U pravu si al ipak se ovo otegnu do beskrajabondich je napisao/la:ma jarane nema se to potrebe rijesavat...treba imat obraz hebiga nisam ozenjen ili vi forumasi koji ste ozenjeni slucajno se desi da budes na kafi s kolegicom,prijateljicom itd i neko te hebe radi toga sa strane...nema smislaKvota je napisao/la:Vidim da su na ovoj temi svadje poularnije od bilo cega,najbolje bi bilo da to rijesite u cetiri oka a ovu temu ili putem PP!!!
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
jestel gledali pregled
razvalili smo 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma pravo si dobar, ja evo pratim konstantno Zvijezdu od 1998, još uvijek se sjećam derbija sa TOŠK-om za ulazak tada u prvu ligu( a nije je bilo veće jer se poslije razigravalo sa prvakom RS). Bilo raje negdje oko 3-4 hiljade ljudi na Banji. navijalo se i tada samo nije bilo bubnjalegijard je napisao/la:vidis jos jedan podatak o tebi "nerazmisljanje" od 2005 godine ovaj momak je pratio svaku tekmuTkanton je napisao/la:Samo uzivaj svakom svoje, al znaj da nema tog privatluka nebi bilo ni Zvijezde, nisi sigurno hodo po gostujucim utakmicama kad su bili u saban ligi) to ti mogu potvrdit svi koje prate zvijezdu od prije, da ti donesem ulaznicu prve tekme ha? hehe dobar je privatluk jeste jeste
![]()
znaci 7 godina aktivne tribine, al pazi aktivne
Dragon Town
Al je brate tad bilo meze ko u prici a da ne pricamo o alkoholuzmaj_Bosne je napisao/la:Ma pravo si dobar, ja evo pratim konstantno Zvijezdu od 1998, još uvijek se sjećam derbija sa TOŠK-om za ulazak tada u prvu ligu( a nije je bilo veće jer se poslije razigravalo sa prvakom RS). Bilo raje negdje oko 3-4 hiljade ljudi na Banji. navijalo se i tada samo nije bilo bubnjalegijard je napisao/la:vidis jos jedan podatak o tebi "nerazmisljanje" od 2005 godine ovaj momak je pratio svaku tekmuTkanton je napisao/la:Samo uzivaj svakom svoje, al znaj da nema tog privatluka nebi bilo ni Zvijezde, nisi sigurno hodo po gostujucim utakmicama kad su bili u saban ligi) to ti mogu potvrdit svi koje prate zvijezdu od prije, da ti donesem ulaznicu prve tekme ha? hehe dobar je privatluk jeste jeste
![]()
znaci 7 godina aktivne tribine, al pazi aktivne
JBT radnik zelji uze bod

Tacno ste prije uvijek imali najbolje preglede utakmica,najduze su uvijek trajali...ovo sad nesto uzasno snimano i montirano. Nego jel vam ovaj trener malo nastran,nekako mi je skroz cudan ko treba kakvaastra1922 je napisao/la:jestel gledali pregledrazvalili smo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma ljudi roštilje donosili na tribine
, sjećam se da su jednom jedni došli prije na dva sata i janjca okrenuli. Ma bilo je to neko drugo vrijeme, sada je ovako i po meni je ovo dobro što se radi, još mi srce malo naraste kada je Džemo objavio protiv Čelika da svi koji budu vrijeđali igrače i trenera da će biti odstranjeni sa tribina, a brate svašta se moglo čuti i normalnih kritika a bogami i budala kojima zuje pčele uglavi 
Dragon Town
Imal negdje da se pogleda ja sad dosao kuciastra1922 je napisao/la:jestel gledali pregledrazvalili smo
Sve je mirisalo na nju PEKUzmaj_Bosne je napisao/la:Ma ljudi roštilje donosili na tribine, sjećam se da su jednom jedni došli prije na dva sata i janjca okrenuli. Ma bilo je to neko drugo vrijeme, sada je ovako i po meni je ovo dobro što se radi, još mi srce malo naraste kada je Džemo objavio protiv Čelika da svi koji budu vrijeđali igrače i trenera da će biti odstranjeni sa tribina, a brate svašta se moglo čuti i normalnih kritika a bogami i budala kojima zuje pčele uglavi
kako mogu nac pregled utakmice nisam sad gledao na bht jbg zaboravio,tek se sjeti kada je astra napisao
