NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2012, 01:40

Sami sebe ukupasmo, ovo je sve bilo nepotrebno
Ali 3 minute do kraja a imamo loptu, kad bi uzeli jedan first down pobjeda nebi trebala doci u pitanje

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2012, 01:45

Andre Johnson Bog Allah, Dzamija, Crkva, nebo zemlja NIAKD NE IZDAJE

GOTOVO
Pusi ga Manning i Denver, lafo se ponadali

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 01:46

uzeste fisrt down, ali izadje johnson napolje :)... trebo je dole past ebiga da idu sekunde ahahahaha..ali mislim da ste ovo uzeli
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 sep 2012, 01:54

Cestitike Texansima na pobjedi, mada us u posljednjoj cetvrtini sami sebi zakomplikovali situaciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2012, 01:55

amerosm je napisao/la:Cestitike Texansima na pobjedi, mada us u posljednjoj cetvrtini sami sebi zakomplikovali situaciju.
Ma sami usrali dobijenu tekmu s onim fumbelom i par penaltija, ali nea veze

3-0 prvi put u historiji tima, idemo dalje uzimamo Titanse i onda Jetse 5-0 lagano

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 02:04

alemsa je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Cestitike Texansima na pobjedi, mada us u posljednjoj cetvrtini sami sebi zakomplikovali situaciju.
Ma sami usrali dobijenu tekmu s onim fumbelom i par penaltija, ali nea veze

3-0 prvi put u historiji tima, idemo dalje uzimamo Titanse i onda Jetse 5-0 lagano
i onda vam dolazi real football :)... packersi i td..pa ce onda i Bearsi ..mislim igrat sa ekipa koje su osnovale ovu igru :)....brate meni bi bilo dosadno da igram u ovoj diviziji u kojoj ste vi :)...niti ima lozijone nit koji klinac :).. u NFC North i ne odigra se tekma bude klanja :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2012, 02:05

SaltCityAttack je napisao/la:
i onda vam dolazi real football :)... packersi i td..pa ce onda i Bearsi ..mislim igrat sa ekipa koje su osnovale ovu igru :)....brate meni bi bilo dosadno da igram u ovoj diviziji u kojoj ste vi :)...niti ima lozijone nit koji klinac :).. u NFC North i ne odigra se tekma bude klanja :)
ma kakvi vi burazeru, vi ste slabi za nas ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 02:10

ma dobro kako god ti kazes :)..brate mi da imamo samo malo bolju OL bili bi najkompletnija ekipa... sto je najgore sa di ova secondary odbrana odlicna ..nisu nikad ovako igrali secondary ..u ove prve 3 tekme odlicni...kazem samo malo OL i da Forte ozdravi , a i da se Cutler malo stabilizuje i da bude kao prosle godine..prosle godine je bio odlican nije grijesio .....danas je Cutler djelio lopte reciverima , TE, ali bez TD ebiga ...opet smo na red zone zakazali ovu tekmu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2012, 02:12

SaltCityAttack je napisao/la:ma dobro kako god ti kazes :)..brate mi da imamo samo malo bolju OL bili bi najkompletnija ekipa... sto je najgore sa di ova secondary odbrana odlicna ..nisu nikad ovako igrali secondary ..u ove prve 3 tekme odlicni...kazem samo malo OL i da Forte ozdravi , a i da se Cutler malo stabilizuje i da bude kao prosle godine..prosle godine je bio odlican nije grijesio .....danas je Cutler djelio lopte reciverima , TE, ali bez TD ebiga ...opet smo na red zone zakazali ovu tekmu
Ali ruku an srce mi smo trenutnu najkompletnija ekipa u NFL-u znam da sam vam dojadio s tim, ali je istina jarane. Sve zivo fukcionise extra, odbrana jede zivu djecu, 2 RB ne zna se koji je bolji (Foster naravno ali Tate secundu zaostaje bez obzuira na onaj fumble danas), bacanje nenormalno Schaub svaku tekmu preko 200 yardi, danas bacio 4 TD. Ma ako budemo imali home field u Po, u superbowlu smo 100%. Ovo je nasa godina, cini mi se da u Houstonu sve mimo toga ce biti razocaranje, samo se o Texansima prica mjesecima, raja nabrijana ovo nikad ovako nije bilo.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 02:22

ma nisam ja nista rekao, ali ja mislim da su Pckersi, Ninersi,Patriotsi najbolj i naravno Baltimore,Houston i td ostali onda dolaze.

