Pro Evolution Soccer 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Hammer
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2013

Post Postao/la Hammer » 23 sep 2012, 20:46

messilla je napisao/la:Evo citam vase komentare i pitam se : da li sam ja skinuo pravu igricu. :lol:

Ja se stelim na profesionalu i bas mi je nekako lahko pobijedit protivnika :mrgreen:.
"Trokut pas" prolazi k'o nikad u zivotu, sto nije bio slucaj na proslom pes-u.
Sutevi su dosta (mozda i previse) popravljeni :D Previse je lahko dati gol sa igracem koji ima dobar sut. Nekad prodje i sut sa 30-ak metara :mrgreen:

Ja poceo igrati BaL-a. Dao sam 11 golova u 9 nastupa za Zwolle (duduse, jesam si malo "pogurao" ocjenu na 70 preko GP poena :D, nije mi se dalo nervirat na 60-ki), ali nema Boga da te kupi neko jaci, mislim da je caka u agentu.
Ali cu povecat tezinu igre nakon prve polusezone, dok predjem u malo bolji klub. :D

I ja mislim da je to do agenta. Ja sam najmanje jedno 10-ak puta trazio transfer u Atletico MAdrid, i svaku put propadnu pegovori. Evo skupljam pare da se rijesim ovo pa uzmem boljeg :lol: :lol:

Inace igram u Rayo Vallecano :D

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 23 sep 2012, 21:45

I ja sam trazio da ponudu od atletica ... al nist i onda onaj agent od 600k :D i laganica :lol: :lol:

BL Money editor powah :lol: :lol: :lol:

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 23 sep 2012, 21:55

imal kome jos da idu na zivce slobodnjaci koji izvodi comp??? pa mamu mu njegovu svaki slobodnjak ispod 27-28m, zavrsi u golu i to me strasno zivcira.....

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 23 sep 2012, 22:15

Moze iko molim vas poslati link od pes 13 sto ste skinul ija se satra sve neki laznjacii na PP
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 23 sep 2012, 22:22

Ovo je smiješno, mogu samo igrati Ligu prvaka, Kopa Libertadores i to da ne ulazim na game plan, odma' zaštopa. I naravno mogu raditi treninge, i editovati i praviti klubove stadione itd...

Smijurija majke mi...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

nanek

Post Postao/la nanek » 23 sep 2012, 22:30

Pa ljudi imal tog torenta al da nije bugovan.Skino sam neki sto je bio ovdje izbacuje me iz igre. Ako
Neko ima dobro iskustvo sa ovim downloadom nek mi pomogne.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 sep 2012, 22:39

probajte igrat PES 2013 bez patcheva :!:

pošto svaki patch koji je do sad izbacen su neke verzije koje su bug-ovite :!:

Ja nemam problema sa obicnim PES 2013 bez patcha ikakvog ..znaci sama instalacija igre

vrabac
Kontakt:

Post Postao/la vrabac » 23 sep 2012, 22:45

*p!p!t@* je napisao/la:Ovo je smiješno, mogu samo igrati Ligu prvaka, Kopa Libertadores i to da ne ulazim na game plan, odma' zaštopa. I naravno mogu raditi treninge, i editovati i praviti klubove stadione itd...

Smijurija majke mi...
Koja ti je verzija ja sam skinuo sa pirate buy verziju proper reloaded i sve ok,je li mozda koristih neki patch,i ako je neko skinuo peseditov patch pa mu poslije neradi igra nek mi javi....

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 23 sep 2012, 23:19

*p!p!t@* je napisao/la:Ovo je smiješno, mogu samo igrati Ligu prvaka, Kopa Libertadores i to da ne ulazim na game plan, odma' zaštopa. I naravno mogu raditi treninge, i editovati i praviti klubove stadione itd...

Smijurija majke mi...
Na football life master ligi biras koje takmicenje zelis da bude "vrhovno" :mrgreen:
Tj. ako osvojis ligu gdje da se plasiras, pa tako ako odaberes CL i tim sa originalnim master sastavom boris se u D2 i mozes izboriti promociju u maticnu ligu kluba koji si izabrao. Npr. ja igram s Juventusom u D2 ligi, sastav je neki lijevi i ako se plasiram u prva 3 idem u Serie A, pa ako tu budem medju prva 3 idem u CL.

