FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne ide ga Slagalica ovih danaMrRiccoli je napisao/la:braco ovaj Bogicevic nije normalan sta mu je

to jest, pa od Radnika gubimo, al' valjda će bit' bolje...savatihotece je napisao/la:
Ma znam. al loše izgledamo buraz.
@ nanek
dobro si

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
šta mu je bešlija reko pa je ovako otrčao 

-
- Kontakt:
HEBOTE I MI DA DAMO NEKOME GOL!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Katastrofa...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
ovi igraci su totalno deprimirani, dezorijentisani sta li vec al je za ne povjerovati... pa ne mogu lopte da prime
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ma garant se cugalo sinocMrRiccoli je napisao/la:ovi igraci su totalno deprimirani, dezorijentisani sta li vec al je za ne povjerovati... pa ne mogu lopte da prime
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Link je stao, a i stajat ce stalno.Jer ima idola kao sto su pojedini forumas.tj mazge, pa se vec poceo dijeliti po forumima i fejsbuku.E k, ce te gledati vise
odnosi se na ove sto su poletili da dijele tamo !

Mozemo mi ovako do sutra igrati nema ovdje ko dati gol
Muharemovicu odlazi iz Zelje
- champions1921
Sok bez navijaca a i podcjenjivanje Radnika.. Hvala najvatrenijim jos jednom tzv. lazijalimaMrRiccoli je napisao/la:ovi igraci su totalno deprimirani, dezorijentisani sta li vec al je za ne povjerovati... pa ne mogu lopte da prime

BUDI ŽELJO !!!
pa jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
evo nazalost tek sad dosao.Ima li kakav stream?unaprijed hvala
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sinoc dvojac iz zelje do 03:00h kako cuga zaboli njih **** za navijace.. sve to po depu treba udariti pa ces **** se zajebavti..puno srece u nastavku tekme pozzz
ko ?Silkoni je napisao/la:Sinoc dvojac iz zelje do 03:00h kako cuga zaboli njih **** za navijace.. sve to po depu treba udariti pa ces **** se zajebavti..puno srece u nastavku tekme pozzz
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Moze na PP koji su igraci u pitanju.Silkoni je napisao/la:Sinoc dvojac iz zelje do 03:00h kako cuga zaboli njih **** za navijace.. sve to po depu treba udariti pa ces **** se zajebavti..puno srece u nastavku tekme pozzz
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!