Apsolutno, vjeruj mi da ja još tabele nisam pogledao, ne znam koliko ko ima bodova, a i glupo je poslije 4 kola nešto sabirati, rano je.mdss je napisao/la: Mi samo treba da gledamo sebe, a ostali će se sami izbaciti.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
Bitna su 2 boda, iako sam siguran da ce Juve biti ubjedljivo prvi, aBd. Meni je drago iz razloga sto su strucnjaci sa susjednih tema izjavljivali nebulozne izjave da imaju tim koje moze ugroziti Juventus...
Stvarno je nesvatljivo da gaje takve nade. Nakon cetri kola vec su u velikom zaostatku, a jos se nisu obracunali sa Starom Damom
Juve nek bude ubjedljivo prvi, aBd, a ONI, nek se " kolju" za mjesta koja vode u LP...
Stvarno je nesvatljivo da gaje takve nade. Nakon cetri kola vec su u velikom zaostatku, a jos se nisu obracunali sa Starom Damom
Juve nek bude ubjedljivo prvi, aBd, a ONI, nek se " kolju" za mjesta koja vode u LP...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Mah svaki kiks uslovno rečeno konkurenta je dobrodošao, nebitno je u kojem dijelu sezone se nalazimo.
Konkurenti kiksevima samo stvaraju pritisak da u sljedećoj utakmici moraju pobjediti, a mi možemo igrati rasterečenije jer znamo da imamo viša bodova.
Ja lično sam od ovih 7 utakmica računao da ćemo 5 dobiti, 2 remizirati. Sad za sad moj plan se još uvijek realizuje.
Što kaže @Ox utkamica protiv Shakhtata će biti odlučujuća. Ukoliko želimo u nock out fazu kući moramo pobjediti direktne konkurente.
Konkurenti kiksevima samo stvaraju pritisak da u sljedećoj utakmici moraju pobjediti, a mi možemo igrati rasterečenije jer znamo da imamo viša bodova.
Ja lično sam od ovih 7 utakmica računao da ćemo 5 dobiti, 2 remizirati. Sad za sad moj plan se još uvijek realizuje.
Što kaže @Ox utkamica protiv Shakhtata će biti odlučujuća. Ukoliko želimo u nock out fazu kući moramo pobjediti direktne konkurente.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pozdrav juventini.. Evo vam jos jednog clana..
Iako smo ubjedljivo najbrojniji
Duze vrijeme pratim sta pisete na ovoj temi, pa eto odlucih da se i ja ukljucim.
Prije svega, sinoc rutinska pobjeda, dominacija u svakom pogledu. Citava ekipa je odigrala odlicno, bila bi dosta uvjerljivija pobjeda da njihov golman nije sve skidao, ali i rezultat od 2 : 0 je odlican
Druga stvar koja nam ide na ruku jeste ovaj kiks Napolija, jos da i Lazio veceras kiksa to bi bilo odlicno ( jos te dvije ekipe iduci vikend igraju,tako da ce jedna od njih vec dobro zaostajat za nama). Evo milanski klubovi sami sebe iskljucuju iz borbe za skudeto, tako da osim Napolija i Lacija, ne vidim konkurenciju za skudeto (iako je o tome rano govoriti). Eto dosta za prvo javljanje 
Prije svega, sinoc rutinska pobjeda, dominacija u svakom pogledu. Citava ekipa je odigrala odlicno, bila bi dosta uvjerljivija pobjeda da njihov golman nije sve skidao, ali i rezultat od 2 : 0 je odlican
RZ88!
Dobrodošao majstore.
Sve nas je više i više.
Sve nas je više i više.
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
-
Juvelandia
- Kontakt:
Welcome !pep3 je napisao/la:Pozdrav juventini.. Evo vam jos jednog clana..Iako smo ubjedljivo najbrojniji
Duze vrijeme pratim sta pisete na ovoj temi, pa eto odlucih da se i ja ukljucim.
Prije svega, sinoc rutinska pobjeda, dominacija u svakom pogledu. Citava ekipa je odigrala odlicno, bila bi dosta uvjerljivija pobjeda da njihov golman nije sve skidao, ali i rezultat od 2 : 0 je odlicanDruga stvar koja nam ide na ruku jeste ovaj kiks Napolija, jos da i Lazio veceras kiksa to bi bilo odlicno ( jos te dvije ekipe iduci vikend igraju,tako da ce jedna od njih vec dobro zaostajat za nama). Evo milanski klubovi sami sebe iskljucuju iz borbe za skudeto, tako da osim Napolija i Lacija, ne vidim konkurenciju za skudeto (iako je o tome rano govoriti). Eto dosta za prvo javljanje
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Primjetio sam ja Pepea odavno da ovom podforumu, baš sam se pitao za koga navija, kao ono za nas, to me vala i ne čudi previše.
Uglavnom benvenuto, stavi u potpi 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO, da dušmani znaju da si jedan od nas.
Uglavnom benvenuto, stavi u potpi 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO, da dušmani znaju da si jedan od nas.
Željezničar ale!