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
To je samo pokazatelj koliko nam je liga izjednačena.Često ime kluba ili drugi faktori prevagnu nekom pobjedu.To sto je nas Željo dobio sa visokim rezultatom je bio rezultat lose spreme Zvijezde, a ne kvalitete Zelje,koju se nadam već lagano prevazilazimo.Kvota je napisao/la:JBT radnik zelji uze bod![]()
![]()
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
koju tribinu brate?zmaj_Bosne je napisao/la:Ma ljudi roštilje donosili na tribine, sjećam se da su jednom jedni došli prije na dva sata i janjca okrenuli. Ma bilo je to neko drugo vrijeme, sada je ovako i po meni je ovo dobro što se radi, još mi srce malo naraste kada je Džemo objavio protiv Čelika da svi koji budu vrijeđali igrače i trenera da će biti odstranjeni sa tribina, a brate svašta se moglo čuti i normalnih kritika a bogami i budala kojima zuje pčele uglavi
Zezam se, upravo se sjecam tih vremena, jos sam dijete bio. A sto se tice igre protiv Celika... Lijepo je bilo za gledat', jos samo da nismo strepili onih zadnjih 15 min..
neko pomenu uskoro radovi na stadionu???jel ko sta cuo???
ja sam cuo da bi se dosta posla moglo do nove godine uradit al nevjerujem vise nikom dok ne vidim da se radovi odvijaju.mislim nije mi logicno da se ne uradi teren sa umjetnom travom jer sad ce snijeg za mjesec dva i gdje trenirati i igrati probne utakmice necemo valjda opet ici po 250 km pa trenirati.valjda ga vise naprave
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Juce sam napisao sta ce se radit al svadja je bitnija i prepucavanje !!!bondich je napisao/la:neko pomenu uskoro radovi na stadionu???jel ko sta cuo???
bas tako ma bitno je da se svadja hebes stadion.cccKvota je napisao/la:Juce sam napisao sta ce se radit al svadja je bitnija i prepucavanje !!!bondich je napisao/la:neko pomenu uskoro radovi na stadionu???jel ko sta cuo???
Astra dogovoreno je samo da izvodjac uhvati vremena i krece se!Materijal se polako dovlaci !!!astra1922 je napisao/la:ja sam cuo da bi se dosta posla moglo do nove godine uradit al nevjerujem vise nikom dok ne vidim da se radovi odvijaju.mislim nije mi logicno da se ne uradi teren sa umjetnom travom jer sad ce snijeg za mjesec dva i gdje trenirati i igrati probne utakmice necemo valjda opet ici po 250 km pa trenirati.valjda ga vise naprave
ma ako je ono materijal sto stoji vec drugi mjesec onda nevalja.i ja sam cuoi da je do izvodaca radova,ali da nema nikakvih problema kazu da ce sve biti gotovo za 30 dana.pa ostaje da se vidiKvota je napisao/la:Astra dogovoreno je samo da izvodjac uhvati vremena i krece se!Materijal se polako dovlaci !!!astra1922 je napisao/la:ja sam cuo da bi se dosta posla moglo do nove godine uradit al nevjerujem vise nikom dok ne vidim da se radovi odvijaju.mislim nije mi logicno da se ne uradi teren sa umjetnom travom jer sad ce snijeg za mjesec dva i gdje trenirati i igrati probne utakmice necemo valjda opet ici po 250 km pa trenirati.valjda ga vise naprave
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nadam se da ce nas sreca posluzit pa sutra laganog protivnika dobijemo...
Pocelo se nesto uzurbano raditi oko priprema radova na stadionu, izgleda da se ima nekih finansija i sve sto sam napisao je rok do nove godine tako mi bar kazala teka sefika hehehe! Sala na stranu al sad nesto gledam statistiku po pitanju pl bih:Mi nismo 4 kola primili ni jedan gol iz igre i po tom pitanju smo br.1
za razliku od prva 3 kolka smo bili na samom dnu, e jst mi sad dusa na mjestu!NAPRIJED ZVIJEZDOOOOOOOOO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.