Gori njima, gori nama, ocekujem dobru utakmicu!bagra je napisao/la:Bice gusto u Zenici njima gori pod nogama![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gori njima, gori nama, ocekujem dobru utakmicu!bagra je napisao/la:Bice gusto u Zenici njima gori pod nogama![]()
otkad ti navijas za zelju matreti a do juce pises na temi celikabagra je napisao/la:od kako je amar preuuzeo zelju celik nas 9 utakmica ne moze dobiti 7 pobjeda zelje i 2 remija, tradicija se nastavlja ili rusi![]()
![]()
A prijatelju kada ces vise da svatis, kada bi imali nekih para imali bih i adekvatne rezerve. Sve kosta. Ne moze se preko noci pronaci kakva adekvatna izmjena. Ovo sto si ti gore nabrojao je sve tacno, osim Beslije i Bogicevica. Da malo bolje pratis igru vidio bi koliko zapravo Beslijino iskustvo znaci u nasoj igri. Bogi je trenutno out formu, mada ne trebaju se na njemu kola slamati. Ja iskljucivo mislim da je za to krivac Amar, koju forsira stoperski dvojac Bogi-Kerla koji se bas ne snalazi dobro, bolje receno nikako, jer jedan od njih (Bogi) stalno visi. Ja visi tipujem na stoperski dvojac Vasilic-Bogi koji je sigurniji, smireniji u ostalom nismo tekme izgubili sa ovim stoperskim dvojcem. Naracno ne treba sada odmah i na Amar, jer mozda u ovoj njegovoj taktickoj zamisli dvojac Vasilic-Bogi se bas ne snalazi dobro, pa forsira ovaj drugu Bogi-Kerla, iz svojih nekih razloga.CARSON je napisao/la:Ljudi ovi igraci zasluzuju da im se na ulici pucaju petke za ono sinoc ja licno kad sretnem bilo kojeg od njih cu da pljunem.
kada sam pisao o rezervama neki su se smijali ali evo ponovit cu
cutuk nije za fudbala,
yoshida nije za fudbala
tomic nije za Zelju %
pehilj,ramic kad oni nemaju zelje nemam ni ja
elvir colic na treningu nije opucao po golu sta onda vise tu vrijedi pricati
stanic je tata za ove rezerve ali decko pokusaj u nekom drugom klubu
zahvalti se bogicevicu i besliji onako kako dolikuje klubu FK Zeljeznicar
znaci koliko god da je prvestvo dugo ovo se mora uraditi zali boze para koje ovi igraci dobiju.
DzoleZeljo je napisao/la:A prijatelju kada ces vise da svatis, kada bi imali nekih para imali bih i adekvatne rezerve. Sve kosta. Ne moze se preko noci pronaci kakva adekvatna izmjena. Ovo sto si ti gore nabrojao je sve tacno, osim Beslije i Bogicevica. Da malo bolje pratis igru vidio bi koliko zapravo Beslijino iskustvo znaci u nasoj igri. Bogi je trenutno out formu, mada ne trebaju se na njemu kola slamati. Ja iskljucivo mislim da je za to krivac Amar, koju forsira stoperski dvojac Bogi-Kerla koji se bas ne snalazi dobro, bolje receno nikako, jer jedan od njih (Bogi) stalno visi. Ja visi tipujem na stoperski dvojac Vasilic-Bogi koji je sigurniji, smireniji u ostalom nismo tekme izgubili sa ovim stoperskim dvojcem. Naracno ne treba sada odmah i na Amar, jer mozda u ovoj njegovoj taktickoj zamisli dvojac Vasilic-Bogi se bas ne snalazi dobro, pa forsira ovaj drugu Bogi-Kerla, iz svojih nekih razloga.CARSON je napisao/la:Ljudi ovi igraci zasluzuju da im se na ulici pucaju petke za ono sinoc ja licno kad sretnem bilo kojeg od njih cu da pljunem.
kada sam pisao o rezervama neki su se smijali ali evo ponovit cu
cutuk nije za fudbala,
yoshida nije za fudbala
tomic nije za Zelju %
pehilj,ramic kad oni nemaju zelje nemam ni ja
elvir colic na treningu nije opucao po golu sta onda vise tu vrijedi pricati
stanic je tata za ove rezerve ali decko pokusaj u nekom drugom klubu
zahvalti se bogicevicu i besliji onako kako dolikuje klubu FK Zeljeznicar
znaci koliko god da je prvestvo dugo ovo se mora uraditi zali boze para koje ovi igraci dobiju.
Sto se igraca tice, mislim da su se neki non-salantno ponasaju i to je ono sto me najvise nervira. Neki isticu navijaci glavni krivac, a ja vas pitam sta bi bilo da je Siroki igrao sinoc a ne Bjeljina, koji realno sa onom nasom igrom bi nas poderao. Dakle, nema tu puno veze navijaci ili ne, bitno je zalaganje i borbenost, pa zelja koja ocigleno vidno nedostaja u zadnja dva kola, jer realno nasi igraci igraju kao muhe bez glave. Zasto? Je li finanskiska kriza udarila u glavu?, je li zasicenost u pitaju?, ma sta kod da se dogada ovakvav odnos igraca prema klubu ne smije biti, jer je Zeljo od njih napravio nekoga. Oni su mogli osvajati titule sa Modricom, Zrinjskim pa opet ne bi bilo nesto ako nisi sa Zeljom osvojio titulu.
Sto se Zenice tice, ma treba njima, treba nama, ja sam siguran da ce biti bunkeraski mec, tko pogodi prvi taj ce biti pobjednik.
Smarašnukleusmember je napisao/la:ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha....proljeche je vashe,biche to udure
ne smaram nego plachem ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha,malo me hastra da ne otjerate "gospodara familije" dodushe,ja sam njegov najvechi fan vjeruj mi,k"o bi vam se ovoliko smij"o u suprotnom,ove godine npr ste mi produzhili zhivot na par godina sigurno,hvala vam,ne lozhim vas fakat,mrtav sam ozbiljanAboveTheLaw je napisao/la:Smarašnukleusmember je napisao/la:ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha....proljeche je vashe,biche to udure