FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 24 sep 2012, 18:05

secer je napisao/la: kao sto je istina da njih dvojica imaju zagarantovano mjesto u prvom timu(ako budu zdravi igrace svaku tezu utakmicu), tako je istina da ce nazalost jedan od sjajnih momaka morati na klupu.
Dragi amidza u Bayernu tesko da iko ima zagarantovano mjesto u prvom timu :!:
Ni Robben a ni Ribery za koje ja vjerujem da ce sigurno odigrati vecinu utakmica na nivou i tako opravdati povjerenje nemaju zagarantovano mjesto. Pitaj ih ako ne vjerujes! :lol:
I rotacija dvadesetak minuta prije kraja ce postati uobicajena, s tim da cemo mozda malo drugaciju sliku imati u teskim utakmicama.
Smijesno bi bilo govoriti da ce ta dvojica ostati bez minutaze, ali garancije se u Bayernu ne daju nikome :!: :!:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 sep 2012, 18:05

@Bilall (moRe i za @Claricu :mrgreen: ),

Robben je egoista. On u 3 utakmice ne može promijeniti filozofiju koju je gajio od Groningena, preko PSV-a, Chelsea i Reala. Ne može. Uostalom, nije li se on žalio kako "ne zna" igrati ovako? Kako je produktivniji kada je sebičan (al' ono njegovo sebičan, ne Messijevo)?

Robben je debalans u svakom timu. Pa ne moram vam ja govoriti za kojekakva sranja koja radi kada mu nije po volji. :roll: Valjda znate za slučaj "Kroos". :?

Muller? Klasični Nijemac. Šuti, radi i ne buni se. Dijete Bayerna; neko ko od malih nogu zna značenje riječi disciplina. A, forma iz prva 4 kola mu ide u prilog. Dakle, budemo li računali da neće biti "out" kao prethodne godine kada s doka nije mogao pogoditi more, onda ne znam zašto bi neko forsirao sebičnog i "neuračunljivog" Robbena.

Ribery je igračina. Čovjek koji je najbolji "loptaš" u Bayernu. Doktorirao fudbal, što je pokazao i prethodne godine. Jači, produktivniji, bolji i kompletniji igrač od Robbena. Mah, Ribery je sigurno najkompletniji igrač u Bundesligi i biće sve dok Gotze ne dođe na svoje. 8-)

Eh, da se vratim na dio o "zacementiranoj" (gore je ta riječ bila ovako napisana). Dakle, ne misli se bukvalno na svaku utakmicu, već na one važnije; na one gdje se lomi sezona. Kostur ekipe, što bismo rekli. Dakle, Neuer - Lahm, Alaba (ne brinite, znam da je povrijeđen), Boateng, Badstuber - Schweini, Ribery, Muller. Je l' to više od 2 ili 3 igrača koliko ste vi nabrojali? Jeste. Kostur svake ekipe se zna; a to što Clarice pokušava jeftinim forama i pričom o Cuenci, Alexisu i Villi nema nikakve veze. U Barceloni se zna kostur (Valdes - Alves, Pique, Mascherano (samo zbog Puyolovih godina i povreda) - Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi. Svi ostali ulijeću po potrebi. Dakle, više od 2. Mogu i Realov kostur, nije problem. :mrgreen:

Vi se držite pojma "zacementirana" kao pijan plota.

A o (ne)gledanju utakmica drugom prilikom. Clarice se još uvijek nije riješio predrasuda i pretpostavki, a iste su majke svih zajeba.

