FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zel
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zel » 24 sep 2012, 00:11

bagra je napisao/la:Bice gusto u Zenici njima gori pod nogama :D :D
Gori njima, gori nama, ocekujem dobru utakmicu! :D
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 24 sep 2012, 00:11

od kako je amar preuuzeo zelju celik 9 utakmica ne moze dobiti 7 pobjeda zelje i 2 remija, tradicija se nastavlja ili rusi :D :D :D
Zadnja izmjena: bagra, dana/u 24 sep 2012, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo Likce

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 24 sep 2012, 00:15

bagra je napisao/la:od kako je amar preuuzeo zelju celik nas 9 utakmica ne moze dobiti 7 pobjeda zelje i 2 remija, tradicija se nastavlja ili rusi :D :D :D
otkad ti navijas za zelju matreti a do juce pises na temi celika :roll: :roll:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 sep 2012, 00:37

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

nanek

Post Postao/la nanek » 24 sep 2012, 01:48

Ti si zeljo sampion!Za tebe su svi kao igracke,ti si zeljo sampion.KRAJ PRICE!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 sep 2012, 05:31

Dobro je ovo, nadam se da ce i igraci a i navijaci nesto nauciti pa se vise nece igrati na praznoj Grbavici. Najvecu krivicu za ovu losu predstavu Zelje snose nasi navijaci koji su krivi za ovu situaciju u kojoj smo se nasli.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 24 sep 2012, 07:39

Ja ću se opet ponavljati k'o papagaj! Nama fali Nyema i trenutno ga niko u ovom timu ne može zamijeniti!
To je taj dio slagalice koji nikako da uklopimo! Zoli svaka čast, ali on ne može pružiti ni 20% onog što je Nyema pružao!
Ok nije nam ni odbrana u formi, ali da je ne znam ko štoper, kad te vezni ostave na udaru, odbrana samo može plakati!
Mi nemamo više tog trkača, koji je stizao sve živo da zatvori, zbog kojeg su mogli ofanzivnije igrati i Svraka i Jamak i bekovi...
Sad kad protivnik uzme loptu i krene u kontru kod nas je panika, pa makar to bio i Radnik jer odmah ide na zadnju liniju i tu ili će biti karton ili će proći što je u današnjem fudbalu nedopustivo!
U redu nije nam ni napad nešto u formi, ali vjerujte da je to zbog tog grča kad znaš ako odeš naprijed da si nazad ostavio 100% šansu iz kontre!
Amar to sigurno zna, ali nešto mora rješavati, jer ovako nam stvaraju šanse i ekipe koje bi da je Nyema tu mogle sanjati da pređu centar...
Možda sam malo dosadan, ali ja ne mogu prežaliti onakvog igrača...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 sep 2012, 08:15

Ja bih prije rekao da je do Bogija koji svaku tekmu koju igra ispadne 2-3 puta.. Ne znam zasto Vasilic nije sinoc igrao i jeli Bekric uopste bio na klupi posto neko rece da je noc prije vidjen u slogi u 3 ujutro??

Ovo je kriza koja je normalna u fudbalu i bolje da sada dodje i prodje nego kada se budu igrale odlucujuce utakmice.. Pa pogledajte start reala u spanskoj ligi.. Samo kod nas odmah "raspad sistema" nakon dva losa rezultata a kada se dobiju tri za redom odmah sampioni i te price..

I DA GUBIS 10:0 S JUGA BI SE PJESMA CULA: MI TE VOLIMO, MI TE VOLIMO !!!

Svi u Zenicu da se iskupimo za ove prazne tribine.. Zelji podrska treba vise nego ikada u ove zadnje tri godine..
BUDI ŽELJO !!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 sep 2012, 10:47

Ljudi ovi igraci zasluzuju da im se na ulici pucaju petke za ono sinoc ja licno kad sretnem bilo kojeg od njih cu da pljunem.
kada sam pisao o rezervama neki su se smijali ali evo ponovit cu

cutuk nije za fudbala,
yoshida nije za fudbala
tomic nije za Zelju %
pehilj,ramic kad oni nemaju zelje nemam ni ja
elvir colic na treningu nije opucao po golu sta onda vise tu vrijedi pricati
stanic je tata za ove rezerve ali decko pokusaj u nekom drugom klubu
zahvalti se bogicevicu i besliji onako kako dolikuje klubu FK Zeljeznicar
znaci koliko god da je prvestvo dugo ovo se mora uraditi zali boze para koje ovi igraci dobiju.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 24 sep 2012, 10:57

Ti bi se opet Besliji zahvaljivao a protiv Slavije uvali golčinu :o , i ako bi "otjerao " ove sve sto si nabrojao, kako i cime bi ti doveo zamijene za ove igrače ?

