Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ramiral
-
Kontakt:
SA1946 je napisao/la:
Ja sam ubijedjen da mi mozemo dobiti sve do kraja.

Biće opasno kući i protiv Širokog i protiv Borca... ne možemo tvrditi da ćemo obe mlatnuti ih po ušima... derbi je takođe tu kao posebna utakmica gdje nikad nema favorita...
Možemo odigrati da ostanemo prvi do polusezone, i ja sam nekako tog mišljenja, uz malo sreće...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Paranoja
-
Kontakt:
payton je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Ne mozemo vjecno ovako , i najbolji moraju nekad kiksati

Al svejedno ove godine je titula nasa

Jesu li bolji od nas igracki...nisu
Da ce biti napaljeni da nas dobiju ...hoce
Hoce li proci kao leotar juce...hoce
ne vidim razlig za pesimizam osim da ne dozivimo sudijsku kradju
u tom slucaju za nas je i X..dobar rezultat
Naravno vi ne mozete izgubiti posteno nikada. Samo sudijskim kradama. A pobjejdujete uvijek posteno. Fina ti logika, prava pitarska sudije krive.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
-
F.G.R
-
Kontakt:
Ja ne znam zasto se komsinice bave nama?
-
cutler12
-
Kontakt:
Paranoja je napisao/la:Naravno vi ne mozete izgubiti posteno nikada. Samo sudijskim kradama. A pobjejdujete uvijek posteno. Fina ti logika, prava pitarska sudije krive.
Ma u inat tebi fosilu

popusti malo
F.G.R je napisao/la:Ja ne znam zasto se komsinice bave nama?
Ija se pitam od kad znam za sebe

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
-
hearts
-
Kontakt:
Nevjerovatno je kako, ovaj šizofrenija, paranoja kako li već i onaj navijač PSG-a, a još nevjerovatnije koliko mogu peglati i daviti glupostima i objašnjavanjima.
Sebi se okrenite dosadni ste više imate svoj klub pratite ga ako imate šta pametno reći i o drugim klubovima recite ali držite se one stare " bolje pametno šutiti, nego glupo govoriti" I odmah da znate ne morate mi odgovarati ne interesujete me jer ste dosadni i šta god pisali čitati vas neću
Dejan Bandović veliko pojačanje, onu sigurnost koju je Gušo unio Željezničarima prošle godine on je donio nama ove godine. Još bolje njegove partije očekujem u nastavku sezone. Svaka čast Dejo majstore
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
Paranoja
-
Kontakt:
Sve dok su vam ovako bolesni odgovori na svaki postavljeni post, do tada i nece biti normalne razmijene misljenja.
Masala, meni je drago da ste poceli pratiti nasu ligu do sada je bila odron, sad je vec jedna od najjaci liga na balkanu. Bez jakog Zelje nema ni jakog Sarajeva. Hvala vam sto nas pratite, ali ima jos SAMO 23 kola

-
F.G.R
-
Kontakt:
Paranoja je napisao/la:Sve dok su vam ovako bolesni odgovori na svaki postavljeni post, do tada i nece biti normalne razmijene misljenja.
Masala, meni je drago da ste poceli pratiti nasu ligu do sada je bila odron, sad je vec jedna od najjaci liga na balkanu.
Bez jakog Zelje nema ni jakog Sarajeva. Hvala vam sto nas pratite, ali ima jos SAMO 23 kola

Kako isfuca i lazna floskula.
Dok ste vi u bivsoj nam drzavi ispadali iz lige mi smo karali ko' veliki.
-
amypitar
-
Kontakt:
Ako želite da pokažete svoje fudbalsko znanje na specijalnom terenu, iduću subotu, protiv naših prvotimaca, nije potrebna prijava. Sve što trebate uraditi jeste da vas 5, koliki čini jednu ekipu, dođe na "Bordo day". Na licu mjesta ćemo objasniti sve detalje. Vidimo se.
PS. Obucite majice, dresove i ponesite šalove !
-
hearts
-
Kontakt:
Paranoja je napisao/la:Sve dok su vam ovako bolesni odgovori na svaki postavljeni post, do tada i nece biti normalne razmijene misljenja.
Masala, meni je drago da ste poceli pratiti nasu ligu do sada je bila odron, sad je vec jedna od najjaci liga na balkanu. Bez jakog Zelje nema ni jakog Sarajeva. Hvala vam sto nas pratite, ali ima jos SAMO 23 kola

SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
Paranoja
-
Kontakt:
F.G.R je napisao/la:Paranoja je napisao/la:Sve dok su vam ovako bolesni odgovori na svaki postavljeni post, do tada i nece biti normalne razmijene misljenja.
Masala, meni je drago da ste poceli pratiti nasu ligu do sada je bila odron, sad je vec jedna od najjaci liga na balkanu.
Bez jakog Zelje nema ni jakog Sarajeva. Hvala vam sto nas pratite, ali ima jos SAMO 23 kola

Kako isfuca i lazna floskula.
Dok ste vi u bivsoj nam drzavi ispadali iz lige mi smo karali ko' veliki.
Vi ste jedino nesto uradili u bivsoj nam jugi. Vama da nije juge ne bi imali o cemu pisati. Nazalost.
Mi postavljamo standarde a vi morate da nas pratite. Znaci dupla kruna to vam je broj jedan. Broj dva vam je da ne izgubite cetiri godine u kupu, pa poslije toga jedno 20 utakmica da ne izgubite u prvenstvu.
Eto, nije puno ali imate vremena..
Nadam se da ce te ove sezone bar doci do finala kupa, a sto se tice lige fino vam ide, masala.
-
hearts
-
Kontakt:
Paranoja je napisao/la:
Vi ste jedino nesto uradili u bivsoj nam jugi. Vama da nije juge ne bi imali o cemu pisati. Nazalost.
Mi postavljamo standarde a vi morate da nas pratite. Znaci dupla kruna to vam je broj jedan. Broj dva vam je da ne izgubite cetiri godine u kupu, pa poslije toga jedno 20 utakmica da ne izgubite u prvenstvu.
Nadam se da ce te ove sezone bar doci do finala kupa, a sto se tice lige fino vam ide, masala.

SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
F.G.R
-
Kontakt:
Paranoja je napisao/la:
Porediti bivsu ligu i ovu mogu samo navijaci kao ti.

-
Paranoja
-
Kontakt:
F.G.R je napisao/la:Paranoja je napisao/la:

Gdje je uporedujem ? To je proslost. Pa necu ti pisati da vam je zadaca da dodete do polufinala kupa uefa ?
-
hearts
-
Kontakt:
Kao da je neko dosadan čini mi se
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
bagrcavi
-
Kontakt:
A ti kupio forum ? Ako ti se ne čita šta on piše preskoči, ako moderatori procjene da nije u redu obrisaće i ćao.
Sarajevo me iznenadilo dobro odigranom utakmicom u Trebinju, znao sam da će pobjediti, ali onim rezultatom nisam vjerovao.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
F.G.R
-
Kontakt:
Paranoja je napisao/la:F.G.R je napisao/la:Paranoja je napisao/la:

Gdje je uporedujem ? To je proslost. Pa necu ti pisati da vam je zadaca da dodete do polufinala kupa uefa ?
Tipa, "vi ste nesto uradili u bivsoj nam jugi, vama da nije juge ne bi imali o cemu pisat" i onda hvalospjevi o vama

-
Tabija
-
Kontakt:
jel nama x odgovara u duelu slavija-svinjski
-
F.G.R
-
Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:A ti kupio forum ? Ako ti se ne čita šta on piše preskoči, ako moderatori procjene da nije u redu obrisaće i ćao.
Sarajevo me iznenadilo dobro odigranom utakmicom u Trebinju, znao sam da će pobjediti, ali onim rezultatom nisam vjerovao.
Argumentovano komentarisati je pozeljno, al trolat i spamat samo da bi se eto kao nesto napisalo u cilju "sukanja" to se ostavi za haustor te se tamo s rajom pokusava biti duhovit.
-
hearts
-
Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:A ti kupio forum ? Ako ti se ne čita šta on piše preskoči, ako moderatori procjene da nije u redu obrisaće i ćao.
Dodješ napišeš konretno i možemo razgovarati, kao što si ti u jednom dijelu svog posta napisao.
Peglati i smarati ne valja ni ovoj ni tamo vašoj temi jer time samo idioti koji samo dave i peglaju dolaze do izražaja, a diskusija gubi smisao.
@ tabija svejedno nam je samo neka se igra dok je ovako drugi nisu bitni
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
bagrcavi
-
Kontakt:
Donekle si i upravu, ali ako i ti počneš uzvraćati na "kuhanje" tema se pretvara u lonac gluposti i tome nema kraja.Ovako ignorišeš i to je to.
Nije mi jasno kako onaj Hadžić ovako zabija, gledo sam ga dok je bio u Želji, pa u Čeliku, nigdje se nije pokazao, a sad trpa li trpa.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], skoJaa i 14 gostiju.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []