FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bravo plavi hebem vam sve **** vi meni konstantno zivce,ako vama ne treba ne treba ni meni mars u p...u materinu

Muharemovicu odlazi iz Zelje
Amare dokad stanic?????????????????????????
zasto bekricu ne das da igra??????????????????????
zasto bekricu ne das da igra??????????????????????
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
-
nanek
Igor papak kaze na kraju i zeljeznicar kad se sve sabere treba i biti zadovoljan sa ovim bodom.
Pozdravim ti uzu i siru porodicu Igore !
Ja bih da se zahvalim onim sto su skandirali proslu tekmu i rad kojih smo dobili zabranu !Uz pritisak s juga ovo b se dobilo !!!
Željeznicar za život cijeli !
bice ovo duga jesen . . .
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
UPRAVA NAPOLJE ! ! !
Sloboda i Široki od prije dvije sezone, Zrinjski od prošle...
Sloboda i Široki od prije dvije sezone, Zrinjski od prošle...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nismo mi komsije ti si ljakse iz Hotonja.DevilS je napisao/la:Grohotom se smijem!!!payton je napisao/la:izvini Messi nisam te prepozno..petica vam je ko i ondaBijeljinacity je napisao/la:DOSTA 1 1.POBJEDICEMO SARAJEVO ZA VAS ZADNJE KOLO!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edit: sta bi moje komsije
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
hvala navijačima onim koji sjebaše sve ništa igra nemamo se čemu nadati mi na svom terenu se patimo, ko ono kaže prejaki smo prekucat ćemo ligu, ma sve je to sivilo nemamo mi ekipu kao maribor recimo 4-0 noćas protiv gorice, kopenhagen 5-0na svom terenu mi ne možemo najslabiju ekipu dobit borimo se za bod bog te .
Majstor Karatea
Jel vam bar papak cestito na osvojenom bodu?nanek je napisao/la:Igor papak kaze na kraju i zeljeznicar kad se sve sabere treba i biti zadovoljan sa ovim bodom.
Kako smo veceras igrali,bar dok nije zastopao Telecom,i bod je odlican..Vidim na ovom portalu da smo fulili u finisu i neke dobre prilike,al dzaba sve sad..
Veliki je ovo kiks u trci za titulu definitivno,nisam otkrio toplu vodu sigurno sa ovim..Pokazalo se da je Kerla ustvari nasa odbrana..Sa ovom dvojicom,Bogijem i Cutukom nek nam je Bog na pomoci..Nadam se da ce Amar na polusezoni izvuci iz naftalina kakvog stopera ,inace belaj..
Veliki je ovo kiks u trci za titulu definitivno,nisam otkrio toplu vodu sigurno sa ovim..Pokazalo se da je Kerla ustvari nasa odbrana..Sa ovom dvojicom,Bogijem i Cutukom nek nam je Bog na pomoci..Nadam se da ce Amar na polusezoni izvuci iz naftalina kakvog stopera ,inace belaj..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ZBOGOM TITULA !
Pokusati sada kroz sezonu izboriti Evropu i odbraniti titulu u kupu, i ako ce to sa ovim klocevima biti ne moguca misija. Nadam se da ce im Amar Osim oduzeti narednih 6 plata/placa pa da onda pic.kice shvate neke stvari.
Koga mi nismo u stanju na Grbavici pobjediti, majko draga.
Pokusati sada kroz sezonu izboriti Evropu i odbraniti titulu u kupu, i ako ce to sa ovim klocevima biti ne moguca misija. Nadam se da ce im Amar Osim oduzeti narednih 6 plata/placa pa da onda pic.kice shvate neke stvari.
Koga mi nismo u stanju na Grbavici pobjediti, majko draga.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jel vama radi ona moja tv, mislim onim korisnicima bh telecoma, meni zadnja 2 dana neće da se uključi nikako 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
DrinaLights
- Kontakt:
Vidio sam jug bez ljudi
skretničar kako gubi
manijake na stubu srama
i Radnika dok ih kara !
skretničar kako gubi
manijake na stubu srama
i Radnika dok ih kara !
- savatihotece
- Kontakt:
Idemo dalje. Ovoj ekipi su potrebni radikalni rezovi. Zeba se izgubio u ovoj sezoni. Mislim da mu ni mjesto na lijevoj strani ne godi. Bekrić je trebao igrat jer u ovako zgusnutoj odbrani samo klikeraši imaju prolaz. Brković nije loš, Ćutuk je ćutuk. Mora se uvesti svježa krv, jer su očigledno neki igrači umišljeni. Ponavljam tu mislim na Zebu.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- moustapha
- Kontakt:
Uzmi kospice posmatraj sa strane. Puno je interesantnije.hz033 je napisao/la:Hajde sad zahebavajte se sami da se mi ne smaramo
#divovi
hz033 je napisao/la:Hajde sad zahebavajte se sami da se mi ne smaramo
ahahahahaha
zeta je za ove paore BARCA
YES.WE.DID.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ovo je ocajno od nasih..Radnik zasluzeno uzeo bod.
Kraj priče je počeo u Trebinju (zadnje kolo prošle sezone). Mi ne možemo pobijediti ekipu kojoj Stanić i Jamak naprave akciju i daju gol. Imamo reprezentativca (Svraka), NAjboljeg strijelca (Adilović) koje ne možemoprodati ni za bilo kakve pare. NAMJERNO SAM POMENUO NJIH DVOJICU. Jad i čemer. Vjerovatno nema ni para(Čim je Žujo digao sidro) ... A i navijači nam valjaše pravo, al su zato oni ispali face prave... FUJ
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, doncarlo, Gargamel22, GavranBeli, Giba87, Hrasno15, kosuljaplava, Proximic i 37 gostiju.