FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 sep 2012, 11:21

Eee tako ti to biva kad počneš pratiti calcio od 2006.

Forma je trenutna, klasa je vječna.

Hvala ti,Moratti! Ugasi ovaj provincijski klub!
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 25 sep 2012, 11:37

GaziHusrevbeg je napisao/la:Eee tako ti to biva kad počneš pratiti calcio od 2006.

Liga prvaka Intre 3,Juventus 2.
A imas na History chanel utakmicu kako Juve uzima Ligu prvaka.
:D
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 25 sep 2012, 11:38

GaziHusrevbeg je napisao/la:Eee tako ti to biva kad počneš pratiti calcio od 2006.

Ajde u Seriu B .

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 25 sep 2012, 11:40

@Gazi Husrev Beg- koja bolan vasa klasa?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 25 sep 2012, 11:43

Ultras1921 je napisao/la:@Gazi Husrev Beg- koja bolan vasa klasa?
Mozes ti njemu pricati 3 dana, on nece skontati.
Pa juventus u Ligi prvaka nije nikada meda mogao,sa najboljom ekipom Bufon,kanavaro,emerson,zambrota,turam.itd....nista nisu uspjeli u europi!
Kada se gleda europa,smjesni!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 sep 2012, 11:45

Nakon Novare i Hajduka došao red da i Siena živi vječno. :lol:

Stramacioni ostani što duže u klubu, sutra će Leteći magarci da polete... :mrgreen:

Ne želim da se raspravljam bezveze, dobro znate da nije bilo calciopolija nikad ništa ne biste osvojili. Juve i Milan su tih sezona platili ceh, vi lafo počeli dominirati, a evo kako sad vidim sami sebe uništavate. Sad slijedi normalno novih 20 godina lutanja dok se opet ne skonta kako kazniti Juve i Milan.

Ja normalno uživam u svemu tome.

Onaj mi spominje History channel, a do 2010. prescritti na finale čekali 42 godine. Tad mi je i pra pra dedo bio živ. :lol:

43 utakmice bez poraza će vam dati odgovor na sva vaša pitanja. 8-)

:arrow:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 25 sep 2012, 11:47

amelonix je napisao/la:Moratti smatra kako Inter i njegov gradski rival Milan više ne pripadaju evropskoj eliti klubova, jer nemaju dovoljno novca za skupa pojačanja.

"Inter i Milan više ne pripadaju vrhu evropskog fudbala. Mi imamo dobrih igrača u ekipi, ali više ne možemo priuštiti da dovedemo igrača i da za njega platimo 20 ili 30 miliona eura", smatra Moratti.

definitivan pokop intera morati ne krije sta nas ceka u buducnosti,ja sam siguran da inter vise nikada nece biti u vrhu italijanskog fudbala,a o evropi samo mozemo sanjati 2010god i jednog profesora iz Setubala,jako tesko mi se pomiriti sa cinjenicom da se inter vise ne moze nositi sa PSG,TOTENHAM,MALAGA,CITY,RUBIN,ZENIT,HAJDUK,VASLUI,ROMA,LAZIO,a kamoli sa elitom evropskog nogometa koji su za samo 2 god postali vasiona za nas,a ne takoi davno mi smo bili vasiona za njih dok nas morati nije ubio,tesko je voljeti klub koji je na samrti,klub koji izdise,klub koji ne vredi vise nista,klub koji je iznutra zahrdzao,tesko je ali moram jer nemogu se sada presaltat na juventus jer njih mrzim,jos malo cu pricekat nebi li se nesto popravilo a ako se to ne desi onda cu potraziti neki novi klub za koji cu navijati,mozda to bude neki velikan sa dalekoga istoka ili hladne rusije,mozda mahalhacka ili spartak moskva,a inter neka umre lagano u svojoj jadu i bijedi zajedno sa masonom moratiem i njegovoj okultnoj bedy,i onaj manji milanski klub isto ceka izumiranje i pretvaranje u proslost,pa kao i nebi kada sa njim upravljaju impotentni starci sa objesenom facom....
Kako si ti jadan druže, stidi se :roll:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

amelonix
Kontakt:

Post Postao/la amelonix » 25 sep 2012, 12:08

Huska je napisao/la:Amele da barem hoces potraziti novi klub, jer nisi ti vidio navijaca Intera ocima, i ti si jedan od onih sto ih mijenjaju kao carape, vjerovatno si prije Interove triplete navijao za Barcu, sada ces za neki od umjetnih klubova, jer oni su sada inn...

