RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
P.S
Je li raja ovdje zaista ne shvata da nije toliki problem trener.
Mi jednostavno nemamo kvalitetu (na stranu amaterizam Asmira kao trenera).
S ovom bi se ekipom i The Special One borio za donji dio tabele.
Rekao bih, URAVA NAPOLJE, ali ko ce doci ? Opet u krug isti ljudi.
Niko nece da se uzme Veleza, shvatite... Niko normalan !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
eto govore da Salem hoce da dodje i da popravi stanje, ali prvo hoce da se klub ocisti od nepozeljnih u upravi.Ako zaista zeli Salem da dodje ,treba sve uraditi da se to i desi.Jedino nas on(ili neko njemu slican) izbaviti iz ovih amaterskih i provincijskih metoda radaTitova-Juga je napisao/la:P.S

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Titova-Juga
- Kontakt:
rodjak je napisao/la:eto govore da Salem hoce da dodje i da popravi stanje, ali prvo hoce da se klub ocisti od nepozeljnih u upravi.Ako zaista zeli Salem da dodje ,treba sve uraditi da se to i desi.Jedino nas on(ili neko njemu slican) izbaviti iz ovih amaterskih i provincijskih metoda radaTitova-Juga je napisao/la:P.S
Niko nece da se uzme Veleza, shvatite... Niko normalan !Na samom smo dnu i sto se tice rada i igre i posjete na stadionu.
FORZA VELEZ
Subotu vecer vidjeh Ibrakovica u fejicevoj...
Samo ne njega i njegove leprsave igre : D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
U ovom Veležu sve je problem i sve bi trebalo promijeniti. Diletantsku upravu koja je dozvolila da imamo ovakav igrački kadar koji nema kvalitete ni za federalne lige. Trenera koji vuče poteze koji su za svakog nerazumni, osim za njega, a pritom je u folu sve je super samo vi izdržite pa će Velež bitit evropski klub. Kodro tamo Kodro vamo Kodro gore Kodro dole, uz to umiksaš Mehremića i Škaljića u odbrani i dobiješ 3 komada za 25 minuta. Izmjene pravi u 80 i nekoj minuti, da sačuva rezultat.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Treba neko ko će ostvariti koheziju između igrača,navijača,uprave...
Toga sada nema i zbog toga je ovakav RA,zbog toga je ovakav crnjak i apatija.
A svi vi koji branite igrače...vani si sa 21-22 godine lider ekipe,već izgrađen igrač,u nas su talenti do tridesete.
Ne znam kakvo im je stanje sa plaćama,kolike su i kako redovne,ali ove godine imaju solidne sponzore,dobili su autobus,imaju koliko-toliko solidan stadion,svlačinonice...idu na pripreme u Tursku,Francusku,Hrvatsku...
Imaju solidne uvjete za naše prilike.A kako to vraćaju?
Čitao sam prije početka prvenstva kako je Velež najbolja trkačka ekipa.
Pa trči,nedostatak kvaliteta nadoknadi trkom,zalaganjem,borbenošću.
Kada tome dodamo neprofesionalnost samih igrača,bančenje,pijančevanje bez ikakve doze respekta prema Veležovom dresu...dobro smo i 13.
Treba neko da uleti u klub,neko ko ne yebe 2% klanove,talove.
Treba neko da prodrma,da igračima yebe majku za ovakve predstave,da im nakon ovakve utakmice odmah održi trening.Pa ako se nekome ne sviđa Velež,ako ne želi dati 100% sebe,neka igra u Branitelju(i oni će nas prestići),Čapljini ili Troglavu.
Toga sada nema i zbog toga je ovakav RA,zbog toga je ovakav crnjak i apatija.
A svi vi koji branite igrače...vani si sa 21-22 godine lider ekipe,već izgrađen igrač,u nas su talenti do tridesete.
Ne znam kakvo im je stanje sa plaćama,kolike su i kako redovne,ali ove godine imaju solidne sponzore,dobili su autobus,imaju koliko-toliko solidan stadion,svlačinonice...idu na pripreme u Tursku,Francusku,Hrvatsku...
Imaju solidne uvjete za naše prilike.A kako to vraćaju?
Čitao sam prije početka prvenstva kako je Velež najbolja trkačka ekipa.
Pa trči,nedostatak kvaliteta nadoknadi trkom,zalaganjem,borbenošću.
Kada tome dodamo neprofesionalnost samih igrača,bančenje,pijančevanje bez ikakve doze respekta prema Veležovom dresu...dobro smo i 13.
Treba neko da uleti u klub,neko ko ne yebe 2% klanove,talove.
Treba neko da prodrma,da igračima yebe majku za ovakve predstave,da im nakon ovakve utakmice odmah održi trening.Pa ako se nekome ne sviđa Velež,ako ne želi dati 100% sebe,neka igra u Branitelju(i oni će nas prestići),Čapljini ili Troglavu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
I da,treba im konačno utuviti u glavu da MI nismo zadovoljni sa skoro 20 godina konstantnog prosjeka,borbe za opstanak,federalne lige.
Svake godine ista priča...ove godine nam je cilj sredina tabele i uigravanje ekipe
Ja nisam baš neki pobornik mahalanja i 'napadanja' na ulici ali dobar način je slanje mailova,da vide da neće ići ovako.
Ja krećem danas,još će par mojih poznanika isto,zatrpavanje 'sandučića'
Samo oštro i na prvu [email protected].
I stvarno bih volio da se izgubi i ova protiv Leotara...
Svake godine ista priča...ove godine nam je cilj sredina tabele i uigravanje ekipe
Ja nisam baš neki pobornik mahalanja i 'napadanja' na ulici ali dobar način je slanje mailova,da vide da neće ići ovako.
Ja krećem danas,još će par mojih poznanika isto,zatrpavanje 'sandučića'