Ne znam sta ste vi skidali, ali meni sve radi normalno. Mozete skinuti samo crack i igrati.
Meni je skidrow i OBAVEZNO kopirate oba fajla iz istoimenog foldera (budha.dll i pes2013)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

suradnik
Kontakt:

Post Postao/la suradnik » 23 sep 2012, 23:31

Ja sam probo SKIDROW i proper, i na oba isto kao kod *p!p!t@*. Probo sam bez patcha, sa patchom, run as administrator, win xp sp3 compatibility, windows vista compatibility, i tako to :). Probo na drugom računari obje verzije. Jedino da mi nije neka šugava verzija windowsa, mada sumnjam, jer je čista verzija bez ikakvih modifikacija.

High

Post Postao/la High » 23 sep 2012, 23:38

Realno, ovaj PES je odron teški. Ništa značajno nisu napravili, sve na isti fazon kao i prošli.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 24 sep 2012, 00:26

Za sve vas koji imate problem sa izbacivanjem iz igre,morate skinut dt07(teško je 950mb).

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 24 sep 2012, 00:33

Smijurija majke mi...
I u mene je tako isto bilo kad krenem na exibithion samo izbaci neki windows problem ,nema sta nisam skido al opet nece i na kraju skinem ovaj pes edita patch kad nece ga pokrenit i probam preko run as administrator kad moze i sad igram bez problema na high :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 sep 2012, 01:05

samo skidati "Reloaded"verziju...
da li je ko kupio original?mogu samo reci da je konami smetljarska kompanija,samo 30% ljudi koji su kupili igru mogu trenutno da igraju online,masa ljudi nemoze da udje i da se loguje na online..jednostavno pokusas da uradis login sve ono sto trebas i ono te samo baca na main menu...vec 3 dana cekam nebili konami sta to popravio.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 24 sep 2012, 01:46

Imaš li ti na orginalnoj igrici opciju da igraš onu normalnu ligu?
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 sep 2012, 01:51

Reloaded mi je verzija i sve je kopirano i instalirnao kako treba rld.dll file je također kopiran, al' me izbacuje iz master lige, exibitiona, lige, kupa, itd...

Ako neko zna rješenje nek' kaže brate, il' da brišem soker... :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 24 sep 2012, 01:54

Ja sam skinuo ovaj neki soccer i sve mi normalno radi, samo mi nema one opcije da igram ligu, ostalo sve ime.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 24 sep 2012, 06:53

ja sam skinuo bio pes 13 negjde ljudi skinulo mi igricu za nekih 20 minuta nisam mogao vjerovati naravno odmah sam pomislio da je fake ili fale medjutim usao u igricu i sve normalno islo od becom a legend do ML ali kad je izasao patch instaliras patch i ne moze ni patch a ni soccer visee tak oda sam obrisaoo
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 24 sep 2012, 12:16

Moze li mi neko objasniti kako da sa Unitedom onom deiblnom Rafaelu objasnim da on nema sta traziti na prvoj stativi ? Kako da editujem "napad" kornera, ko ce ici na skok, ko ostajato po strani, ko cekati odbijenu, ili nije valjda da te opcije nema **** !

Sto se tice najbolje verzije PES-a bez bugova to je RELOADED
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 24 sep 2012, 12:57

neo je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kako da sa Unitedom onom deiblnom Rafaelu objasnim da on nema sta traziti na prvoj stativi ? Kako da editujem "napad" kornera, ko ce ici na skok, ko ostajato po strani, ko cekati odbijenu, ili nije valjda da te opcije nema **** !

Sto se tice najbolje verzije PES-a bez bugova to je RELOADED
Na pesu12 bila je opcija players to join attack to je u formaciji gdje biraš ko će ti izvodit prekide.( tu označiš stopere).Rafael bi ti onda na skok došao jedino ako naštimaš one crtice na ofanzivno(ja mislim select+r2).
Da određuješ ko ostaje po strani a ko čeka odbijenu nema opcije.
I meni to smeta jer često kad pošaljem stopere u skok vrati se neki napadač(koji bi bio dobar na skoku).

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.