lille lyon ps1 1,6
rayo real 2 1,25
kvota oko 3
mozda jos marseille 1

sretno
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ispast ce na kraju da me sudija pokro za pare.. Jesam nesretan.. Da sam igrao na united sudija bi svirao za liverpoolsoxx je napisao/la:Liverpool 1
City z1x
Newcastle 1
emir18 je napisao/la:imal ko sta za predlozit barem 2 para po 1,5 kvota?
Hvala igra se ovo.hare_king je napisao/la:emir18 je napisao/la:imal ko sta za predlozit barem 2 para po 1,5 kvota?
Charleoi-Genk 3+
Brann-Rosenborg 3+
amko21 je napisao/la:za sutra :
TIKET 1:
Catania - Napoli x2 @ 1.29
Atl.Madrid - Valadolid 1 @ 1.30 (1;0) 47 min
Marsile - ETG FC 1 @ 1.30
Ajax gg1 @ 1.05
KVOTA: 2.38
TIKET 2
Lille - Lyon 2 @ 3.20
Athl.Bilbao - Malaga 2 @ 3.10
KVOTA: 9.92
anonimni je napisao/la:Manchester City-Arsenal 2
Željezničar-Radnik 1
i još tri po vašem izboruove dvije su siguran dobitak
anonimni je napisao/la:trpaj, al' nemoj puno, k'o što ti rekoh na temi FKŽ-a(čisto navijački, ne gledam utakmicu)
3 žutaamarosim je napisao/la:Par od sutra:
Liverpool-Man Utd zžk 4,5 manje 1,75
Sudi Mark Halsey.sudac sa najmanje pokazanih zutih kartona u Premier Ligi,u zadnjih 16 susreta je na prosjeku od 2.2 kartona,pratio sam neke njegove utakmice i stvarno jedan korektan sudac koji pusta malo jacu kontakt igru,priča sa igracima i daje kartone onda bas kad je ocito......
Liverpool ove godine na prosjeku od 2 kartona po mecu s tim da Suarez i Skrtel od njihovih 8kartona imaju zajedno 4.....
Man Utd ove sezone na prosjeku od 1 kartona po susretu.........
U zadnjih 6 medjusobnih duela,2 su bila sa 4+ kartona( zanimljivo ova dva susreta je sudio Webb),od ova 4 koja su bila manje od 4 kartona,jedan meč je sudio Halsey i podijelio samo jedan žuti..........
Iako obe ekipe imaju nervoznjake na kvadrat(Suarez,Nani),iako imaju dosta neiskusnih igraca koji bi mogli praviti glupe prekrsaje(Cleverley,Buttner,Sterling,Shelvey),iako je ovo najveci derby Premiershipa,uz sve navedene parametre mislim da se isplati probat,ipak 5 kartona u engleskoj ligi je prava rijetkost(mozda jedan utak po kolu bude preko 4 kartona) a isto tako nevjerujem da ce ovako jedan iskusan sudac htjeti svojim odlukama utjecat na rez i vjerujem da ce tolerirati malo agresivniju igru.....sretno.............
znam kako to ide običnoNexus je napisao/la:anonimni je napisao/la:trpaj, al' nemoj puno, k'o što ti rekoh na temi FKŽ-a(čisto navijački, ne gledam utakmicu)
Ma necu da trpam, ako nema neko ko gleda tekmu i ako ne kaze da su nasi krenuli pravo ofanzivno.
Ako je tako, onda do 75 min mora da daju go.
Vjeruj mi, znam jer se bavim nastimanim prelazima i znam kako se neke stvari odvijaju.
Prvo poluvrijeme svi se čude kako npr. Željo ne liči ni na šta i kak oce biti dobro ako bod izvuče, a onda se u drugom preporode, i za 15 min izjednače, pa onda sudija svira penal ako bas ne mogu da daju go do kraja.
Penal obicno u sudijskoj nadoknadi, kada vec sve kladionice blokiraju onlien uplate.
amarosim je napisao/la:Ok,imam 16e na racunu u wwin i danas razmisljam da sve stavim na ovaj par:
Košarka,Superkup Barcelona-Real 2 2,10
Barca na ovom turniru bez Navarra i Jasikeviciusa,jucer sam pisao kako su dobili Valenciju,bez ove dvojice kreacija napada je ostala na Huertasu i Lorbeku,ostatak ekipe Mickael,Ingles,Tomic,Jawai,Sada,Abrines je vrlo solidan ali ocekujem danas da se osjeti itekako nedostatak ove dvojice(pogotovo Navarra koji odlvaci pozornost cijele obrane pa je ostalima lakse igrati)...
