polako ljudi... nakon 30.kola cemo vidjeti ko je prvi a ko ne...

kako ti nadje 6 sezona/godina ziv bio? 05 06 07 08 , nikad ti matematika nije bila jaca strana moj pejtonepayton je napisao/la:GaziHusrevbeg je napisao/la:Izbacio si prijedlog "još", ba, ja kad sam krenuo odgovorati pisalo je "još" i prije nego što sam odgovorio ti si tu uspio uraditi i zato se ne vide posljednje izmjene. Mani se šuplje.![]()
![]()
Naši igrači kažu da se može igrati protiv nekog, a s druge strane nečiji navijači se već vide u play offu, a dobiju po ušima od ekipe koja primi 14 komada u dvije tekme.
Odigrajte bar 2 kola u nekom euro takmicenju sviju ti pa se onda javi da bacimo spiku. Ovako jbg nema svrhe , pricam sa navijacem koji ne konta kako izgleda barem 2 kola biti u evropi. Da ne pricam o tri jer to je za te navijace "druga dimenzija". I nemojte skidati gaze vec u Tarcinu ili Pazaricu...jednom u zivotu odigrajte na sve ili nista da sapereta BLAM sa sebe , koji nabacujete iz godine u godinu. Nekad 4 a nekad Boga mi i 7 kom...a o onih 5 i 6 ne treba ni trositi rijeci. Na sve to treba dodati da pricam sa navijacem koji svojevremeno (u trajanju od 6 god) nije znao sta znaci slast euro tekmi...znaci od litexa (7 kom) tj od 2004 do 2009. Treba li jos ??
Ps: "kolo"..podrazumjeva se da je predkolo !!
ne nastojim, vjeruj mi, al fkt neki ljudi nisu normalni, ne mozes porediti LP sa EL, al ne mozes nikako, nema teoretske sanse, a ja i dalje stojim pri svom misljenju, a to je, da je onaj levski koji je igrao protiv vas u dvije utakmice prelosa ekipa, pa oni vama haman u dvije utakmice nisu sanse napravili, ako cemo biti realni, ukoliko predstavljaju neku silu u bugarskoj, a i sire, vjerovatno su trebali napraviti koju sansu, da dokazu to da su sila, po ko zna koji put ponavljam, desilo vam se ko i nama sa serifom, puno promjena, neuigranost, poklopilo se mnogo stvari i mi/vi prosli, vjerovatno su se do sad uigrali(levski) pa su zabiljezili ovih 6 pobjedamma_hz je napisao/la:Ajde da ne bude sve tako crno..da se malo natjecemo u tome koga smo mi izbacivali...
evo od mene jedna tabelica...najsvjezija...http://www.soccerway.com/national/bulga ... ar-season/" onclick="window.open(this.href);return false;
mozemo i ovako zar ne....nemojte nastojati samo nas prikazati u losem svjetlu..prvo pogledajte i nasu svjetliju stranu ovogodisnjeg Evropskog izleta..
logicno da ne mozes porediti..i naravno da je Levski bio neuigrana ekipa...sada bi nas garant izbacili jer imaju masu kvalitetnih igraca ...dalje nezz zasto stalno jedni druge spustamo..vas zguzili ovi,vas oni..mi ovo mi ono...meni je drago sto je Zeljo bar odigrao protiv ovakvog Maribora dva strasna poluvremena...to znaci da nas fudbal nije tolika rinaka....sramota bi bila da nas sampion koji se prosetao nasom ligom ne napravi nista..a Zeljo je itekako napravio ..ehh sad sto su ovi davali golove iz haman svakog suta i sto su na Kosevu sudije malo srale..to je druga stvar..bitno je da se i pored rezultatske razlike nisu obrukali...pogledaj sta Maribor uradi jednom grckom gigantu...ne gledamo nase rezlutate vec cekamo da komsko primi peticu i da ga prcamo,a sta ce biti s nama manje vise je bitno jer jbg...komso je primio peticu..nama je onda bitno samo da primimo manje od toga i mi smo pobjednici...pihhhThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne nastojim, vjeruj mi, al fkt neki ljudi nisu normalni, ne mozes porediti LP sa EL, al ne mozes nikako, nema teoretske sanse, a ja i dalje stojim pri svom misljenju, a to je, da je onaj levski koji je igrao protiv vas u dvije utakmice prelosa ekipa, pa oni vama haman u dvije utakmice nisu sanse napravili, ako cemo biti realni, ukoliko predstavljaju neku silu u bugarskoj, a i sire, vjerovatno su trebali napraviti koju sansu, da dokazu to da su sila, po ko zna koji put ponavljam, desilo vam se ko i nama sa serifom, puno promjena, neuigranost, poklopilo se mnogo stvari i mi/vi prosli, vjerovatno su se do sad uigrali(levski) pa su zabiljezili ovih 6 pobjedamma_hz je napisao/la:Ajde da ne bude sve tako crno..da se malo natjecemo u tome koga smo mi izbacivali...