Samo oštro i na prvu [email protected].
I stvarno bih volio da se izgubi i ova protiv Leotara...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
ne znam šta bi nam donio poraz protiv leotara. samo bi dublje potonuli. u pravu si za igrače, ako ne znaju igrati, neka se bar bore. oni uopšte nisu svjesni da ovakvom igrom i zalaganjem neće ostati u veležu. dobili su ove sezone jedinstvenu priliku i ko zna kada će opet. naš narod nije programiran da razmišlja dugoročno. uđeš u prvu postavu veleža i automatski kontaš kako si u životu uspio, ne trebaš se više dokazivati, sad si pravi igrač i igrat ćeš do kraja života u prvoj. eventualno ćeš preći u barcu.
ja sam im najviše vjerovao, ali su me pojedinci strašno razočarali. ovo nije ni kvalitet, a pogotovo nije pristup za premijer ligu. trebaju nam profesionalci koji na fudbal neće gledati kao na razonodu nego kao na posao za koji su plaćeni i za koji se bore da ga zadrže. tri dobra igrača koji ozbiljno shvataju svoj posao i znaju lopte mogu promijeniti ovu ekipu za 180 stepeni. opet sam ja za mlade igrače, samo napravit konkurenciju ovim sadašnjim, da znaju da se bez njih može. bez obzira ko bio trener.
ja sam im najviše vjerovao, ali su me pojedinci strašno razočarali. ovo nije ni kvalitet, a pogotovo nije pristup za premijer ligu. trebaju nam profesionalci koji na fudbal neće gledati kao na razonodu nego kao na posao za koji su plaćeni i za koji se bore da ga zadrže. tri dobra igrača koji ozbiljno shvataju svoj posao i znaju lopte mogu promijeniti ovu ekipu za 180 stepeni. opet sam ja za mlade igrače, samo napravit konkurenciju ovim sadašnjim, da znaju da se bez njih može. bez obzira ko bio trener.
Ma nisu bitni treneri u svemu ovome. Mi nemamo kvalitetnih igrača i s tim se treba pomiriti. Kakvi talenti i bakrači, talenat je odavno ostao na mostarskim ulicama a ove nade što imamo u prvom timu su igrači koji su jednostavno gurani od strane nekoga čitavo vrijeme.
Who dares, wins !
1998/99 bili četvrti (samo bošnjački klubovi),S kojim trenerom i u na kraju koje sezone je Velez imao najbolji plasman, cisto onako informativno.
2000/01 bili peti (bošnjački i hrvatski klubovi),
2009/10 bili sedmi (svi klubovi iz bih)
više sa pozaboravljao ko je vodio. čini mi se ibraković 09/10, tana 00/01 i ne sjećam se ko je 98/99. nek me ispravi neko, mrsko mi sad kopati

