sad bi pape trebao ispostovati svoju rijec i pozvat ga
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Seferovic od pocetka u fiorentini dobio sansu. kakav je bio?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gringo & harishp,
Smatrajte se upozorenim. Sljedeći put kad od teme odlučite praviti poligon za lične šprdancije, dobit ćete specijalan tretman u wellness centru smještenom u BANovićima. Vjerujte da vam broj postova (a i profila
) neće pomoći da se izvučete. 
Smatrajte se upozorenim. Sljedeći put kad od teme odlučite praviti poligon za lične šprdancije, dobit ćete specijalan tretman u wellness centru smještenom u BANovićima. Vjerujte da vam broj postova (a i profila
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Uh brutalno.Monolog je napisao/la:Gringo & harishp,
Smatrajte se upozorenim. Sljedeći put kad od teme odlučite praviti poligon za lične šprdancije, dobit ćete specijalan tretman u wellness centru smještenom u BANovićima. Vjerujte da vam broj postova (a i profila) neće pomoći da se izvučete.
Nego kako je Torres krenuo u sezoni, izgleda da Haretu ne gine wellness centar svakako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ok@Oexerolog
,eto @gringo sanse da se posvetis biologiji
Nego kako rekoh,slijedeci mjesec Hitzfo poziva Sefera i ovom ni na kraj pameti nece pasti da ga odbije.
Uostalom i Hajrovic je vec odavno kontaktiran od strane Papeta ali ovom se uopste ne mjenja drzavljanstvo.....Svajcarsko
@Curtmo gdje je Torres krenuo,mozda gdje mu prezime kaze prva tri cetiri slova.
Nego kako rekoh,slijedeci mjesec Hitzfo poziva Sefera i ovom ni na kraj pameti nece pasti da ga odbije.
Uostalom i Hajrovic je vec odavno kontaktiran od strane Papeta ali ovom se uopste ne mjenja drzavljanstvo.....Svajcarsko
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa sacekaj do iduceg mjeseca umjesto da ga odma otpisujes.harishp je napisao/la:Ok@Oexerolog,eto @gringo sanse da se posvetis biologiji
![]()
On se ne otpisuje,vec upisuje.Sakuragi je napisao/la:pa sacekaj do iduceg mjeseca umjesto da ga odma otpisujes.harishp je napisao/la:Ok@Oexerolog,eto @gringo sanse da se posvetis biologiji
![]()
Dao bog da pogrijesim u vezi Sefera(niko sretniji od mene) jer od ovog malca ce biti nesto.Ali Svajcarska nije Luxemburg i tog su ovi malci svjesni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije igrao od pocetka,vec od 69.minute akd je zamijenio Tonija.Sakuragi je napisao/la:Seferovic od pocetka u fiorentini dobio sansu. kakav je bio?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nije istina @ Sabinho, igrao je do 69, kada ga je zamijenio L. Toni, imaš i na ss. baSabinho je napisao/la:
Nije igrao od pocetka,vec od 69.minute akd je zamijenio Tonija.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Izivnjavam se,nisam dobro pogledao!zizu1991 je napisao/la:Nije istina @ Sabinho, igrao je do 69, kada ga je zamijenio L. Toni, imaš i na ss. baSabinho je napisao/la:
Nije igrao od pocetka,vec od 69.minute akd je zamijenio Tonija.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Kad nece Safet, hoce Hitzfeld.harishp je napisao/la:Ok@Oexerolog,eto @gringo sanse da se posvetis biologiji
![]()
Ako sefer zavrsi u svici, najveci krivac ce biti...zna se. Covjek koji ne vidi dalje od nosa.
Floyd ne pinkisi se bezveze.floyd je napisao/la:Kad nece Safet, hoce Hitzfeld.harishp je napisao/la:Ok@Oexerolog,eto @gringo sanse da se posvetis biologiji
![]()
Ako sefer zavrsi u svici, najveci krivac ce biti...zna se. Covjek koji ne vidi dalje od nosa.
I Hajrovic i Seferovic igraju za U-21 u,da bi bio pozvan potrebno je da promijenis drzavljanstvo.