Pozdrav.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 24 sep 2012, 19:17

Monolog je napisao/la: Robben je egoista. On u 3 utakmice ne može promijeniti filozofiju koju je gajio od Groningena, preko PSV-a, Chelsea i Reala. Ne može. Uostalom, nije li se on žalio kako "ne zna" igrati ovako? Kako je produktivniji kada je sebičan (al' ono njegovo sebičan, ne Messijevo)?
Robben je debalans u svakom timu. Pa ne moram vam ja govoriti za kojekakva sranja koja radi kada mu nije po volji. :roll: Valjda znate za slučaj "Kroos". :?
Ti tvrdis da je Robben i dalje egoista i da radi sranja ali ja pratim te utakmice i samo govorim ono sto vidim. Vidim da nije bijesan kada napusta teren. Vidim kako se raduje i pozdravlja navijace kada je pogodio stativu protiv Dortmunda a Muller dozavrsio akciju. Vidim da je izjavio da ne mora on izvoditi penale ali ako mu se to zatrazi biti ce spreman prihvatiti odgovornost. Vidim igraca koji suradjuje na terenu, pa nekada i kombinuje sa suigracima onda kada je u boljoj prilici za sut.
I da, izjavio je da "moram opet postati sebican"
Ako ce on postati sebican i osloniti se na svoj instinkt (kako tvrdi), pa opet pogadjati kao protiv Uniteda, Schalkea, Fiorentine, i da ne nabrajam, onda jedva cekam tu njegovu sebicnost 8-)

Monolog je napisao/la:Eh, da se vratim na dio o "zacementiranoj" (gore je ta riječ bila ovako napisana). Dakle, ne misli se bukvalno na svaku utakmicu, već na one važnije; na one gdje se lomi sezona. Kostur ekipe, što bismo rekli. Dakle, Neuer - Lahm, Alaba (ne brinite, znam da je povrijeđen), Boateng, Badstuber - Schweini, Ribery, Muller. Je l' to više od 2 ili 3 igrača koliko ste vi nabrojali? Jeste. Kostur svake ekipe se zna
Vi se držite pojma "zacementirana" kao pijan plota.
A o (ne)gledanju utakmica drugom prilikom. Clarice se još uvijek nije riješio predrasuda i pretpostavki, a iste su majke svih zajeba.

Pozdrav.
:?
eto zasto ja govorim da nema gotovo niko zagarantovano mjesto u prvih 11 i da niko nije "zacementiran"
Pomenuo si Boatenga i Badstubera. Tako je to izgledalo prosle godine a sada imamo i Dantea. Ja nista ne smijem prognozirati ali cak mislim da Brazilac ima odlicne sanse...
Muller isto tako upitan ali ako ovako nastavi sigurno ce ostati u prvih 11. Prosle sezone je isti taj Muller dosta vremena na klupi proveo tako da se opet vracamo na onu moji tvrdnju, niko nema zagarantovano mjesto!
Za vezni red se isto tako ne smije nista rec sa sigurnoscu sada kada imamo i Spanca ali eto ti si nam rekao i hvala sto si nas prosvijetlio :mrgreen: .
Ko ce krenuti iz startnih 11 i biti sastavni dio kostura ekipe zavisiti ce od mnogo cega, i nije iskljucivo da ce se i taj sastav startnih 11 cesto mijenjati, ali eto nisam znao da ti to bolje od nas poznajes. :mrgreen:
Monolog je napisao/la:Vi se držite pojma "zacementirana" kao pijan plota.
:? Drzimo se samo onog sto si ti napisao, nije ti taj pojam niko od nas utrpao u usta.
Pozdrav i tebi! ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 sep 2012, 21:44

Nešto se šuška oko Walcotta .Ističe mu ugovor i nije baš zadovoljan u Arsenalu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 24 sep 2012, 23:23

Jel bi trebao bayern sutra pobjediti? Sta se ocekuje? Sta mislite ocel biti kiks? Odo uplatit na njih al bojim se jer igraju u gostima

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 24 sep 2012, 23:27

Samo udri jaro
Stavljaj Bayu na svaki tiket do Maja i finala na Wembleyu :D

nego stvarno sutra odigraj 1/1i 3+

Satracemo ih ko led psenicu
Thomas Müller - Fußballgott

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 sep 2012, 00:30

Bayo igra kuci protiv Vukova. Kvota 1.20,nezz sta mos odigrat tu? Mozda neki hendikep?
Stern des Südens

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 25 sep 2012, 09:57

Je li Ribery spreman za Vukove :?:

Ne bi smijeli podcjeniti Vukove jer su jako cvrsta ekipa i nije lako protiv njih igrati :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 sep 2012, 12:46

Posto se ja najvise bavim zdravstvenim biltenom igraca Bayerna situacija je odlicna za danasnji mec.