kralj_je_mrtav je napisao/la:Ovo me interesovalo oko zajednicke lige jer vidim ovaj titova u svakom postu pokusava izvrijedjati onog koji je s Velezom u zajednickoj ligi napravio najbolji rezultat. Razumijem sve, i neke mozda privatne razmirice i slicno, ali cu ti reci da ste u toj sezoni, pogotovo njenom prvom dijelu igrali najbolje, rasuli ste Zelju u dva navrata u Kupu i prvenstvu na Grbavici i na nesrecu izgubili. To ce ti svaki navijac Zelje priznati, dakle samo argumenti i da, mozda ce ti on opet biti trener, ako Tana ode, ali ovaj ti nece otici, jbg Damir ga tu cuva.kajl je napisao/la:1998/99 bili četvrti (samo bošnjački klubovi),S kojim trenerom i u na kraju koje sezone je Velez imao najbolji plasman, cisto onako informativno.
2000/01 bili peti (bošnjački i hrvatski klubovi),
2009/10 bili sedmi (svi klubovi iz bih)
više sa pozaboravljao ko je vodio. čini mi se ibraković 09/10, tana 00/01 i ne sjećam se ko je 98/99. nek me ispravi neko, mrsko mi sad kopati
misliš nermin. ne volim ni ja ibrakovića. može i džafa biti sedmi ove sezone