Ovima ocito to ne pada na pamet,pogotovo Hajrovicu,sta kaze ne znam dokle je doslo sa promjenom drzavljanstva,sta ocekuje da mu nena Muzafera vadi pasos.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Moji izvori kažu da se Seferović odlučio za Švicarsku,Sead Hajrović bi najradije za BiH dok je Izet Hajrović nebitan,nema kvalitet ni za jedne ni druge 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
koji su to tvoji izvori?Dylan Dog je napisao/la:Moji izvori kažu da se Seferović odlučio za Švicarsku,Sead Hajrović bi najradije za BiH dok je Izet Hajrović nebitan,nema kvalitet ni za jedne ni druge
Sead Sušić,glavni skaut reprezentacije 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Dok Piplica zaduzen za Njemacko govorno podrucje to ne potvrdi,nema od toga nista.Dylan Dog je napisao/la:Sead Sušić,glavni skaut reprezentacije
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Na ovom forumu svi imaju neke svoje izvore,a niđe veze sa istinom su
Sto se Seferovica tice bilo bi velika steta nakon Vuckica izgubiti jos jednog Harisa i iz razloga sto imamo malo kvalitetnih igraca,a momak koji u 20 godini igra za prvu momcad Fiorentine definitivno ima određenu kvalitetu,te bi trebao biti član reprezentacije.
Takođe ne treba otpisati ni Izeta Hajrovica,jer je i on vrlo mlad nogometas,a ove sezone ide mu dobru,ali i njegovom Grasshopperu.Trenutno su prvi i sigurno bi Izet mogao ako ovako nastavi ubrzo otici i u bolji klub.
Sto se Seferovica tice bilo bi velika steta nakon Vuckica izgubiti jos jednog Harisa i iz razloga sto imamo malo kvalitetnih igraca,a momak koji u 20 godini igra za prvu momcad Fiorentine definitivno ima određenu kvalitetu,te bi trebao biti član reprezentacije.
Takođe ne treba otpisati ni Izeta Hajrovica,jer je i on vrlo mlad nogometas,a ove sezone ide mu dobru,ali i njegovom Grasshopperu.Trenutno su prvi i sigurno bi Izet mogao ako ovako nastavi ubrzo otici i u bolji klub.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Neko jednom naveo jako dobro ne mozes ti nesto izgubiti sto u stvari nikad nisi ni imao.Adi_Zepce je napisao/la:Na ovom forumu svi imaju neke svoje izvore,a niđe veze sa istinom su![]()
Pocev od Ibrahimsona,pa i sam je milion puta ponovio da osim Svedske nije mu napamet padala druga repka.
Seferovic je izabran za idola nacije (odlican potez duplog sporta)imao sanse biti u drustvu nasih najboljih fudbalera,trenera i porazgovara vec tada je sve krio k'o zmija noge gdje ce i sta ce.
Izet je sam potvrdio da je Pape stupio u kontakt sa njim,ali fakat i dalje igraju za svajcarsku U-21,dok je i budali jasno da za promjenu drazvljanstva moras se pojaviti licno u ustanove zaduzene za to.
Ni Za Zacka Wrighta se nije slikao za pasos onaj iz spota pjesme C.Jabuke djes ba,djes ba,nego on maksuz zapucao u seher grad da se to obavi.
Onaj treci buraz od Izeta ni sam ne zna gdje igra i gdje se nalazi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sve to stoji,ali opcenito tu mora savez i selektor da rade bolji posao.Susic bi konstantno trebao kontaktirate ove noogmetase,jer su mladi i perspektivno,a ne reprezentaciju "pojacavati" flopvima tipa Vrsajevic,Vrancic,Svraka itd.Ne moze se ocekivati da igrac tek tako izvadi bh.dokumente i ceka kad ce Papetu doci dobra da ga pozove.harishp je napisao/la:Neko jednom naveo jako dobro ne mozes ti nesto izgubiti sto u stvari nikad nisi ni imao.Adi_Zepce je napisao/la:Na ovom forumu svi imaju neke svoje izvore,a niđe veze sa istinom su![]()
Pocev od Ibrahimsona,pa i sam je milion puta ponovio da osim Svedske nije mu napamet padala druga repka.
Seferovic je izabran za idola nacije (odlican potez duplog sporta)imao sanse biti u drustvu nasih najboljih fudbalera,trenera i porazgovara vec tada je sve krio k'o zmija noge gdje ce i sta ce.
Izet je sam potvrdio da je Pape stupio u kontakt sa njim,ali fakat i dalje igraju za svajcarsku U-21,dok je i budali jasno da za promjenu drazvljanstva moras se pojaviti licno u ustanove zaduzene za to.
