Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Sretno večeras Husrefe Musemiću ti ih načni mi ćemo ih dokrajčiti
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
Čestitam igračima i stručnom štabu na osvojenom bodu! 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Idemooooooooooooooooooooooooooooooooo daljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee----bilo je dobro.Sve cestitke nasim nogometasima i st.stabu.Djelmic odlicno odigrao ---ma svi su zasluzni za bod.Mancini je napisao/la:Čestitam igračima i stručnom štabu na osvojenom bodu!
Uvijek sam bio otpimista sto se tice gostovanja u Sirokom. Nekako nam lezi taj teren i redovno odigramo dobro na Pecari. Utakmica odlicna za nase uslove i ovo je bio dokaz da se i na nasim terenima moze igrati lijepo. Za mene je ovaj bod velik kao i pobjeda i smatram da je Musemic imao lijep debi na klupi. Veceras bih posebno izdvojio Kapica, koliko je taj momak pretrcao u ovoj utakmici. Ostatak ekipe je takodjer odigrao veoma dobru utakmicu i ako se po jutru dan poznaje, Husref bi nas mogao odvesti tamo gdje nam je cilj. SRETNO!
Cestitam na osvajanju boda u Hercegovini. 
Svaka cast !!! idemo napred 
1.Sarajevo
2.Olimpic
3. ?
4. ?
2.Olimpic
3. ?
4. ?
-
ivan.balic
- Kontakt:
Lijepo, lijepo. Moglo se na kraju i do tri boda, ali je bod više nego OK. Lijepo je da je tradicija nastavljena. Olimpic nikada nije izgubio na Pecari, a to nije mala stvar. Sada sve ovjeriti pobjedom protiv Travnika.
Olimpic je doveo dva super pojacanja (Skoro i Ristic) svaka cast za upravu kluba i gospodina Nijaza. Oni ce u narednih utakmicama pokazati zbog cega su tu. Dolazim u subotu da navijam za Vukove !!!!!!!
Voleo bih da vako ostane do krajaaaaaaaaaaaaaaaaaa,no ima se jos igrat i bice jos tekmi za radovanje-e jesmo sinoc proslavili BOD sa gostovanja ,bilo je ludilo na Alipašinom kod naseg jarana Hase u kaficu---IDEMO DALJE,.,.,.,.,.,.,.,..Anceloti je napisao/la:1.Sarajevo
2.Olimpic
3. ?
4. ?
+1pabizo je napisao/la:Voleo bih da vako ostane do krajaaaaaaaaaaaaaaaaaa,no ima se jos igrat i bice jos tekmi za radovanje-e jesmo sinoc proslavili BOD sa gostovanja ,bilo je ludilo na Alipašinom kod naseg jarana Hase u kaficu---IDEMO DALJE,.,.,.,.,.,.,.,..Anceloti je napisao/la:1.Sarajevo
2.Olimpic
3. ?
4. ?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Idemooooo FC Sarajevoooooo !!!!!
Lakse, druze, bice postova... Ne brini se!Anceloti je napisao/la:Idemooooo FC Sarajevoooooo !!!!!
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Vi ste ozbiljna ekipa i sa vama nema šale a eto i mi se borimo za neko mjesto koje vodi u EvropuAnceloti je napisao/la:Idemooooo FC Sarajevoooooo !!!!!
Imal vam Salčinovića gdje nešto slabo igra u posljednje vrijeme 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
konkurencija je velika za mjesto a sta je licno sa njim neznam.Majstor je Salčinovic i puno zna loptesamocelik je napisao/la:Imal vam Salčinovića gdje nešto slabo igra u posljednje vrijeme
Da ga niste izgubili u onoj Džamiji pored stadionapabizo je napisao/la:konkurencija je velika za mjesto a sta je licno sa njim neznam.Majstor je Salčinovic i puno zna loptesamocelik je napisao/la:Imal vam Salčinovića gdje nešto slabo igra u posljednje vrijeme
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
E sta ti to sada treba paša,,,,,,,,,,,,,samocelik je napisao/la:Da ga niste izgubili u onoj Džamiji pored stadionapabizo je napisao/la:konkurencija je velika za mjesto a sta je licno sa njim neznam.Majstor je Salčinovic i puno zna loptesamocelik je napisao/la:Imal vam Salčinovića gdje nešto slabo igra u posljednje vrijeme![]()
![]()
Olimpic Sarajevo
Igrao je Salčinović prethodne tekme,ne znam jeli bio na klupi.Znam da su na klupi bili osim onih što su ušli još Hajradinović,Bučan,rezervni golman i još jedan igrač ali se sad ne mogu sjetiti.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.