FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sad ce to AO rijesiti na poluvremenu u svlacionici koju bukvicu da im ocita i to je to. na kraju za nas 3:1
-
- Kontakt:
http://pakisport.cc.cc/p/channel-1.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo link uzivajte manijaci botardi
Ja bogalja ccc Fkt ako ovo popuse nek je... mater!
ja samo ne mogu da vjerujem da niko nije napravio stream!
Ako izgube ovu tekmu koju su prodaliMadridista90 je napisao/la:Igro sam ga na kladionici dobitak ce mi sje8athamzaTM87 je napisao/la:Dobro bolan uredu je,ako ti se ne gleda ****,ne smaraj ovdjeMadridista90 je napisao/la:Pa ova SRPSKA liga je jaca 10 puta od nase ovcarske gledaj Partizana on je za Zelju Arsenalako izgube ovu tekmu koju su prodali mislim da ce dosta izubit fanova sirom Zavidovica
hhaaha

Koja si ti debilcina

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
-
- Kontakt:
Ako si iz ZAVIDOVICA kako Krivaja igrala?Madridista90 je napisao/la:Igro sam ga na kladionici dobitak ce mi sje8athamzaTM87 je napisao/la:Dobro bolan uredu je,ako ti se ne gleda ****,ne smaraj ovdjeMadridista90 je napisao/la:Pa ova SRPSKA liga je jaca 10 puta od nase ovcarske gledaj Partizana on je za Zelju Arsenalako izgube ovu tekmu koju su prodali mislim da ce dosta izubit fanova sirom Zavidovica
hhaaha
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Stvarno bruka!
Nikakve koordinacije među igračima, volje, želje, borbe, samo se brukaju.
Jamak, Zeba i Svraka umislili da su Iniesta, Xavi i Messi, sve hoće sami, jedni druge uopšte ne žele da vide.
Amare do kraja godine im ne daj ni marke.
Jamak, Zeba i Svraka umislili da su Iniesta, Xavi i Messi, sve hoće sami, jedni druge uopšte ne žele da vide.
Amare do kraja godine im ne daj ni marke.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zeljo moja, bas si dete s koje li si ti planete...
Želju safatala ptičija gripa
Hoće to kad ti pola tima čine tvičurine (Svrake, Zebe i ostale tice)
Želju safatala ptičija gripa
Hoće to kad ti pola tima čine tvičurine (Svrake, Zebe i ostale tice)
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kontam se dal da Live trpam, kvota 2,0arelinho je napisao/la:sad ce to AO rijesiti na poluvremenu u svlacionici koju bukvicu da im ocita i to je to. na kraju za nas 3:1
Jači Radnik puno od nas bogme nema boga da mi izvučemo remi svaka čast našim navijačima koji su ekipu ostavili na cijedilu nek se zapitaju gdje ovo vodi, svaka čast radniku.
Majstor Karatea
Ovdje je sa ovakvom igom i BOD ko kuca!!!
Pa ljudi nismo osutali na gol cijelo poluvrijeme!!!!!!!
Pa ljudi nismo osutali na gol cijelo poluvrijeme!!!!!!!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- SarajlijaTM
kakve ti suplje pucas??? cuj da se logujem na fb preko ovoga hahahahahahahahaMadridista90 je napisao/la:http://pakisport.cc.cc/p/channel-1.html evo link uzivajte manijaci botardi
probacu ja sta za drugo pol ako i mene dodaju na skajp,ako ja budem gledao i vi ce te
-
- Kontakt:
odje.bi dijeteMadridista90 je napisao/la:http://pakisport.cc.cc/p/channel-1.html evo link uzivajte manijaci botardi
na nas ? slobodno, al' nemoj punoNexus je napisao/la:Kontam se dal da Live trpam, kvota 2,0arelinho je napisao/la:sad ce to AO rijesiti na poluvremenu u svlacionici koju bukvicu da im ocita i to je to. na kraju za nas 3:1

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
MOzda je i bolje da ih nema.... zamsili pri ovom rezultatu kakvih bi sve skandiranja biloNikica je napisao/la:Jači Radnik puno od nas bogme nema boga da mi izvučemo remi svaka čast našim navijačima koji su ekipu ostavili na cijedilu nek se zapitaju gdje ovo vodi, svaka čast radniku.
Igro sam ga na kladionici dobitak ce mi sje8atadoni je napisao/la:Dobro bolan uredu je,ako ti se ne gleda ****,ne smaraj ovdjeMadridista90 je napisao/la:Pa ova SRPSKA liga je jaca 10 puta od nase ovcarske gledaj Partizana on je za Zelju Arsenal

Ako izgube ovu tekmu koju su prodali

Koja si ti debilcina

Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Amare hebi ovim pic.kicama sada u svlacionici sve po spisku i oduzmi im naredne cetiri plate. Protiv koga oni ne mogu da postignu gol. Radnik nije bio u stanju do ove utakmice postici gol u gostima, a mi jos to omogucimo.
I da sam na mjestu Bekrica trazio bih raskid ugovora. Jer svako pravi razne zahebancije i ostavlja ekipu na cjedilu, a Bekirc koji trci i bori se za ovaj klub bude nagradjen klupom.
I da sam na mjestu Bekrica trazio bih raskid ugovora. Jer svako pravi razne zahebancije i ostavlja ekipu na cjedilu, a Bekirc koji trci i bori se za ovaj klub bude nagradjen klupom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Gdje ima 5 stoja možda u Slobodi ili tamo nekim š ekipama, ovdje je nema ispod 3 milje maraka jbga.Madridista90 je napisao/la:Umjesto sto su dobivali 5 stoja plate ja bi im bgmi smanjio na 2GaziHusrevbeg je napisao/la:Stvarno bruka!
Amare do kraja godine im ne daj ni marke.i grah bez mesa naravno
Majstor Karatea
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Levin, WeekendOffender i 67 gostiju.