Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Realno, ovaj PES je odron teški. Ništa značajno nisu napravili, sve na isti fazon kao i prošli.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Za sve vas koji imate problem sa izbacivanjem iz igre,morate skinut dt07(teško je 950mb).
I u mene je tako isto bilo kad krenem na exibithion samo izbaci neki windows problem ,nema sta nisam skido al opet nece i na kraju skinem ovaj pes edita patch kad nece ga pokrenit i probam preko run as administrator kad moze i sad igram bez problema na high*p!p!t@* je napisao/la:Ovo je smiješno, mogu samo igrati Ligu prvaka, Kopa Libertadores i to da ne ulazim na game plan, odma' zaštopa. I naravno mogu raditi treninge, i editovati i praviti klubove stadione itd...
Smijurija majke mi...
- Ponos Torina
- Kontakt:
samo skidati "Reloaded"verziju...
da li je ko kupio original?mogu samo reci da je konami smetljarska kompanija,samo 30% ljudi koji su kupili igru mogu trenutno da igraju online,masa ljudi nemoze da udje i da se loguje na online..jednostavno pokusas da uradis login sve ono sto trebas i ono te samo baca na main menu...vec 3 dana cekam nebili konami sta to popravio.....
da li je ko kupio original?mogu samo reci da je konami smetljarska kompanija,samo 30% ljudi koji su kupili igru mogu trenutno da igraju online,masa ljudi nemoze da udje i da se loguje na online..jednostavno pokusas da uradis login sve ono sto trebas i ono te samo baca na main menu...vec 3 dana cekam nebili konami sta to popravio.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Imaš li ti na orginalnoj igrici opciju da igraš onu normalnu ligu?
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Reloaded mi je verzija i sve je kopirano i instalirnao kako treba rld.dll file je također kopiran, al' me izbacuje iz master lige, exibitiona, lige, kupa, itd...
Ako neko zna rješenje nek' kaže brate, il' da brišem soker...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ja sam skinuo ovaj neki soccer i sve mi normalno radi, samo mi nema one opcije da igram ligu, ostalo sve ime.
Željezničar ale!
ja sam skinuo bio pes 13 negjde ljudi skinulo mi igricu za nekih 20 minuta nisam mogao vjerovati naravno odmah sam pomislio da je fake ili fale medjutim usao u igricu i sve normalno islo od becom a legend do ML ali kad je izasao patch instaliras patch i ne moze ni patch a ni soccer visee tak oda sam obrisaoo
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Moze li mi neko objasniti kako da sa Unitedom onom deiblnom Rafaelu objasnim da on nema sta traziti na prvoj stativi ? Kako da editujem "napad" kornera, ko ce ici na skok, ko ostajato po strani, ko cekati odbijenu, ili nije valjda da te opcije nema **** !
Sto se tice najbolje verzije PES-a bez bugova to je RELOADED
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- adas_barca
- Kontakt:
Na pesu12 bila je opcija players to join attack to je u formaciji gdje biraš ko će ti izvodit prekide.( tu označiš stopere).Rafael bi ti onda na skok došao jedino ako naštimaš one crtice na ofanzivno(ja mislim select+r2).neo je napisao/la:Moze li mi neko objasniti kako da sa Unitedom onom deiblnom Rafaelu objasnim da on nema sta traziti na prvoj stativi ? Kako da editujem "napad" kornera, ko ce ici na skok, ko ostajato po strani, ko cekati odbijenu, ili nije valjda da te opcije nema **** !
Da određuješ ko ostaje po strani a ko čeka odbijenu nema opcije.
I meni to smeta jer često kad pošaljem stopere u skok vrati se neki napadač(koji bi bio dobar na skoku).
Ja sam trenutno u Celti Vigo.Igrao sam prvu sezonu u VVVenlo,zatim u Lorientu (gdje citavu polusezonu nisam dobio prilike) i sada sam dosao u Celtu Vigu gdje sam standardni prvotimac.U Lorientu kada sam zatrazio da budem doveden,sansa da igram je bilo 83%,a dok se sve to rijesilo,oni su vec doveli 3,4 igraca i onda mi je sansa postala 10% da igram i naravno da sam otisao.Igram i za BIH,pozvan sam..U 3 utakmice sam bio 3 puta MOTM.U celti mi je i plata dobro,dosta veca nego u Lorientu i VVVu.Sljedeca stanica ce vjerovatno biti EPL,tim tipa Swansea,Newcastle ili tako neko.Overall raiting mi je 71 trenutno.
Nakon 15-ak neuspjesnih pokusaja da predjem u Ateltico ili Valenciju, napokon mi agent sredi prelazak u Valenciju. Tu cu ostat do kraja ugovora ( 3 godine, a mozda i necu
) i onda pravac Real do kraja karijere 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jel do mene ili je stvarno lahko dati gol sa boljim igracima.Pa 6 od 10 suteva Runija zavrsili u golu i to 2 preko 30 metara 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Do tebe je, igraš na amateur. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Beginer ocam mogHigh je napisao/la:Do tebe je, igraš na amateur.
Volim te Celik ! ! !
Al Vučinić trpa na ovom sokeru šta je ono onako
Svaka tekma minimalno 2 gola 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Chicharito14
- Kontakt:
Kad izlazi ovo za ps2?
De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Scholes, Giggs, Nani, Rooney, Van Persie!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
UNITED WE STAND, UNITED WE WRITE!
Trebalo bi izaci 28.9.,ali nije jos sigurno
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
al i borini trpa isto,imam njega i drogbu,drugi mi je igro do ozljede i sad prvi svaku tekmu gol-dvabagrcavi je napisao/la:Al Vučinić trpa na ovom sokeru šta je ono onako![]()
Svaka tekma minimalno 2 gola
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Et ti jarane napisao sam ti skini Pes EDIT patch (ako vec nisi skino ) i meni je tako bilo i samo sam skino patch igram sad normalno !!*p!p!t@* je napisao/la:Reloaded mi je verzija i sve je kopirano i instalirnao kako treba rld.dll file je također kopiran, al' me izbacuje iz master lige, exibitiona, lige, kupa, itd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.