Nemoj pisati dezinformacije, profit se dijeli 70:30%, ali u korist kluba. Znaci, Zeljo uzima 70% profita.anonimni je napisao/la:pa dobija GONG 70%, tačno je to
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ja sam od kako se otvorio fan shop mislio da je obrnuto...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- savatihotece
- Kontakt:
Potpisujemzeljocity je napisao/la:Sto se mene tice oni koji su sve zapoceli najbolje ce se iskupiti tako sto ce ostati sto dalje od Grbavice u narednih hmhm pa eto do kraja svojih zivota. (Nista licno)AmaRTM87 je napisao/la:Sutra svi na pomocni !
Da se iskupimo za dio kazni !
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- champions1921
Idu ovi vauceri po malo.. Za nekih desetak minuta koje sam proveo u shopu prodalo se 5-6 komada.. Mozda akcija i nije losa mada je izbor u shopu beze.. Sal zajedno sa vaucerom dodje 21KM a inace je sam sal 20.. Uzeo sam neki sa najvise plave boje.. Ne kontam sto su skoro svi u nekim crnim varijantama i zasto nema nikakvih dresova za uzeti?? Steta sto nisam kakav cuger jer za njih ima sva oprema
Od raznoraznih casica, cokalja, krigli, otvaraca za flase itd. 

BUDI ŽELJO !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Igramo sa najlosijom ekipom u ovoj ligi ocekujem pobjedu pa kakvu god!Obraduj nas Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
4-0 za nas
lagano ...

Ma hoce 99% ima i na moja TV i na onoj web Tv.anonimni je napisao/la:hoće li bit' stream ?
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- savatihotece
- Kontakt:
Ne kontam da u besparici, bez publike, igramo utakmicu pod reflektorima. Ebem ti pamet.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Pa nije da svakom treba objasnjavati!savatihotece je napisao/la:Ne kontam da u besparici, bez publike, igramo utakmicu pod reflektorima. Ebem ti pamet.
Igramo jer smo navikli u tom periodu igrati a druga stvar ti refletori koje toliko spominjete na prave veliki trosak da bi se sad oko toga vodila polemika.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- KosevskoHill
- Kontakt:
Više struje povuče TA peć nego reflektoripile87 je napisao/la:Pa nije da svakom treba objasnjavati!savatihotece je napisao/la:Ne kontam da u besparici, bez publike, igramo utakmicu pod reflektorima. Ebem ti pamet.
Igramo jer smo navikli u tom periodu igrati a druga stvar ti refletori koje toliko spominjete na prave veliki trosak da bi se sad oko toga vodila polemika.

Volio bih da ovaj NIKICA više napiše da nije navijač niti simpatizer Želje jer je toliko ofiran sa postovima, dosadan si jarane

Svašta se je izdešavalo u zadnje vrijeme oko kazni,belaja nekih,zabrana ali ne treba niko razmišljati da je Željo oslabio jer nije i ne može šta god da se desi , mi smo institucija u ovoj državi i jedan od rijetkih svijetlih primjera koji je izdurao svašta i svakakvih dušmana tako da..
Antolović,Bogi,Ćutuk,Benjo,Kvesa,Svraka,Zolotić(Jamak),Zeba,Bekrić,Selimović,Adilović - jel ovo sastav za večeras ?
Željezničar za život cijeli !
Nije valjda da ozbiljno svacas Nikicu i da citasKosevskoHill je napisao/la:Više struje povuče TA peć nego reflektoripile87 je napisao/la:Pa nije da svakom treba objasnjavati!savatihotece je napisao/la:Ne kontam da u besparici, bez publike, igramo utakmicu pod reflektorima. Ebem ti pamet.
Igramo jer smo navikli u tom periodu igrati a druga stvar ti refletori koje toliko spominjete na prave veliki trosak da bi se sad oko toga vodila polemika.Ovaj Radnik realno nema šanse večeras, barem tako razmišljam.. ne vidim način da oni bod izvuku sve i da crveni dobijemo..
Volio bih da ovaj NIKICA više napiše da nije navijač niti simpatizer Želje jer je toliko ofiran sa postovima, dosadan si jarane
Svašta se je izdešavalo u zadnje vrijeme oko kazni,belaja nekih,zabrana ali ne treba niko razmišljati da je Željo oslabio jer nije i ne može šta god da se desi , mi smo institucija u ovoj državi i jedan od rijetkih svijetlih primjera koji je izdurao svašta i svakakvih dušmana tako da..
Antolović,Bogi,Ćutuk,Benjo,Kvesa,Svraka,Zolotić(Jamak),Zeba,Bekrić,Selimović,Adilović - jel ovo sastav za večeras ?

Bekric sinoc na treningu bio u prvih 11, Veca trcao okolo a Cutuk bio sa Bogijem na stoperu.
- KosevskoHill
- Kontakt:
Ma ne shvatam, nego ove maksume navlači i tema se zagadi
Vakat je Bekriću da zabije vala nije odavno 
A fakat mi je žao Bogija, bio je ko stijena prije povrede, siguran pravo, barem u našoj ligi.. istu sam povredu imao pa znam kako je teško vratiti se opet..

A fakat mi je žao Bogija, bio je ko stijena prije povrede, siguran pravo, barem u našoj ligi.. istu sam povredu imao pa znam kako je teško vratiti se opet..
Ups, sad sam tek vidio sta sam napisao. Bekric nije bio u prvih 11 sory radim i tipkam ovo cudoKosevskoHill je napisao/la:Ma ne shvatam, nego ove maksume navlači i tema se zagadiVakat je Bekriću da zabije vala nije odavno

- KosevskoHill
- Kontakt:
Na Moja WEB TV već ima postavljen kanal za utakmicu, trebalo bi da će biti stream ko nije na BH Telekomu.likusa je napisao/la:Momci hoce biti stream ?
- champions1921
Prosle sezone su ovdje http://www.o.v.i.s.t.r.e.a.m.com(bez" onclick="window.open(this.href);return false; tacki) bile prikazivane sve tekme koje je prenosila Moja TV.. Zasto ove godine nista nisu radili??
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
zna li neko hoće li biti eventualno neki kafić koji će prenosit tekmu???
ja saom ne kontam sto se toliko prica o toj nekoj besparici u klubu. Stvari teku dobro imamo i internet stranicu i sve slike sa svakog treninga svaka cast Numii ostalim koji to rade. Trenutno mozda nema para ali tako poslujemo otkad je Osim dosao nekad ima bruku para na racunu nekad nema. Trenutno se ceka 330.000 eura od uefe i 400.000 eura cini mi se i vise sa kamatama od Sehica plus ako Osim nekog proda na zimui mirno smo neko vrijeme sve ce se poplacati. Uostalom koja ekipa kao nema para ide svaku tekmu dan ili dva ranije pa prenoci negdje i to sve kosta... NAPUNIMO GRBAVICU PROTIV OLIMPIKA
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.