evo od mene jedna tabelica...najsvjezija...http://www.soccerway.com/national/bulga ... ar-season/" onclick="window.open(this.href);return false;
mozemo i ovako zar ne....nemojte nastojati samo nas prikazati u losem svjetlu..prvo pogledajte i nasu svjetliju stranu ovogodisnjeg Evropskog izleta..
http://www.soccerway.com/national/moldo ... ar-season/" onclick="window.open(this.href);return false;mma_hz je napisao/la:Ajde da ne bude sve tako crno..da se malo natjecemo u tome koga smo mi izbacivali...
+1 da je vise takvih ljudi, sto se tice ovog fudbalskog svijeta, svima bi nam bilo bolje, a ne ko ovaj pejtonmma_hz je napisao/la:logicno da ne mozes porediti..i naravno da je Levski bio neuigrana ekipa...sada bi nas garant izbacili jer imaju masu kvalitetnih igraca ...dalje nezz zasto stalno jedni druge spustamo..vas zguzili ovi,vas oni..mi ovo mi ono...meni je drago sto je Zeljo bar odigrao protiv ovakvog Maribora dva strasna poluvremena...to znaci da nas fudbal nije tolika rinaka....sramota bi bila da nas sampion koji se prosetao nasom ligom ne napravi nista..a Zeljo je itekako napravio ..ehh sad sto su ovi davali golove iz haman svakog suta i sto su na Kosevu sudije malo srale..to je druga stvar..bitno je da se i pored rezultatske razlike nisu obrukali...pogledaj sta Maribor uradi jednom grckom gigantu...ne gledamo nase rezlutate vec cekamo da komsko primi peticu i da ga prcamo,a sta ce biti s nama manje vise je bitno jer jbg...komso je primio peticu..nama je onda bitno samo da primimo manje od toga i mi smo pobjednici...pihhhThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne nastojim, vjeruj mi, al fkt neki ljudi nisu normalni, ne mozes porediti LP sa EL, al ne mozes nikako, nema teoretske sanse, a ja i dalje stojim pri svom misljenju, a to je, da je onaj levski koji je igrao protiv vas u dvije utakmice prelosa ekipa, pa oni vama haman u dvije utakmice nisu sanse napravili, ako cemo biti realni, ukoliko predstavljaju neku silu u bugarskoj, a i sire, vjerovatno su trebali napraviti koju sansu, da dokazu to da su sila, po ko zna koji put ponavljam, desilo vam se ko i nama sa serifom, puno promjena, neuigranost, poklopilo se mnogo stvari i mi/vi prosli, vjerovatno su se do sad uigrali(levski) pa su zabiljezili ovih 6 pobjedamma_hz je napisao/la:Ajde da ne bude sve tako crno..da se malo natjecemo u tome koga smo mi izbacivali...
![]()
Ne buni zabe ako vec nije kasno!Elegant je napisao/la:Dugo nisam vidio da je neko spomenuo famozni "nacionalni kljuc" !
Na koga je red ove godine ?
Probaj u Geminiju u blizini stadiona Grbavica.madridista je napisao/la:zna li neko da li ima neki kafić koji ima moju tv pa prenosi Želju vcs???
pa sad je red na hrvatski klub, tj zeljeznicar... jbg, moraju i hrvatski klubovi da budu sampioni drzave...Elegant je napisao/la:Dugo nisam vidio da je neko spomenuo famozni "nacionalni kljuc" !
Ako cemo racunati zelju kao rvatski onda su rvatski klubovi daleko najuspjesniji ,siroki,zrinjski ,zeljo svi po dva puta!tm84 je napisao/la:pa sad je red na hrvatski klub, tj zeljeznicar... jbg, moraju i hrvatski klubovi da budu sampioni drzave...Elegant je napisao/la:Dugo nisam vidio da je neko spomenuo famozni "nacionalni kljuc" !
Ako vec izbacuješ "H" sa prirodne mu pozicije u rijeci ili nazivu,onda trebaš pisati i ŠK Zrinskibekicamir je napisao/la: Ako cemo racunati zelju kao rvatski onda su rvatski klubovi daleko najuspjesniji ,siroki,zrinjski ,zeljo svi po dva puta!
ČESTITKE SARAJEVU NA ZASLUŽENOJ TITULI....Vec je 5 bodova razlike,jos 5zamorano je napisao/la:Proci ce i 26 i opet ce biti na vrhu...Samo je razlika sto ce drugi timovi tad zaostajat 10 bodovadamirfile je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:ma jarane,treba odmah dati titulu fks![]()
da se ne yebemo bezze![]()
stvarno su najbolji cak je proslo 6 kola premijer lige
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.