Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Siroki nikada nije pobijedio Olimpic kao domacin.
nisi shvatio poentu prijatelju..ti si govorio o bunkeru,ja kazem da svaki klub (svjesno ili nesvjesno),igra bunker u gostima..evo kaze covjek da i vas Olimpic redovno zajebe kuci..
tako da... 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
bagrcavi je napisao/la:Željo će opet biti šampion

::::SAMO ČELIK::::
zamorano je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Željo će opet biti šampion![]()
![]()
Ovo je prizemlje,bajke su na spratu
![]()
![]()

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
prestani provaljivati upišah se od smijeha.zamorano je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Željo će opet biti šampion![]()
![]()
![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Kad se igra sljedeće kolo? Srijeda ili subota?
Evo i Velez otpustio Dzafica. Koliko je do sada otpustenih trenera u Premijer ligi BiH ? 
@KOMT , Mislim da je iduce kolo za vikend.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
vi ako samo jos kikasate u nicaze...vec sada ti kazem da NECETE BITI SAMPIONI i mozete se poceti baviti kupombagrcavi je napisao/la:samo opušteno, radujte se, nadajte se, planirajte proslave kao i svake godine
pod kiksom mislim na X i poraz jer vam igra samo pobjeda ali tesko vam je to u zenici..blizi vam je kvalitetan X

YES.WE.DID.
jarane uz duzno postovanje nalozio si se pravo ! Ohani malo ....sta i da ne budemo ? Pa prosla godina kolko smo vam nabili kompeks jos te nije popustilo jbg shvatam tepayton je napisao/la:vi ako samo jos kikasate u nicaze...vec sada ti kazem da NECETE BITI SAMPIONI i mozete se poceti baviti kupombagrcavi je napisao/la:samo opušteno, radujte se, nadajte se, planirajte proslave kao i svake godine
pod kiksom mislim na X i poraz jer vam igra samo pobjeda ali tesko vam je to u zenici..blizi vam je kvalitetan X

Željeznicar za život cijeli !
Dobro, Milane. Već ste prvaci, idi slavi i nemoj da dosađuješ više. Pa najmanje dvije (Željina i ova), a možda i tri (ne otvaram pitarsku temu, bojim se da ne nagazim) si upropastio. Boli me qrac ako budete prvaci, boli me qrac i ako Željo ne bude, kao da je to najveći problem. Rekao si svoje, smatraš da ćete biti prvaci, druge nećeš uvjeriti dok i matematički ne bude tako i kraj priče. Stop dječijim prepucavanjima na forumu!payton je napisao/la:vi ako samo jos kikasate u nicaze...vec sada ti kazem da NECETE BITI SAMPIONI i mozete se poceti baviti kupombagrcavi je napisao/la:samo opušteno, radujte se, nadajte se, planirajte proslave kao i svake godine
NAPRIJED NARODE!
4898999 cirkaMaestro^^ je napisao/la:Evo i Velez otpustio Dzafica. Koliko je do sada otpustenih trenera u Premijer ligi BiH ?

Upišah se ja bolan od smijeha,cuj zeljo ce biti sampionbagrcavi je napisao/la:prestani provaljivati upišah se od smijeha.zamorano je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Željo će opet biti šampion![]()
![]()
![]()
![]()

Ma kakav Čelik cuj njegbagrcavi je napisao/la:Dobro, Čelik će biti šampion.Sretan ?

Sto se tice ove sezone, ako se ukljuci Dzafic i Gavran, 9 od prvog kola ove sezone, od kraja prosle sezone (od 1. juna) cak 12Kvota je napisao/la:4898999 cirkaMaestro^^ je napisao/la:Evo i Velez otpustio Dzafica. Koliko je do sada otpustenih trenera u Premijer ligi BiH ?
@KOMT , Mislim da je iduce kolo za vikend.![]()
![]()

Gradina je rekorder. Već četvrti trener a tek 7 kolo iza nas.
- bistrikboy
- Kontakt:
Drago mi je da je ova sezona do sada regularna jer Željo nije prvi,vidjecemo hocel' tako ostati! 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nemoj se sekirat, kad Željo zasjedne na prvu poziciju opet će bit neregularna.bistrikboy je napisao/la:Drago mi je da je ova sezona do sada regularna jer Željo nije prvi,vidjecemo hocel' tako ostati!

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ma vidi se odmah da se regularnost popravila, čim mi ne možemo Radnika dobiti, znači babo više ne pomaže. Hajd' dobro je bilo dok je trajalo.bistrikboy je napisao/la:Drago mi je da je ova sezona do sada regularna jer Željo nije prvi,vidjecemo hocel' tako ostati!

Trenutno korisnika/ca: perodeformero, samirr i 25 gostiju.