FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sta ima kupoprodaja :p
Dovodi dvije godine stanu i jamaka u red ,jamak napravi crveni protiv borca ,pravi belaje na proslavi ,svaku drugu noć pijan i odmah poslije kazne od četiri tekme standrdan ali zato Amar trenira strogoću na Bekriću .ScooTeR je napisao/la:AMAN ljudi pa duga je sezona,AMAR ce to da poslozi i dovede u red!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Svaka vama čast pa možete biti optimistični.
Većina ovih igrača su izgubili motiv da igraju u ovoj ligi, prošle sezone su je prekucali uzduž i poprijeko, svako vidi da nije to to kao prošle sezone.
Neću nikako da imenujem posebice, ali odmah se na prvi mah vidi da su svi bolje igrali prošle sezone. Dosta se njih umislilo da su zvijezde i da su nedodriljivi.
Rješenje je da im se ne da ni marke dok ne počnu da igraju. Kraj priče!
Većina ovih igrača su izgubili motiv da igraju u ovoj ligi, prošle sezone su je prekucali uzduž i poprijeko, svako vidi da nije to to kao prošle sezone.
Neću nikako da imenujem posebice, ali odmah se na prvi mah vidi da su svi bolje igrali prošle sezone. Dosta se njih umislilo da su zvijezde i da su nedodriljivi.
Rješenje je da im se ne da ni marke dok ne počnu da igraju. Kraj priče!
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ma neće nas Čelik nabiti, ali ovo je definitvno KRITIČNA TAČKA! Pitari nam uzimaju titulu, bukvalno su oni nastavili gdje smo mi prošle sezone stali. I ako oni uskoro ne kiksaju na proljeće mi ništa više nećemo moći promijeniti. Mnogi igrači igraju preko qrca, pola bih ja njih otjerao, ali ko će nam igrati. Svi su se veselili što nam ostade ekipa od prošle, ja bih se veselio da su otišla barem 3 standardna jer bi se to pokazalo kao pun pogodak. Ne mislim nešto sada ni da je Amar krivac toliki koliko ga neki smatraju, jednostavno ne možeš ti sad igraču reći idi i DOBRO igraj, kad ovaj to NE ZNA. Naši igrači su do neba limitirani i ograničeni ko balkon. Zeba ništa... Bešlija ništa... Adilović tanko... Kvesa loš... Bogičević isto. Ja bih od sad pa na dalje i ubuduće gurao 2 špica Brkovića i Adila nekoliko tekmi, sigurno bi se zahuktali. Ovo je mrtva igra da ne može biti mrtvija - izbij, nabij, valjaj se, padaj... SMIJURIJA. Nešto se mora podhitno promijeniti. Naši kvati navijači su velikim procentom krivi za ovo stanje !!! TVRDIM TO !GaziHusrevbeg je napisao/la:Boga mi došlo vrijeme da nama pitari pjevaju ćao liga...
E moja Amare, nek' tebi Jamak igra, 60. minuta on ne može da hoda...
Sljedeće sedmice će nas i Čelik nabiti, ma divota...
Osim - drugo ime za Želju !
Zahvalio bih se momku koji je napravio stream i omogucio ostalim da se nerviraju, a sto se igre i rezultata tice ovaj forum ne dozvoljava da se izrazim kako bih želio... 

