kardinalnu grešku, ostalo sve isto, još uvijek bezveze lopte nabija.
Nakon lošije utakmice protiv Genoe, Chiellini je vratio snagu i ušao u formu i naprosto večeras izdominirao, isto kao protiv Chelsea.
Isli još uvijek treba snage, bit će on dobar za mjesec ili dva. Marchisio se umorio, nek' ga je izveo posljednjih 20 minuta. Giacch i Asa standarno, u skladu s njihovim mogućnostima.
Vučinić je naš najkreativniji igrač, iako gubi dosta lopti i ponaša se nonšalantno, ipak nezamjenljiv je u ovoj ekipi.
Quagliarella se vratio i drago mi je zbog toga, treba nam zdrava konkurencija u ekipi.
SALUTATE LA CAPOLISTA
43
Iako smo se pribojavali Lucia, napadači Chieva se nisu ni vidjeli. Znao sam da će se na Lucia moći računati, jak je u duelu, ima dug korak, zna iznjeti loptu, a i nije levatski igrači, još nešto, u slučaju pogreške ima igrača iza.
Bonucci odigrao utakmicu u njegovom stilu, jedina razlika u odnosu na prošle je što nije napravio neku kardinalnu grešku, ostalo sve isto, još uvijek bezveze lopte nabija.
Nakon lošije utakmice protiv Genoe, Chiellini je vratio snagu i ušao u formu i naprosto večeras izdominirao, isto kao protiv Chelsea.
Isli još uvijek treba snage, bit će on dobar za mjesec ili dva. Marchisio se umorio, nek' ga je izveo posljednjih 20 minuta. Giacch i Asa standarno, u skladu s njihovim mogućnostima.
Vučinić je naš najkreativniji igrač, iako gubi dosta lopti i ponaša se nonšalantno, ipak nezamjenljiv je u ovoj ekipi.
Quagliarella se vratio i drago mi je zbog toga, treba nam zdrava konkurencija u ekipi.
SALUTATE LA CAPOLISTA
43
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Rutinski.
Sa toliko izmjena i ponovo smo izdominirali.
Vučko katastrofa. Pun mi ga je više. Previše se uzdigao. Leo mora da prekine sa onim dugim loptama. Toliko me to nerviralo. Slijedeća na redu je Fiorentina. Uh kakav će to meč da bude.
Sa toliko izmjena i ponovo smo izdominirali.
Vučko katastrofa. Pun mi ga je više. Previše se uzdigao. Leo mora da prekine sa onim dugim loptama. Toliko me to nerviralo. Slijedeća na redu je Fiorentina. Uh kakav će to meč da bude.
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
O mamma o mamma o mamma

The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Svaka cast na pobjedi 
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
Ako se Fabio vrati u formu kada je tek dosao u Juventus onda nam ne treba nijedan napadac s obzirom da ce on zabiti tih magicnih dvadesetak golova s obzirom na to kakve sada ima saigrace a kakve je tada imao.....
Ne bih se bas slozio da Mirko treba na klupu, jest on malo nonsalantan i sebican(malo vise nego sto treba biti) al' i kao takav je svemirski brod za Matria, Giovinca, Bendya i Quagsa kada nije u formi.... I on jednostavno mora igrati jer svoje suigrace cini boljim, jednostavno je vidjeti koliko smo drama losiji bez njega... Primjer od prosle nedjelje i Genoe ili SuperCupa protiv Napolia.....
Vidjelo se koliko jace ekipe unistavaju Giovinca i on jednostavno nije taj kalibar za velikog kluba i nema ono nesto sto ima Mirko a to je nevjerovatna genijalnost odlucivanja u djelicu sekunda i fizicka konstitucija i snaga i to je ono sto ga cini posebnim u odnosu Giovina a ovo ranije navedeno u odnosu na nase ostale napadace ... On (Seba) je za male ekipe gdje ce biti glavni igrac a ne za nas.... Neki se nece slagati al' to su realne postavke i cinjenice....
Pogba je veceras izdominirao vezni red i ima fore ovu sezonu da vjezba sa Pirlom duge pasove i proigravanja u slobodan prostor jer vec naredne sezone bi trebao biti nosioc igre tj. pa preuzme Pirlovu stafetu....
Ne bih se bas slozio da Mirko treba na klupu, jest on malo nonsalantan i sebican(malo vise nego sto treba biti) al' i kao takav je svemirski brod za Matria, Giovinca, Bendya i Quagsa kada nije u formi.... I on jednostavno mora igrati jer svoje suigrace cini boljim, jednostavno je vidjeti koliko smo drama losiji bez njega... Primjer od prosle nedjelje i Genoe ili SuperCupa protiv Napolia.....
Vidjelo se koliko jace ekipe unistavaju Giovinca i on jednostavno nije taj kalibar za velikog kluba i nema ono nesto sto ima Mirko a to je nevjerovatna genijalnost odlucivanja u djelicu sekunda i fizicka konstitucija i snaga i to je ono sto ga cini posebnim u odnosu Giovina a ovo ranije navedeno u odnosu na nase ostale napadace ... On (Seba) je za male ekipe gdje ce biti glavni igrac a ne za nas.... Neki se nece slagati al' to su realne postavke i cinjenice....
Pogba je veceras izdominirao vezni red i ima fore ovu sezonu da vjezba sa Pirlom duge pasove i proigravanja u slobodan prostor jer vec naredne sezone bi trebao biti nosioc igre tj. pa preuzme Pirlovu stafetu....
Zadnja izmjena: Hypnose, dana/u 22 sep 2012, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što i ja mislim, ali njemu se nikada ne zamjera ništa, katastrofa, a da je još gol dao, pjesme bi mu se posvećivale.Vidal je napisao/la: Vučko katastrofa. Pun mi ga je više. Previše se uzdigao. Leo mora da prekine sa onim dugim loptama. Toliko me to nerviralo. Slijedeća na redu je Fiorentina. .
Ne znam ko mi je iritantniji sa loptom, on ili Giacherinni, strašno. Vučinić gubi 15-20 lopti u prosjeku, zalijeće se u 3-4 igrača da ih dribla, kada ima loptu, obavezno spusti glavu kako ne bi nikome dodao, a kod pasova i ne gleda gdje je igrač. U suštini, sve stvari koje uvijek i radi i tu nema napretka.
Giovinco kada i bolje od ovoga odigra, to ne valja nikome, ali valjda lijeni Crnogorac ima kredite nekakve.
Fiorentina će biti naš najveći ispit u prvenstvu, tu ima mnogo zle krvi, pogotovo zbog Berbatova, bit će nabrijani do bola.
Shakthar sa druge strane je po meni jedan od najbitnijih mečeva koje ćemo odigrati ove sezone, iznimno bitan meč, ali o tome kada bude vrijeme.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma fazon je kad mi ganjamo rezultat, naši napadači igraju okrenuti leđima prema protivničkom golu, a tu Giovinco nema šta tražiti, Vučinić je u velikoj prednost zbog fizičke konstitucije i zato igra u prvoj postavi i ima prednost.
Željezničar ale!
-
gojzerica
- Kontakt:
Da, da Mirko ne valja, a Seba valja.
Jel to onaj što je dobio ocjenu 4.5 protiv Chelsea? Kad je najpotrebnije, nikakav je

Jel to onaj što je dobio ocjenu 4.5 protiv Chelsea? Kad je najpotrebnije, nikakav je
Vučinić je zato bio odličan.gojzerica je napisao/la:Jel to onaj što je dobio ocjenu 4.5 protiv Chelsea?
Stvar ukusa, samo što je Giovinco provlačen kroz novine i forume, a Crnogorac ne.
Da ne govorim da i dalje Gio ne igra na mjestu na kojem treba da igra, ali zarad ekipe i taktičke postavke on to mora.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nemojte stvarati neki bespotreban rivalitet na relaciji Mirko-Seba, ovdje na forumu među nama.
Obojica su nam potrebni i valjat će nam. Imaju kvalitete, ali i mane, a ja znam da su obojica dobri igrači i u zavisnosti od protivnika, taktičih zamisli Contea će igrati. Imamo dobar napad, još ako Q nastavi ovako
Obojica su nam potrebni i valjat će nam. Imaju kvalitete, ali i mane, a ja znam da su obojica dobri igrači i u zavisnosti od protivnika, taktičih zamisli Contea će igrati. Imamo dobar napad, još ako Q nastavi ovako
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
-
gojzerica
- Kontakt:
Ja nisam rekao da je odlično odigrao, ali bolji je bio.
Pa i Mirko je trpio od kad je u Juventusu, počeo je da se vraća u odbranu, igrao je i na lijevom krilu iako mu to nije prirodna pozicija. Ne znam šta hoćeš da kažeš, jel bi sad Mirko trebao da ispašta radi Sebe?
Pa i Mirko je trpio od kad je u Juventusu, počeo je da se vraća u odbranu, igrao je i na lijevom krilu iako mu to nije prirodna pozicija. Ne znam šta hoćeš da kažeš, jel bi sad Mirko trebao da ispašta radi Sebe?
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Giovinco je žrtva taktike, on se u ovu formaciju nikad neće uklopiti, to sam ja odmah rekao, ne može on onakav sičušan igrati u sredini, protiv ekipa koje igraju otvoreno da, a protiv bunkera ne. S druge strane isuviše je dobar igrač i zato ga se Conte nije htio riješiti tako lahko.
Željezničar ale!
Nema se tu sta previse polemisat kad Vucinic i Q prva postava.Kad Vucinic pocne nesto da sere napolje giovinca ubacit a kad Q ne valja ima Matri il eto Bendtner uglavnom nikak se ne smije desiti da igraju Matri i Q a ostalo se nekak tolerisati može.
-
Juvelandia
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ceka on flying donkeys pa da im ga zabije
[youtube][/youtube]
Ceka on flying donkeys pa da im ga zabije
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Zabio je on Chievu sa 40 metara dok je igrao u Sampdoriji.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Željezničar ale!
Zapravo, moje mišljenje je drugačije, što sam i pisao ranije.GaziHusrevbeg je napisao/la:Giovinco je žrtva taktike, on se u ovu formaciju nikad neće uklopiti, to sam ja odmah rekao, ne može on onakav sičušan igrati u sredini, protiv ekipa koje igraju otvoreno da, a protiv bunkera ne. S druge strane isuviše je dobar igrač i zato ga se Conte nije htio riješiti tako lahko.
On treba da se vrati u sredinu, lijevo i da kreće okomito ka golu, svako zna kako je on tada jak.
Njemu je problem što igra klasičnu špicu + desno, on to nije.
Povratkom na seconda puntu, izvlačenje na stranu, omogućavao bi Marchisiu i Vidalu ubacivanja više naprijed.
Primijetit ćete da u odnosu na prošlu godinu, imamo mnogo manje ubacivanja iz drugog plana, a to je naše najjače oružje.
Naravno, opet ovisi od protivnika, činjenica je da bi i mnogo jači igrači se mučili sa odbranom kakva je Chelsieva.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Kad bi se izvlačio na stranu onda bi se sudarao sa krilima, primjetio si kako Asa i Lict igraju visoko. Nema ništa od toga.
Conte je ima vrlo jasan plan, kada napadamo, napadamo u liniji sa 4 igrača.
Baš zbog toga što napadamo sa 4 igrača u liniji protivnik je primoran da maksimalno zgusne odbranu i igra sa 8 igrača iza lopte.
Giovinco je igrač kojem je nepohodan prostor, a s obzirom na način na koji igraju naši protivnici toga prostora nema. Mi igramo tako da je protivnik primoran da se brani.
Conte je ima vrlo jasan plan, kada napadamo, napadamo u liniji sa 4 igrača.
Baš zbog toga što napadamo sa 4 igrača u liniji protivnik je primoran da maksimalno zgusne odbranu i igra sa 8 igrača iza lopte.
Giovinco je igrač kojem je nepohodan prostor, a s obzirom na način na koji igraju naši protivnici toga prostora nema. Mi igramo tako da je protivnik primoran da se brani.
Željezničar ale!
- Burberry46
- Kontakt:
Jednostavno prejaki smo
Svaka cast svima, rutinska pobjeda, Fabio podigao formu, samo tako nastavi!
Bendtner zabiljezio debi
Grande Juve! 43
Svaka cast svima, rutinska pobjeda, Fabio podigao formu, samo tako nastavi!
Bendtner zabiljezio debi
Grande Juve! 43
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
gojzerica
- Kontakt:
Kako onaj Asamoah igra.
Ja mislim da je on trenutno najbolji lijevi bek/krilo u ligi!
Ja mislim da je on trenutno najbolji lijevi bek/krilo u ligi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.