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 sep 2012, 11:01

CARSON je napisao/la:Ljudi ovi igraci zasluzuju da im se na ulici pucaju petke za ono sinoc ja licno kad sretnem bilo kojeg od njih cu da pljunem.

cutuk nije za fudbala,
yoshida nije za fudbala
tomic nije za Zelju %
znaci koliko god da je prvestvo dugo ovo se mora uraditi zali boze para koje ovi igraci dobiju.
A prijatelju kada ces vise da svatis, kada bi imali nekih para imali bih i adekvatne rezerve. Sve kosta. Ne moze se preko noci pronaci kakva adekvatna izmjena. Ovo sto si ti gore nabrojao je sve tacno, osim Beslije i Bogicevica. Da malo bolje pratis igru vidio bi koliko zapravo Beslijino iskustvo znaci u nasoj igri. Bogi je trenutno out formu, mada ne trebaju se na njemu kola slamati. Ja iskljucivo mislim da je za to krivac Amar, koju forsira stoperski dvojac Bogi-Kerla koji se bas ne snalazi dobro, bolje receno nikako, jer jedan od njih (Bogi) stalno visi. Ja visi tipujem na stoperski dvojac Vasilic-Bogi koji je sigurniji, smireniji u ostalom nismo tekme izgubili sa ovim stoperskim dvojcem. Naracno ne treba sada odmah i na Amar, jer mozda u ovoj njegovoj taktickoj zamisli dvojac Vasilic-Bogi se bas ne snalazi dobro, pa forsira ovaj drugu Bogi-Kerla, iz svojih nekih razloga.

Sto se igraca tice, mislim da su se neki non-salantno ponasaju i to je ono sto me najvise nervira. Neki isticu navijaci glavni krivac, a ja vas pitam sta bi bilo da je Siroki igrao sinoc a ne Bjeljina, koji realno sa onom nasom igrom bi nas poderao. Dakle, nema tu puno veze navijaci ili ne, bitno je zalaganje i borbenost, pa zelja koja ocigleno vidno nedostaja u zadnja dva kola, jer realno nasi igraci igraju kao muhe bez glave. Zasto? Je li finanskiska kriza udarila u glavu?, je li zasicenost u pitaju?, ma sta kod da se dogada ovakvav odnos igraca prema klubu ne smije biti, jer je Zeljo od njih napravio nekoga. Oni su mogli osvajati titule sa Modricom, Zrinjskim pa opet ne bi bilo nesto ako nisi sa Zeljom osvojio titulu.

Sto se Zenice tice, ma treba njima, treba nama, ja sam siguran da ce biti bunkeraski mec, tko pogodi prvi taj ce biti pobjednik. ;)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 sep 2012, 11:09

DzoleZeljo je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Ljudi ovi igraci zasluzuju da im se na ulici pucaju petke za ono sinoc ja licno kad sretnem bilo kojeg od njih cu da pljunem.

cutuk nije za fudbala,
yoshida nije za fudbala
tomic nije za Zelju %
A prijatelju kada ces vise da svatis, kada bi imali nekih para imali bih i adekvatne rezerve. Sve kosta. Ne moze se preko noci pronaci kakva adekvatna izmjena. Ovo sto si ti gore nabrojao je sve tacno, osim Beslije i Bogicevica. Da malo bolje pratis igru vidio bi koliko zapravo Beslijino iskustvo znaci u nasoj igri. Bogi je trenutno out formu, mada ne trebaju se na njemu kola slamati. Ja iskljucivo mislim da je za to krivac Amar, koju forsira stoperski dvojac Bogi-Kerla koji se bas ne snalazi dobro, bolje receno nikako, jer jedan od njih (Bogi) stalno visi. Ja visi tipujem na stoperski dvojac Vasilic-Bogi koji je sigurniji, smireniji u ostalom nismo tekme izgubili sa ovim stoperskim dvojcem. Naracno ne treba sada odmah i na Amar, jer mozda u ovoj njegovoj taktickoj zamisli dvojac Vasilic-Bogi se bas ne snalazi dobro, pa forsira ovaj drugu Bogi-Kerla, iz svojih nekih razloga.

