taj isti cuger je poli od pola ekipe ako ne i viseadmirone je napisao/la:Zabi ga cuger :S

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
taj isti cuger je poli od pola ekipe ako ne i viseadmirone je napisao/la:Zabi ga cuger :S
A jesi se juce na Velezovoj temi nasladjivo i pozelio nam drugu ligu,ali nema veze ja tebi zelim da slavis veceras pobijedu svog Zelje.AboveTheLaw je napisao/la:1-1 i bit zadovoljan bodom ,ja se nadao pobijedi od 3-4 gola, a ono
zato će večerasScooTeR je napisao/la:JA odgovorno tvrdim da niko nije sinoc cugao!!
deno_TM87 je napisao/la:1:0 Jamak, još jedan gol i dosta nam.
a jbgchampions1921 je napisao/la:deno_TM87 je napisao/la:1:0 Jamak, još jedan gol i dosta nam.![]()
![]()
Gubili smo kralju...
a ja odgovorno tvrdim da je to haramZeman je napisao/la:ja odgovorno tvrdim da amar 'suje boga
Jesam , zato sto vas glupi gošk uzima dva puta kod kuce, pred vašim navijačima , a mi imamo prazan stadion po prvi put u historiji , i to sigurno utice na igru :s..AMADUDI je napisao/la:A jesi se juce na Velezovoj temi nasladjivo i pozelio nam drugu ligu,ali nema veze ja tebi zelim da slavis veceras pobijedu svog Zelje.AboveTheLaw je napisao/la:1-1 i bit zadovoljan bodom ,ja se nadao pobijedi od 3-4 gola, a ono
Šta hoćeš , vidiš da se momak trudi , nije do njega..AeGon099 je napisao/la:šta je ba ovo sa prenosom
Ah pa to je bh telecomAeGon099 je napisao/la:šta je ba ovo sa prenosom
al' oni idu prvi i daju više prekidamija je napisao/la:Ah pa to je bh telecomAeGon099 je napisao/la:šta je ba ovo sa prenosom
Ne radi kanal nikakozubanovic89 je napisao/la:Izgleda da mu je zazvonio kucni
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic i 40 gostiju.