nek tana preuzme kormilo

- Titova-Juga
- Kontakt:
Navedi te svake postove ?kralj_je_mrtav je napisao/la:
Ovo me interesovalo oko zajednicke lige jer vidim ovaj titova u svakom postu pokusava izvrijedjati onog koji je s Velezom u zajednickoj ligi napravio najbolji rezultat.
Ne rise zivota ti, ne pricaj gluposti, ne lupetaj ko maksim!
Dok nas je on vodio imali smo TALENTOVAN roster u pravom smislu te rijeci!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma dobre smo mi igrace imali, samo je velika greska sto je on sve igrace potpiso na 1 godinu... I kad je zavrsila sezona svi dobri igraci otisli...
Ostat će trener Veleža
Džafić: Neću napustiti brod koji tone
Dva poraza su nogometaši Veleža doživjeli u Vrapčićima nakon sedam kola. To je, naravno, zabrinjavajuće, ali trener Asmir Džafić nema namjeru napustiti svoje izabranike.
Velež iz sedam kola ima isto toliko osvojenih bodova i nalazi se u donjem dijelu tabele. Nakon pobjede nad Gradinom u Gradačcu u četvrtom kolu BH Telecom Premijer lige, Velež je remizirao sa Olimpicom, a onda je upisao dva poraza (Sarajevo i GOŠK) uz ukupnosedam primljenih i dva data gola.
"Neću ostaviti brod koji tone. Čim sam došao u klub, rekao sam da me zanima rad na pola godine, neću odustati", kazao je Džafić za Dnevni list, napravivši kratki osvrt na domaći poraz od gostiju iz Gabele:
"Sve je pošlo naopako od prve minute. Gol smo praktički primili odmah na startu, u petoj sekundi, a nakon 25 minuta bilo je 3:0 za GOŠK. Jasno, sva se koncepcija, sve ono što smo planirali, brzo raspala. Odatle se vrlo teško bilo vratiti, mogli smo samo pokušati popraviti dojam. GOŠK je zasluženo slavio, bolja je momčad".
"Govorio sam to i prije GOŠK-a, teško je dobiti dvije utakmice kod kuće zaredom. Ja sam GOŠK shvaćao kao utakmicu sezone, iako ona to objektivno nije, no sada će nam svaka druga slijedeća biti važna. Leotar je dobra, iskusna momčad, sigurno neće biti lako", dodao je trener Rođenih.
Dva poraza su nogometaši Veleža doživjeli u Vrapčićima nakon sedam kola. To je, naravno, zabrinjavajuće, ali trener Asmir Džafić nema namjeru napustiti svoje izabranike.
Velež iz sedam kola ima isto toliko osvojenih bodova i nalazi se u donjem dijelu tabele. Nakon pobjede nad Gradinom u Gradačcu u četvrtom kolu BH Telecom Premijer lige, Velež je remizirao sa Olimpicom, a onda je upisao dva poraza (Sarajevo i GOŠK) uz ukupnosedam primljenih i dva data gola.
"Neću ostaviti brod koji tone. Čim sam došao u klub, rekao sam da me zanima rad na pola godine, neću odustati", kazao je Džafić za Dnevni list, napravivši kratki osvrt na domaći poraz od gostiju iz Gabele:
"Sve je pošlo naopako od prve minute. Gol smo praktički primili odmah na startu, u petoj sekundi, a nakon 25 minuta bilo je 3:0 za GOŠK. Jasno, sva se koncepcija, sve ono što smo planirali, brzo raspala. Odatle se vrlo teško bilo vratiti, mogli smo samo pokušati popraviti dojam. GOŠK je zasluženo slavio, bolja je momčad".
"Govorio sam to i prije GOŠK-a, teško je dobiti dvije utakmice kod kuće zaredom. Ja sam GOŠK shvaćao kao utakmicu sezone, iako ona to objektivno nije, no sada će nam svaka druga slijedeća biti važna. Leotar je dobra, iskusna momčad, sigurno neće biti lako", dodao je trener Rođenih.
- Titova-Juga
- Kontakt:
"Govorio sam to i prije GOŠK-a, teško je dobiti dvije utakmice kod kuće zaredom"
Ne ulijeva samopouzdanje.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
nemoj biti trener veleža ako ne možes pobijedit 2 utakmice zaredom i to Gošk i LeotarTitova-Juga je napisao/la:"Govorio sam to i prije GOŠK-a, teško je dobiti dvije utakmice kod kuće zaredom"

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
cuj izjave tesko je dobiti dvije utakmice zaredom kod kuceTitova-Juga je napisao/la:"Govorio sam to i prije GOŠK-a, teško je dobiti dvije utakmice kod kuće zaredom"

Moze li ista reci na to da smo u 4 dosadasnje utakmice na domacem terenu duplo vise bodova izgubili nego sto smo osvojili(osvojili samo 4 boda u 4 domace utakmice a izgubili 8

Sto se tice trenera meni se do sada najvise svidio nacin rada Milomira Odovica,i da je on bio sa onom ekipom umjesto Ibrakovica mislim da bi bili u samom vrhu i u borbi za Evropu.Ostalo ne vrijedi ni spominjati osim Mitrovica koji je izuzetan trener ali eto nije dobio ni priliku da pokaze sta zna
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
E moj Džafiću. Ja se crvenim tvojih izjava. Normalno da je nakon 25 minuta bilo 3:0 za Gošk kad si igrao bez odbrane. Čuj teško je dobiti dvije utakmice zaredom kod kuće i sad će svaka druga biti važna cccccvm22 je napisao/la:Ostat će trener Veleža
ako se nakon dzafica izabere ibrakovic, treba ponovo pokrenuti bojkot!
kerzen je napisao/la:ako se nakon dzafica izabere ibrakovic, treba ponovo pokrenuti bojkot!
neće bola. vidićeš, skidaju se džafa, zaim i mrkva protiv leotara i uzimaju ih 3-4 razlike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.