Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bravo @willy 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
hodža je napisao/la:čuj Arsenal siguran..niđe veze![]()
danas lagano, bez pretjerivanja
City-Arsenal...1X...1,30
United...Daje gol...1,25
Udinese...Daje gol...1,30
Napoli...Daje gol...1,20
Hannover...Daje gol...1,25
A.Madrid-Valladolid...1...1,35
R.Vallecano-R.Madrid...2...1,30
Partizan-Sloboda...1...1,20
kvota : 6,67

i da ne možeš gol zabit

FORZA MARŠAL !!!
@PINTOL ako mogu sutra analize hokej malo ranije 

Željeznicar za život cijeli !
Pity1900 je napisao/la:aarau biel 1 1,5
lille lyon ps1 1,6
rayo real 2 1,25 odgodjeno
kvota oko 3
mozda jos marseille 1
sretno
FK Sloboda Tuzla
a najzalosnije sto nisam stavio 16e nego 10km na premieru i dodam još manje kartona Liverpool-Utd(zbog toga sam i igrao u premieru jer u wwinu nema kartona na ponudi),Rayo-Real 2 i Seppija h2 5,5....e nece više ovaj idiotski tenis na moj listić...........vecaveca je napisao/la:amarosim je napisao/la:Ok,imam 16e na racunu u wwin i danas razmisljam da sve stavim na ovaj par:
Košarka,Superkup Barcelona-Real 2 2,10
Barca na ovom turniru bez Navarra i Jasikeviciusa,jucer sam pisao kako su dobili Valenciju,bez ove dvojice kreacija napada je ostala na Huertasu i Lorbeku,ostatak ekipe Mickael,Ingles,Tomic,Jawai,Sada,Abrines je vrlo solidan ali ocekujem danas da se osjeti itekako nedostatak ove dvojice(pogotovo Navarra koji odlvaci pozornost cijele obrane pa je ostalima lakse igrati)...
Eh s druge strane Real,po meni najsmjesnija ekipa u zadnjih 6-7 godina u Europi sto se tice slaganja ekipe,svake godine je bila neka velika čistka,mijenjali su trenere ko ludi,placali igrace masno a neki(vecina)to nije zasluzila,ove godine zadrzali okosnicu(otisli samo Tomic i Velickovic),dosli Rudy,Draper(po meni nije pojacanje jer je prepuhan igrac a svakako nije za Reala) i sjajni centar Slaughter(bas ono sto im je trebalo,jak u skoku i konkretan u napadu)..........Lull(dobro je odigrao Olimpijadu,valjda ce biti malo konstantniji u sezoni),Rodriguez,Mirotic(sjajna prosla sezona),Pocius,Reyes,Begić su respektabilna druzina,sinoc pobjeda protiv zaragoze,na pol.su vodili 5 a onda u 3.cet idu na +20,zavrsilo je 7-8...............
AKo Real ovakvu Barcu danas ne dobije,ljudi koji vodite Real,ugasite klub,jer Barca mozda nikad slabija nije bila,a vi svake godine nesto se ko pušete,kao mozemo osvojiti domaci naslov,pa je li konacno dosla ta godina.......Osvajanje ovog Superkupa bi za Real znaci veliki podstrek za domacem prvenstvo i Euroligu........sretno..............
bracika fina lova
Zadnja izmjena: amarosim, dana/u 23 sep 2012, 23:04, ukupno mijenjano 2 puta.
joj ovog Indianapolisa koji kreteni com...

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
amko21 je napisao/la:amko21 je napisao/la:za sutra :
TIKET 1:
Catania - Napoli x2 @ 1.29
Atl.Madrid - Valadolid 1 @ 1.30
Marsile - ETG FC 1 @ 1.30
Ajax gg1 @ 1.05
KVOTA: 2.38
TIKET 2
Lille - Lyon 2 @ 3.20 (1:1)
Athl.Bilbao - Malaga 2 @ 3.10 (0:0)
KVOTA: 9.92
Valerenga v Honefoss BK
Gosti su u velikim problemima jer su ostali bez skoro kompletnog veznog reda. Riski (21/9 m), Hovda (13/1 m), Bolseth (18/2 m) i Haugen (21/0 m) ne igraju danas, a osim njih zbog povreda i suspenzija nema ni defanzivaca Groven-a (18/1 d) i Sigurdsson-a (21/3 d). Nastup napadača Magnussen-a (11/0 f) je neizvestan.
Gosti su u velikim problemima jer su ostali bez skoro kompletnog veznog reda. Riski (21/9 m), Hovda (13/1 m), Bolseth (18/2 m) i Haugen (21/0 m) ne igraju danas, a osim njih zbog povreda i suspenzija nema ni defanzivaca Groven-a (18/1 d) i Sigurdsson-a (21/3 d). Nastup napadača Magnussen-a (11/0 f) je neizvestan.
Bet Info Team
Hvala.Emir ZENICA je napisao/la:Bravo @willy