slažem se u potpunosti, ti kad si u 23. godini glup, ostaćeš glup. ono što njemu fali ne može se nadoknaditi treningom. jeste dao asistenciju za gol, ali on nije za stalne rotacije u šampionskoj ekipi.nidi je napisao/la:opet lupamo gluposti ,kakav trening poslije tekme .Možeš ti Staniću uzeti tri plate i da trenira do sabaha on nezna .
Osim: Bolje ranjen nego mrtav
Piše: A. Beganović
Danas, 21:18
U okviru 7. kola BH Telecom Premijer lige Željezničar i Radnik su na Grbavici podijelili bodove (1:1). Radnik je odigrao dosta dobro, pogotovo u defanzivi i zasluženo je uzeo bod.
PREPORUČI
Printaj
Reklama | Oglašavaj se
"Zadovoljan sam rezultatom, malo smo bili slabi u posjedu lopte, pa je Željo stvarao pritisak, no nije bilo nekih velikih prilika. Zadovoljan sam rezultatom, ovaj bod će nam mnogo značiti. U narednom susretu igramo sa Slavijom i to nam je najvažnija utakmica. Želji čestitke na korektnoj igri, ovaj bod mi je najslađi u karijeri iako sam sa Rudarom iz Pljevlja dobijao Zvezdu i Partizan", istakao je trener gostiju Srđan Bajić.
"U prvom dijelu nismo šutnili po golu, kako smo igrali u prvih 45 minuta teško je bilo očekivati da ćemo nešto uraditi u nastavku. No, uspjeli smo napraviti neki mali pritisak, imali smo posjed lopte i nekoliko dobrih situacija za gol, ali nismo uspjeli skroz preokrenuti rezultat", istakao je trener domaćih Amar Osim.
"U stručnom štabu smo očekivali tešku utakmicu, govorio sam prije utakmice da je Radnik tvrda ekipa i to se ispostavilo tačnim. U prvom dijelu igra je bila nikakva, nesigurni smo u zadnjoj liniji. Previše brzo smo pokušavali završavati akciju, a kada smo bili strpljiviji nešto smo i stvorili. Ova liga je postala normalnija, zašto Radnik ne bi uzeo bod na Grbavici. Nisam nezadovoljan s obzirom na sizuaciju na terenu jer bolje je bti ranjen nego mrtav. Ne znam da li su prazne tribine uticale na igru i rezultat, to ustvari niko ne zna", dodao je Osim.
"Sarajevo je imalo nešto lakši raspored i perfektan start, pa i ima prednost, no mnogo je do kraja da govorimo o tituli ovog ili onog", zaključio je Osim.
Piše: A. Beganović
Danas, 21:18
U okviru 7. kola BH Telecom Premijer lige Željezničar i Radnik su na Grbavici podijelili bodove (1:1). Radnik je odigrao dosta dobro, pogotovo u defanzivi i zasluženo je uzeo bod.
PREPORUČI
Printaj
Reklama | Oglašavaj se
"Zadovoljan sam rezultatom, malo smo bili slabi u posjedu lopte, pa je Željo stvarao pritisak, no nije bilo nekih velikih prilika. Zadovoljan sam rezultatom, ovaj bod će nam mnogo značiti. U narednom susretu igramo sa Slavijom i to nam je najvažnija utakmica. Želji čestitke na korektnoj igri, ovaj bod mi je najslađi u karijeri iako sam sa Rudarom iz Pljevlja dobijao Zvezdu i Partizan", istakao je trener gostiju Srđan Bajić.
"U prvom dijelu nismo šutnili po golu, kako smo igrali u prvih 45 minuta teško je bilo očekivati da ćemo nešto uraditi u nastavku. No, uspjeli smo napraviti neki mali pritisak, imali smo posjed lopte i nekoliko dobrih situacija za gol, ali nismo uspjeli skroz preokrenuti rezultat", istakao je trener domaćih Amar Osim.
"U stručnom štabu smo očekivali tešku utakmicu, govorio sam prije utakmice da je Radnik tvrda ekipa i to se ispostavilo tačnim. U prvom dijelu igra je bila nikakva, nesigurni smo u zadnjoj liniji. Previše brzo smo pokušavali završavati akciju, a kada smo bili strpljiviji nešto smo i stvorili. Ova liga je postala normalnija, zašto Radnik ne bi uzeo bod na Grbavici. Nisam nezadovoljan s obzirom na sizuaciju na terenu jer bolje je bti ranjen nego mrtav. Ne znam da li su prazne tribine uticale na igru i rezultat, to ustvari niko ne zna", dodao je Osim.
"Sarajevo je imalo nešto lakši raspored i perfektan start, pa i ima prednost, no mnogo je do kraja da govorimo o tituli ovog ili onog", zaključio je Osim.
Željeznicar za život cijeli !
Pa i nema im klub dati marke
odakle yebote, kad mi navijaci sami izbijamio iz klupske kase, direktno i plate igracima ,a punimo Nogometnom savezu s druge strane...njima dobro jer dok je bekana, bice i vune....sami štetimo sopstveni klub svaku tekmu i onda se pitamo što se igraci vuku po terenu
e nevjerovatno
Pa ko bi radio bilo šta džabe, a da nije placen

Pa ko bi radio bilo šta džabe, a da nije placen

Imali smo 11 bodova nakon 7.kola.nime_tm87 je napisao/la:Prosle sezone poslije 7 kola smo imali 13 bodova, sad 14...neka neka samo lakapo

Izgleda da je ovdje jedino rijesenje oduzeti par plata/placa i nocni treninzi kako bi igracima neke stvari dosle iz guz... u glavu.
Sto se Bekrica tice da sam na njegovom mjestu trazio bih raskid ugovora. Jamak napravi sra.nje, ali opet ima privilegiju. Dva dana prije utakmice sa Mariborom Stanic i Svraka u gradu cugaju, ali opet imaju prednost u odnosu na Bekrica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
nidi je napisao/la:sve mi jasno ali neznam što se to Amar navalio Bekriću na kosti **** ga kako je došao .
I meni je to najnejasnije - ubjedljivo, koji q...
Osim - drugo ime za Želju !
Htjele mi to priznati ili ne.Dosta zasluge idu i Amaru za ovu losu igru.Pa vi kako hocete.Ali objasnite mi ovo,Jamak???,stanic ok asistiro kod gola voli zelju vise od sebe.Al haj u travnik,al ga amar forsira i dalje,o brkovvicu necu al 2 zicera bar sto sam ja gledo.Cola u ofanzivi ne postoji.
Nema veze prosle godine 7 tekmi 13 bodova ove 14.Proljece je nase,smajke vracaj se molim te.
Bekric na klupi da sjedi svih 90 minuta a alkos igra mi neide u glavu,djaba mu go kad je izgubio 5 lopti od 70 do 90 kolko sam ja vidio kad se prenos ukljicio.Na pocetku drugog nista isto.
Nema veze prosle godine 7 tekmi 13 bodova ove 14.Proljece je nase,smajke vracaj se molim te.
Bekric na klupi da sjedi svih 90 minuta a alkos igra mi neide u glavu,djaba mu go kad je izgubio 5 lopti od 70 do 90 kolko sam ja vidio kad se prenos ukljicio.Na pocetku drugog nista isto.
koji ste vi pesimisti... ovako ste srali i prosle godine poslije zrinjskog...
uvjeren sam da ce amar ovo dovesti u red i da cemo ubrzo biti na celu tablice...
ovo je samo jedna utakmica gdje i bod moze znaciti titulu... vidjecete

