RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo ne Ibrakovica...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
"Igramo lijepo za oko."AMADUDI je napisao/la:Samo ne Ibrakovica...
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ako ibrakovića dovedu, mahniti su. može salem, vrata mu nisu nikad šire otvorena bila. ne gori klubu pod nogama kao kad je džafa preuzeo tim, ima vremena ima podršku - nek izvoli.
http://www.javno.ba/urednikov-odabir/ha ... -vele.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Crvenarmija
- Kontakt:
1. Vilu, ibrakovićevog intimusa odstranit iz kluba!
2. ako se dovede ibraković razbit upravu u titovoj!
-
Crvenarmija
- Kontakt:
onda ova uprava stvarno nije normalna.polupat im sve.kerzen je napisao/la:1. Vilu, ibrakovićevog intimusa odstranit iz kluba!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ma dovest Avdu
.
Ajmo Saleme
.
Ajmo Saleme
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ovako nije islo dalje to je cinjenica,
valjda ce ova promjena donijeti pozitivan sok,
jer u ovo prvenstvo smo krenuli katastrofalno,
nijedan igrac jos nema definisane pozicije u timu i ko
god da sada dodje nece imati lagan zadatak.
I apsolutno se slazem sa djelom forumasa,
samo ne Ibrakovica, onaj je u stanju givikt razvalit
valjda ce ova promjena donijeti pozitivan sok,
jer u ovo prvenstvo smo krenuli katastrofalno,
nijedan igrac jos nema definisane pozicije u timu i ko
god da sada dodje nece imati lagan zadatak.
I apsolutno se slazem sa djelom forumasa,
samo ne Ibrakovica, onaj je u stanju givikt razvalit
Uvijek na ovoj temi neko na nekog svrsava. Prvo je iskreni svrsavo citav drugi dio prosle sezone na hirosa,pehlica i handzica sad ovaj svrsava na ibrakovica 
-
Forza velez
- Kontakt:
kralj_je_mrtav je napisao/la:A sad kao ne bojkotujete, puni Vrapcici svaku tekmu, ko je ovdje lud?kerzen je napisao/la:ako se nakon dzafica izabere ibrakovic, treba ponovo pokrenuti bojkot!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bojkot nije, raja starija ne ide na tekme jer oni su svjesni ove situacije njih lazu 20 godina o nekom velezu koji ce se boriti za vrh na tribinama su ostali klinci koji se loze na neke huligane
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
zao mi stvarno sto nas Ibraka odbi,ja se nado opet leprsavoj i prepoznatljivoj tika-taka igri,ali ne bi srece izgleda ,hebi ga,vjerovatno covjek ima ponudu iz nekog inostranog kluba
A slazem se sa ovim gore da i GRakovic treba da otpepa 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Jao @ bekiću, isto si dijete, k'o zna, možda i jesi ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ko ce sada preuzeti kormilo Rođeni da mi je znat :S 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
rodjak je napisao/la:GRakovic
Kojih likova ima na ovom forumu iskreni i ovaj kralj ko njih financira da trolaju da mi je znat
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Vidi novinarčića što gonjaju svoje neke interese.AMADUDI je napisao/la:http://www.javno.ba/urednikov-odabir/ha ... -vele.html
Salem spasilac. Ko i burazer mu.
Who dares, wins !
care,je li to za mene govoris ili za ovoga prije sto je prvi reko GRakovic (pa mu se ja narugo)Bliss je napisao/la:rodjak je napisao/la:GRakovic![]()
![]()
Kojih likova ima na ovom forumu iskreni i ovaj kralj ko njih financira da trolaju da mi je znat
Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 25 sep 2012, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
ja navijam za ovakvog trenera da nam sjedne na klupu,znam da bi tribine bile vazda puneANTIFA ! je napisao/la:Ko ce sada preuzeti kormilo Rođeni da mi je znat :S
http://****.ba/vijest/43545" onclick="window.open(this.href);return false; (dodaj s c sport umjesto zvjezdica)
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ne mogu da zamislim šta bi joj se sve dobacilo s dedarske nakon poraza !rodjak je napisao/la:ja navijam za ovakvog trenera da nam sjedne na klupu,znam da bi tribine bile vazda puneANTIFA ! je napisao/la:Ko ce sada preuzeti kormilo Rođeni da mi je znat :SSamo se bojim da niko od igraca ne bi htijeo da ide na teren da igra lopte svi bi vise volili sjediti na klupi za rezervne igrace(glumili bi da su povrijedjeni hehe)
http://****.ba/vijest/43545" onclick="window.open(this.href);return false; (dodaj s c sport umjesto zvjezdica)
Who dares, wins !
SALEM ILI ODA!!! al prije oda. s njim smo najbolje igrali, imali rezultate niko nas nije kantao. miran je i castan covjek za razliku od ibrakovica koji je najveci necovjek u bh.fudbalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.