NK Zvijezda Gradačac

F.G.R
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la F.G.R » 23 sep 2012, 18:01

a sta da kazem. Nisam tada bio na Kosevu....

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 23 sep 2012, 18:08

astra1922 je napisao/la:
legijard je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Sta je sa pilavdzica ???
Sinoc Pandza u Mlinu sa dvije trebe jede kolace :D :D
Tkanton..... uvlacite u probleme nase igrace takvim izjavama..... krijete se iza imena, da niko ne zna ko ste!! glumite mangupe na forumu, a uzivo ste p***e...... samo gledate koga j***t..... 8-) i astra je pisao svasta, sada kada se zna ko je (msm svaka mu cast) on je nebitan sad...! problem je nastao od tebe!! vidimo se zama
zaobidi mene u svojim postovima,tite ti, astra voli zvijezdu :D ;)
tebe u negativnom smislu nisam spomeno' 0 ;) samo sam reko da vec znamo ko si.....? a vjeruj nocima ne spavam kada te spomenem :mrgreen:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 sep 2012, 18:34

tebe u negativnom smislu nisam spomeno' 0 ;) samo sam reko da vec znamo ko si.....? a vjeruj nocima ne spavam kada te spomenem :mrgreen:[/quote]

:mrgreen: :mrgreen: otkriven sam,,
neki sam dan dobio besplatnu godisnju kartu zbog doprinosa sa foruma :D :D sad imam dvije ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 sep 2012, 19:00

legijard je napisao/la:
Tkanton..... uvlacite u probleme nase igrace takvim izjavama..... krijete se iza imena, da niko ne zna ko ste!! glumite mangupe na forumu, a uzivo ste p***e...... samo gledate koga j***t..... 8-) i astra je pisao svasta, sada kada se zna ko je (msm svaka mu cast) on je nebitan sad...! problem je nastao od tebe!! vidimo se zama
Cuj to pa valjda idemo za dobrobit kluba a ne da igracu bude bolje, on ako ima finu platu i ako je profesionalac a tu mu noc bilo zabranjeno izac onda se to treba sankcionisat...al ocigledno da mu je lijepo bilo na utakmici se bas trudio.... ja nit hocu da znam nekog licno ovdje nit hocu da zna mene neko.... da to zelim prikljucio bi se RD... nezanimas me ni ti ni bilo ko drugi. ovdje je astra, ti, mirza, bondich upste me ne zanima ko ste.... i jos nisam nista slago kazem kako jest

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 23 sep 2012, 19:11

Tkanton je napisao/la:
legijard je napisao/la:
Cuj to pa valjda idemo za dobrobit kluba a ne da igracu bude bolje, on ako ima finu platu i ako je profesionalac a tu mu noc bilo zabranjeno izac onda se to treba sankcionisat...al ocigledno da mu je lijepo bilo na utakmici se bas trudio.... ja nit hocu da znam nekog licno ovdje nit hocu da zna mene neko.... da to zelim prikljucio bi se RD... nezanimas me ni ti ni bilo ko drugi. ovdje je astra, ti, mirza, bondich upste me ne zanima ko ste.... i jos nisam nista slago kazem kako jest
vidi se da ne razmisljas :) kakve veze ima dobrobit kluba s tim gdje je igrac bio i skim... ti si p**** reko sam kada se skrivas iza nick-a i to niko ne moze porec ;) sem toga, trebas dat udio u zvijezdi da budes clan uprave i da sudis igracima gdje ce hodat a posto zabadas nos u stvari koje te se ne ticu, to samo pokazuje tvoj karakter! vidimo se zema 8-)

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 23 sep 2012, 19:13

astra1922 je napisao/la:tebe u negativnom smislu nisam spomeno' 0 ;) samo sam reko da vec znamo ko si.....? a vjeruj nocima ne spavam kada te spomenem :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: otkriven sam,,
neki sam dan dobio besplatnu godisnju kartu zbog doprinosa sa foruma :D :D sad imam dvije ;)[/quote]

da da mozes se kurcit 8-) nema mi spavat sedam dana sto imas dvije :mrgreen: strasna informacija