Moratti koliko god da radi lose u zadnje vrijeme, previse je dao za Inter da se tako o njemu prica, da nije bilo njega ne bi bilo ni triplete...

Jos bi ja ppisao al jedna mi je ruka u gipsu, pa je i ovo dosta

huso,samo da ti napomenem da sam vjerovatno puno duze navijac intera od tebe,od 1996god,ovo je samo odraz moje ogorcenosti ljudima koji su unistili grande inter :|
| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O

cassano1987
Kontakt:

Post Postao/la cassano1987 » 25 sep 2012, 12:29

e moj gazi-husrevbeg tek je pocela sezona ima jos dosta toga da inter pokaze a vidjet cemo se mi u europa ligi posto vi nemozete proci u vasoj grupi Celzi i Shakhtar:::::::::::Forzaaa Inter::::::::::: :evil: :twisted: :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 sep 2012, 12:54

Auu počeli su se otkrivati ovi od 2006 pa na ovamo :lol: :mrgreen: .

A ovo za Morattia sigurno da se nema para kao nekad, ali i on malo sere sa ovom pričom.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 25 sep 2012, 13:14

amelonix je napisao/la:
Huska je napisao/la:Amele da barem hoces potraziti novi klub, jer nisi ti vidio navijaca Intera ocima, i ti si jedan od onih sto ih mijenjaju kao carape, vjerovatno si prije Interove triplete navijao za Barcu, sada ces za neki od umjetnih klubova, jer oni su sada inn...

Moratti koliko god da radi lose u zadnje vrijeme, previse je dao za Inter da se tako o njemu prica, da nije bilo njega ne bi bilo ni triplete...

Jos bi ja ppisao al jedna mi je ruka u gipsu, pa je i ovo dosta

huso,samo da ti napomenem da sam vjerovatno puno duze navijac intera od tebe,od 1996god,ovo je samo odraz moje ogorcenosti ljudima koji su unistili grande inter :|
Pa majka mu stara, cekao si 10 godina na scudetto i naosvajali ih se i sada problem opet cekati, tako mora biti, nismo nista losiji nego pocetkom ovog stoljeca, ali su nas razmazile brojne titule, pa nam sada sve ovo tesko pada, zar ne. A ako si navijac i ostat ces...

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 25 sep 2012, 13:21

E ja mislim da opet pretjerivate sa nekim rijecima i komentarima, doticete se neki tema na koje dusmani iz drugi liga jedva cekaju da vide to neslaganje i svadu jer svaka velika imperija je se sama urusila iznutra to je bilo sa nasim calciom, da se bogdom nije nikad dogodila 2006 i da italije nije upala u ek. krizu..ali dogodilo se predimo preko toga a ljudi koji su odgovorni za skandale nadam se da ce dobro platit pa makar bili ovi moji iz intera, ja sam covijek koji jako voli pravdu, a ljudi koji ne mogu prijeci preko onog sto se dogodilo su obicni primitivci koji su dozvolili da mediji i neke izjave ljudi koji su ucevstovali u skandulu kreiraju misljenje njihovo i sada ne vide cisto sto se zapravo dogodilo ...a INTERISTI nemojte sebi dopustit da vas provocira neko a norocito da se spustite na neciji nivo i da se sladite tudom nesrecom i mukom...i da uzvracate istom mjerom primitivcima.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 25 sep 2012, 13:38

pozvani za sutrasnji mec

Goalkeepers: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec;

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricky Alvarez, 14 Fredy Guarin, 16 Gabi Mudingayi, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 21 Walter Gargano, 31 Alvaro Pereira;

Forwards: 7 Philippe Coutinho, 22 Diego Milito, 88 Marko Livaja, 99 Antonio Cassano.

obi i mudingayi se vracaju..volio bi kad bi obi mogo zaigrat od prve minute..pozelio sam covjeka :D
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 sep 2012, 14:36

slika

Obi is back 8-)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 sep 2012, 14:44

