RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Los rezultat protiv Leotara i bit ce nesto sigurno...
to jest, a ko smije rizikovati novi poraz, a uz to ove šminkere će gledati cijela država na bht - u u subotu......................
Ja koliko sam upratio utakmica Fulham- Manchester City će biti na BHT-u u sljedeću Subotu.AlemC85 je napisao/la:to jest, a ko smije rizikovati novi poraz, a uz to ove šminkere će gledati cijela država na bht - u u subotu......................
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
pardon u nedjelju............*p!p!t@* je napisao/la:Ja koliko sam upratio utakmica Fulham- Manchester City će biti na BHT-u u sljedeću Subotu.AlemC85 je napisao/la:to jest, a ko smije rizikovati novi poraz, a uz to ove šminkere će gledati cijela država na bht - u u subotu......................
treba isjeci kablove da nema struje nikako na stadionu ,ko ce onu bruku od igre i manekena gledati kako nam blamiraju klub pred sirim audotorijumom(vec su to uradili 2 puta protiv Celika i Sarajeva).Bolje da prenose recimo Gradinu oni su zeljni TV prenosa,'ta imaju nas vise prenositi kad pojma nemamo ,samo me zivci uhvateAlemC85 je napisao/la:pardon u nedjelju............*p!p!t@* je napisao/la:Ja koliko sam upratio utakmica Fulham- Manchester City će biti na BHT-u u sljedeću Subotu.AlemC85 je napisao/la:to jest, a ko smije rizikovati novi poraz, a uz to ove šminkere će gledati cijela država na bht - u u subotu......................

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
a nema sta rizikovat, Leotar nam je neugodan protivnik i znali su nas uzet par puta u Mostaru, jos ne znamo ko nam je suspendovan bilo je puno kartona protiv GOSKA znam samo da je Curic dobio crveni za ostalo ne znam.AlemC85 je napisao/la:to jest, a ko smije rizikovati novi poraz, a uz to ove šminkere će gledati cijela država na bht - u u subotu......................
vm22 je napisao/la:a nema sta rizikovat, Leotar nam je neugodan protivnik i znali su nas uzet par puta u Mostaru, jos ne znamo ko nam je suspendovan bilo je puno kartona protiv GOSKA znam samo da je Curic dobio crveni za ostalo ne znam.AlemC85 je napisao/la:to jest, a ko smije rizikovati novi poraz, a uz to ove šminkere će gledati cijela država na bht - u u subotu......................
napisao sam gore. čita li iko ovdje malo duže postove

po mom računu, demić i kodro dobili treći žuti.
neka odigraju kao protiv olimpica i dobićemo leotar, sumnjam da se igra kao protiv goška može ponoviti. onda širokom u goste koji će u međuvremenu izgubiti od sarajeva i biti ispod veleža na tabeli.
ako ne dobijemo leotar, baci sve u vodu. skupljati bodove gdje stignemo za solidne zimnice. ako doguramo do 15 odlično je, kako je loše krenulo. slavija je prošle godine na polusezoni imala 7 bodova, pa su ostali u ligi, a travnik sa 13 bodova zimnice izborio opstanak bez problema. tužno je o ovome pisati, stvarno jeste. nema predaje, čim se predamo odmah slijedi raspad sistema.
Ali problem je sto nam u drugoj polusezoni svi "jaci" timovi dolaze kuci , tako da cemo morati i na strani izvlaciti dosta bodova
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma citao sam ja, ali koliko je bilo zutih na utakmici, ko ce znat koliko igraca falikajl je napisao/la:vm22 je napisao/la:a nema sta rizikovat, Leotar nam je neugodan protivnik i znali su nas uzet par puta u Mostaru, jos ne znamo ko nam je suspendovan bilo je puno kartona protiv GOSKA znam samo da je Curic dobio crveni za ostalo ne znam.AlemC85 je napisao/la:to jest, a ko smije rizikovati novi poraz, a uz to ove šminkere će gledati cijela država na bht - u u subotu......................
napisao sam gore. čita li iko ovdje malo duže postove
po mom računu, demić i kodro dobili treći žuti.
neka odigraju kao protiv olimpica i dobićemo leotar, sumnjam da se igra kao protiv goška može ponoviti. onda širokom u goste koji će u međuvremenu izgubiti od sarajeva i biti ispod veleža na tabeli.
ako ne dobijemo leotar, baci sve u vodu. skupljati bodove gdje stignemo za solidne zimnice. ako doguramo do 15 odlično je, kako je loše krenulo. slavija je prošle godine na polusezoni imala 7 bodova, pa su ostali u ligi, a travnik sa 13 bodova zimnice izborio opstanak bez problema. tužno je o ovome pisati, stvarno jeste. nema predaje, čim se predamo odmah slijedi raspad sistema.

