Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vrebac86
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la vrebac86 » 23 sep 2012, 22:27

Senijad10 je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Jednom za svagda, nikad niko nece uzeti nase drzavljanstvo dok ne bude imao garanciju selektora o pozivu...
Zasto neko od nas ne uzme drzavljanstvo Zimbabvea i odrekne se BiH pasosa????
Ima na ovom forumu more ljudi koji imaju razna Evropska drzavljansta pa nek nam kazu bili ih se tek onako odrekli bez razloga????
^
nekima je to veoma tesko docarati! :mrgreen: :mrgreen: ja zivim u austriji skoro 10 god, i imam BH pasos ali vijerovatno cu ja ili supruga uzeti austrijski pasos , zbog raznih predosti koje imas u odnosu na "strance" :? (i ako cu i dalje biti stranac) :lol: :roll: :roll:
odakle ti je žena jel iz austrije ili klagenfurta ja bi jarane isto da se ženim pa ako vidiš šta jel ima za mene netreba mi pasoš ja mogu preživiti i sa ličnom samo da se ženim.nisam nešto ružan a i kreno sam u teretanu imam njivu 6 duluma kuća kad umre babo sve je moje,pa preporuči me kojoj nemora ona ni da zna austrijski ni bosanski meni nesmeta.pozdrav.
Ako te vec zanima :lol: :lol: :lol: zena mi je iz njemacke ali rodom iz bosne 8-) 8-)
Mozda ciljas da sam se ozeno za "papire" hahah dosao sam prije nje u austriju! ;) ;)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 sep 2012, 22:33

Vidiš ba da momak nije ništa ciljao, samo ti je rekao ako naleti kakva cura da ga preporučiš on bi se rado udao :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 sep 2012, 22:35

legenda reala je napisao/la:Vidiš ba da momak nije ništa ciljao, samo ti je rekao ako naleti kakva cura da ga preporučiš on bi se rado udao :lol: :lol:
kad dobro procitas sta je napisao , nezna covjek ni sta da pomisli :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 sep 2012, 00:23

legenda reala je napisao/la:Vidiš ba da momak nije ništa ciljao, samo ti je rekao ako naleti kakva cura da ga preporučiš on bi se rado udao :lol: :lol:
preporuči i našeg Amela nek' više napusti ono Goražde, legenda pristaje na sve uslove :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 sep 2012, 17:13

Arnelinho je napisao/la:
soko je napisao/la: Jarane,
ja mislim da ima potreba za tri mlada golmana, svakako ako su bolji od jednog Avdukica. Sto se tice promocije PL, mislim da ne treba golman koji je preko 30 godina i nece igrati, nego neko kao mladi Kvesic. Njega ili eto Svraka, Sesar koji mogu uletiti u igru kad vodimo(kao protiv tri L) znaci kad bas nema rizika. Ili kad igramo prijateljske.
Imamo Vrancica u timu koji igra tj ne igra u zvajti, pa smo u timu imali Maletica iz tamo nekog Kazakstana. Zasto ne zvati Cocalica koji je takodjer mlad i igrao u Grckoj(bio u timu kola vise nego jednom). Kakav Mravac...
Po cemu Avdija dobija poziv onda kad Coca igra u eto Izraelu. Opet da kazem, Irska i Meksiko mi smo samo imali dva stopera i Mujdzu.. Vranjes, Sunjic, Coca ili Zukanovic, nije bitno jos makar dvojica su trebali biti tu..
Za Avdukića smo previše sitničavi, tako da ne bih previše. A za Cocalića mi dovoljno govori podatak da je iz Grčke prešao u Izrael. Taj nema kvaliteta za reprezentaciju. HNL je kvalitetniji od izraelske lige ili barem tu negdje, a ja držim da je pošteno kvalitetnija.

Sad na štoperima imamo Vranješa, Spahića, Pandžu i Šunjića. Sad je dovoljno, stim da Ognjena imamo i na desnom beku, što je fantastično. Od ovih 4 teško da možemo bolje naći. Jedino onaj Bičakčić možda tam iza jula u 2013. godini.

Uglavnom do daljneg Pape ima moju podršku ako pozove igrače iz BHPL i ne samo da budu statičari, nego da igraju. Vjerujem da u BHPL postoje fudbaleri, koji mogu zadovoljiti srednjeplasiranu ekipu iz najslabije 2-3 lige Liga 5. Nije ih ogromno, al' 2-3 sigurno postoje. Grahovac je na primjer po meni vrlo kvalitetan igrač.
Nemamo, Pandza je i sam rekao da mozda bude van pola godine. Znaci, za tri pozicije mi imamo Spahica, Sunjica, Vranjesa i Mujdzu. Kartoni i povrede se desavaju.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 sep 2012, 20:15

soko je napisao/la: Nemamo, Pandza je i sam rekao da mozda bude van pola godine. Znaci, za tri pozicije mi imamo Spahica, Sunjica, Vranjesa i Mujdzu. Kartoni i povrede se desavaju.
Imamo, ali Pandža je ozlijeđen. Mislim da nema potrebe otvarati diskusiju da Sušić pozove i petog štopera. Kud sa njim kad se Boris vrati? Nikud. A Pandža će propustiti vjerovatno samo još dvije do najviše tri (iz glave govorim) naše utakmice. Neka igraju ovi momci, koji su dobili poziv da mijenjaju Pandžu.

A samo bih te ispravio u jednom: nije na 4 pozicije, nego na tri. I ti i ja znamo da nam lijevog beka igra Sejo, a po potrebi i Lulić i da tamo em Sejo "vazda" odigra korektno, em trenutno nemamo boljeg.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 24 sep 2012, 20:44

Mario vrancic 90 minuta I asistencija u pobjedi paderborna nad sandhausenom ... Igrao je na poziciji 8ce...njegov brat damir je usao u zadnje 3 minute u remiju braunsvajga.. E moj safete ... Neka nama medunjanina jadno nam selo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 sep 2012, 20:47

gruezi je napisao/la:Mario vrancic 90 minuta I asistencija u pobjedi paderborna nad sandhausenom ... Igrao je na poziciji 8ce...njegov brat damir je usao u zadnje 3 minute u remiju braunsvajga.. E moj safete ... Neka nama medunjanina jadno nam selo
Ah dobro sad, i ovaj Mario je samo odigrao par utakmica u drugoj ligi Njemacke, ne moze se trazit poziv za njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Senijad10
Kontakt:

Post Postao/la Senijad10 » 24 sep 2012, 20:51

nema potrebe zvati vrančiće i medunjanina imamo ibričića na toj poziciji treba razmišljati i da misimović ide u pemziju pa da ibro igra u sredini plejmekera iza pjanić i salihović
Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 24 sep 2012, 20:55

Cartmenu nije samo par on vec 7 tekmi igra dobro I redovno ili asistira ili zabija a igra na poziciji 8ce gdje osim salihovica nemamo nikoga... Tako da ako moze nekakav ibricic ili medunjanin dobijati pozive zasto nebi mogao neko ko ima ono sto ovoj repci treba a to je kvalitet u oba smjera

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 sep 2012, 20:59

Arnelinho je napisao/la:
soko je napisao/la: Nemamo, Pandza je i sam rekao da mozda bude van pola godine. Znaci, za tri pozicije mi imamo Spahica, Sunjica, Vranjesa i Mujdzu. Kartoni i povrede se desavaju.
Imamo, ali Pandža je ozlijeđen. Mislim da nema potrebe otvarati diskusiju da Sušić pozove i petog štopera. Kud sa njim kad se Boris vrati? Nikud. A Pandža će propustiti vjerovatno samo još dvije do najviše tri (iz glave govorim) naše utakmice. Neka igraju ovi momci, koji su dobili poziv da mijenjaju Pandžu.