uvjeren sam da ce amar ovo dovesti u red i da cemo ubrzo biti na celu tablice...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Tako ja govorim ima 20min..,niko ne slusa,samo valjaju nebuloze!tm84 je napisao/la:koji ste vi pesimisti... ovako ste srali i prosle godine poslije zrinjskog...![]()
uvjeren sam da ce amar ovo dovesti u red i da cemo ubrzo biti na celu tablice...![]()
A do kraja moze i Olimpic uzeti titulu!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- inacefindecko
- Kontakt:
JAMAK NAPOLJE!
STANIĆ NAPOLJE!
SVI REZERVNI NAPADAČI OSIM BRKOVIĆA (koji se nije imao prilike ni dokazat!) NAPOLJE
pa šta je ovo? što ne igra bekrić, a igra klošar jamak, što nam je STANIĆ ključna izmjena kad frajer kartone pije prije utakmica?
daj ba, neke stvari nisu jasne nimalo

STANIĆ NAPOLJE!
SVI REZERVNI NAPADAČI OSIM BRKOVIĆA (koji se nije imao prilike ni dokazat!) NAPOLJE
pa šta je ovo? što ne igra bekrić, a igra klošar jamak, što nam je STANIĆ ključna izmjena kad frajer kartone pije prije utakmica?
daj ba, neke stvari nisu jasne nimalo

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja bih samo dodao da ne vrijedi ovo citati, dodjite svi za 3 dana, i bice ljepse, do tada samo nerviranje radi pitara i ostalih koji samo zlo zele, a i ovi nasi pojedinci nisu puno bolji...tm84 je napisao/la:koji ste vi pesimisti... ovako ste srali i prosle godine poslije zrinjskog...![]()
uvjeren sam da ce amar ovo dovesti u red i da cemo ubrzo biti na celu tablice...![]()
HALO, PROSLO JE 7 KOLA, IMA JOS 23, PA JESTE LI PRI SEBI... MI SMO ŽELJO

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mene zanima znali neko gdje je amaw uzeo kosulju,bas je onako hop.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
kraj treninga
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa kako da budem optimističan?tm84 je napisao/la:koji ste vi pesimisti... ovako ste srali i prosle godine poslije zrinjskog...![]()
Mi nemamo igru, nemamo ništa. Ne možemo da napravimo pritisak od 10 minuta najgoroj ekipi lige. Igrači su totalno nezainteresovani, isto kao igraju na silu.
Ovo je bila treća utakmica na Grbavici, ne zna se koja je od gore bila. U gostima prva jača ekipa nemamo šuta po golu.
Ovaj tim je na okupu već godinu dana i logično bi bilo da s vremenom postaju uigraniji i bolji, a oni postaju gori.
Željezničar ale!
Čuj izgubljena titula, jeste dobro vi?
Ima ko će da se brine o igri i igračima, ali trebalo bi reagovati i neke stvari dati do znanja "Upravi" (jednom dijelu), gospoda se brinu o glasovima, a klub ko ****, kontaju moći će se uvijek kriti iza dobrih rezultata, šta su uradili u zadnja 2 mjeseca? Uprava Sarajeva trenutno svjetlosnu godinu ispred naše.
Na fksinfu delirij.
Ima ko će da se brine o igri i igračima, ali trebalo bi reagovati i neke stvari dati do znanja "Upravi" (jednom dijelu), gospoda se brinu o glasovima, a klub ko ****, kontaju moći će se uvijek kriti iza dobrih rezultata, šta su uradili u zadnja 2 mjeseca? Uprava Sarajeva trenutno svjetlosnu godinu ispred naše.
Na fksinfu delirij.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ma kakvi to...neki igraci su dostigli vrhunac i trebaju nam osvjezenja, pa neka to bude u vidu Smajketa, Brkovica i Bekrica medju prvih 11... i ako tad ne bude valjalo e onda cemo definitivno znati na cemu smo...GaziHusrevbeg je napisao/la:tm84 je napisao/la:koji ste vi pesimisti... ovako ste srali i prosle godine poslije zrinjskog...![]()
Ovaj tim je na okupu već godinu dana i logično bi bilo da s vremenom postaju uigraniji i bolji, a oni postaju gori.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Meshko91, ŠTA_JE i 46 gostiju.