Obija cim prije u prvi tim, nedostaje njegova trka a i ima 3x bolji sut iz daljine od vecine Interovih igraca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 25 sep 2012, 15:00

.ebo vas Obi i vi njega. čuj Obi će biti pojačanje :lol: ... a usha... muha bez glave, i klupa u Interu mu je plafon

Strama de konačno počni sa 4-2-3-1, postavi Coutinha i Palacia na krila, imaš i Rikyja ko alterantivu, imaš i Cassana...
mojne se ba glupirat sa 4-3-1-2 više i sa 3-4 starosjedioca u veznom redu koji neznaju 2 pasa spojit.... Perreireu na lijevom bočnom i Zanettija na desnom forsiraj i NEDIRAJ !!! (.ebo li te mrtvi japanac)...

Juanu na stoperu probaj pridružit Silvestrea, odmori malo i panja Rannochiu vidiš da nezna.... :D

a ako počneš sa 3 od pozadi ima da te Padre Moratti napuca ko i tvog predhodnika što je igrao tu formaciju.. 8-)

eto dosta neću u detalje :lol: :lol: :lol:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 sep 2012, 15:11

Stvarno ne znam zasto ne volis Obia, sjecam se da si i prije tako pisa o njemu.

[youtube][/youtube]

Ovakvu partiju niti jedan veznjak trenutno ne moze pruzit, NITI JEDAN!!!! Guarin je u ocajnoj formi a on bi trebao biti taj, Cambia ni nema na terenu , Gargano je propuh a Perreira nije veznjak a igra tamo. Mudy i Obi kad bi usli u prvih 11 preorali bi teren za razliku od ovih. Kao sta rekoh, brzi, jaci sut, fizicki jaci i polivalentan. Lijevog beka odigra bolje od Perreire, u paru sa Poliem na sredini terena je rastura. Jedva cekam da se vrati, barem ce bit netko u momcadi tko moze pretrcat vise od 10km po utakmici. Jos da hoce Mbayea stavit na desnog beka mojoj sreci nebi bilo kraja.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 25 sep 2012, 15:35

sLucajni je napisao/la:Pa sta treba defanzivan igrac da igra u napadau lol . . . Itekako trebamo igrati tu formaciju .
IZgleda se ti ne razumijes al evo da ti objasim,ako igras sa toliko ofanzivni igraca ostaje velik prostor za protivnicki napade,ta formacije se moze igrati ako imas kvalitetne igrace koji citavu utakmicu pokrivaju teren i ti igraci su tipa Sanchez,Eto itd itd

Btw sutra strama i difesa a tre,sve je probao mozda ovo i upali :?
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 25 sep 2012, 15:59

silenT je napisao/la: Strama de konačno počni sa 4-2-3-1, postavi Coutinha i Palacia na krila, imaš i Rikyja ko alterantivu, imaš i Cassana...
mojne se ba glupirat sa 4-3-1-2 više i sa 3-4 starosjedioca u veznom redu koji neznaju 2 pasa spojit.... Perreireu na lijevom bočnom i Zanettija na desnom forsiraj i NEDIRAJ !!! (.ebo li te mrtvi japanac)...
i ja bi najvise volio kad bi igrali tu formaciju, al realno je da ovi igraci to ne mogu..bekovi su nam previse ofanzivni i u odbrani su katastrofa..cassano, coutinho i alvarez nisu eto i pandev pa da u defanzivi igraju bekove..tako da ti ostanu samo cetiri igraca u defanzivi plus u kakvoj su formi gargano i guarin chievo bi nam utrpalo najmanje tri komada..
silenT je napisao/la:
Juanu na stoperu probaj pridružit Silvestrea, odmori malo i panja Rannochiu vidiš da nezna.... :D
nas najbolji stoper ove godine i ti bi ubacivo silvestrea :lol:

Ranocchia i Juan za sad dobro saradjuju i nastavit forsirat njih dvojicu..nema vise eksperimenata sa stoperima
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 25 sep 2012, 16:10

Obi je ispred Cambiassa i Gargamela. Samo je pitanje u kakvoj je formi, jer je dugo bio izvan terena, Guarin, Mudi i on su pravi fajteri na sredini terena.

Ovaj sastav koji se najavljuje za sutra uopste ne izgleda lose, mada postavlja se logicno pitanje, gdje je Palacio ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.