Eh s druge strane Real,po meni najsmjesnija ekipa u zadnjih 6-7 godina u Europi sto se tice slaganja ekipe,svake godine je bila neka velika čistka,mijenjali su trenere ko ludi,placali igrace masno a neki(vecina)to nije zasluzila,ove godine zadrzali okosnicu(otisli samo Tomic i Velickovic),dosli Rudy,Draper(po meni nije pojacanje jer je prepuhan igrac a svakako nije za Reala) i sjajni centar Slaughter(bas ono sto im je trebalo,jak u skoku i konkretan u napadu)..........Lull(dobro je odigrao Olimpijadu,valjda ce biti malo konstantniji u sezoni),Rodriguez,Mirotic(sjajna prosla sezona),Pocius,Reyes,Begić su respektabilna druzina,sinoc pobjeda protiv zaragoze,na pol.su vodili 5 a onda u 3.cet idu na +20,zavrsilo je 7-8...............
AKo Real ovakvu Barcu danas ne dobije,ljudi koji vodite Real,ugasite klub,jer Barca mozda nikad slabija nije bila,a vi svake godine nesto se ko pušete,kao mozemo osvojiti domaci naslov,pa je li konacno dosla ta godina.......Osvajanje ovog Superkupa bi za Real znaci veliki podstrek za domacem prvenstvo i Euroligu........sretno..............
84-95amarosim je napisao/la:Ok,imam 16e na racunu u wwin i danas razmisljam da sve stavim na ovaj par:
Košarka,Superkup Barcelona-Real 2 2,10
Barca na ovom turniru bez Navarra i Jasikeviciusa,jucer sam pisao kako su dobili Valenciju,bez ove dvojice kreacija napada je ostala na Huertasu i Lorbeku,ostatak ekipe Mickael,Ingles,Tomic,Jawai,Sada,Abrines je vrlo solidan ali ocekujem danas da se osjeti itekako nedostatak ove dvojice(pogotovo Navarra koji odlvaci pozornost cijele obrane pa je ostalima lakse igrati)...
Eh s druge strane Real,po meni najsmjesnija ekipa u zadnjih 6-7 godina u Europi sto se tice slaganja ekipe,svake godine je bila neka velika čistka,mijenjali su trenere ko ludi,placali igrace masno a neki(vecina)to nije zasluzila,ove godine zadrzali okosnicu(otisli samo Tomic i Velickovic),dosli Rudy,Draper(po meni nije pojacanje jer je prepuhan igrac a svakako nije za Reala) i sjajni centar Slaughter(bas ono sto im je trebalo,jak u skoku i konkretan u napadu)..........Lull(dobro je odigrao Olimpijadu,valjda ce biti malo konstantniji u sezoni),Rodriguez,Mirotic(sjajna prosla sezona),Pocius,Reyes,Begić su respektabilna druzina,sinoc pobjeda protiv zaragoze,na pol.su vodili 5 a onda u 3.cet idu na +20,zavrsilo je 7-8...............
AKo Real ovakvu Barcu danas ne dobije,ljudi koji vodite Real,ugasite klub,jer Barca mozda nikad slabija nije bila,a vi svake godine nesto se ko pušete,kao mozemo osvojiti domaci naslov,pa je li konacno dosla ta godina.......Osvajanje ovog Superkupa bi za Real znaci veliki podstrek za domacem prvenstvo i Euroligu........sretno..............
Willy je napisao/la:Liverpool - Man.Utd(s.t.) 23.9. 14:30 X2 1,52![]()
Twente - Heerenveen 23.9. 14:30 1 1,35![]()
Inter - Siena(h.0:1) 23.9. 15:00 X2 1,60![]()
Leverkusen - M.gladbach 23.9. 15:30 1X 1,28![]()
CSKA M. - Besiktas 23.9. 17:00 1 1,25![]()
Barcelona - Real M./Koš(s.t.) 23.9. 19:00 2 2,20![]()
kvota: 11.56
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.