Sto se igraca tice, mislim da su se neki non-salantno ponasaju i to je ono sto me najvise nervira. Neki isticu navijaci glavni krivac, a ja vas pitam sta bi bilo da je Siroki igrao sinoc a ne Bjeljina, koji realno sa onom nasom igrom bi nas poderao. Dakle, nema tu puno veze navijaci ili ne, bitno je zalaganje i borbenost, pa zelja koja ocigleno vidno nedostaja u zadnja dva kola, jer realno nasi igraci igraju kao muhe bez glave. Zasto? Je li finanskiska kriza udarila u glavu?, je li zasicenost u pitaju?, ma sta kod da se dogada ovakvav odnos igraca prema klubu ne smije biti, jer je Zeljo od njih napravio nekoga. Oni su mogli osvajati titule sa Modricom, Zrinjskim pa opet ne bi bilo nesto ako nisi sa Zeljom osvojio titulu.

Sto se Zenice tice, ma treba njima, treba nama, ja sam siguran da ce biti bunkeraski mec, tko pogodi prvi taj ce biti pobjednik. ;)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 24 sep 2012, 11:11

Momci, molim vas znam da nije off-topic ali mi hitno treba. Ima li neko da se razumije u automobile? Ako ima, na pp. Hvala

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 sep 2012, 11:18

nije to druze do Kerle sinoc da je on igrao mi sigurno ne bi gola primili vec je do Bogija koji je van svake forme cak je poceo dodavati protivnickim igracima nedo bog da nema Kerle ja ti kazem umjesto ovih 10 igraca koje imamo na platnom spisku a vjerujmi da nije mala cifra dovest dva kako treba

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 24 sep 2012, 11:47

Ja neznam sta se toliko uzbudzujete ,jbt pa dobro znate da nam je uvjek bila mana prva polovina prvenstva evo pogledajte malo kroz historiju,polako docice sve na svoje. Ocigledno je da su se igraci malo zasitili ali dok je brke tu ja se nesikiram ,mislim da ce u Zenici biti prekretnica .Gledam ove pitare koliko se jadni raduju koliko su zagorili da neznaju ni kako izgleda titula a vec najavljuju Titule kao svake god.samo polako braco sve ce doci na svoje kao sto brko kaze pogledajte zadnje tri sezone gdje smo bili na kraju prvog djela prvenstva i sve ce vam biti jasno zato no -sikiriki ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 sep 2012, 12:32

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha....proljeche je vashe,biche to udure ;)

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 24 sep 2012, 12:39

nukleusmember je napisao/la:ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha....proljeche je vashe,biche to udure ;)
Smaraš :?

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 sep 2012, 12:55

AboveTheLaw je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha....proljeche je vashe,biche to udure ;)
Smaraš :?
ne smaram nego plachem ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha,malo me hastra da ne otjerate "gospodara familije" dodushe,ja sam njegov najvechi fan vjeruj mi,k"o bi vam se ovoliko smij"o u suprotnom,ove godine npr ste mi produzhili zhivot na par godina sigurno,hvala vam,ne lozhim vas fakat,mrtav sam ozbiljan

voli vas vash bordoglavi kiklop

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 24 sep 2012, 13:12

citam postove i vidim neki brane bogija... nema tu sta zahvaliti mu i to je to zauzima mjesto nekom ko ce znati igrati i zeljeti igrati

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 24 sep 2012, 13:16

meni je drago da navijaci vaginaleta sa koseva respektuju i postuju naseg trenera..to je fair play..

ja bih zamolio naseg sefa,da na kraju prvenstva razlika bude pristojna,jer to je za dobrobit sarajevskog fudbala..sefe,neka bude bod razlike..nemoj da im kvaris idilu.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: greenwood, Levin, sassari i 76 gostiju.