powerplay je napisao/la:Ima li ko snimak Suljićevog gola, ali sa kamere iza gola. Mali ga je majstorski zavalio
buraz imas ovdje na izvjestaju:
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
powerplay je napisao/la:Ima li ko snimak Suljićevog gola, ali sa kamere iza gola. Mali ga je majstorski zavalio
Sarajevo ponovo prvo na vječnoj listi Premijer lige
FK Sarajevo, sa šest uzastopnih pobjeda i ukupno 19 osvojenih bodova, ponovo je izbio na prvo mjesto vječne liste najboljih klubova Premijer lige.
Tim sa Koševa je zaostajao za vodećim Željezničarom pet bodova prije početka ovoga prvenstva, ali je nadoknadio taj zaostatak obzirom na pet bodova prednosti i sada zbog bolje gol-razlike zauzima prvo mjesto na vječnoj listi.
Bordo tim je odigrao ukupno 315 utakmica od osnivanja Premijer lige, ostvarivši 165 pobjeda, 69 remija i 81 poraz, za ukupno 564 osvojena boda koliko ima i Željezničar, ali Sarajevo je sa gol-razlikom 526:297 (+229) ispred Plavih, koji su također odigrali 315 utakmica sa skorom 166 pobjeda, 66 remija i 83 poraza. Gol razlika Plavih je 511:293 (+218).
Treći je Široki Brijeg sa 558 bodova, a zatim slijede Zrinjski, Leotar, Sloboda, Čelik, Borac... koji imaju ozbiljniji zaostatak za vodećom trojkom.
Alfa_Muzijak je napisao/la:Muntajte raju za siroki. Ja vec troje premunt'o za tekmu. Sve ispod 10 ljami necu da vidim, jel jasno
Cemu prozivanje djecace?mma_hz je napisao/la:Mahsuz sellam za @denzimarea..ima mahanje sa vrha tablice..![]()
![]()
"uprava napolje"![]()
![]()
Kako te nije stid da pricas o klempi janice jedan. Mi i kad dobijemo klempu budemo 2., 3. ili maksimalno 4. na tabeli, a vi prije rata vise igrali u drugoj ligi nego u prvoj, poslije rata lovite u mutnom i ti dosao ovdje da se podsmijavas. Hajde lagano tuguj, vase je proljece i prosle ste sezone imali -7 u odnosu na nas pa stigli. Imate vi gospodara familije, a znamo ko vedri i oblaci. I ove godine bi mogli imati kriminalno sudjenje protiv ubica i ponisteni gol i svasta nesto.BLU SKY je napisao/la:Samo da na kraju nedobijete klempu kao i svih ovih godina ,ali eto lijepo vas vidjeti kako se radujete unaprijedSabinho je napisao/la:Ponovice se sezona 2006/2007 i ni manje ni vise nego i posljednje kolo.Ista situacija je bila i tada,kad smo u zadnjem kolu docekali Radnik i nabili petardom.Godine cekanja su iza nas,titula nam se smijesi
CUJ "djecace"ehhehe,ajde ok..ma bitno je da se ti javljas samo kada treba kritikovati ili u tvom slucaju bolje reci samo pljuvati..Denizmare je napisao/la:Cemu prozivanje djecace?mma_hz je napisao/la:Mahsuz sellam za @denzimarea..ima mahanje sa vrha tablice..![]()
![]()
"uprava napolje"![]()
![]()
Mozda ti se nekad nije svidio moj komentar ili kritika,ali je meni pogled na tabelu sigurno drazi nego tebi bar duplo.
Nadam se da ce tako abd ostati do zadnjeg kola. Kao sto sam kritikovao i upravu ,mora se reci da je sad sve idealno,i da stvari idu dobrim tokom po nas.
Ali ako bude potrebe za kritikom ne brini javicu se,ne iz mrznje,vec suprotno,prema jedinom klubu. Poz i smanji tenzije....
hebo ba vise prenose...svi na kosevoSarajlijc@ je napisao/la:Nedelja 19:00, ima i prenos na Areni.
http://fksinfo.com/prvi-tim/statistika" onclick="window.open(this.href);return false;payton je napisao/la:ne rece mi niko kako nasi stoje sa kartonima tj kome prijeti pauza radi istih
U subotu zbog prenosa valjda. 17hado-hz je napisao/la:Sta je vise konacno i kad se igra...subota 15h,17h 19h ili nedelja nek se odluci vec jednom.....???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.