Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ovaj nonsalantni pas Ikeru je njegova prva pogreska od pocetka sezone.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma znam i ja da Alvaro nije vrh vrhova, ali kad bolje pogledam, na tržištu nema igrača koji bi bio drastičan update u odnosu na njega.Dzoni je napisao/la:Nekakav crnac mu je pravio bruku problema u odbrani,a sto se tice njegovog ofanzivnog ucinka nula bodova.
Dakle ako se to moze nazvati povratkom u sivilo onda...![]()
Kad god gledam Reala molim Boga da on nesto ne ujebe,il da ga mijenja...a onda se skontam da nema ni na klupi boljeg
Gledam onog Maicona protiv Reala, hvala Bogu da ga nismo kupili, a ja sam prvi bio za njega.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ma ne moze covjek bit pametan kad je ta tema u pitanju.raul-zakon je napisao/la:Ma znam i ja da Alvaro nije vrh vrhova, ali kad bolje pogledam, na tržištu nema igrača koji bi bio drastičan update u odnosu na njega.Dzoni je napisao/la:Nekakav crnac mu je pravio bruku problema u odbrani,a sto se tice njegovog ofanzivnog ucinka nula bodova.
Dakle ako se to moze nazvati povratkom u sivilo onda...![]()
Kad god gledam Reala molim Boga da on nesto ne ujebe,il da ga mijenja...a onda se skontam da nema ni na klupi boljeg
Gledam onog Maicona protiv Reala, hvala Bogu da ga nismo kupili, a ja sam prvi bio za njega.
pogledaj snimu pa ćeš vidjet da je upravo xabi dodo tom liku što je puco, dakle sam je zakuho kašu, i onaj faul komotno za crveni večeras najlošiji imo je par solidnih lopti. Igrač utakmice definitivno ronaldoDzoni je napisao/la:.Alonso je spasio i siguran pogodak kada je sa gol crte izbacio loptu nakon pokusaja jednog od igraca Raya.
Tako da nije cudo ako kazem da je (opet) bio najbolji.
Najgori...ne znam.
Kako bolan bolan crveni, kako dođe do toga. Nije bio grub start, nit je bio zadnji igrač u odbrani. Faul jest bezobrazan, ali to mu je pos'o.Hammer je napisao/la: pogledaj snimu pa ćeš vidjet da je upravo xabi dodo tom liku što je puco, dakle sam je zakuho kašu, i onaj faul komotno za crveni večeras najlošiji imo je par solidnih lopti. Igrač utakmice definitivno ronaldo
Ja nikad u životu onakav faul nisam vidio bukvalno ga je obgrlio oko struka i svuko na pod, kako to nije crveniSPY je napisao/la:
Kako bolan bolan crveni, kako dođe do toga. Nije bio grub start, nit je bio zadnji igrač u odbrani. Faul jest bezobrazan, ali to mu je pos'o.
Mogao ga je bezobrazno pokosit, ligamente mu pokidat sve. Ovako mirno, "gospodski".Hammer je napisao/la:Ja nikad u životu onakav faul nisam vidio bukvalno ga je obgrlio oko struka i svuko na pod, kako to nije crveniSPY je napisao/la:
Kako bolan bolan crveni, kako dođe do toga. Nije bio grub start, nit je bio zadnji igrač u odbrani. Faul jest bezobrazan, ali to mu je pos'o.
Ma zuti karton zasluzio ga je i dobio i kraj price,kakav crveni kakvi bakraci.
http://www.101greatgoals.com/gvideos/ik ... vallecano/" onclick="window.open(this.href);return false;
jel opet umro neki njegov fan il ...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- deenniiVCF
- Kontakt:
Iz penala dao + gol za 2-0, sto ce ga slavit ? :Sbarca_87 je napisao/la:http://www.101greatgoals.com/gvideos/ik ... vallecano/
.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
zato sto cassilas izgleda isto ko da su primili gol a ne dali,ne mora ga slavit al nako ozbiljan bit nezzdeenniiVCF je napisao/la:Iz penala dao + gol za 2-0, sto ce ga slavit ? :Sbarca_87 je napisao/la:http://www.101greatgoals.com/gvideos/ik ... vallecano/
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Zato sto je do ovih problema i stvaranja klanova slavio svaki...deenniiVCF je napisao/la:Iz penala dao + gol za 2-0, sto ce ga slavit ? :Sbarca_87 je napisao/la:http://www.101greatgoals.com/gvideos/ik ... vallecano/
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Pitat ce vas iduci put da li treba da se slavi ili ne.
Ni lesinari vam nisu ravni cekate hoce li se sta desiti da bi se nasladjivali.
Klanovi???
Zali Boze sto su neki uopste naucili da citaju,jer i kad citaju krive stvari citaju.
Ima i boljih stvari za procitat od baljezgarija kvazi novinara cijim prdoklacenjima hranite svoju bolest.
Niko nije rekao:"Pogledaj Casillasa koji lik jbt,nece da slavi golove zbog nekog malca koji je umro,svaka mu cast!"
Vec ajde da komentarisemo kako je on se tamo posvadjao sa Ronaldom i napravio neki klan...pa nije ovo Big Brother,jbt...
A u medjuvremenu Ronaldo 152 iz 152...
Samo iznosim cinjenicu,a vi se nastavite klanjati svom boznastvu mesiju i ostalim epilepticnim apostolima.
Sto se tice ovog navijaca najseljackijeg kluba na svijetu manchestera,sta da kazem...
Ni lesinari vam nisu ravni cekate hoce li se sta desiti da bi se nasladjivali.
Klanovi???
Zali Boze sto su neki uopste naucili da citaju,jer i kad citaju krive stvari citaju.
Ima i boljih stvari za procitat od baljezgarija kvazi novinara cijim prdoklacenjima hranite svoju bolest.
Niko nije rekao:"Pogledaj Casillasa koji lik jbt,nece da slavi golove zbog nekog malca koji je umro,svaka mu cast!"
Vec ajde da komentarisemo kako je on se tamo posvadjao sa Ronaldom i napravio neki klan...pa nije ovo Big Brother,jbt...
A u medjuvremenu Ronaldo 152 iz 152...
Samo iznosim cinjenicu,a vi se nastavite klanjati svom boznastvu mesiju i ostalim epilepticnim apostolima.
Sto se tice ovog navijaca najseljackijeg kluba na svijetu manchestera,sta da kazem...
Casillas posle tekme..

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu na Vallecasu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Essien 6,5
Ronaldo 7
Dal oni gledaju utakmice uopste.
Ronaldo 7
Dal oni gledaju utakmice uopste.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- KapioFootball
- Kontakt:
barca_87 je napisao/la:http://www.101greatgoals.com/gvideos/ik ... vallecano/
Cassillas je obavio svoj ritual, dodirnuo je precku
HALA MADRID!!!
ma trebo je izvadit rinuka i pokazat izbliza kameri da na njoj ima tetovirano puta barca
svaki put kad Ronaldo da gol,tim potezom bi zadovoljio sve navijače Barcelone i ne bi postavljali stupidna pitanja više.
svaki put kad Ronaldo da gol,tim potezom bi zadovoljio sve navijače Barcelone i ne bi postavljali stupidna pitanja više.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- raul-zakon
- Kontakt:
Za sve hejtere...
Iker:"Ronaldo i ja smo u jako dobrim odnosima .."
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- LarryDavid
- Kontakt:
Dzeko: "Zadovoljan sam u Citiju."raul-zakon je napisao/la:Za sve hejtere...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.