A samo bih te ispravio u jednom: nije na 4 pozicije, nego na tri. I ti i ja znamo da nam lijevog beka igra Sejo, a po potrebi i Lulić i da tamo em Sejo "vazda" odigra korektno, em trenutno nemamo boljeg.
Nije peti stoper nego cetvrti. Pandza ce biti van 6 mjeseci, to je dugo. Znaci, ako bude sve ok onda se vraca u feb/martu, rovit. Isto kao sa Jahicem, Mravcem. Dodje bolji, hvala i cao. Za repku trebaju da igraju najbolji i to je to.
I ne znam sto si me ispravio kad sam napisao gore tri pozicije, sta ti citas :mrgreen:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 sep 2012, 21:03

gruezi je napisao/la:Mario vrancic 90 minuta I asistencija u pobjedi paderborna nad sandhausenom ... Igrao je na poziciji 8ce...njegov brat damir je usao u zadnje 3 minute u remiju braunsvajga.. E moj safete ... Neka nama medunjanina jadno nam selo
Medunjanin nije igrao pola godine tako reci i onda 90 minuta i asistencija protiv Besiktasa..
Sandausen >>>>>> Besiktasa jasno ko dan, jadno nam selo

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 sep 2012, 21:50

Senijad10 je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:
Senijad10 je napisao/la:nema potrebe zvati vrančiće i medunjanina imamo ibričića na toj poziciji treba razmišljati i da misimović ide u pemziju pa da ibro igra u sredini plejmekera iza pjanić i salihović
popišam ti se na identitet!!!!! puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
momak pazi malo ako nastaviš vrijeđati opalit ću ti sestru.
Opa, ode opet Nedimko u Banovice.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 sep 2012, 00:29

soko je napisao/la: Nije peti stoper nego cetvrti. Pandza ce biti van 6 mjeseci, to je dugo. Znaci, ako bude sve ok onda se vraca u feb/martu, rovit. Isto kao sa Jahicem, Mravcem. Dodje bolji, hvala i cao. Za repku trebaju da igraju najbolji i to je to.
I ne znam sto si me ispravio kad sam napisao gore tri pozicije, sta ti citas :mrgreen:
:lol: Ne mogu da vjerujem. Izvini, moja greška. Haman da sam bio rastresen zbog nečeg, još je'nom pardoniram. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 sep 2012, 11:39

Eto po avazu ce Zukanovic dobit poziv, a radi se i u vezi Kolasinca. Nadajmo se da je istina.

http://www.****/sport/fudbal/uskoro- ... -kolasinac" onclick="window.open(this.href);return false;

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 25 sep 2012, 12:27

I da pozove Zukanovica bilo bi stvarno nefer da izostavi ili Sunjica ili Vranjesa jer su stvarno dobro odigrali koliko su igrali. Po meni bi jedino Zukanovic mog'o uletiti umjesto Vrancica, Sesara ili Svrake, a jeli Susic spreman odreci se jednog od njih nisam siguran.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 sep 2012, 12:40

maxuz baxuz je napisao/la:I da pozove Zukanovica bilo bi stvarno nefer da izostavi ili Sunjica ili Vranjesa jer su stvarno dobro odigrali koliko su igrali. Po meni bi jedino Zukanovic mog'o uletiti umjesto Vrancica, Sesara ili Svrake, a jeli Susic spreman odreci se jednog od njih nisam siguran.
Ma nema tu sta bit fer ili ne, ko je najbolji igra. A svakako treba jos jedan stoper, na onom spisku je bio i Pandza. Vrancic i Svraka sigurno nemaju sta trazit u reprezentaciji, za Sesara jos nisam siguran.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 25 sep 2012, 12:43

upravo to. kakav fer -nefer. time ni jedan novi igrac se ne bi zvao jer to nije fer prema onima koji igraju. ne znam da li ce ga zvati sada, bilo bi lijepo i volio bih da zaigra ako nista protiv litvanije . no najvaznije je da se ovim smanjuju sumnje na nacin pozivanja igraca sto neki vezu za menadžere i sl. a siguran sam da ce ovaj mali biti par sa spahicem ubrzo.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 25 sep 2012, 12:59

džakailibu je napisao/la:upravo to. kakav fer -nefer. time ni jedan novi igrac se ne bi zvao jer to nije fer prema onima koji igraju. ne znam da li ce ga zvati sada, bilo bi lijepo i volio bih da zaigra ako nista protiv litvanije . no najvaznije je da se ovim smanjuju sumnje na nacin pozivanja igraca sto neki vezu za menadžere i sl. a siguran sam da ce ovaj mali biti par sa spahicem ubrzo.
a ja nisam siguran, jer mislim da je spahic ozenjen ! :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 25 sep 2012, 13:07

to mu je kamuflaza
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk, Proximic i 24 gosta.