Maestro^^ je napisao/la:Ali problem je sto nam u drugoj polusezoni svi "jaci" timovi dolaze kuci , tako da cemo morati i na strani izvlaciti dosta bodova.
jeste. prošle godine smo isto loše kući igrali, na strani smo znali uhvatit dosta bodova, a kad je gorilo pod nogama, dobio se kući i zrinjski i borac.
ali u pravu si, treba nam više od 15 bodova. da dobijemo sve domaće utakmice do zime, imali bi 19 bodova (leotar,travnik, zvijezda, slavija). računaj da ćemo u jednoj od ove 4 izgubiti 2 ili 3 boda, a na strani uzeti bar jedan. to bi na kraju bilo 17 ili 18 dobova. iskreno, ja bih bio zadovoljan sa takvim učinkom. to bi mogla biti sredina tabele, a onda malo pojačati konkurenciju za prvi tim preko zime. ovi su sada previše opušteni jer ih nema ko mijenjati.
@vm22 - sad sam opet provjerio, ako su tačni podaci sa stranice nogometnog saveza. samo demić i kodro. a bog zna da nam je i to previše

Znaci nema Demica, Kodre i Curica, a vracaju se Okic i Zvonic i vjerovatno Merzic.
kajl je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:Ali problem je sto nam u drugoj polusezoni svi "jaci" timovi dolaze kuci , tako da cemo morati i na strani izvlaciti dosta bodova.
jeste. prošle godine smo isto loše kući igrali, na strani smo znali uhvatit dosta bodova, a kad je gorilo pod nogama, dobio se kući i zrinjski i borac.
ali u pravu si, treba nam više od 15 bodova. da dobijemo sve domaće utakmice do zime, imali bi 19 bodova (leotar,travnik, zvijezda, slavija). računaj da ćemo u jednoj od ove 4 izgubiti 2 ili 3 boda, a na strani uzeti bar jedan. to bi na kraju bilo 17 ili 18 dobova. iskreno, ja bih bio zadovoljan sa takvim učinkom. to bi mogla biti sredina tabele, a onda malo pojačati konkurenciju za prvi tim preko zime. ovi su sada previše opušteni jer ih nema ko mijenjati.
@vm22 - sad sam opet provjerio, ako su tačni podaci sa stranice nogometnog saveza. samo demić i kodro. a bog zna da nam je i to previše
A jasta vec previse,jos sa ovakim stanjem u klubu,nema sanse da dobijemo leotar,daj boze da sam u krivu!
vm22 je napisao/la:Znaci nema Demica, Kodre i Curica, a vracaju se Okic i Zvonic i vjerovatno Merzic.
nadam se i kajtaz, koliko god me često nervirao, on nam je trenutno bitan za stabilniju odbranu. nije igrao zadnja dva kola u kojima smo primili 7 golova.
bobić, kajtaz, kazazić, merzić, mehremić, zvonić, mrva, nuhić, okić, hebibović, mace.
ovi bi trebali igrati. možda škaljić, knežević, hajdarović upadnu. imamo 17 desnih bekova, a nijednog lijevog.
Juniori : GOSK 2-2 Velez
Kadeti : GOSK 0-4 Velez
Kadeti : GOSK 0-4 Velez
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
Rođeni na krilima Mirsada Svinjara
Kadetski tim Veleža osvetio je prvotimce koji su jučer pretrpjeli težak poraz od GOŠK-a.
Mlade Veležove nade danas su iz Gabele donije četiri boda. Juniori su remizirali, dok su kadeti sa visokih 0:4 protutnjali kroz Gabelu.
Prvo ime susreta bio je krilni napadač Mirsad Svinjar koji je u dva navatabio asistent, te jednom strijelac. Osim Svinjara mrežu domaćina tresli su i Isić, Milišić i Golić.
Vrijedi spomenuti da je Svinjar sa svega petnaest godina preživio tešku povredu loma noge, ali očigledno nije klonuo duhom, pa je nakon oporavka zaigrao samo bolje u odnosu na nekadašnje nastupe.
Kadetski tim Veleža osvetio je prvotimce koji su jučer pretrpjeli težak poraz od GOŠK-a.
Mlade Veležove nade danas su iz Gabele donije četiri boda. Juniori su remizirali, dok su kadeti sa visokih 0:4 protutnjali kroz Gabelu.
Prvo ime susreta bio je krilni napadač Mirsad Svinjar koji je u dva navatabio asistent, te jednom strijelac. Osim Svinjara mrežu domaćina tresli su i Isić, Milišić i Golić.
Vrijedi spomenuti da je Svinjar sa svega petnaest godina preživio tešku povredu loma noge, ali očigledno nije klonuo duhom, pa je nakon oporavka zaigrao samo bolje u odnosu na nekadašnje nastupe.
-
- Kontakt:
jel ovaj svinjar-MIMO mali?
ako jest dobar je igrac
ako jest dobar je igrac
-
- Kontakt:
Nekako mi je to tesko reci ali bi volio da Velez izgubi u subotuu.Jer ovako se vise nemoze trebaju nam novi ljudii
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
Zar je moguce da ste od onakvih talenata spali na ovo danas,borba za opstanak u pl. 

Jedino sto ce Demic faliti a ovi ostali oni svakako i nisu za prvog timavm22 je napisao/la:Znaci nema Demica, Kodre i Curica, a vracaju se Okic i Zvonic i vjerovatno Merzic.
ovako bi trebo igrati protiv Leotara
---------------------Bobic
Knezovic----Mahinic----Kazazic----Merzic
---------Hebibovic--Zvonic--Nuhic
Hajdarevic--------Mace-----------Okic
Nije vala ni Demić neki bitan igrač. Primiti loptu i krenuti na desnu stranu svaki mogući put i pogled u travu i nije neko znanje. U ovom timu je samo Mrva zna(o) lopte s tim da i Hebibović nešto vrijedi a ovi ostali ni trčati ne znaju.
Who dares, wins !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.