Ni Za Zacka Wrighta se nije slikao za pasos onaj iz spota pjesme C.Jabuke djes ba,djes ba,nego on maksuz zapucao u seher grad da se to obavi.
Onaj treci buraz od Izeta ni sam ne zna gdje igra i gdje se nalazi.
Kad smo vec kod Vranica trebao bi rađe gledati da poziv uputi Mariu,jer kako vidim svaku tekmu igra za Paderborn,a nerijetko se nađe i u ulozi strijelca.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vec je bilo par slucajeva tek nakon poziva ispostavi se da ovi uopste nemaju ni BiH pasos niti ostalih hepekova sto ide uz to.Jedan kod Malkocevica sa Slovenskim,a jedan kod Jagodica sa Njemackim pasosom.
Kako mislis tek tako.Pa sam je Izet se pohvalio da je Pape razgovarao sa njim i da ovaj ima zadatak da preda papire.
medjutim ocito je da ovaj odugvlaci i gleda situaciju,jer igra i za U-21 Svajcarske.
Hadzic isti klinac,kad u par navrata vidis totalnu neizainteresovanost da ovaj zaigra za BIH repku.
Kod kockastih je uvjek isla cjela ekipa za vrbovanje igraca rijetko kad selektor direktno.Sve su to uredno placali,kod nas tog reda nema,u stvari nema ga nikako,niti ga je bilo.
P.S lako je flopove izbaciti i zamijeniti ako imas sa cim i ako ti doticni zele.
Kako mislis tek tako.Pa sam je Izet se pohvalio da je Pape razgovarao sa njim i da ovaj ima zadatak da preda papire.
medjutim ocito je da ovaj odugvlaci i gleda situaciju,jer igra i za U-21 Svajcarske.
Hadzic isti klinac,kad u par navrata vidis totalnu neizainteresovanost da ovaj zaigra za BIH repku.
Kod kockastih je uvjek isla cjela ekipa za vrbovanje igraca rijetko kad selektor direktno.Sve su to uredno placali,kod nas tog reda nema,u stvari nema ga nikako,niti ga je bilo.
P.S lako je flopove izbaciti i zamijeniti ako imas sa cim i ako ti doticni zele.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Za Avdukića smo previše sitničavi, tako da ne bih previše. A za Cocalića mi dovoljno govori podatak da je iz Grčke prešao u Izrael. Taj nema kvaliteta za reprezentaciju. HNL je kvalitetniji od izraelske lige ili barem tu negdje, a ja držim da je pošteno kvalitetnija.soko je napisao/la: Jarane,
ja mislim da ima potreba za tri mlada golmana, svakako ako su bolji od jednog Avdukica. Sto se tice promocije PL, mislim da ne treba golman koji je preko 30 godina i nece igrati, nego neko kao mladi Kvesic. Njega ili eto Svraka, Sesar koji mogu uletiti u igru kad vodimo(kao protiv tri L) znaci kad bas nema rizika. Ili kad igramo prijateljske.
Imamo Vrancica u timu koji igra tj ne igra u zvajti, pa smo u timu imali Maletica iz tamo nekog Kazakstana. Zasto ne zvati Cocalica koji je takodjer mlad i igrao u Grckoj(bio u timu kola vise nego jednom). Kakav Mravac...
Po cemu Avdija dobija poziv onda kad Coca igra u eto Izraelu. Opet da kazem, Irska i Meksiko mi smo samo imali dva stopera i Mujdzu.. Vranjes, Sunjic, Coca ili Zukanovic, nije bitno jos makar dvojica su trebali biti tu..
Sad na štoperima imamo Vranješa, Spahića, Pandžu i Šunjića. Sad je dovoljno, stim da Ognjena imamo i na desnom beku, što je fantastično. Od ovih 4 teško da možemo bolje naći. Jedino onaj Bičakčić možda tam iza jula u 2013. godini.
Uglavnom do daljneg Pape ima moju podršku ako pozove igrače iz BHPL i ne samo da budu statičari, nego da igraju. Vjerujem da u BHPL postoje fudbaleri, koji mogu zadovoljiti srednjeplasiranu ekipu iz najslabije 2-3 lige Liga 5. Nije ih ogromno, al' 2-3 sigurno postoje. Grahovac je na primjer po meni vrlo kvalitetan igrač.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger