hajd ti korak taj i na svoj forum laganini, mislim to provociranje je nidje veze smaim tim sto ne mozes nikog isprovociratiF.G.R je napisao/la:mislio sam da ste kao navijaci organizovaniji, a ono uvijek smo mi na korak ispred vas
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
samo primjecujem, sta se odmah ljutite 

Idi igraj klikera matere ti...F.G.R je napisao/la:mislio sam da ste kao navijaci organizovaniji, a ono uvijek smo mi na korak ispred vas
Jer si JEDAN JEDINI...........
- fanatic1991
- Kontakt:
Hos medalju il kako priznanje sad stom izjavom? haha oj Boze...F.G.R je napisao/la:mislio sam da ste kao navijaci organizovaniji, a ono uvijek smo mi na korak ispred vas

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
josip cutuk u hercegovini poznatiji kao TRUPINA,nula od igraca,ja ne znam ko ga je proguro kod vas
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
hvala vam svima što imate ADSL i nećete ni da pokušate **** stream napravit' ! ! 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Sta je ovo nema nigdje live stream
pa ova nasa liga je gora od AFGANISTANSKE 

Ne daj se Radniče !
bolje vam je sto ne gledate ovo je smjesno ...niste prisli golu radnika niti jedne sanse fol dominacija a nidje veze
-
- Kontakt:
ovi nasi dobro i igraju kakvi nacinom zivotaa zive, Bekric dan pred utakmicu u Slogi, tacnije noc pred utakmicu
Mjenja povrijeđenog kerlu...Rosas7 je napisao/la:josip cutuk u hercegovini poznatiji kao TRUPINA,nula od igraca,ja ne znam ko ga je proguro kod vas
Hajd ' ebo te napraviću ga ja, reci šta treba da radim, imam moju tv i gledam
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
-
- Kontakt:
j...... TI DRZAVU NIGDJE UTAKMICE!!!!
-
- Kontakt:
Prodata utakmica kad su znali prodat u zadnjem kolu mogu i sad dogovorili se sa FKS da da oni osvoje ove godinepitarSA je napisao/la:bolje vam je sto ne gledate ovo je smjesno ...niste prisli golu radnika niti jedne sanse fol dominacija a nidje veze
imaš par stranica ranije klip čini mi se, al' je 10 minuta, sad ću nać' kraće neštoKrvotok je napisao/la:Hajd ' ebo te napraviću ga ja, reci šta treba da radim, imam moju tv i gledam
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
PITARI sagnite se
Gledaj sto se to sjatilo na temu, jedva docekali da mogu nesto reci, u jazbinama ste vec 3 godine, ostanite tamo 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
KAKO VAS NIJE STID KOMENTARISATI KAKO KOJI IGRAC IGRA A LIJENI STE STREAM DA POSTAVITE _ICKE JEDNE SEBICNE!!! TO SE ODNOSI NA SVE VAS STO GLEDATE I KOMENTARISETE OVDJE NAMA JOS PRKOSITE MAMU LI VAM
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 15 gostiju.