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 23 sep 2012, 19:22

" onclick="window.open(this.href);return false;

moze jedna za forumase nace se oni a :D :D 8-) 07

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 sep 2012, 19:27

legijard je napisao/la:
vidi se da ne razmisljas :) kakve veze ima dobrobit kluba s tim gdje je igrac bio i skim... ti si p**** reko sam kada se skrivas iza nick-a i to niko ne moze porec ;) sem toga, trebas dat udio u zvijezdi da budes clan uprave i da sudis igracima gdje ce hodat a posto zabadas nos u stvari koje te se ne ticu, to samo pokazuje tvoj karakter! vidimo se zema 8-)
Hahaha mene apsolutno ne zanima nikakva funcija u klubu nit mi je namjera da upravljam gdje ce ko hodat... samo sam rekao da sam vidio covjeka sjedi sa dvije trebe i jede kolace i sta je tu strasno. nisam izmislio da se drogira npr ili da ih hebe, i dodo sam ako mu je tu noc bilo zabranjeno izlazit onda treba sankcionisat, al to nije moja nadleznost a ni tvoja

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 23 sep 2012, 19:33

Tkanton je napisao/la:
legijard je napisao/la:
Hahaha mene apsolutno ne zanima nikakva funcija u klubu nit mi je namjera da upravljam gdje ce ko hodat... samo sam rekao da sam vidio covjeka sjedi sa dvije trebe i jede kolace i sta je tu strasno. nisam izmislio da se drogira npr ili da ih hebe, i dodo sam ako mu je tu noc bilo zabranjeno izlazit onda treba sankcionisat, al to nije moja nadleznost a ni tvoja
problem je kada ta tvoja prica do njegove zene, pa kada taj isti igrac dobije poruku od zene, 5 min prije utakmice, i daj mi svoje "strucno" misljenje, sta mislis da li je on bio pod priitiskom!!!!! eto sabane 8-) meni nemoj pricat o tome sta je klub i cija je duznost, ja sam jedan od onih sto klubu dadne sebe tokom 90 min..... a reko sam ti zabaadanje nosa u tudje stvari pokazuje karakter :) ššššššš lupetas dzaba vjeruj

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 sep 2012, 19:38

Iskreno me zaboli za njim i njegovom zenom trebo je na to mislit prije, uostalom mozda mu je to neka rodbina... ja sto vidim ja cu objavit a lagat necu.... i ja dadnem 5 KM a evo recimo astra fol voli zvijezdu a ima godisnju kartu poklonjenu

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 23 sep 2012, 19:46

Tkanton je napisao/la:Iskreno me zaboli za njim i njegovom zenom trebo je na to mislit prije, uostalom mozda mu je to neka rodbina... ja sto vidim ja cu objavit a lagat necu.... i ja dadnem 5 KM a evo recimo astra fol voli zvijezdu a ima godisnju kartu poklonjenu
vjeruj ja ne dajem 5 KM, nego ja dajem po 30 KM za gostovanja ;) samo sam ti objasnio koliki ti je karakter 8-) ja uderam u bubanj 90 min umjesto sto dadnem 5 KM..... da mi je te vidit da te objavim p**** jedna :D koji si ti saban samo :roll: :mrgreen:
eto vidim kako volis zvijezdu, igrac licno reko da se nije mogo skoncentrisat nikako na tekmi, na kraju kome da zahvalim na tome, ETO Tkanton HVALA TI sabane

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 sep 2012, 19:49

legijard je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Iskreno me zaboli za njim i njegovom zenom trebo je na to mislit prije, uostalom mozda mu je to neka rodbina... ja sto vidim ja cu objavit a lagat necu.... i ja dadnem 5 KM a evo recimo astra fol voli zvijezdu a ima godisnju kartu poklonjenu
vjeruj ja ne dajem 5 KM, nego ja dajem po 30 KM za gostovanja ;) samo sam ti objasnio koliki ti je karakter 8-) ja uderam u bubanj 90 min umjesto sto dadnem 5 KM..... da mi je te vidit da te objavim p**** jedna :D koji si ti saban samo :roll: :mrgreen:
eto vidim kako volis zvijezdu, igrac licno reko da se nije mogo skoncentrisat nikako na tekmi, na kraju kome da zahvalim na tome, ETO Tkanton HVALA TI sabane
Mozes dat i 300 KM al to ne ide klubu.
Opet ponavljam on ako je profesionalac to nije trebo radit prije utakmice.
Al necu se vise raspravljat ti si upraavu, moja greska sory a vi igraci tzv profesionalci hodajte prije utakmice, varajte zene, pijete sta god vam volja odsad ce i tkanton sutit