Imal sta za danas 

Sporting-Gil Vicente 1x
Dijon-Clermont 1x
Aalborg-Esbjerg dg1
Blackpool-Huddersfield dg1
17/BiH-17/Francuska 2
Valeranga-Honefoss dg1
Alania-Anzhi gg1
Fener-Trabzon dg1
Goteborg-Gais 1
Helsingborg-Malmo gg1
Trelleborg-Halmstad gg1
Winterthur-Will dg1
Kvota: 10,07
Ulog: 10,00
Dobitak: 100,70
Dijon-Clermont 1x
Aalborg-Esbjerg dg1
Blackpool-Huddersfield dg1
17/BiH-17/Francuska 2
Valeranga-Honefoss dg1
Alania-Anzhi gg1
Fener-Trabzon dg1
Goteborg-Gais 1
Helsingborg-Malmo gg1
Trelleborg-Halmstad gg1
Winterthur-Will dg1
Kvota: 10,07
Ulog: 10,00
Dobitak: 100,70
Mektic - Fabbiano 1 @1,85
Malisse - Escofier (+5,5) H2 @1,85
Veić - Sousa 1 @1,50
Torebko - Arenas (-20,5+) z1 @1,85
Malisse - Escofier (+5,5) H2 @1,85
Veić - Sousa 1 @1,50
Torebko - Arenas (-20,5+) z1 @1,85
SAMO ČELIK !
- stomaklija
- Kontakt:
Kladi li se ko u WWIN-u? F2, jel to hendikep, ne kontam nikako 

jeste.stomaklija je napisao/la:Kladi li se ko u WWIN-u? F2, jel to hendikep, ne kontam nikako
Košarka,Baskijski kup
Bilbao-Caja Laboral 2 1,80
Veliki derbi igraju ove dvije ekipe u nekom njihovom kupu,domacini je Bilbao koji je u pripremnom razdoblju imao problema sa povredama,Zizis,Hamilton i Hervelle su imali problema sa povredama ali ce vcrs biti u sastavu ali je njihova minutaza upitna dok Verginis nece biti u sastavu zbog ozljede sake....doveli su ove godine još Pilepića,Sergija Sancheza,Moermana i Rakovića,ostali su Raul Lopez,Mumbru,Vasiliadis i Grimau,uglavnom su slabiji nego lani,uvelike su smanjili proracun..........
Caju laboral mrzim iz dna duše i rijetko ih igram cak i kad kuci igraju zbog njihovog stila-šutirajmo izvana pa sta bude,nema više Teletovica,Ribasa i Pirgionija,novi igraci su Cabezas,Rochestie(nije me dojmio za C.Goru u kvalif.za EP),Pleiss i Causeur(MVP francuske lige prosle sez),takodjer tu je i fizicki mnogo spremniji Lampe koji je prošle sez,odigrao 5-6 utak jer je imao tesku povredu koljena i on ce im biti najvece pojacanje ove sezone,ostatak ekipe cine Oleson,San Emeterio,Nocioni,Huertel i N.Bjelica,jedino je upitan nastup M.Bjelice....mislim da ce ove godine igrat raznovrsnije jer nema Teletovica koji je imao monopol na šut,a nema ni neke pretjerane zvijezde,sad vidjet cemo kako ce to ispast...Ivanovic voli ovakve ekipe koje ce igrati timski......
Ovaj par analiziram onako cisto da se nesto odigra,nije mi dvojka toliko sigurna jer je ovo njihov veliki derby ali mozda zbog ovih ozljeda igraca Bilbaa,moze se probati dvica....sretno..........
Bilbao-Caja Laboral 2 1,80
Veliki derbi igraju ove dvije ekipe u nekom njihovom kupu,domacini je Bilbao koji je u pripremnom razdoblju imao problema sa povredama,Zizis,Hamilton i Hervelle su imali problema sa povredama ali ce vcrs biti u sastavu ali je njihova minutaza upitna dok Verginis nece biti u sastavu zbog ozljede sake....doveli su ove godine još Pilepića,Sergija Sancheza,Moermana i Rakovića,ostali su Raul Lopez,Mumbru,Vasiliadis i Grimau,uglavnom su slabiji nego lani,uvelike su smanjili proracun..........
Caju laboral mrzim iz dna duše i rijetko ih igram cak i kad kuci igraju zbog njihovog stila-šutirajmo izvana pa sta bude,nema više Teletovica,Ribasa i Pirgionija,novi igraci su Cabezas,Rochestie(nije me dojmio za C.Goru u kvalif.za EP),Pleiss i Causeur(MVP francuske lige prosle sez),takodjer tu je i fizicki mnogo spremniji Lampe koji je prošle sez,odigrao 5-6 utak jer je imao tesku povredu koljena i on ce im biti najvece pojacanje ove sezone,ostatak ekipe cine Oleson,San Emeterio,Nocioni,Huertel i N.Bjelica,jedino je upitan nastup M.Bjelice....mislim da ce ove godine igrat raznovrsnije jer nema Teletovica koji je imao monopol na šut,a nema ni neke pretjerane zvijezde,sad vidjet cemo kako ce to ispast...Ivanovic voli ovakve ekipe koje ce igrati timski......
Ovaj par analiziram onako cisto da se nesto odigra,nije mi dvojka toliko sigurna jer je ovo njihov veliki derby ali mozda zbog ovih ozljeda igraca Bilbaa,moze se probati dvica....sretno..........
Ljudi cekam jos Real,da li da branim? 

Koji dobitak?Papalukas je napisao/la:Ljudi cekam jos Real,da li da branim?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Rayo(+2)-Real...H2...2,45
Alania-Anzhi...2...1,90
Deportivo-Sevilla...0-2 gola...1,70
Panata-Atromitos...1...2,10
Valerenga-Honefoss(+1)...H1...2,50
kvota : 42,64
Alania-Anzhi...2...1,90
Deportivo-Sevilla...0-2 gola...1,70
Panata-Atromitos...1...2,10
Valerenga-Honefoss(+1)...H1...2,50
kvota : 42,64
FORZA MARŠAL !!!
316 km,mogao sam i sinoc braniti al nisam htio al sad mi nesto smrdi kad su prebacili za danas....
Ja sam stavio 60 KM na 1x, nesto mi suhveli kad je odgodjen za danasPapalukas je napisao/la:316 km,mogao sam i sinoc braniti al nisam htio al sad mi nesto smrdi kad su prebacili za danas....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.