Ribery u kadru ali tesko da je spreman za cijeli mec,a nas Gomez poceo sa laganim treninzima.

Eto to je to za sada.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 sep 2012, 16:33

Samo opusteno,ova tekma ce biti rutinska odradjena,heh! Ali izgleda da cemo biti liseni prenosa na esp2 posto su valjda zutalje ubacili!!!
Stern des Südens

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 sep 2012, 16:41

ESP2 FRANKFURT-BvB 20:00

BAYERN-WOLFSBURG 22h-snimak.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 25 sep 2012, 16:52

anelbavarac je napisao/la:ESP2 FRANKFURT-BvB 20:00

BAYERN-WOLFSBURG 22h-snimak.
koja glupost..jucer najavljuju prijenos Bayern - Wolfsburg,a snimak Frankfurt - Dortmund a sad bas gledam programsku shemu..i sad je obrnuto...stvarno nema smisla ovo sto rade na ESP2

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 25 sep 2012, 16:57

ipak je haman prijenos Bayerna na ESP 2 :D vjerovatno je ono greska na stranici...ja znam da sam jucer gledao najavu na ESP2 i da je lijepo pisalo u 20h prijenos tekme Bayern - Wolfsburg

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 sep 2012, 17:12

Ja gledao maloprije Schalke-Bayern na esp2 i dole izbaci obavjestenje da ide direktn Frankfurt-BvB a Bayern snimak od 22h.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 25 sep 2012, 17:15

anelbavarac je napisao/la:Ja gledao maloprije Schalke-Bayern na esp2 i dole izbaci obavjestenje da ide direktn Frankfurt-BvB a Bayern snimak od 22h.

ma hajd ako je tako...valja preko streama gledat..al to im je stvarno bezveze..

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 25 sep 2012, 17:24

šta je tu bezze kad se gleda bolji klub - bez uvrede al realno BVB bolje igra fudbala i popularnija je od bayernas kojeg je pun kufer svima u zadnjih 10 godina - dakle idemo dalje

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 sep 2012, 17:27

Evo potvrdi sad komentator da ce prenositi Zutalje

Valja kod jarana na pivo on ima Dreambox 8-)

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 25 sep 2012, 17:46

Po nekom obicaju na ES2 prenose lidera,bar je tako bilo,i po tome bi trebali bayu prenositi e sad...
Vjerovatno jer je Frankfurt u formi i dijeli prvo mjesto,a od BvB-a ocekuju dobru tekmu i vadjenje za proslo kolo...pa se predomislili...
Ma ko ce im ga znati,TV ili streamovi,bitno je da se tekma gleda i da se "nervira" (odnosi se i na "nase" i na "vase") ;)

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 25 sep 2012, 18:26

Tradicionalno zrtvovanje vuka za dobru zetvu se nastavlja i ovaj put. Pred 71 000 ljudi zeljnih dobre zetve (titula), prvo ce se servirati tradicionalna kobasica sa pivom, a nakon toga ce svi zajedno horski da zapjevamo pjesmu koja ce ispuniti Säbener poljanu. Eho preglasih junaka ce stjerati vukove u njihovu rupu sirine 16 metara, a nasi strijelci ce da pocijepaju mreze sa svih strana. Legenda i tradicija nalazu da je za dobru zetvu potrebno 11 vukova uhvatiti i kao takvi se prepariraju da bi mogli visiti na zidovima birtija i kafana oko Säbener poljane. Druga legenda kaze da samo krv vuka moze da podmaze bavarsku masineriju!!!
Sent from my Philips Smart TV.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 sep 2012, 19:03

Ne znam koji im je **** . Evo sad sam dobio mail od komentatora da rade Bayern

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.