Kakvi su ono natpisi od Srebrenika do GracaniceAboveTheLaw je napisao/la:Druže da Dase nema nebi ni Bratstva bilo u ovoj ligi..
Da$$$o odlazi

Moderator/ica: GracanicaAA
Kakvi su ono natpisi od Srebrenika do GracaniceAboveTheLaw je napisao/la:Druže da Dase nema nebi ni Bratstva bilo u ovoj ligi..
Kampanja hazima vikalaBenjo_AFC86 je napisao/la:Kakvi su ono natpisi od Srebrenika do GracaniceAboveTheLaw je napisao/la:Druže da Dase nema nebi ni Bratstva bilo u ovoj ligi..
Da$$$o odlazi
Kod nas je kulturna publika, engleski stil navijanja...pusti se ti ovih divljanja, penjanja po ograda baklji i toga...NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ljudi sta je sa nasim navijacima?
Ja znam da imaju sve potrebne navijacke rekvizite potrebne za dobro, dobro navijanje..
Treba to malo vidjeti pa malo ove srednjoskolce angazovat.. :/
Ja mislim da ja penzionerima dzaba, pocetkom sezone dobili su kao neke sezonske kartice i stime ulaze, a isto maloljetnicima je dzaba, jedino onim sew naplati sto u 15 godini izgledaju kao 20-to godjisnjaci..ElWeddo23 je napisao/la:Ma treba staviti besplatan ulaz penzionerim, mlađima od 18 i svim pripadnicama ljepšeg spola, na taj način da još više privučemo publike....
Pa tako ti i jest sad, samo plaćaju ulaz stariji od 18 , djeca, djevojke , i penzioneri ne plaćaju.ElWeddo23 je napisao/la:Ma treba staviti besplatan ulaz penzionerim, mlađima od 18 i svim pripadnicama ljepšeg spola, na taj način da još više privučemo publike....
Ma da hoce samo dole ispod tribina napravit WC, da svijet ne nosi katetere na tekmu HAHHAHAHA''AboveTheLaw je napisao/la:Pa tako ti i jest sad, samo plaćaju ulaz stariji od 18 , djeca, djevojke , i penzioneri ne plaćaju.ElWeddo23 je napisao/la:Ma treba staviti besplatan ulaz penzionerim, mlađima od 18 i svim pripadnicama ljepšeg spola, na taj način da još više privučemo publike....
Mislim da to nije ni neko ogromna investicija (nije nekih para a čoiku lijepo)NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ma da hoce samo dole ispod tribina napravit WC, da svijet ne nosi katetere na tekmu HAHHAHAHA''AboveTheLaw je napisao/la:Pa tako ti i jest sad, samo plaćaju ulaz stariji od 18 , djeca, djevojke , i penzioneri ne plaćaju.ElWeddo23 je napisao/la:Ma treba staviti besplatan ulaz penzionerim, mlađima od 18 i svim pripadnicama ljepšeg spola, na taj način da još više privučemo publike....
pa imas kroz sredinu terena imas ulaz, kad si zadnji put bio na stadionu???AboveTheLaw je napisao/la:A kako bi ti onda igrači izlazili na stadion za vrijeme utakmice ? na tribine pa preko ograde![]()
Najbolje je da se počne gradit druga tribina, kupit onu njivu do stadiona, samo malo će smetat ona nova zgrada, zezat će ulaz na tribinu, i onda u skolpu te tribine napravit svlačionice i to je to, imaš PL u gradu 100%.
Pa imas onaj prolaz izmedju onih starih tribina (prvih koje su sagradjene) i ovih novih, možeš li se sjetit, blizu polovice....AboveTheLaw je napisao/la:Svaku domacu sam na stadionu, samo to sto ti pricas ja ne mogu da skontam nikako , al hajd nebitno da ne tušimo bezze
Ma to bi bilo najbolje, naravno ako bi nova tribina mogla stat, ovaj sa zgradom doso do aut linije cccc..AboveTheLaw je napisao/la:A kako bi ti onda igrači izlazili na stadion za vrijeme utakmice ? na tribine pa preko ograde![]()
Najbolje je da se počne gradit druga tribina, kupit onu njivu do stadiona, samo malo će smetat ona nova zgrada, zezat će ulaz na tribinu, i onda u skolpu te tribine napravit svlačionice i to je to, imaš PL u gradu 100%.
E.O. ?cesc4 je napisao/la:Ljudi ja sam novi na forumu pa eto da znate da Bratstvo ima jos jednog navijaca na forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.