Ebiga u ovom fudbalu je najgore kad dodje smjena generacija..moras se pomiriti sa tim da te nema 5 godina nigdje i onda opet dodjes sa nekim pickovima...jos malo pa Bearsi dolaze na to zato sam ocekivao da sto prije nadju OL da naprave sta sa ovom generaicjom u odbrani....jer Bearsi su bili ono dobri 2000-2001 pa ih onda nema pa opet dodjose sebi i jos to traje, ali u jako zafrkanoj diviziji ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2012, 02:29

Ma nama je ostalo jos 5 godina sigurno (samo Johnson sto ce doci u pitanje za jedno 2-3 godine).

Zadnjih 5 godina smo imali jedan od najboljih napada u ligi, ali odbrana nam je vazda srala, dok nije doso Wade Phillips, i par pickova (JJ Watt prvenstveno), prosle i ove sezone i odbrana dere.

jedini tim bez poraza u AFC-u, a u citavoj ligi samo su jos Arizona i Atlanta neporazeni.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 02:34

Bready pod protiskom ko i Cutler... sad ce nastat frustracije ..ja kazem ljudi OL i samo OL i QB i Reciveri ce imati sve
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 sep 2012, 02:38

Ne bih se slozio sa Vama kada je u pitanju smjena generacija da te nema nigdje. Od kako je BB preuzeo Patriotse uvijek su u vrhu i dosta je igraca promjenjeno jedino su Brady i Wilfork ostali. Ukoliko imas odlican sistem onda ne bi trebao imati problema u smjeni generacije.

Vidjecemo kako ce BB rijesiti problem zvani Brady kada isti odluci da ide u penziju. Vecina govori da bi Mallett mogao biti dostojna zamjena Brady-u mada ja u njega licno nemam povjerenja - jer me je prethodne godine iznervirao u par navrata.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2012, 02:42

amerosm je napisao/la:Ne bih se slozio sa Vama kada je u pitanju smjena generacija da te nema nigdje. Od kako je BB preuzeo Patriotse uvijek su u vrhu i dosta je igraca promjenjeno jedino su Brady i Wilfork ostali. Ukoliko imas odlican sistem onda ne bi trebao imati problema u smjeni generacije.

Vidjecemo kako ce BB rijesiti problem zvani Brady kada isti odluci da ide u penziju. Vecina govori da bi Mallett mogao biti dostojna zamjena Brady-u mada ja u njega licno nemam povjerenja - jer me je prethodne godine iznervirao u par navrata.
ma sve zavisi burazeru, kako ko sagradi sistem i kako ko pika i posluje, imas timova koji godinama ne mogu meda, pa Detroita 10 godina nije nigdje bilo, eo St Louis kakav su tim imali prije deceniju, i superbowl su igrali cini mi se, pa ih nea nigdje godinama, pa Miami, Titans itd. Sve zavisi, nekom treba decenija da stvori ekipu nekom uz par pickova i free agenta, trade napravi PO ekipu, sve zavisi od tima do tima. Nama je 10 punih godina trebalo da se sve poklopi. Ali to je najvise sto smo uzeli onog smrdu Davida Carra prvim pikom, unzadio nas je 5 godina.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 24 sep 2012, 02:47, ukupno mijenjano 2 puta.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 02:43

pa dobro naravno da moras imati dobar sistem ....samo dodje vrijeme kad se mora napraviti pauza...ebiga imali ste dobru rpiliku to Patriotsi i koriste...samo doce vrijeme da se mjenja..imali ste dobar draft ove sezone to vas je sad i jos ojacalo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 02:51

to je ono sto nema Baltimore a to je QB :)...sve imaju mogu jest malu djecu da imaju imalo boljeg QB
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 02:54

hocel ovaj sminker bacit makar TD..ebo ga RB baci ga trebas mi na fatasy..fakat me nece ovaj fantasy nikog a da krene ebo ga igra i sve ..svi nesto zakazu nema nikog da proigra
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2012, 02:55

SaltCityAttack je napisao/la:hocel ovaj sminker bacit makar TD..ebo ga RB baci ga trebas mi na fatasy..fakat me nece ovaj fantasy nikog a da krene ebo ga igra i sve ..svi nesto zakazu nema nikog da proigra
:lol:
Slabo si piko, ja eo 2 kola po 115 poena.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 sep 2012, 02:55

Odlican pocetak na teskom gosotvanju. Odbrana zasad odlicna nadam se da ce nastaviti ovako igrati.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 03:04

ovaj Lloyd nije mogo u Bearsima igrat pored Hestera, a sad jedan od boljih recivera :)..mislim bio je dobar ali je osudjen bio da ima Grossmana za QB ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.