- L'Avvocato
- Kontakt:
To toGaziHusrevbeg je napisao/la:Primjetio sam ja Pepea odavno da ovom podforumu, baš sam se pitao za koga navija, kao ono za nas, to me vala i ne čudi previše.![]()
Uno di noi pep3, benvenuto juventino.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Jooooooj jace fudbalske sedmice nisam dozivio odavno
Prvo dominacija u Londonu, pa sinoc, i danas Inter fasova od ovih hadalja, i dignem pare jos na udineseu i di nataleu
a bice ih jos ovakvih
pocev od sljedece, 6 poena molim 
Eno i Napoli se okliznuo, jos da hoce i Lazio
Al mislim da ce oni veceras pregazit' Genou, Lazio zavrsava drugi ove godine 
Eno i Napoli se okliznuo, jos da hoce i Lazio
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
4 su tek utakmice za nama. I kad je najjači Juve bio znao je zapasti u letargiju krize igre i rezultata... zato momci keep calm.
Lijepo je gledati kako konkurenti posrću ali mi moramo biti pravi, ''ponizni'' iz tekme u tekmu da se donose bodovi.. još je teških 34 kola pred nama, svašta se može desiti - nadamo se sa će naša Dama prva presjeći ciljnu vrpcu.
U to ime FORZA JUVE!
Lijepo je gledati kako konkurenti posrću ali mi moramo biti pravi, ''ponizni'' iz tekme u tekmu da se donose bodovi.. još je teških 34 kola pred nama, svašta se može desiti - nadamo se sa će naša Dama prva presjeći ciljnu vrpcu.
U to ime FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Juvelandia
- Kontakt:
Sezona nije jos ni krenula kako treba.Najteze ce biti ono tamo vrijeme januar-februar ako prodjemo grupu u LŠ.
Nadam se da ce nam nasa sirina ekipe omoguciti da prebrodimo taj period, a ostalo ce bit lagano.Vidjecemo tek dakle naredne godine, do tada bice vam tam.Sve je to u pocecima.Ali gledajuci jucerasnju igru, mozemo bit optimisti samo ne treba da ureknemo ekipu.Keep calm and leave it to Pirlo
Nadam se da ce nam nasa sirina ekipe omoguciti da prebrodimo taj period, a ostalo ce bit lagano.Vidjecemo tek dakle naredne godine, do tada bice vam tam.Sve je to u pocecima.Ali gledajuci jucerasnju igru, mozemo bit optimisti samo ne treba da ureknemo ekipu.Keep calm and leave it to Pirlo
Zato je bitno napraviti nekih 15 bodova prednosti do februara, tako da se lagano mozemo posvetiti LP.Juvelandia je napisao/la:Sezona nije jos ni krenula kako treba.Najteze ce biti ono tamo vrijeme januar-februar ako prodjemo grupu u LŠ.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
joj pa sta je ovo ljudi sa ovim milanskim klubovima nccc,citav dan nemam kako treba struje neki kvar bio pa sad sam se razletio čitat ako ste gledali one nadrealiste dosla struja reaguj ko munja onako sam ja maloprije se ponašao
FORZZAA JUVE 
-
juventusfansbih
- Kontakt:
Nakon utakmice sa Napoliem, na početku sezone, kad smo ih dobili u produžecima, nisam bio previše zadovoljan igrom. Ali sam znao da će MISTER to posložiti kako treba. Joj kakvu ekipu imamo. Na svakom mjestu po dva strašna igrača. Samo da ne budemo imali problema sa ozljedama
juventusfansbih.****
- SoloJuve26
- Kontakt:
Dobro ovo ide sada sve po planu, samo da nastavimo ovaj niz. Bit ce tesko u firenzi al abd trebali bi uzeti sve 3 boda. Bio bi sretan i s x.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nije mene nešto strah Fiorentine, loša im je odbrana, od početka nametnuti svoju igru i rezultat neće izostati.
Svaki put se oni protiv nas nalože, a mi tradicionalno igramo dobro na Franchiju.
Treba nastupiti u najjačem sastavu, a protiv Rome sljedeću subotu kombinirati.
Svaki put se oni protiv nas nalože, a mi tradicionalno igramo dobro na Franchiju.
Treba nastupiti u najjačem sastavu, a protiv Rome sljedeću subotu kombinirati.
Željezničar ale!
Sinoc Pogba odigrao kao sto je Pirlo odigrao ovaj pocetak sezone Serije A. Mislim da necemo trebati kupovati zamjenu za njega.
Steta ako nam propadne potencijal kakav je Marrone..moramo ga iskoristiti.
Steta ako nam propadne potencijal kakav je Marrone..moramo ga iskoristiti.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- HeavensWonder
- Kontakt:
Agnelli i Ferrero zajedno dionicari u Juventusu.... STRASNOOO !Pojavila se prica po italijanskim novinama da je porodica Ferero inace Torinska porodica vlasnici Ferero spa sa bogastvom oko 20 milijardi dolara,inace druga najbogatija porodica u Torinu iza Anjelijevih.Inace vlasnici Nutele,Kindera,i mnogo drugoga.Inace strastveni navijaci Juventusa,i u kumovskim vezama sa Anjelijevim.Izneli su ponudu za kupovinom 25 posto Juventusa od manjinskih deonicara.I da Giovanni Ferrero koji je i dobio ime po Giovanni Anjeliju postane potpredsednik Juventusa.To su Italijani ocenili kao brak iz snova.I da bi Psg,i Mancester city bili u strahu od Juventusa.A isto tako Leonardo Del Vekio Italijanski Milijreder izasao je sa ponudom od 850 miliona evra Berluskoniju za Milan
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.