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 23 sep 2012, 19:53

Tkanton je napisao/la:
legijard je napisao/la:
Mozes dat i 300 KM al to ne ide klubu.
Opet ponavljam on ako je profesionalac to nije trebo radit prije utakmice.
Al necu se vise raspravljat ti si upraavu, moja greska sory a vi igraci tzv profesionalci hodajte prije utakmice, varajte zene, pijete sta god vam volja odsad ce i tkanton sutit
mashalla, maaaaaaaashallaaaaaaaaaaa da te neko usuti..... ja ostavljam srce na tribini mene pare i taj privatluk dole ne zanima..... :twisted: od mene toliko pamet u glavu 8-) 8-)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 sep 2012, 19:56

Samo uzivaj svakom svoje, al znaj da nema tog privatluka nebi bilo ni Zvijezde, nisi sigurno hodo po gostujucim utakmicama kad su bili u saban ligi

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 23 sep 2012, 20:00

Tkanton je napisao/la:Samo uzivaj svakom svoje, al znaj da nema tog privatluka nebi bilo ni Zvijezde, nisi sigurno hodo po gostujucim utakmicama kad su bili u saban ligi
vidis jos jedan podatak o tebi "nerazmisljanje" od 2005 godine ovaj momak je pratio svaku tekmu :)) to ti mogu potvrdit svi koje prate zvijezdu od prije, da ti donesem ulaznicu prve tekme ha? hehe dobar je privatluk jeste jeste :) :mrgreen: znaci 7 godina aktivne tribine, al pazi aktivne :twisted:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 sep 2012, 20:09

legijard je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Samo uzivaj svakom svoje, al znaj da nema tog privatluka nebi bilo ni Zvijezde, nisi sigurno hodo po gostujucim utakmicama kad su bili u saban ligi
vidis jos jedan podatak o tebi "nerazmisljanje" od 2005 godine ovaj momak je pratio svaku tekmu :)) to ti mogu potvrdit svi koje prate zvijezdu od prije, da ti donesem ulaznicu prve tekme ha? hehe dobar je privatluk jeste jeste :) :mrgreen: znaci 7 godina aktivne tribine, al pazi aktivne :twisted:
Da da ko da je juce bilo, prije 7 godina se danasnja zvijezda i pocela gradit to jest poceo je taj privatluk kako ga ti zoves , tad su i ptice u gradaccu znale da cemo uci u PL mani suplje price. Necu vise se raspravljat sa tobom imas neko svoje misljenje i nebih da ga omalozavam, mada si ti meni upao u rijec i samo sam reko kako jest i uvijek cu ostat pri tome. Ako je profesionalac i prima platu treba da ima obzira prema tome.

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 23 sep 2012, 20:34

Tkanton je napisao/la:
legijard je napisao/la:
Da da ko da je juce bilo, prije 7 godina se danasnja zvijezda i pocela gradit to jest poceo je taj privatluk kako ga ti zoves , tad su i ptice u gradaccu znale da cemo uci u PL mani suplje price. Necu vise se raspravljat sa tobom imas neko svoje misljenje i nebih da ga omalozavam, mada si ti meni upao u rijec i samo sam reko kako jest i uvijek cu ostat pri tome. Ako je profesionalac i prima platu treba da ima obzira prema tome.
ma ti si kralj carsije, zavrsio pravni fakultet ili...... ajde ajde nastavi visit na forumu..... rekao sam to sto ZABADAS NOS u tebi ne bitne stvari ocitava tvoj karakter.......

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 sep 2012, 22:43

Vidim da su na ovoj temi svadje poularnije od bilo cega,najbolje bi bilo da to rijesite u cetiri oka a ovu temu ili putem PP!!! ;)

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 sep 2012, 22:46

Vidim da su na ovoj temi svadje poularnije od bilo cega,najbolje bi bilo da to rijesite u cetiri oka ili putem PP!!! ;
Hebes ovo ima dosta drugih stvari o cemu se moze pisati na ovoj temi!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 23 sep 2012, 22:50

Kvota je napisao/la:Vidim da su na ovoj temi svadje poularnije od bilo cega,najbolje bi bilo da to rijesite u cetiri oka a ovu temu ili putem PP!!! ;)
ma jarane nema se to potrebe rijesavat...treba imat obraz hebiga nisam ozenjen ili vi forumasi koji ste ozenjeni slucajno se desi da budes na kafi s kolegicom,prijateljicom itd i neko te hebe radi toga sa strane...nema smisla
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []